70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dogum günü kutlu olsun canim kardesinin iyi eglenceler canim
Kızlar kocişim ve lahmacunlar geldi Azıcık yiyip dönücem:26::26::26::26::26:
azicik ye bak ortim yanina bol salata ye arasina koy bolcana salatayi 1 taneden fazla yeme ayran ic üstüne
ay ne güldüm sabahki menüne
kiz senin sinavlarin hic bitmiyor sen sinav degince senin gicik hocan geliyor aklima

Kızlar dist ne demek? :26:

koşu bandının üzerinde cal. lap. vs yazıo onları anlıyorum da
dist yazıo ya ordaki qösterilen rakam ne oluo anlamadım ben :26:
dist acaba distance mi yani nekadar yol kattedigin mi ki :26: attim ama tuttumu bilmiyorum
sagol betülüm daha cok dikkat edecem bende sen dikkat et bence yine eksi cikarsin burdayken yine sana birsey sorcam yakalamisken betül ben regl gibiyim ama degilim yani leke var pazartesinden beri ama devami gelmiyor
ay bu ne simdi simdi ben regllimiyim degilmiyim kafam karisti :111:

betüll ben seni sanal doktorum ilan ediyorum doktor doktor civanim

iyi yapmissin canim bugünde yeme yarin bildiirimden sonra sabah kahvaltida ye canim aklimda kalmis canin mesela tatli hamur isi cok istiyorsa sabah yiyecekmissin bende bazen öyle yapiyorum cünkü sabah yedinmi zararli olmuyormus nerden duydun diye sormayin hatirlamiyorum yine :111:

canim benim ya ayseyi esini cok merak ediyorum aklimdan hic cikmiyor altda gördüm insallah güzel haberlerle gelmissindir hepimiz dua ediyoruz allahim bebegine esine bagislasin dualarimiz kabul olsun insallah canim...
zor dönemden geciyorsunuz bu günleride atladirsiniz insallah allahin izniyle....

Son düzenleme:

betüll ben seni sanal doktorum ilan ediyorum doktor doktor civanim

bitmiyor valla suzim sınavlar bu sene böyle 17 sınav olcaz toplamda...
o gıcık hoca da geçen senede kaldı boşverelim onu
canım regli de günün geldi mi ki??
leke geldiyse ve pazartesiden beri hiç gelmediyse şu anda regli sayılmazsın..
3 gün içinde gelmeye devam etmesi lazım.. o yüzden onu özürden sayıyoruz ve regli olmamış oluyorsun..
bende regliden 2-3 gün önce leke gelmesi olur bazen belki seninki de öyle olmuştur.. bi kaç gün içinde devam eder belki..
bildiğim kadarıyla ne olursa yardım ederim canım benim

bogazliyandan canim

arabasi neydin canim makarna türümüydün :26: Demedi canim hic desede bilmiyorum zaten

ben şefaatliliyim canım ama boğazlıyan da 3 sene çalıştım .öğretmenim ben eşimde 2 yıl çalıştı geçen sen amasyay tayinimiz çıktı bizim gelin.

arabaşı su tavuksuyuna çorba yapılıp hamur yutuluyo ya o yemek ama boğazlıyanlılar pek bilmiyo

Son düzenleme:
sagol betülüm sanada kolay gelsin tatlim bana simdi deseler sinav yapcan diye kafa almaz artik herhalde birde ben esberlemekde zorluk cekerdim ancak kagita yazdigim zaman aklimda kalirdin en az sayfayi 10 kere yazardim artik parmaklarim acirdin yazcam diye öyle esberlerdim öyle okuyupda aklimda kalmazdin
kopya cekmeyi de zaten hic beceremezdim 1 kere cekmeye calisdim onda da yakalanmisdim

yaziyorum canim özelden belki kardesini okutmussundur tesadüfe bak canim ha simdi biliyorum annem yapar biizim orda var isparta yemeklerinde yani
sülük de diyorlar dimi ona esim bilmiyor ama ilk bizde yemisdin

orda okudum 2002 yılında cok ozledım cok degısmıs 2004 te gıtmıstık en son suan daha guzeldır emınım neresındesınız
canım amasyadamısınız bende unıv.

ben okuyup giriyorum ya aklımda kaldığı kadar zaten uzun süre ders çalışamam hiç illa dikkatim dağılır 10-15 dakikadan sonra gider benim kafa..
böyle böyle bitiyor işte okul napalım.. az kaldı bu sene son artık seneye sınav yok bizde.. bitsin diye bekliyoruz artık
kopya da her derste olmuyor da lisede özellikle çok çekerdim ya üniversitede daha nadir artık

canım bende oyle sevmem altın takmayı ama ıste ne bıleyım altın kemerde merakım var
benden sonrada kızıma yada gelınıme takarım dıye dusunuyorum

canım bana da kayınvalidemden kaldı ama saf altın değil karışıkmış gümüş altın bi de bişey daha var diyolardı

