dogum günü kutlu olsun canim kardesininselam kızçelerim sporumu yaptım geldim internetim de halloldu ohhh bugün pek olamayacağım aranızda oğlan kardeşimin doğumgünü bende kutlayacağız.tartı öncesi pastaaa çok kötü oldu ama bi çatal alcam yada hiç almıcam söz size şimdi gidiyorum girişeyim temizliğe ve yemeklere yarın bol bol konuşuruz inşallah
azicik ye bak ortimKızlar kocişim ve lahmacunlar geldiAzıcık yiyip dönücem :26::26::26::26::26:
ay ne güldüm sabahki menünebugünkü menüm ,
sabah:arabanın karlarını temizle
ara 1 elma
öğlen çavdarlıbeyaz peynirli tost
1 mandalina
ara 1 elma yada 4-5 fındık yerim
akşam çorba -slata- 1 dilim çavdar- ana yemek 5-6 kaşık
2bardak form çay 2lt su
kiz senin sinavlarin hic bitmiyoralıntı yaptıydım bu sırada bilgisayar yapılandırmaya geçti hepsi gitti..
nasılsınız canlarım??
hasret menüne bayıldım canım
daha ne vardı hatırlamadım ki..
bugün de evdeyim yarın yine sınavım var..
öpüyorum hepinizi
dist acaba distance mi yani nekadar yol kattedigin mi ki :26: attim ama tuttumu bilmiyorumKızlar dist ne demek? :26:
koşu bandının üzerinde cal. lap. vs yazıo onları anlıyorum da
dist yazıo ya ordaki qösterilen rakam ne oluo anlamadım ben :26:
sagol betülüm daha cok dikkat edecem bendealtın kemer miii
kız pek bi abartı bişey değil mi o
içinde kaldıysa al tabii de biraz pahalıymış sankim :26:
bugünü dikkatli geçircem artık suzim bakalım yarına ne kadar kurtarmış olurum
şişliğim yine biraz azaldı ama bakalım.. regli olmadım ama neden öyle oldum anlamadım :26:
suyu arttır tatlım ya evde yanına al 1.5 litrelik şişelerden 2 tane bitir.. şişe yanında olunca insan unutmuyor içiyor bi şekilde
iyi yapmissin canim bugünde yeme yarin bildiirimden sonra sabah kahvaltida ye canimsutlaç yemedım canım sımdı onunla savasıyorum canım cok tatlı ıstıyor ama dayanıcam son gun bugun yrn kalırsa tadına bakarım kalmazsa yenıdn yaparım oğlum cok sevıyr cunku buguun umayın tarıflerınden yapıcam bıseyler bkalım haftasonuna mısafırlerım gelebılır abnat gezımız var oralara gotururuz bakalım denıycez onun kadar marıfetlı degılım ama
Ay kız eşin yozgatlı mı ben de yozgatlıyım nersinden?
Arabaşı istemiyo mu senden ?
kiz senin sinavlarin hic bitmiyorsen sinav degince senin gicik hocan geliyor aklima
sagol betülüm daha cok dikkat edecem bendesen dikkat et bence yine eksi cikarsin burdayken yine sana birsey sorcam yakalamisken betül ben regl gibiyim ama degilim yani leke var pazartesinden beri ama devami gelmiyor
ay bu ne simdisimdi ben regllimiyim degilmiyim kafam karisti :111:
betüllben seni sanal doktorum ilan ediyorum doktor doktor civanim
bogazliyandan canim
arabasi neydin canim makarna türümüydün :26: Demedi canim hic desede bilmiyorum zaten
sagol betülümbitmiyor valla suzim sınavlarbu sene böyle 17 sınav olcaz toplamda...
o gıcık hoca da geçen senede kaldı boşverelim onu
canım regli de günün geldi mi ki??
leke geldiyse ve pazartesiden beri hiç gelmediyse şu anda regli sayılmazsın..
3 gün içinde gelmeye devam etmesi lazım.. o yüzden onu özürden sayıyoruz ve regli olmamış oluyorsun..
bende regliden 2-3 gün önce leke gelmesi olur bazen belki seninki de öyle olmuştur.. bi kaç gün içinde devam eder belki..
bildiğim kadarıyla ne olursa yardım ederim canım benim
ben şefaatliliyim canım ama boğazlıyan da 3 sene çalıştım .öğretmenim ben eşimde 2 yıl çalıştı geçen sen amasyay tayinimiz çıktı bizim gelin.
