70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydinkizlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum benim orti gozukmuyor bildirim yapip kacacam

baslangic:80gec haf:80
bu haf:78.2
giden:1800

kalbinizde banada yer açın. 73 le hamile kaldım 2. bebeğime 87 ile doğuma gittim 1 ocakta 83 le diyete başladım suan 78 im benide aranıza alın. hedefimde 60 bu arada evlenirkenk kiloma dönmek istiyorum.

Canım ben 2 haftadır biliyosun en alttaydım, bak en azından artı çıkmamışsın, bizim ufak tefek sandığımız kaçamaklar bozuyor bizi, metabolizmamız yavaş demek ki, pes etme lütfen, haftaya da dikkat edersen güzel gider, ödem de olabilir yani haftaya belli olur, 1 hafta daha düzenli beslen mükafatını alacaksın.

evet çook şükür yırttım
kilo veren herkesi tebrik ediyorum bu arada. Veremeyenler de sıksınlar dişini 1 hafta daha, haftaya verirler, pes etmek yok.

cnm iyi düşün iyi olsun hiç üzülme dünyanın sonu değil ya. zaten artık alıştın diyet olayına.bi hafta gider
bi hafta gitmez.çok dert etme çünkü kafana takarsan hiç veremezsin.unutma metabolizmamızı beynimiz
yönetiyor.beynimizle ne komut verirsek o oluyor.protein diyeti 3 günlük ztn.uzun sürse bende yapamam.
yinede sen bilirsin.sporundada değişiklikler yapabilirsin.

canım diyetle beraber spor yaparsan vücut diyetle yağları atar sporla sıkılaşır. öyle duymuştum. ben o yüzden sporu aksatmamaya çalışıyorum

haklısın.dinliycem cnm sözünü

başlangıç:75.5
geçen hafta:71.5
bu hafta:69.9
giden:1.6 kg
toplamda giden:5.6kg
hedef:65

bu sabah tartılmaya ock korktum bıde ısın komık tarafı tartıya bakıp duruyorum sonunda cıktım veeee 6lı rakamları gosterdı bana 69.9
100gr. bıle olsa kılo veren heren herkesı tebrık edıyorum .+cıkanlarda cezalarını ceksınler dıyorum bugun kacamak yapmayı planlamıstımama hıc canım ıstemıyor sanırım kendımı pazara saklıyorum :)

nasıl bır duygu 6 ları gormek

canım ya sen olmasan ben ne yapardım :)))

aşk olsun bebiş elime yapışmaz ne olacak, tabi atarım, sen yeterki kilocukları at

günaydin kizlar kilo verenleri cok tebrik ediyorum alan yok sanirim sabit kalanlarda üzülmesin haftaya verirler

gunaydınlar efemm

bıldırım ( benı mutlu etmedı reglıden sanırım )

baslangıc :87.7
gecen hafta :67.4
bu hafta :66.2
gıden :1.2
toplam gıden :21,5
hedef : 58
tebrikler canim ne güzel yinede canim 1 kilo az mi
hay masallah
sagol fadimecim
bu hafta düzenim bozuldu canim
günaydın canım...tebrikler regle rağmen çok iyi....

günaydın ortim...
ooooooosüpersin.....

suzim başın sağolsun canım...
insan böyle bi durumda diyecek bişey bulamıyor...
sagol zerram öyle canim uzakda olunca yalan gibi geliyor insana
bildirimim

baş:62.8
geç. hf :60.5
bu hf:59.6
giden:900 gr
top.giden:3.2 kg
hedef:56 kg

tekrar 5 li rakamları gördüm çok şükür....
masallah zerram sen ve fadime iyi gaz verdiniz canim
olsun bebem 100 gramm 100 gramm dir haftaya insallah daha güzel sonuclarla gel
kilo bildirimi
başlangıç:78.7
geçen hafta:74.7
bu hafta:74.7
giden:0kg
toplamda giden:5.0
hedef:60
belki ödem tutmusdur canim vucutun :26: kacamak yaptinmiydin hatirlayamadim
olsun sabit de iyi almakdansa canim sen bu hafta fazla aktif olamadin canim kosusturcam diye yemeklerini düzenli yapmadin belkide :44:

Günaydın kızlar nasılsınızzz

kilo bildirimi

başlangıç:80.0
geçen hafta:69.9
bu hafta:68.9
giden:1 kg
toplamda giden:11,1
hedef:59
tebrikler canim yine gitmis 1 kilo
yok canim dün haberi geldi vefat etti diye

tebrikler canim reglinmi gecikti canim :26: benim sürekli oluyor bi ara düzelmisdin ama bu ay yine gelmedi

süpersin ya benim 2 katım kilo vermişsin ben 800 verdim senin menüne şimdi daha çook dikkat etcem bakim ne yiyon ne içiyon:)

