günaydın bayanlar herkes nerde işlerimi toparlıyorsunuz halaa
hadi kalkın bir silkinin ne bu böyle paylaşımlar yokoldu olmuyor böyle :))))
ben sabah erkenden kalktım işe geldim inşallah bugün yeni bir gün olucak bugün itibariyle biber hapına başlıyorum şimdi kahvaltımı ediyorum sonra içicem başka kimler başlamıştı kullanmaya?
merhaba kızlar burda destek olcağımıza inanıyorum birbirimize 77 kilıyum 1.63 boy 30 yaş bugün rejime başladım ve sporumuda ihmal etmedim yanınızdayım
günaydın bayanlar herkes nerde işlerimi toparlıyorsunuz halaa
hadi kalkın bir silkinin ne bu böyle paylaşımlar yokoldu olmuyor böyle :))))
ben sabah erkenden kalktım işe geldim inşallah bugün yeni bir gün olucak bugün itibariyle biber hapına başlıyorum şimdi kahvaltımı ediyorum sonra içicem başka kimler başlamıştı kullanmaya?
günaydın canıma.s.
bende bu sabah erken kalkanlardanım...düne göre çok daha iyi hissediyorum kendimi
şişlikleride attım gibi...inşallah önümüzdeki haftadan itibaren hep beraber eksilmeye başlıycaz...bu bayram olmasada kurban bayramına çıtır girelim dimi ama zemuszemuszemuszemus
Günaydın kirazcım inşallah benimde tek hedefim kurbana en az 5 kilo vermiş olarak girmek... bayramda herkezin zayıflamışsın sen sözüne yemiyorum diyet yapıyorum diye karşılık verince ne yedin ne yaptın hemen sormaya başlıyorlar... kendi kendine gideceği yok bu kiloların... önemli bir hastalık olmadıktan sonra.... bayrama çok güzel bir elbise hayal ediyorum bakalım hayırlısı....
ayyy inşallah canım tek dileğim şu halimden zayıf bir şekilde diğer bayrama ulaşmak valla :))))) erken kalkan yol alır demişler yol alcaz inşallah hehe ben baya yol almışım 15 dk erken geldim işe ıyyyyygünaydın canıma.s.
bende bu sabah erken kalkanlardanım...düne göre çok daha iyi hissediyorum kendimi
şişlikleride attım gibi...inşallah önümüzdeki haftadan itibaren hep beraber eksilmeye başlıycaz...bu bayram olmasada kurban bayramına çıtır girelim dimi ama zemuszemuszemuszemus
saol canım inşallah şulede olduğu gibi bende de işe yarar bakalım9.30 da tok karnına içtim şuan susuyorum ama ben normalde de çok su içen biriyim bana napcak merak ediyorum hehh :))) hormon konusuna gelince kimse o konuda bişi yazmamış ben bayadır araştırıodum malummm şule bir gelsin onada sorarız hala geziomu ne hehehGünaydın kızlar... dün giremedim iş yerinden erken çıktım bayram dönüşü yoğunluk derken ama kimsecikler uğramamış inşallah herkez iyidir.... toplanalım arrık kaynatalım gaza gelelim biraz kilolarımız oynasın... ramazanda kilo almış olabilirim hala tartılamadım... aç karnına unutuyorum tartılmayı... içtiğim sularla yemeklerle tartılırsam baya bir moral bozukluğu olabilir.... hadi kızlar kendinize gelin.... yeniden buluşalım paylaşalım.... kıymet'çim geçmiş olsun bu arada unutmadan yazayım canım... dikkat et kendine...
Aramıza hoşgeldin canım... inşallah hedefine ulaşırsın...
