Canım ben 2 haftadır biliyosun en alttaydım, bak en azından artı çıkmamışsın, bizim ufak tefek sandığımız kaçamaklar bozuyor bizi, metabolizmamız yavaş demek ki, pes etme lütfen, haftaya da dikkat edersen güzel gider, ödem de olabilir yani haftaya belli olur, 1 hafta daha düzenli beslen mükafatını alacaksın.günaydın kızlar
kilo verenleri tek tek tebrik ederim
verdiğiniz 100 gr bile olsa lütfen üzülmeyelim
mesela bu bildirimdense ben ona bile razıydım
bugün bırakmayı bile düşünüyorum
ben bu işi beceremiyorum sanırım
gerçekten üzgünüm
başlangıç: 65.5
geçen hafta: 64.4
bu hafta: 64.4
giden: 0
toplamda giden:1100
hedef: 58
neslicim sendende özür dilerim
olmadı...
evet çook şükür yırttımHasretim harikasın
darısı isteyenelrin başına
regl olduğundan böyle çıkmıştır bence
ben de reglim ve açıkçası bu hafta hakkınca dikkat edemedim
ama haftaya menü paylaşımına başlıyorum
tebrikler, bu hafta sen yazmıycan anlaşılan şişkoyum diye
harika kilo vermişsin
harika, 5li rakamlara terfi eden biri daha
tebrikler zerra
olsun canım yaa 100 gr da olsa bir hareket iyidir
tebrik ediyorum
haftaya biz de veririz ne yapalım
tebrikler
harika sonuç
hatırlattığın iyi oldu Hasretim
birinin beni sarsması lazımdı, aklımın başına gelemsi için
sağolasın
haftaya kaçamak yok İnş
tebrik ederim, harika olmuş
bu arada gecikmeyi stres sıkıntı etkiliyor, pek kafana da takma ama düzelmezse bir doktora görünürsün pisicik
teşekkür ederim kızlar desteğiniz için
ama korumaya geçmesi için bisüre kilo vermek gerekiyor
3 haftadır falan sanırım sadece 1100 gitti
buhafta dikkat ettim
belki kaçamaklarım oldu ama geçen sene hergün oluyordu
100 grda oynamazmı
çok üzüldüm
her akşam egzersizde yapıyorum
nerde hata yapıyorum hiç anlamadım
gamzecim bende bişeyler düşüncem artık protein olabilir ama o beni tatlı krizine sokuyor
canım diyetle beraber spor yaparsan vücut diyetle yağları atar sporla sıkılaşır. öyle duymuştum. ben o yüzden sporu aksatmamaya çalışıyorum
başlangıç:75.5
geçen hafta:71.5
bu hafta:69.9
giden:1.6 kg
toplamda giden:5.6kg
hedef:65
bu sabah tartılmaya ock korktum bıde ısın komık tarafı tartıya bakıp duruyorum sonunda cıktım veeee 6lı rakamları gosterdı bana 69.9
100gr. bıle olsa kılo veren heren herkesı tebrık edıyorum .+cıkanlarda cezalarını ceksınler dıyorum bugun kacamak yapmayı planlamıstımama hıc canım ıstemıyor sanırım kendımı pazara saklıyorum :)
ben atarım yine canım
kızlar günaydın
bildirimimi yine atamıyorum mesaj hakkım oluşmadı hala biriniz atabilir misiniz lütfennnnnnnnnn
başlangıç:80
geçen hafta74.600
bu hafta 73.800
giden 800
toplam giden 6.200
hedef 60
geçen hafta 400 gitmişti bu hafta 800 ii
ama haftaya artı çıkabilirim
çünkü regl olcam
canım ya sen olmasan ben ne yapardım :)))
tebrikler canim ne güzel yinede canim 1 kilo az migunaydınlar efemm
bıldırım ( benı mutlu etmedı reglıden sanırım )
baslangıc :87.7
gecen hafta :67.4
bu hafta :66.2
gıden :1.2
toplam gıden :21,5
hedef : 58
hay masallahHerkese günaydınlarrr,
Bu ortilik işi bende çooooooook işe yaradı, Neslicim çooook teşekkür ederim cezan için.
Kilo bildirimime gelelim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63,7 kg
bu hafta kilo :62,6 kg
giden:1100 gr.
toplamda gelen :200 gr.
hedef kilo : 55 kg
sagol fadimecimAllah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, kalanlara sağlık versin inşallah.
Ama ama kek-sütlaç ve minnak kek ne olaki acep,cumaya saklayaydın ya iştahını, bir de sabah nesfit akşam nesfit, aklşam şöyle güzelce bir sebze yemeği+salata ve yoğurt dururken, bugün çok düzensiz olmuş canım, düzenli beslenmeye çalışmalısın.
Güzelmiş, afiyet olsun.
Tebriklerrrrr.
Küçük diye diye götürnüşün, keşke bugün yeseydin onları.
Senin menüler hep az geliyor bana canım, vücudunu stok yapmaya zorlarsın bu menülerle.
Gayet güzel gözüküyor bence.
