70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlar sabah sekizden beri kosturuyorum artık bayılmak üzereyim cok yoğundum isten cık bu sefer alısveris kostur kostur eve gel yerlestir etrafı toparla simdi kahve molası yarın öğleden sonra nemruta gezmeye gidiyoruz ordan malatya ya bu sene leyleği havada gördüm sanırım kaydirigubbakcemile2 tartılamadım bugün ama sanırım aynı kg 2 gün önce tartı 61 kg gösteriyordu durakladım bu ara sanırım vücut direnmeye gecti bayram sonrası bende spor olayına girisecem yemek olayında sorunum yok hep diyetteyim zaten kaydirigubbakcemile3 bağısıklık yaptı herkeze iyi bayramlar güzel bir tatil diliyorum çarsambadan itibaren artık düzenli sıkı paylasımlar arkadaslar bayramda tatlılara saldırmayın yoksa klava: klava: klava: geliyor valla kocaman öpüyorum herkezi

mrb kızlar.bıraz gec oldu ama kılom 71.9 bayramda ve sonrasında dikkat edip tekrar kilo vermeye baslamak ıstıyorum.yaz boyunca duraklama donemı oldu bende,eski tempoma donup en kısa zamanda forma gırmelıyım artık, bıktım sıskoluktanmafoldumben

İŞTE BU HAFTAKİ LİSTEMİZ BİR HATAM VARSA AFFOLA....

DİLEKRUZGAR..............75.8....74.8.....1:hooray:
KİRAZ_Z....................72.5........71.8...0.8
LOXANDRA..................72.6....71.9......0.7
SECİLSECİL............74.1.....73.8....0.3

KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLARalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

SEDAOZER..............65.5
WHITEHALL..............68
BAYRAV35...............69
MİNNA9595..............61
xZEYNA.................71
MAGRENTA.................64.5

ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KİLO ALAN ARKADAŞLARIMIZklava:klava:klava:

AYPARCAMM..............66.5.....67.5.....1

ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ a.s.a.s.a.s.

ANGELIFE.......71
PEMBELİİ........
MERWECİK_20.....78

EGER EKSİK BİRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BİLGİLENDİRİN KIZLAR YENİ BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...

niye öyle dedin arkadaşım kötü bişi mi dedim ki :uhm:

emeğine sağlık sedacım liste yine çok güzel olmuş opuyorumnanaktan
Olurmu canim kötü bisey demedin,
Cidden morel verdin en azindan bayramdan sonra verme düsüncesi bile motive etmeye yetti

Sen bakma yüzümü astigima :1hug:

slm bn 75 kiloyum bayramdan sonra sıkı bi diyete girmek istiyorum sizlerle beraber yanlız yeni üyeyim pek bi bilgim yok gruplara alırmısınız beni bayramddan sonrası için şimdiden teşekkür ederim

slm bn 75 kiloyum bayramdan sonra sıkı bi diyete girmek istiyorum sizlerle beraber yanlız yeni üyeyim pek bi bilgim yok gruplara alırmısınız beni bayramddan sonrası için şimdiden teşekkür ederim
aramıza hoş geldin cnm
herkese iyi bayramlara.s. önümüzdeki 3 gün nete girme fırsatım olmayabilir şimdiden kutlayayım dedim arkadaşlar ramazan da bitti kaldığımız yerden spor ve diyete devam kızlar çok yaylandıkklava:klava:klava:

günaydın kızlar herkese iyi bayramlar bayramınız mubarek olsun nice güzel bayramlara ailnenizle sevdiklerinizle birlikte kızlar yoktum perşembe yazabildim herhalde.. dün akşam izniğe annemlere geldim
eğer eşim bırakırsa burda kalcam 10 falan burdan yapcam elma dietini bayram ve ramazanın son günleri fena geçiyo benim için yani çok yeniliyo azda desek kalorili yiyecekler neyse geçmişi okim çıkcam öpüldünüz şekerler

günaydın arkadaşlar
herkese iyi bayramlar
biz bu bayramı biraz hüzünlü geçireceğiz eşimin dayısının vefat haberi geldi bu sabah oğlum ve ben evdeyiz

İYİ BAYRAMLAR....

