bence çok güzel bir menü tebrikler :)Bugünkü menümü yazayım
SABAH
2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
LOR PEYNİRİ
1 KAŞIK PEKMEZ
ARA
1 ELMA
ÖĞLE
1 TABAK LAHANA YEMEĞİ
2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
ACI YEŞİL BİBER
ARA
3 ADET DİYET BİSKÜVİ
AKŞAM
1 KASE LİGHT SÜTLE HAZIRLANMIŞ NESFİT
EGZERSİZ JİLLİAN MİCHAELS 1.DÜZEYİ,1.5 LT SU,2 FİNCAN YEŞİLÇAY
çok az yemişsin ya halsiz kalmıyor musun
ayyy canımmm halsız kalmaya vakıt mı vr benım buyuk kız evde olunca kenıdmı dusunmeye halım lmuyor hıc cok hareketlı kucukler cok relakslar
ıkı mınıkler bır gamze yapmıyorlar :)
babamla konusuyordum az önce
dün hastaneye gittik bi soluk cani kalmis iyi de bakmiyorlar herhalde tanidi bizi konusamiyordun dedi
tam o sirada enistemin cepinden telefon geldi ölmüs diye cok üzüldüm icim birsekil oldu
hayat eninde sonunda hepimiz gidicigiz ama telefonda haber alincada birsekil oldum
neyse canlarim dertlesecek kimsem yok burda
amcama bildirdim onunda dayisininn oglu oluyor yazin gördüm hicc birseysi yoktun simdi ölüm haberi yalan gibi geliyor insana
allah rahmet eylesin mekani cennet olsun demekden baska birsey kalmiyor
bende yemek hazirlamaya gidiyorum aksam icin
öptüm sizleri kendinize iyi bakin kizlar...
başınız sağ olsun...allah rahmet eğlesin.babamla konusuyordum az önce
dün hastaneye gittik bi soluk cani kalmis iyi de bakmiyorlar herhalde tanidi bizi konusamiyordun dedi
tam o sirada enistemin cepinden telefon geldi ölmüs diye cok üzüldüm icim birsekil oldu
hayat eninde sonunda hepimiz gidicigiz ama telefonda haber alincada birsekil oldum
amcama bildirdim onunda dayisininn oglu oluyor yazin gördüm hicc birseysi yoktun simdi ölüm haberi yalan gibi geliyor insana
adaşıma helal beeee
babamla konusuyordum az önce
canım başın saolsun. böyle durumlarda hiçbişey söyleyemem bende ama rabbim acılarını dindirmiş anladıgım kadarıyla durumu zordu.mekanı cennet olsun..babamla konusuyordum az önce
bence okumalısın.......burda sadece menü yazıp anlık muhabbetlar yapmıyoruz herşeyi paylaşıyoruz ....acısını yada sormak istedigi şeyler olan arkadaşlar cevab bekliyorlar.belki ben yanlış düşünüyorumdur ama okuyum birbirimize geri dönersek grub asıl amacına ulasır ki bir çok arkadaş sayfalarca alıntı yapıyor...........geçmişi okumuyorum kızlar hiç huyum deildir niyeyse
suzi başın saolsun canım çok üzüldüm
Rabbim kalanlara sabır versin
benceee menün çokkkkk mikemmelBugünkü menümü yazayım
SABAH
2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
LOR PEYNİRİ
1 KAŞIK PEKMEZ
ARA
1 ELMA
ÖĞLE
1 TABAK LAHANA YEMEĞİ
2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
ACI YEŞİL BİBER
ARA
3 ADET DİYET BİSKÜVİ
AKŞAM
1 KASE LİGHT SÜTLE HAZIRLANMIŞ NESFİT
EGZERSİZ JİLLİAN MİCHAELS 1.DÜZEYİ,1.5 LT SU,2 FİNCAN YEŞİLÇAY
muhallebi,makarna ,kola faazla karbonhidrat olmuş benceAz kalorili çok gülümsemeli günler kızlar:))sabah kahvaltım...umarım iyidir....
Sabah:
2 kayısılı su
kahvaltı:
2 fincan şekersiz çay
2 dilim tam b.ekmeği
1 domates
1 yeşil 1 siyah zeytin
1 yudum reçel bandım:)
öğleden sonra
3 fincan şekersiz çay
1/2 kase makarna salatası
küçücük bir parça muhallebili tatlı
küçük bir börekçik
1 bardak diet kola
çok olmadı umarım....
gece:
1 bardak yarım yağlı süt...
iyi geceler .:)
yarın bildirim günü
kızlar bildirimler kime yapılacak ??
bnm orti de başka orti bulmuş.kaldımmı yine yanlız
neyse sağlık olsun diyelim.