Biliyosan boğazlıyan toki ilkokulunda çalıştm soyadınızı bilirsem öğrencilerimden belki akrabanızı okutmuşumdur tabi soyadını söyleme mecburiyetin yok
arabaşı su tavuksuyuna çorba yapılıp hamur yutuluyo ya o yemek ama boğazlıyanlılar pek bilmiyo
orda okudum 2002 yılında cok ozledım cok degısmıs 2004 te gıtmıstık en son suan daha guzeldır emınım neresındesınızben şefaatliliyim canım ama boğazlıyan da 3 sene çalıştım .öğretmenim ben eşimde 2 yıl çalıştı geçen sen amasyay tayinimiz çıktı bizim gelin.
arabaşı su tavuksuyuna çorba yapılıp hamur yutuluyo ya o yemek ama boğazlıyanlılar pek bilmiyo
sagol betülümsanada kolay gelsin tatlim bana simdi deseler sinav yapcan diye kafa almaz artik herhalde birde ben esberlemekde zorluk cekerdim ancak kagita yazdigim zaman aklimda kalirdin en az sayfayi 10 kere yazardim artik parmaklarim acirdin yazcam diye öyle esberlerdim öyle okuyupda aklimda kalmazdin
kopya cekmeyi de zaten hic beceremezdim 1 kere cekmeye calisdim onda da yakalanmisdim
canım bende oyle sevmem altın takmayı ama ıste ne bıleyım altın kemerde merakım var
benden sonrada kızıma yada gelınıme takarım dıye dusunuyorum
üzülcek bir durum yok canım ortadacanım haklısın ben haksızsınız demiyorum. bendeki problemi açıklıyorum. internetim 4-5 gündür bağlanmıyodu.nedenini busabah çözdüm. eliyson(ismini yanlış yazmış olabilirim özür diliyorum) ilk ortak olduğumuz hafta bildirim yapmak için sorduğumda kilo bildirimi yapmadığını söyledi.o yüzden orti bildirimi yapamadık. + okullar kar tatili olduğu için kızım evdeydi internet kafeye gidip orday yazışmayı deneyecektim ama malesef olmadı. yani bahane değil ama elimden geldiğince burda olmaya çalışıyorum. 3-4 gündür giremediğim için ilk önce selam yazıp sonra alıntı yapayım diye düşünmüştüm bi de alıntı konusunda listeler konusunda çok tecrübem olmadığı için yorumlamaktan kaçınıyorum yanlış yönlendirmek istemem kimseyi yanii böyle ne diyeyim şuan çok üzüldüm
kızlar ne dıcem sıze bılıyorum sacma bulacaksınız belkı cogunuz ama
benım onceden berı altınkemerde merakı var
sorduk 52.000 dedıler ben sok
acaba dıyorum kucuk altından yaptırsak olur mu
gordunuz mu hıc oyle bır model sacma mı olur yoksa
slm kizlarsabah gelemedim oglisle yine gittik ders verdiler sonra krese biraktim geldim dün esim kalkmadi pc nin basindan sinir etti beni sonrada film izleyek dedi film izlerken gittmissim zaten saat 12 gibiydin halen cok uykum var uyku düzenim bozuldu birazdan dünkü menümü yazacam birde kizlar pazartesinden beri regl gibiyim ama degilim bugünde tarti morelimi bozdu ama biliyordum evde durmak bana iyi gelmiyor insallah yarin beni hayal kirikligina ugratmaz hain tarti
insallah canim cigerimayy ne güzel olur 5li rakamlar diyorsun ozaman cildiririm herhalde sevincden :111: benimki benimle dalga geciyor 6li rakamlari göremedin bi diye
benimkininde cok sükür öyle okuyayim diye huyu yoktur istemem de zaten rahat yazamam ama biliyor yani anlatiyorum bazen üzüldügüm yada sevindigim seyleri
cok begenirsem bana da örersin bitanedimi canim
esime dedim dün bul filmi bakalim diyeask ugruna aklimda tutayim da bakayim sagol canim
dün biraz bozdum zerram ya birde evde olunca ben su icmeyi unutuyorum en büyük eksim bu benim
biz sadece türkce konusuyoruz zaten minem burda okuyup büyünce harflerde degisik oluyor yazarken zorlaniyorum oglum anadilini ögrensin önce diye almanca konusmadim simdi zorlaniyor almancada ben ispartaliyim esim yozgatli bazen o benim ne dedigimi anlamiyor bende onunmesela yemeklerin adlarinda falan