Hepinizi çok öpüyorum...

evet canım az kaldı çarşamba güü maratona başlıyorummm...

günaydın arkadaşlar
herkese iyi bayramlar
biz bu bayramı biraz hüzünlü geçireceğiz eşimin dayısının vefat haberi geldi bu sabah oğlum ve ben evdeyiz

başınız sağolsun canım... ecel geldimi bayram seyran dinlemiyor....

Çarşamba günü itibariyle diyete kaldığım yerden devam ederek kendime bir hedef belirliyorum.. hedef olduğu zaman daha güzel veriyorum ben kiloları yoksa bugün yarın derken geçiyor... bayramda gelenler kilo vermişsin ne güzel olmş dedikçe bende gaza geliyorum...haydi kızlar bana takılmak isteyen buyursun gelsin... kurban bayramına 2 ay 10 gün var... 5 kilo hedef koyuyorum kendime... sebze ve meyva ağırlıklı beslenmeye devam ederek ramazanda bıraktığım yürürüşlerime başlıyorum... haydi kızlar sizde kıpırdanın bol bol paylaşım yapalım bol bol yürüyüş yapalım verelm kilolarımızı...

Herkesin bayrami mübarek olsun...
Insallah nice seneler sevdiklerinizle, sevinc ve huzur icinde rabbim bayramlar yasatmayi nasip eder...

kızlar benıde alın aranıza 74kg 58kg duşmek ıstıyorum evlenmeden oncekı halıme yanı bana çok zormuş gıbı gelıyor çarşamba gunu dıyetıme başlıyorum sızler neler yapıyorsunuz zayıflamak ıçın

zeynacım başınız saolsun canım. kızlar ben dün grip oldum boğazım ağrıyo eşim istanbula gitti ben iznikte anemde kaldım buralardayım kardeşime lesliyi indirttim hava soğuk burda evde hareket yaparım zaten annem rahatsız meteyi bırakıp çıkamam yürüyüşede yarın sıkı yapcam elma olayına gircem ama bugünden hazırlıklı yapmaya başladım neyse herkesi öptüm

selam kızlar herkes iyidir umarım bayramda kilo alanlardan olucam sanırım tabiri caizse öküz gibi yedim durdum arife gününde gümüldüre gittim 2 günlüğüne hom,inide gırtlak görtdüm bide kolalar falan dünde bira içtik arkadaşlarla yarından itibaren az yeme olayına birde spor olayına giriyorum en kısa zamanda 5li rakamları görmek istiyorum artıkkk yarın görüşürüz umarım son tatil günümüz güzel geçer

slm kızlar benimde tempo başladı 79 dielim kiloma inş. bayrama 70 i görücem sizleride takip edicem bir kaç grup var takip ettiğim sadece okumak bile motive ediyor hergün en az 30 dk yürüyüş yapıcam kesin size kolay gelsinn...

günaydın hatta iyigünler eeeeeeeeee herkes nerde yaaa ramazan bitti bayram bitti hadi toparlanın alıyorumm elime oklovayıııııı hehehhe

herkes iyidir inşallah bugün iş çekilmiyor ama yapıcak bişi yok haftasonuna az var deyip sabredicez bu arada tatil bana yaramadı kilo almış görünüorum şaka gibi çerez olayını abarttım tatilde bir sürü badem yedim yemekleri az yedim amaa kola falan içtim bugünden itibaren iyice dikkat etmeye başlıyorum sporda yapıcam inşallah sonra görüşrüz

bu arada zeycanım yazmayı unutmuşum başınız sağolsun allah sevdiklerine sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…