üzülcek bir durum yok canım ortada
hepimiz için aynı şyleri söylüyoruz
bu bizim iyiliğimiz için
evet canım ortak olmuştunuz yazdınız hatta bende not ettim
sonra geriye dönüp sayfalara bana bildirdiğiniz kilolarla özelime gelen mesajlara baktım
sizden bildirim gelmedi diğer kısçelerede baktyım
cleopatra 2600 yazmıştı özelime ortisinede 600 yazmıştı
geriye gidince topikdeki bildiriminin 2300 olduğunu gördüm onuda düzeltmiş oldum
sanırım yanlış yqazmış insanlık hali
böylece hak geçmemiş oldu
umutlukuzuyla nazurgur birinci oldular

altın kemermi
canım içinde ukde kaldıysa al
tabiki imkanlar doğrultusunda
imkanınız onu almaya musaitse neden olmasın

suzim saolasın tatlım
ama olmuyor suzim arada kaçamakların oluyor
birdaha olmasın
bir söz verdin o sözü tutacaksın bu sene
kaytarma gücenme mücenme yok
yakarım çıranı avusturalyaya gelip
o saçlarını tek tek yolar kel ederim seni

ben bişey demedim kibarca uyardım
neslinin yazısında ismin geçiyordu o yüzden geçmişe bak dedim :26:
oooooooo
napcan kız altın kemeri
benim hiç ama hiç düşkünlüğüm yok altına
altınımda yok bileklikler dışında
param olsa altın alayım diye aklıma bile gelmez
anladım suzim
yabancı memlekette olmakta zordur
ne oraya ait oluyorsun nede buraya
kesin dönüş planınız yokmu canım? eşinin ailesidemi yurt dışında?
kaç gündür öyle büyük kaçamağın yoktu sanırım
dün patlamış mısır yemişsin bugün bol su iç, akşamı hafif kapat suzim
beğenmedim sabahıda akşamıda

beğenirsin umarım canım tariflerimi denersen
arabasi neydin canim makarna türümüydün :26: demedi canim hic desede bilmiyorum zaten
arabaşı tavuk çorbası canım yanındada hamur yapıyorlar öyle yeniyor ama biz hamursuz yaparız genelde
çok lezzetli olur dene mutlaka
ben şefaatliliyim canım ama boğazlıyan da 3 sene çalıştım .öğretmenim ben eşimde 2 yıl çalıştı geçen sen amasyay tayinimiz çıktı bizim gelin.
benim eşimde şefaatliden
ama ailesi buraya yerleşmiş
haftasonu kayınvalidem arabaşı yaptı hatta hamuruyla
kahvaltıyada katmer yaptı

Arabaşı diye diye sonunda bana da yaptırcanız, ben daha önce bir kere yemiştim ve sevmemiştim ama bilemiyorum şimdi o kadar herkes yapıyor burda da, merak ettim doğrusu, hamursuz haliyle ben de deneyeyim olmazsa, bilmediğim öğrenmediğim birşey kalmamalı şu hayatta, elimden geldiğince yeni şeylere açığım yaniSenin kadar olmasa da, ben de değişik şeyler denemeyi severim ama vaktim kısıtlı maalesef.

ortim ben geldim yine yoksun,kuzum netmişsin menüyü öyle hani 5 leri görecektil beraber.yapma talım .bu arada benim lahmacuna gelince 1,5 yedim sonra yakıyım diye evde 2 saattir temizlik yapıyom KIZLAR YAKA BİLMİŞİMİDİR SİCE:26::26::26::26::26:
TEBRİK EDERİM VALLA BEN OLSAM DAYANAMAZDIM ABANTTA ÇOK GÜZELDİR ŞİMDİ
kizlar ben cikiyorum yine gelirim öptüm sizi

HEMŞERİ SAYILIRIZ TATLIM ÇORUMLUYUM BENDE BU YIL ÇORUMA TAİN İSTİYCEZ 2. AMASYA YAZALIM DİYORUZ. ÇOK GÜZEL DİYO GİDEN HERKES HEMDE ÇORUMA YAKIN
ARAB AŞINA SÜLÜK DENDİGİNİ HİÇ DUYMADIM KARIŞTIRMIŞ OLMA SUZİM

ALLAH KOLAYLIK VERSİN AZ ÖNCE OKUDUM 17 SINAVIM VAR DİYE YAZMIŞSIN ÇOK ZOR İŞİN HAYIRLISIYLA BİTİRİRSİN İNŞALLAH

çorbasını yap bencede çok güzel oluyor ben limola içerim hep .hamurunu bende sevmem

benim gibi bi altın delisinden tavsiye ha bu arda takmayı degil biriktirmeye bayılırım yaptırırsan 24 ayar yaptır olurda satmak gerekirse kayıbın çok olmaz
Slm kızlar sizlerle 2. Günüm...:)) bende orti istiyorummm...benimle kim orti olur...
tatlım ben sana hoşgeldin dedim mi hatırlamıyorum arkadaş isteginden fark ettim demediysem kusura bakma

sabah pek güzelmiş sabah kahvaltı yapmalısın bence

yedin mi minecim katmeriben dövülmüş haşhaşlı yapıyorum dehşet oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…