öyle idare ediyoruz iste
insallah canim sen iyisin anlayisli birbirinize yardimci olabilecegin komusllarin olur insallahalisabildinmi zerram simdi is ev cocuk
cok üzüldüm ya dün aklimdan cikmadiallahin izniyle insallah bu zor günleri atlatirlar minem sen birsey okur duyarsan yine yaz canim hergün iyi haberlerini duyalim insallah
hosgeldin canim beraber verecez insallah düzenli menülerini paylasirsan bozsanda okadar abartmasin hem kendinde ne yedigini görürsün
bak simdi merak ettim yedinmi
iyi yapmissin bebegimaksam erken yatsaydin keske yattinmi
benim isarkadasi da senin gibi ama 4 den sonra yemeyerek 30 kilo verdi ama ben yapamiyorum denedim aksam olunca kurt a dönüsüyorumbasarilarin devamini diliyorum canim hadi kolay gelsin bize
ispanagi ben beyaz peynirle cok seviyorum ama nekadar dogru olur bilmem az birsey rendelendimi ohh cok güzel oluyor
hastayken birde misafir gelince zor oluyor insallah toparlanirsin cabuk neslim
insallah hasretcim bu sefer verelim insallah
dün bende de film koptu
sendemi kacamak yaptin canim :18:ispanak dedi kizlar ispanak yerim belki bende
ben kiyamiyorum da sana tatlimcuma günü bildirimde napcan ceza var biliyorsun:18:
hosgeldin seker
sen hakkliydin betülcüm su icmiyorum ondan istah patlamazi oluyor herhalde
niye yanliz biraktin benio degilde sen yapiyorsun kacamak ben yaptim napcaz ortim ben korkmaya basladim :18: sana güveniyorum sen bizi sonuncu yapmasin
fena degil kurabiye haricinde ortim benimkide geliyor birazdan
baktim kimse gelmeyince telefonu kenara koydumokusaydim keske ama bugün dikkat edersem birsey olmaz dimi minem :26:
tabii daha sIk gel betülüm
hatirladin yine zerram ay ne günlerdinesimi göndermisdim ramazandaydin kelebek istiyorum diye kasab yok öyle birsey diye gülmüsdün resminide cekip koymusdun tugba ama bende henüz tanisamadim tavugun kelebegi ile
:78:
insallah canim insallah
cok gecmis olsun canim cocuk hasta olunca düzen müzen kalmiyor o iyilessin yeterki
off dis agrisi da ne kötügecmis olsun canim
insallah canim :18:
kolay gelsin canim sagol
balik eger yagda kizartmasan beyaz et oldugu icin zarari yok diye biliyorum ben doyana kadar yiyebilirsin bence doktorum öyle demisdin :26:
evet ya niye ki :26:
ohh tesekkür ederim minem
insallah cocuga gecmez neslim
keske yarin yeseydin ortimyarin yandik biz kara kara aksam cornflakes yeme canim bence ispanak sebze yogurt ye derim yada corba salata yogurt yarin güme gitmeyelim kiz :18::18::18:
evet bencede yari yolda birakmayin kizlar ortilerinizi lütfen
dünkü menüm :26:
sabah: avuc ici kadar kitir tatli ismini bilmiyorum sekerli gevrek gibi birsey
ara: yapmadim
öglen esim uyaninca kahvalti hazirladim : sucuk has.yumurta domates ve beyaz penir 2 dilim yedim ekmek evde sadece beyaz vardin yemedim
ara: yarim saat uyku
aksamda yarimin yarisi tavuk yedim yaninda domates yogurt
bundan sonra gitti zaten oglis haribo istedi verdim masada durunca 10 tane caldim
sonra filme bakarken esim patlamis misir istedi ondan da yedim
arada biriki altinayicik yuttum öyle iste batti menü zaten
canim benim ya ayseyi esini cok merak ediyorum aklimdan hic cikmiyor altda gördüm insallah güzel haberlerle gelmissindir hepimiz dua ediyoruz allahim bebegine esine bagislasin dualarimiz kabul olsun insallah canim...
zor dönemden geciyorsunuz bu günleride atladirsiniz insallah allahin izniyle....