Günaydım canım... hayırlı olsun hapın... bende veremezsem en sonunda alacağım galiba... hormonları etkiliyormu onu çok merak ediyorum... etkilemiyordur inşallah bitkisel olduğu için...
yerinde saymakda marifert benim gibi gidip kilo almada hehehe valla tatil dönüşü geldim 67 bile gösteriodu tartı neyseki dün 66 yı bugün sabahta 65,5 -65 arası gösterdi şişkinlikmi vardı artık suyu mu attım bilmiom ama moralim sıfırdı 64,5 ken 67 yi görmek şaka gibi bişidi bu haftadan itibaren sıkıyoruz ona göre bu arada okul başladımı canım bi şey sormak istersen aynı bölüm mezunu arkadaşım var haberin olsun aynı okuldan :))) haftaya kesin sıkıoz inecek kilolar ona göregünaydın kıslar
bu haftada yerimde saydım hala 68im
önemli olan bir hedef belirlemek ve karar vermek hepimiz karar verdim bayram bitti ramazan geçti herkes kendine gelsin mazeretler bitti yazda bitti seneye kilo sorunsuz bayanlar olucazzz bunu düşünün veeeee hadi bakalım bol hareketli az kalorili günler herkeseee :))inşallah canım hepimiz bayrama hayal ettiğimiz kiloda hayal ettiğimiz kıyafetlerin içinde olucaz...önümüzde 2 ayımız var...hem hedef koyunca çok daha bi azimli oluyoruz
benim 10 kilo hedefim var bayrama kadar belki zor ama imkansızda değil...ramazandı bayramdı bütün bahanelerde bitti...inşallah önümüzdeki haftadan itibaren sporla birlikte veda edicez kilocuklarazemuszemuszemuszemus
şu elma diyetini gözüm yemedi benim yaaa yoksa bende başlıcaktım ama ara öğün olarak pazardan alıym takılayım diorum inşallah pek meyveyle aram olmayınca offfff kıymetcim aynen devam göreyim seni valla bu sefer olucak canım sakın bırakayım deme kaçamakda yok ilk oklovan benden olur hehecanlar elma olayı dün başladı ya 79 oldum 2 kilo gitti tabiki o 2 kiloyu sürekli alıp verdiğim kilo olduğu içinpek önemsemiyom 79 dan sonrasını merak ediyom yani bugünden sonrası önemli benim için
inşallah canım hepimiz bayrama hayal ettiğimiz kiloda hayal ettiğimiz kıyafetlerin içinde olucaz...önümüzde 2 ayımız var...hem hedef koyunca çok daha bi azimli oluyoruz
benim 10 kilo hedefim var bayrama kadar belki zor ama imkansızda değil...ramazandı bayramdı bütün bahanelerde bitti...inşallah önümüzdeki haftadan itibaren sporla birlikte veda edicez kilocuklarazemuszemuszemuszemus
canlar elma olayı dün başladı ya 79 oldum 2 kilo gitti tabiki o 2 kiloyu sürekli alıp verdiğim kilo olduğu içinpek önemsemiyom 79 dan sonrasını merak ediyom yani bugünden sonrası önemli benim için
ayyy inşallah canım tek dileğim şu halimden zayıf bir şekilde diğer bayrama ulaşmak valla :))))) erken kalkan yol alır demişler yol alcaz inşallah hehe ben baya yol almışım 15 dk erken geldim işe ıyyyyy
saol canım inşallah şulede olduğu gibi bende de işe yarar bakalım9.30 da tok karnına içtim şuan susuyorum ama ben normalde de çok su içen biriyim bana napcak merak ediyorum hehh :))) hormon konusuna gelince kimse o konuda bişi yazmamış ben bayadır araştırıodum malummm şule bir gelsin onada sorarız hala geziomu ne heheh
yerinde saymakda marifert benim gibi gidip kilo almada hehehe valla tatil dönüşü geldim 67 bile gösteriodu tartı neyseki dün 66 yı bugün sabahta 65,5 -65 arası gösterdi şişkinlikmi vardı artık suyu mu attım bilmiom ama moralim sıfırdı 64,5 ken 67 yi görmek şaka gibi bişidi bu haftadan itibaren sıkıyoruz ona göre bu arada okul başladımı canım bi şey sormak istersen aynı bölüm mezunu arkadaşım var haberin olsun aynı okuldan :))) haftaya kesin sıkıoz inecek kilolar ona göre