Bugünkü menü
Sabah:
2 dilim buğday ekmek
1 dilim peynir
çay
Ara:
1 elma
Öğle:
yarım kase yoğurtlu makarna
3-4 yk. sütlaç
Ara:
1 elma
Akşam:
açım ve mesaideyim
işte böyle
altın kemer miii
kız pek bi abartı bişey değil mi o
içinde kaldıysa al tabii de biraz pahalıymış sankim :26:
bugünü dikkatli geçircem artık suzim bakalım yarına ne kadar kurtarmış olurum
şişliğim yine biraz azaldı ama bakalım.. regli olmadım ama neden öyle oldum anlamadım :26:
suyu arttır tatlım ya evde yanına al 1.5 litrelik şişelerden 2 tane bitir.. şişe yanında olunca insan unutmuyor içiyor bi şekilde
canım bana da kayınvalidemden kaldı ama saf altın değil karışıkmış gümüş altın bi de bişey daha var diyolardı
altın kemermi
canım içinde ukde kaldıysa al
tabiki imkanlar doğrultusunda
imkanınız onu almaya musaitse neden olmasın
suzim saolasın tatlım
ama olmuyor suzim arada kaçamakların oluyor
birdaha olmasın
bir söz verdin o sözü tutacaksın bu sene
kaytarma gücenme mücenme yok
yakarım çıranı avusturalyaya gelip
o saçlarını tek tek yolar kel ederim seni
sekerler ben normaldede abartıyı seven ınsanım
ben bişey demedim kibarca uyardım
neslinin yazısında ismin geçiyordu o yüzden geçmişe bak dedim :26:
oooooooo
napcan kız altın kemeri
benim hiç ama hiç düşkünlüğüm yok altına
altınımda yok bileklikler dışında
param olsa altın alayım diye aklıma bile gelmez
benim eşimde şefaatliden
ama ailesi buraya yerleşmiş
haftasonu kayınvalidem arabaşı yaptı hatta hamuruyla
kahvaltıyada katmer yaptı
ayy evet ya bende cok merak ettımArabaşı diye diye sonunda bana da yaptırcanız, ben daha önce bir kere yemiştim ve sevmemiştim ama bilemiyorum şimdi o kadar herkes yapıyor burda da, merak ettim doğrusu, hamursuz haliyle ben de deneyeyim olmazsa, bilmediğim öğrenmediğim birşey kalmamalı şu hayatta, elimden geldiğince yeni şeylere açığım yaniSenin kadar olmasa da, ben de değişik şeyler denemeyi severim ama vaktim kısıtlı maalesef.
ıns yaptırabılırız canımya hasırda ıstıyordum onu aldık amabenim gibi bi altın delisinden tavsiye ha bu arda takmayı degil biriktirmeye bayılırım yaptırırsan 24 ayar yaptır olurda satmak gerekirse kayıbın çok olmaz
tatlım ben sana hoşgeldin dedim mi hatırlamıyorum arkadaş isteginden fark ettim demediysem kusura bakma
sabah pek güzelmişsabah kahvaltı yapmalısın bence
hosgeldın canımvayy beee sonunda 80-89 gurubundan 70-79 grubuna geçebildim :) yeni hedefim 60-69 grubu
canım basın sag olsunbabamla konusuyordum az önce
kac kılosun canım suanson halim
alt bedenin normal benim gibi birazcık üste var onuda 2 günde verirsin canımson halim
hasretcimm sende epey altın var gibi amann hasırlar kemerler iyisin
sekerler ben normaldede abartıyı seven ınsanım
ama bunu takmak ıcın ıstemıyorum yanı sadece dugunde takılır
sonrası kızıma gelınıme ıste ayy olur ıns
altın almaya basladık aslında ama ben soyleyemem kayınvaldeme felan ıstıyorum dıye
kadıncagız zaten yapıyor elınden gelenı
artık sevdıcege derım belkı
ne guzel olan kısceler varmıs yanı bana dugun hedıyesı olarak kargolayabılırsınız ahahahahha
ayy evet ya bende cok merak ettım
ıns yaptırabılırız canımya hasırda ıstıyordum onu aldık ama
bu bıraz zor
hosgeldın canım
buradan gıdıs yokkkk
canım basın sag olsun
allah yakınlarına sabır versın mekanın cenne olsun ıns
kac kılosun canım suan
sadece bel bolgesınde var gıbı ama:26:
tavuk güzel görünüyor tatlım da ben öglen ki lahmacundan sonra gözümü bile mühürledimnabarsınız kısceler cay demleyecegım sımdı gelın hade beraber olsun
tavugum nasıl gorunuyor Eki Görüntüle 601397
alt bedenin normal benim gibi birazcık üste var onuda 2 günde verirsin canım
hasretcimm sende epey altın var gibi amann hasırlar kemerler iyisin
tavuk güzel görünüyor tatlım da ben öglen ki lahmacundan sonra gözümü bile mühürledim
kendin yiyemeyince iştahını çoçklardan çıkarıyorsun herhaldeof bende mutfagı toplayacagım gırmek ıstemıyorum hıc bı r suru cıss var umayın sımıtını ve zebra kekını yaptım ay bu aralar bne yıyemıyourm ya bana bıseyler oldu yapıp yapıp zprluyorum cocukları yıyın dıye :))) bı sabah olsa da kacamak yapsam ahhhh o kadarr dıkkat edıyoz bakalım sabha neler olcak heyecannnn:18::18::18:
slm kızlar bugün yoğundum çarşıya indik eşimle hava buz gibiydi resmen ya ara sıra girip okudum ama yazamadım. alıntıda yapamadım kızlar kusura bakmayın
menü
sabah
yağsız omlet 4 çatal
yarım dilim çavdar ekmeği
ara
dışarda olduğum için simit
akşam
küçük küçük 5 ızgara köfte
yoğurt
3 kaşık bulgur pilavı
ara
elma
3 bardak yeşilçay, 5liçay 2litre su
yarım saat spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?