ben bişey demedim kibarca uyardımcanım okumaya çalışıyorum zaten. 3-4 gündür internetimde problem vardı bunu da söylemiştim ve neskuik e de az önce yazdım sorunumu. ama eğer problem olacaksa topiği bırakabilirim. geçen hafta ortim kilo bildirimi yapmadım deyince bizde orti bildirimi yapmadık problem buysa eğer
ooooooookızlar ne dıcem sıze bılıyorum sacma bulacaksınız belkı cogunuz ama
anladım suzimbiz sadece türkce konusuyoruz zaten minem burda okuyup büyünce harflerde degisik oluyor yazarken zorlaniyorum oglum anadilini ögrensin önce diye almanca konusmadim simdi zorlaniyor almancada ben ispartaliyim esim yozgatli bazen o benim ne dedigimi anlamiyor bende onunmesela yemeklerin adlarinda falan
öyle idare ediyoruz iste
cok üzüldüm ya dün aklimdan cikmadiallahin izniyle insallah bu zor günleri atlatirlar minem sen birsey okur duyarsan yine yaz canim hergün iyi haberlerini duyalim insallah
baktim kimse gelmeyince telefonu kenara koydumokusaydim keske ama bugün dikkat edersem birsey olmaz dimi minem :26:
balik eger yagda kizartmasan beyaz et oldugu icin zarari yok diye biliyorum ben doyana kadar yiyebilirsin bence doktorum öyle demisdin :26:
beğenmedim sabahıda akşamıdadünkü menüm :26:
öglen esim uyaninca kahvalti hazirladim : sucuk has.yumurta domates ve beyaz penir 2 dilim yedim ekmek evde sadece beyaz vardin yemedim
bundan sonra gitti zaten oglis haribo istedi verdim masada durunca 10 tane caldim
sutlaç yemedım canım sımdı onunla savasıyorum canım cok tatlı ıstıyor ama dayanıcam son gun bugun yrn kalırsa tadına bakarım kalmazsa yenıdn yaparım oğlum cok sevıyr cunku buguun umayın tarıflerınden yapıcam bıseyler bkalım haftasonuna mısafırlerım gelebılır abnat gezımız var oralara gotururuz bakalım denıycez onun kadar marıfetlı degılım ama
arabaşı tavuk çorbası canım yanındada hamur yapıyorlar öyle yeniyor ama biz hamursuz yaparız geneldearabasi neydin canim makarna türümüydün :26: demedi canim hic desede bilmiyorum zaten
benim eşimde şefaatlidenben şefaatliliyim canım ama boğazlıyan da 3 sene çalıştım .öğretmenim ben eşimde 2 yıl çalıştı geçen sen amasyay tayinimiz çıktı bizim gelin.
Arabaşı diye diye sonunda bana da yaptırcanız, ben daha önce bir kere yemiştim ve sevmemiştim ama bilemiyorum şimdi o kadar herkes yapıyor burda da, merak ettim doğrusu, hamursuz haliyle ben de deneyeyim olmazsa, bilmediğim öğrenmediğim birşey kalmamalı şu hayatta, elimden geldiğince yeni şeylere açığım yani
ben bişey demedim kibarca uyardım
neslinin yazısında ismin geçiyordu o yüzden geçmişe bak dedim :26:
oooooooo
napcan kız altın kemeri
benim hiç ama hiç düşkünlüğüm yok altına
altınımda yok bileklikler dışında
param olsa altın alayım diye aklıma bile gelmez
anladım suzim
yabancı memlekette olmakta zordur
ne oraya ait oluyorsun nede buraya
kesin dönüş planınız yokmu canım? eşinin ailesidemi yurt dışında?