Akşamları mümkünse pilav-makarna türü yememeye çalış canım, bir de dün okudum et türü yemekleri de akşam tüketmeyip öğlen tüketirsek kilo verimimiz daha kolay olurmuş, akşamları çorba-salata-yoğurt veya sebze yemeği-salata -yoğurt yemeye çalışırsan daha verimli olur kilo verimin.
Ohhhhhhhh mis mis.
İnşallah akşam yemedin.
Yapın yapın sonra da ağlayın, şaka şaka arada bir olmak kaydıyla yapılabilir.
bu hafta düzenim bozuldu canimDeneyeceğim inşallah. Bir de arkadaş sana dememiş okuyup kaçıyorsun diye canım.
Yine orda sarma mı gördüm ne, ahan da pide, cuma öncesi oldu mu bu? Bir de dün okudum bir yerde et türü akşam yendiği zaman daha zor yakılıyormuş vücutta, akşam önermiyorlar canım, bundan sonra dikkat edelim bence, sebze yemeği ve çorba ile akşamları geçirmeye çalışalım, mümkün mertebe öğlen yiyelim
Bugün mazeretin var canım, bişey demiyorum.
Günaydın canım, 1,2 kg. gitmiş daha ne istiyon ki?
Haftaya daha güzel olur, sen yine de yapma kek
sagol zerram öyle canim uzakda olunca yalan gibi geliyor insanagünaydın canım...tebrikler regle rağmen çok iyi....
günaydın ortim...
ooooooosüpersin.....
suzim başın sağolsun canım...
insan böyle bi durumda diyecek bişey bulamıyor...
masallah zerrambildirimim
baş:62.8
geç. hf :60.5
bu hf:59.6
giden:900 gr
top.giden:3.2 kg
hedef:56 kg
tekrar 5 li rakamları gördüm çok şükür....
olsun bebem 100 gramm 100 gramm dir haftaya insallah daha güzel sonuclarla gelKızlar Günaydınnnnnnnnnnn
Başlangıç : 77
Bu Hafta : 76,9
Giden : 100 gr.
Hedef : 70
sadece 100 gr.. ama olsun bunada şükür.artı çıkmaktan veya hiç verememekten sıkılmıştım artık.
bu hafta çok saçma sapan menülerim vardı.sizlerde yazdınız zaten.pzt den sonra gayet düzenli ve istikrarlı olucam.
orti arayanlara duyurulur boştayım
belki ödem tutmusdur canim vucutun :26: kacamak yaptinmiydin hatirlayamadimkilo bildirimi
başlangıç:78.7
geçen hafta:74.7
bu hafta:74.7
giden:0kg
toplamda giden:5.0
hedef:60
olsun sabit de iyi almakdansa canimbildirim yapmaya geldim ama yerimde saymışım bu hafta
en çok da ortim için mahçubum
ama haftaya İnş telafi edeceğim, zira bu yanlardaki ve karnımdaki yağlardan iyice sıkılmaya başladım
işte bildirimim:
baslangıc :76
gecen hafta :67
bu hafta :67
gelen/gıden :0
toplam gıden :9
hedef : 58
tebrikler canim yine gitmis 1 kilo
Günaydın kızlar nasılsınızzz
kilo bildirimi
başlangıç:80.0
geçen hafta:69.9
bu hafta:68.9
giden:1 kg
toplamda giden:11,1
hedef:59
yok canim dün haberi geldi vefat etti diyene güzel ya 6 lı hanelertebrik ederim
5 li rakamlar su an bana cok uzakseni tebrik ediyorum harikasın ...Suzi cnm henuz yasıyor sanırm yanlıs okumadysam ?