önemli olan bir hedef belirlemek ve karar vermek hepimiz karar verdim bayram bitti ramazan geçti herkes kendine gelsin mazeretler bitti yazda bitti seneye kilo sorunsuz bayanlar olucazzz bunu düşünün veeeee hadi bakalım bol hareketli az kalorili günler herkeseee :))
şu elma diyetini gözüm yemedi benim yaaa yoksa bende başlıcaktım ama ara öğün olarak pazardan alıym takılayım diorum inşallah pek meyveyle aram olmayınca offfff kıymetcim aynen devam göreyim seni valla bu sefer olucak canım sakın bırakayım deme kaçamakda yok ilk oklovan benden olur hehe
bugün pek bir mutlu neşeli hissediyorum kendimi bilmem neden kısa zamanda sporada başlama gazını bulursam süper olucak valla yaaa akşamları eve gidince çöok yorgun hissediorum kendimibuna bir çözüm bulamk lazım ama nasıllll(
merhaba ben de geldim 70 kiloyla aranıza. dunden beri yediklerime dikkat ediyorum. her sabah fixtir diyet ekmekle 1 tost yerim yanına da cay. ogleyin is yerinde cıkan yemeklerden yiyordum bazen yiyemeyince biskuviye filan saldırıyordum cok kilo aldırdı onlar bana. dun 1 tabak fasulyemi yedim oglen. akşamda bol brokoli salatası ve normal salata yedim 5-6tane de yaprak sarması anca yiyebildim cunku doydum o kadar cok salata yiyince. yalnız gece 12ye kadar oturunca karnım çok çok acıktı ama tuttum kendimi bişi yemedim. sabah da felaket actım:) bol bol su içiyorum. bu aksam da eliptik bisikleete binmeye baslıyorum. bakalım 10 gun sonunda ne olacak . bu zayıflama gruplarına nasıl katılınıyor kuzular bende istiyorum katılmak?
aaaaaa canım ne oldu canını sıkıyorsun kötüyüm deyip gitmek olmaz biz burda her zaman hazırız canım dinlemeye burdan uzak kalma canımselam kızlar bunalımdayım sıstıkce sıstım cok kötüyüm aranıza oyüzden gelemıyorum kızlar dün tartıldım 75 kiloydum gerısını sız düsünün zaten arkadaslarda meksıka bıberı kapsülümü getırmemısler temellı bozuldum...ıcımden hıcbısey yapmak ıstemıyorum..oyüzden bende kılo bıldırımı falan beklemeyın..anlayısınıza sıgınıyorum..mafoldumben
hoşgeldin aramıza biz her cuma kilo bildirimi yapıyoruz sende yarın bildir aramıza katıldın bile :)))merhaba ben de geldim 70 kiloyla aranıza. dunden beri yediklerime dikkat ediyorum. her sabah fixtir diyet ekmekle 1 tost yerim yanına da cay. ogleyin is yerinde cıkan yemeklerden yiyordum bazen yiyemeyince biskuviye filan saldırıyordum cok kilo aldırdı onlar bana. dun 1 tabak fasulyemi yedim oglen. akşamda bol brokoli salatası ve normal salata yedim 5-6tane de yaprak sarması anca yiyebildim cunku doydum o kadar cok salata yiyince. yalnız gece 12ye kadar oturunca karnım çok çok acıktı ama tuttum kendimi bişi yemedim. sabah da felaket actım:) bol bol su içiyorum. bu aksam da eliptik bisikleete binmeye baslıyorum. bakalım 10 gun sonunda ne olacak . bu zayıflama gruplarına nasıl katılınıyor kuzular bende istiyorum katılmak?
hadi bakalım sen benim gibi değilsin canım verirsin ben rejim de yapsam sporda yapsam veremiorum bi lahana çorbasıyle verdim başka türlü olmuo napiymmm bir de bunu deneyim dedim dün akşam süper şeyler yapmışın valla iyi gelmiştir dolaşmak doktor işleri ne oldu bir sorun yok sanırım keyif yaptığına göre spora git bencede ama sakkın bırakma bırakınca kötü oluoİnşallah canım... istemek azim etmek başarmanın yarısı derler... azim edip yemeye devam etmekle olmaz ama çaba sarfedersek yapamacağımız hiçbirşey yok valla... en 5 kilo vereyim şimdilik yeter sonrası o kadarda şart değil... 60 olmak beni 15 yaş gençleştirecek zaten... son 7-8 sene önce aldığım ve sadece 2-3 kez giydiğim kıyafetlerimi giyiyorum harika bir duygu...