kaç gündür öyle büyük kaçamağın yoktu sanırım
dün patlamış mısır yemişsin bugün bol su iç, akşamı hafif kapat suzim
beğenmedim sabahıda akşamıda
beğenirsin umarım canım tariflerimi denersen
arabaşı tavuk çorbası canım yanındada hamur yapıyorlar öyle yeniyor ama biz hamursuz yaparız genelde
çok lezzetli olur dene mutlaka
benim eşimde şefaatliden
ama ailesi buraya yerleşmiş
haftasonu kayınvalidem arabaşı yaptı hatta hamuruyla
kahvaltıyada katmer yaptı
slm kizlarsabah gelemedim oglisle yine gittik ders verdiler sonra krese biraktim geldim dün esim kalkmadi pc nin basindan sinir etti beni sonrada film izleyek dedi film izlerken gittmissim zaten saat 12 gibiydin halen cok uykum var uyku düzenim bozuldu birazdan dünkü menümü yazacam birde kizlar pazartesinden beri regl gibiyim ama degilim bugünde tarti morelimi bozdu ama biliyordum evde durmak bana iyi gelmiyor insallah yarin beni hayal kirikligina ugratmaz hain tarti
insallah canim cigerimayy ne güzel olur 5li rakamlar diyorsun ozaman cildiririm herhalde sevincden :111: benimki benimle dalga geciyor 6li rakamlari göremedin bi diye
benimkininde cok sükür öyle okuyayim diye huyu yoktur istemem de zaten rahat yazamam ama biliyor yani anlatiyorum bazen üzüldügüm yada sevindigim seyleri
cok begenirsem bana da örersin bitanedimi canim
esime dedim dün bul filmi bakalim diyeask ugruna aklimda tutayim da bakayim sagol canim
dün biraz bozdum zerram ya birde evde olunca ben su icmeyi unutuyorum en büyük eksim bu benim
biz sadece türkce konusuyoruz zaten minem burda okuyup büyünce harflerde degisik oluyor yazarken zorlaniyorum oglum anadilini ögrensin önce diye almanca konusmadim simdi zorlaniyor almancada ben ispartaliyim esim yozgatli bazen o benim ne dedigimi anlamiyor bende onunmesela yemeklerin adlarinda falan
öyle idare ediyoruz iste
insallah canim sen iyisin anlayisli birbirinize yardimci olabilecegin komusllarin olur insallahalisabildinmi zerram simdi is ev cocuk
hosgeldin canim beraber verecez insallah düzenli menülerini paylasirsan bozsanda okadar abartmasin hem kendinde ne yedigini görürsün
bak simdi merak ettim yedinmi
iyi yapmissin bebegimaksam erken yatsaydin keske yattinmi
benim isarkadasi da senin gibi ama 4 den sonra yemeyerek 30 kilo verdi ama ben yapamiyorum denedim aksam olunca kurt a dönüsüyorumbasarilarin devamini diliyorum canim hadi kolay gelsin bize
ispanagi ben beyaz peynirle cok seviyorum ama nekadar dogru olur bilmem az birsey rendelendimi ohh cok güzel oluyor
hastayken birde misafir gelince zor oluyor insallah toparlanirsin cabuk neslim
insallah hasretcim bu sefer verelim insallah
dün bende de film koptu
sendemi kacamak yaptin canim :18:ispanak dedi kizlar ispanak yerim belki bende
ben kiyamiyorum da sana tatlimcuma günü bildirimde napcan ceza var biliyorsun:18:
hosgeldin seker
sen hakkliydin betülcüm su icmiyorum ondan istah patlamazi oluyor herhalde
niye yanliz biraktin benio degilde sen yapiyorsun kacamak ben yaptim napcaz ortim ben korkmaya basladim :18: sana güveniyorum sen bizi sonuncu yapmasin
fena degil kurabiye haricinde ortim benimkide geliyor birazdan
tabii daha sIk gel betülüm
hatirladin yine zerram ay ne günlerdinesimi göndermisdim ramazandaydin kelebek istiyorum diye kasab yok öyle birsey diye gülmüsdün resminide cekip koymusdun tugba ama bende henüz tanisamadim tavugun kelebegi ile
:78:
insallah canim insallah
cok gecmis olsun canim cocuk hasta olunca düzen müzen kalmiyor o iyilessin yeterki
off dis agrisi da ne kötügecmis olsun canim
insallah canim :18:
kolay gelsin canim sagol
evet ya niye ki :26:
insallah cocuga gecmez neslim
keske yarin yeseydin ortimyarin yandik biz kara kara aksam cornflakes yeme canim bence ispanak sebze yogurt ye derim yada corba salata yogurt yarin güme gitmeyelim kiz :18::18::18:
evet bencede yari yolda birakmayin kizlar ortilerinizi lütfen
ortim ben geldim yine yoksun,kuzum netmişsin menüyü öyle hani 5 leri görecektil beraber.yapma talımdünkü menüm :26:
TEBRİK EDERİM VALLA BEN OLSAM DAYANAMAZDIMsutlaç yemedım canım sımdı onunla savasıyorum canım cok tatlı ıstıyor ama dayanıcam son gun bugun yrn kalırsa tadına bakarım kalmazsa yenıdn yaparım oğlum cok sevıyr cunku buguun umayın tarıflerınden yapıcam bıseyler bkalım haftasonuna mısafırlerım gelebılır abnat gezımız var oralara gotururuz bakalım denıycez onun kadar marıfetlı degılım ama
kizlar ben cikiyorum yine gelirim öptüm sizi
HEMŞERİ SAYILIRIZ TATLIM ÇORUMLUYUM BENDE BU YIL ÇORUMA TAİN İSTİYCEZ 2. AMASYA YAZALIM DİYORUZ. ÇOK GÜZEL DİYO GİDEN HERKES HEMDE ÇORUMA YAKINben şefaatliliyim canım ama boğazlıyan da 3 sene çalıştım .öğretmenim ben eşimde 2 yıl çalıştı geçen sen amasyay tayinimiz çıktı bizim gelin.