Günaydın suzimmmmmm

sabah:
-1 fincan 9'lu çay
-2 dilim çavdar ekmeği üzerine labne peyniri ve salça
-1 haşlanmış yumurta
-1 slatalık
ara:
-1 avuç beyaz leblebi
öğle:
- 5-6 kaşık tavuk sote
- 2-3 kaşık makarna
- 2-3 kaşık yoğurt
ara:
-yok
akşam:
-1 kase (2 kepçe) mercimek çorbası
ara:
-1 fincan form çayı
3 litre su
1.5 saat spor
akşamım az oldu ama kalorili yemekler vardı bi de pasta yerim diye düşündüm ama yemedim vicdanım el vermedi

süpersin ya benim 2 katım kilo vermişsin ben 800 verdim senin menüne şimdi daha çook dikkat etcem bakim ne yiyon ne içiyon:)

anammmm müfettişmi geldi yanı sınıfa sımdı o zmn evrakları daha duzenl tutmam lazım :18:

canım ben bu hafta pek duzenlı beslenemedım sebzeden yana bır hafta hep kar tatılı vardı ama bu hafta sebezeye agırlık verıcem ınsallah ayça kaya yı uygulmaya calısıyorum canım ama dedıgım gıbı bu hafta duzensız oldu bıraz son 3gun ve son 3gunde de duzensız olunca hıc veremedım sabit kaldı 4gunde vermıstım o kaadar kıloyu duzen bozulunca veremedım bende bakalım bu hafta tam lıste yapıcam neler olacak

cnm spor olarak neler yapıyorsun belki banada fikir olur

minem okadar kilo verdikden sonra vucut zorlaniyor birde karbonhydrat yedinmi cok zor wc ye cikiyorsun ödem tutuyor vucut almamissin tatlim ben tarti günü öncesi pide kestane yesem kesin 1-2 kilo arti cikarim cok yemedin biliyorum ama vucut onu görünce depolamaya geciyor her kacamagi bir ödül olarak algiliyor sen benden iyi biliyorsun o yüzden pes etmek yok tamammi tatlim bu hafta veremediysen haftaya belki fazlasiyla gider ama birakirsan arti bile cikarsin bu yola beraber basladik beraber bitirecegiz öyle birakmak yok
amin canim cok sagol allah razi olsun

tebrik ederim canim ay benim pc bozulsa kesin kilo alirim
tebrikler canim
gunaydinkizlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum benim orti gozukmuyor bildirim yapip kacacam

baslangic:80gec haf:80
bu haf:78.2
giden:1800
tebrikler canim
kalbinizde banada yer açın. 73 le hamile kaldım 2. bebeğime 87 ile doğuma gittim 1 ocakta 83 le diyete başladım suan 78 im benide aranıza alın. hedefimde 60 bu arada evlenirkenk kiloma dönmek istiyorum.
actik canim hosgeldin aramiza
tebrikelr canim
kızlar ben ortımı bulmaıyorum pazar gununden berı yok kayıplarda ''klovericemmmmmm''bi ses verrrrrrr
dün yazdi sanirsam gördüm yazilarini gibi hatirliyorum :26:
günaydın yavrucaklar geçmişe gideyim
geliyorum
günaydin neslim
Günaydın suzimmmmmm

günaydin gamzem

tebrikler canim yine gitmis 1 kilo

evet cnm aslında çoktn bırakırdım diyeti de
eşim bıraktırmıyor çok destek oluyo saolsun
bide kndiside diyette ya beni yanlız bırakma bak zayıflayalım qidip alışveriş yapalım
yaza inceck qirelim die qaz verio saolsun

gunaydın kızlar nasılsınız ben kotuyum boynum ve belım cok agrıo bılgısarda oturamıyorum ama yazdıklarınız telden takıp edıyorum ama bnm tel uye gırısı yapamıyo o yuzden alıntılamıyorum kılo veren arkadasları tebrık edıyorum umaycım sende hemen pes etme tatlım sonucta kılo almamıssın sen yıne verınce verıyorsun ama benden hep gr gr gıdıo sıkıldım artık ya 300 ya 200 boyle gıderse ayda 1 kılo bıle veremıcem
baslangıc 72.5
gecen hafta 68.8
bu hafta 68.5
gıden 300gr
toplam gıden 4kılo
ya bıktım gr gr vermekten ustelık kacamakta yapmıyom ben nerde yanlıs yapıom ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…