Bu azimle devam edersen verirsin kıymet'çim... dikkat et bol vitamin alda halsiz kalma sonra... bünyeni zorlamadan yap diyetini... hadi bakalım sonuçlarını bekliyoruz...
Hayırlısı olsun canım... bende veremezsem başlamayı düşünüyorum... ilk önce kendiliğinden vermek istiyorum.. yürüyüş ve spor yaparak... spor salonuyla görüşmeye gideceğim bu hafta kış ayını dolu dolu geçireceğim...
Aramıza hoşgeldin canım... mesaj yazmakla katılmış oldun aramıza bizim topiği seçmekle doğru karar verdin... bu aralar biraz durgun olsada topiğimiz süperdir... verilen kilolara bakarsan anlarsın zaten...
Kızlar dün işyerinden erken çıktım doktorda kontrolüm vardı sonrada işe dönmedim vakit az kaldı diye biraz işlerim vardı onları hallettim... bursanın belediyenin düzenlediği kurslar var onlara kayıt yaptırdım hobi olarak... sonrada gittim bisiklet kiraladım merinos parkında... ağaçların altında yemyeşil güneşin batarken parlayan ışıkları karşısında bisiklet keyfi çok iyi geldi... stres attım biraz... bu kış yoğun ama güzel geçecek.... birde zayıflamaya devam ettikçe süperrr olacak... kendime güvenim geldi valla...
yine kimseler yok şekerler 2 ci gün ve süper gidiyo bu elmalar tıkıyo beni kahvaltı sonra 3 elma bitirdim 6 cıyı en son 8 de yicem 2 yeşil çayımıda içtim 2 tane daha kaldı 2 litre suyumda bitti 1 litre kaldı kendimi dinç hissediyom ve eşimin karşısına epey bi zayıflamış çıkmak istiyom ve magrentacım demiştim bu elma olayıda olmazsa yani yapamazsam ben artık sıkı rejimlerden vazgeçcem demiştim yani bu olay lahanadanda süper ve zahmetsiz iğrenç kokusuda yok bende meyva sevmem ama ekşi yeşil elma güzel oluyomuş deneyin sizde veya benim verdiğimi görünceki nisanda katılmıştım 79 hala 79 bir ara 75 inmiştim ama tekrar almıştım
aaaaaa canım ne oldu canını sıkıyorsun kötüyüm deyip gitmek olmaz biz burda her zaman hazırız canım dinlemeye burdan uzak kalma canım
hoşgeldin aramıza biz her cuma kilo bildirimi yapıyoruz sende yarın bildir aramıza katıldın bile :)))
hadi bakalım sen benim gibi değilsin canım verirsin ben rejim de yapsam sporda yapsam veremiorum bi lahana çorbasıyle verdim başka türlü olmuo napiymmm bir de bunu deneyim dedim dün akşam süper şeyler yapmışın valla iyi gelmiştir dolaşmak doktor işleri ne oldu bir sorun yok sanırım keyif yaptığına göre spora git bencede ama sakkın bırakma bırakınca kötü oluo
yap bakalım sen kıymet duruma göre bunuda deneriz nolcak :))))))
kızlar ne zaman gelsem yazıp çıkmış oluo herkes olmuo ama hadi toplanınnnn:dance:
inşalah canım yapmaya çalışcağım bakalım herşey kısmetle gerçi... doktora sonuçlarımı gösterdim... sonuçlar iyi kötü birşey yok... ilerde yine kontrol atmek gerekecek... ufak bir sorun var...
arada kontrol iyidir canım bende ara ara kan testi yaptırıcam sağlımız önemli :)
ufak bir sorunda gelip geçer inşallah canım ilk önemli olan şey ruh sağlığımız aslında içimizdeki sıkıntı bile bizi hasta edebiliyor bende akşam çıkıp dolaşıcam sahilde bütün gün işyerinde tıkılmak çok canımı sıkıyor
sağol canım bakalım tedbiri elden bırakmayacağız... yaş gittikçe hergün yeni bir sağlık problemi çıkıyor ortaya... benim yerimede dolaş sahilde... çekip mudanyaya gidesim var ama zaman yokki... denizi seyretmek çok büyük bir huzur veriyor insana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?