ARAB AŞINA SÜLÜK DENDİGİNİ HİÇ DUYMADIM KARIŞTIRMIŞ OLMA SUZİMsagol betülümsanada kolay gelsin tatlim bana simdi deseler sinav yapcan diye kafa almaz artik herhalde birde ben esberlemekde zorluk cekerdim ancak kagita yazdigim zaman aklimda kalirdin en az sayfayi 10 kere yazardim artik parmaklarim acirdin yazcam diye öyle esberlerdim öyle okuyupda aklimda kalmazdin
kopya cekmeyi de zaten hic beceremezdim 1 kere cekmeye calisdim onda da yakalanmisdim
yaziyorum canim özelden belki kardesini okutmussundurtesadüfe bak canim ha simdi biliyorum annem yapar biizim orda var isparta yemeklerinde yani
sülük de diyorlar dimi onaesim bilmiyor ama ilk bizde yemisdin
ben okuyup giriyorum ya aklımda kaldığı kadarzaten uzun süre ders çalışamam hiç illa dikkatim dağılır 10-15 dakikadan sonra gider benim kafa..
böyle böyle bitiyor işte okul napalım.. az kaldı bu sene son artık seneye sınav yok bizde.. bitsin diye bekliyoruz artık
kopya da her derste olmuyor da lisede özellikle çok çekerdim ya üniversitede daha nadir artık
Arabaşı diye diye sonunda bana da yaptırcanız, ben daha önce bir kere yemiştim ve sevmemiştim ama bilemiyorum şimdi o kadar herkes yapıyor burda da, merak ettim doğrusu, hamursuz haliyle ben de deneyeyim olmazsa, bilmediğim öğrenmediğim birşey kalmamalı şu hayatta, elimden geldiğince yeni şeylere açığım yaniSenin kadar olmasa da, ben de değişik şeyler denemeyi severim ama vaktim kısıtlı maalesef.
benim gibi bi altın delisinden tavsiye ha bu arda takmayı degil biriktirmeye bayılırım yaptırırsan 24 ayar yaptır olurda satmak gerekirse kayıbın çok olmazkızlar ne dıcem sıze bılıyorum sacma bulacaksınız belkı cogunuz ama
tatlım ben sana hoşgeldin dedim mi hatırlamıyorum arkadaş isteginden fark ettim demediysem kusura bakmaSlm kızlar sizlerle 2. Günüm...:)) bende orti istiyorummm...benimle kim orti olur...
bugünkü menüm ,
sabah:arabanın karlarını temizle
ara 1 elma
öğlen çavdarlıbeyaz peynirli tost
1 mandalina
ara 1 elma yada 4-5 fındık yerim
akşam çorba -slata- 1 dilim çavdar- ana yemek 5-6 kaşık
2bardak form çay 2lt su
ben bişey demedim kibarca uyardım
neslinin yazısında ismin geçiyordu o yüzden geçmişe bak dedim :26:
oooooooo
napcan kız altın kemeri
benim hiç ama hiç düşkünlüğüm yok altına
altınımda yok bileklikler dışında
param olsa altın alayım diye aklıma bile gelmez
anladım suzim
yabancı memlekette olmakta zordur
ne oraya ait oluyorsun nede buraya
kesin dönüş planınız yokmu canım? eşinin ailesidemi yurt dışında?
kaç gündür öyle büyük kaçamağın yoktu sanırım
dün patlamış mısır yemişsin bugün bol su iç, akşamı hafif kapat suzim
beğenmedim sabahıda akşamıda
beğenirsin umarım canım tariflerimi denersen
arabaşı tavuk çorbası canım yanındada hamur yapıyorlar öyle yeniyor ama biz hamursuz yaparız genelde
çok lezzetli olur dene mutlaka
benim eşimde şefaatliden
ama ailesi buraya yerleşmiş
haftasonu kayınvalidem arabaşı yaptı hatta hamuruyla
kahvaltıyada katmer yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?