Günaydın 100 gr falan sonucta gıtmıs gelmemıs hem korumussun bide o acıdan bak :)
ben tartılmıcam demiştim ya 1 ay olduğu için tartıldım
rejım ve spor baslayalı /80.00 dan 75,80 e düşmüşüm
ama 10 gundur spor yapamıyorum düzenkli olana detime birsey oldu gecen ay 4 gun gecıktı ılk defa bu ayda henuz gelmedı yıne 4 gun gectı kızlar uzuntu etkıler degıl mı stres doktora gıdıyım mı bılemedım ya ...akıntı vs agrı sızı yok ama boyle olmazdı((TAKTIM kafaya aslnda dusunmemek gerek saRTLANMAK gunu gunune takıp etmek bıle degıstıryormus gununu ınsanın ama elımde degıl olur mu arada boyle gecıkme normal mı içim içimi yedi
başlangıç:75.5
bu sabah tartılmaya ock korktum bıde ısın komık tarafı tartıya bakıp duruyorum sonunda cıktım veeee 6lı rakamları gosterdı bana 69.9
100gr. bıle olsa kılo veren heren herkesı tebrık edıyorum .+cıkanlarda cezalarını ceksınler dıyorum bugun kacamak yapmayı planlamıstımama hıc canım ıstemıyor sanırım kendımı pazara saklıyorum :)
günaydin kizlarkilo verenleri cok tebrik ediyorum alan yok sanirim sabit kalanlarda üzülmesin haftaya verirler
tebrikler canim ne güzel yinede canim 1 kilo az mi
hay masallah
sagol fadimecim
bu hafta düzenim bozuldu canim
sagol zerram öyle canim uzakda olunca yalan gibi geliyor insana
masallah zerramsen ve fadime iyi gaz verdiniz canim
olsun bebem 100 gramm 100 gramm dir haftaya insallah daha güzel sonuclarla gel
belki ödem tutmusdur canim vucutun :26: kacamak yaptinmiydin hatirlayamadim
olsun sabit de iyi almakdansa canimsen bu hafta fazla aktif olamadin canim kosusturcam diye yemeklerini düzenli yapmadin belkide :44:
yok canim dün haberi geldi vefat etti diye
tebrikler canimreglinmi gecikti canim :26: benim sürekli oluyor bi ara düzelmisdin ama bu ay yine gelmedi
süpersin ya benim 2 katım kilo vermişsin ben 800 verdim senin menüne şimdi daha çook dikkat etcem bakim ne yiyon ne içiyon:)
sabah:
-1 fincan 9'lu çay
-2 dilim çavdar ekmeği üzerine labne peyniri ve salça
-1 haşlanmış yumurta
-1 slatalık
ara:
-1 avuç beyaz leblebi
öğle:
- 5-6 kaşık tavuk sote
- 2-3 kaşık makarna
- 2-3 kaşık yoğurt
ara:
-yok
akşam:
-1 kase (2 kepçe) mercimek çorbası
ara:
-1 fincan form çayı
3 litre su
1.5 saat spor
akşamım az oldu ama kalorili yemekler vardı bi de pasta yerim diye düşündüm ama yemedim vicdanım el vermedi
minem okadar kilo verdikden sonra vucut zorlaniyor birde karbonhydrat yedinmi cok zor wc ye cikiyorsun ödem tutuyor vucut almamissin tatlim ben tarti günü öncesi pide kestane yesem kesin 1-2 kilo arti cikarim cok yemedin biliyorum ama vucut onu görünce depolamaya geciyor her kacamagi bir ödül olarak algiliyor sen benden iyi biliyorsun o yüzden pes etmek yok tamammi tatlimgünaydın kızlar
kilo verenleri tek tek tebrik ederim
verdiğiniz 100 gr bile olsa lütfen üzülmeyelim
mesela bu bildirimdense ben ona bile razıydım
bugün bırakmayı bile düşünüyorum
ben bu işi beceremiyorum sanırım
gerçekten üzgünüm
başlangıç: 65.5
geçen hafta: 64.4
bu hafta: 64.4
giden: 0
toplamda giden:1100
hedef: 58
neslicim sendende özür dilerim
olmadı...
amin canim cok sagol allah razi olsuncanım menün çok güzel ama akşam içinde bişeyler yeseydin keşke metobolizman yavaşlayacak
bravoo valla süper sporda var daha ne olsun
tavuuuuukkk bayılırıııımmmsüpeeerr gözüküyoooo
ayy bende de öyle ekmekler bile yenmeden bayatlıyo küfleniyooo
canım suzicim başınız sağolsun canım. insan ne diyeceğini bilemiyo. rabbim yerini cennet eylesin
normal canım sters üzüntü bile etkiliyo
ne demek pes etmek olur mu? hem almamışsın kilo daha nee sakın bırakma
tebrik ederim canimkızlarrr bizim pc sizlere ömür,
bakalım format atabilirlerse bu akşam gelecek yoksa yenisini almamız lazımm
başlangıç: 70
geçen hafta:70
bu hafta: 69.2
giden: 800
toplam giden:800
hedef:60
kilo veren ve koruyan tüm arkadaşları tebril ederim
tebrikler canimkızlar günaydın
bildirimimi yine atamıyorum mesaj hakkım oluşmadı hala biriniz atabilir misiniz lütfennnnnnnnnn
başlangıç:80
geçen hafta74.600
bu hafta 73.800
giden 800
toplam giden 6.200
hedef 60
geçen hafta 400 gitmişti bu hafta 800 ii
ama haftaya artı çıkabilirim
çünkü regl olcam
gunaydinkizlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum benim orti gozukmuyor bildirim yapip kacacam
baslangic:80gec haf:80
bu haf:78.2
giden:1800
actik canimkalbinizde banada yer açın. 73 le hamile kaldım 2. bebeğime 87 ile doğuma gittim 1 ocakta 83 le diyete başladım suan 78 im benide aranıza alın. hedefimde 60 bu arada evlenirkenk kiloma dönmek istiyorum.
tebrikelr canimbaşlangıç:75.5
dün yazdi sanirsam gördüm yazilarini gibi hatirliyorum :26:kızlar ben ortımı bulmaıyorum pazar gununden berı yok kayıplarda ''klovericemmmmmm''bi ses verrrrrrr
günaydin neslimgünaydın yavrucaklar geçmişe gideyim
geliyorum
Günaydın suzimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?