hem sende bişey kalmamış boyunda çok kısa degil sanırım daha ne olsun betülcüm
çok haklısın canım
bir de yeme düzenime alıştı sanırım
farklılık istiyor
okadar yedim dedin 100 gr vermişsin yinede canım
ben napayım?
tebrikler
dindirmek için elimden geleni yapıyorum canım
sarılmak istese mesela işim var demem bırakırım yinede sarılırım ona
daha ana kuzusu normal yaniii
bide önceden böyle değildi aramazdı beni ama artık özlüyor herşeyin bilincinde
ismininde anlamı varmış bende sevmem adımı ama değiştirmeyi düşünedim
baban tam can alıcı noktadan vurmuş
allah evlatlarımıza uzun ömür versin canım çalışmak güzel
ama çalışan anne olmak zor
su zaten çok içiyorum
yeşilçay hergün içiyorum
haftaya regl olcam umarım onun şişliği değildir
zaten kilo veremediğimi hissediyordum canım yaaa
o nasıl ortilik öyle dün biriside benim orti başka orti bulmuş diyordu bence bu orti meselesini tekrar konuşmalıyız yapacaklarsa düzgün yapsınlarcanım ya ben bıldırcem am a benım orti yok nerelerdeyse bıldırım yapamayınca da ben de bıldıremıyorum ock ta heveslenmıstım
evet benımle orti olmak ısteyen olursa yenı hafta da beklıyorum
boyum 1.68 canım.. Benim de pek gözüme batmıyor da işte sıkılaşsam iyi olur aslında.. Yanlar-göbek çıkıyor arada..
benim durum biraz farklı canım ya hastanede ayaktayız hareket halindeyiz zaten bi de daha doğum filan yapmadım metabolizmam hızlı sanırım ondan gidiyor pek dikkat etmesem de..
Sizin belli bi şeyden sonra zor olması gayet normal..
Canını sıkma bi şekilde gidecek onlar
tebrikler nesli sizin cezalar bu hafta işe yaradı anlaşılanartıda olan yok sanırım
kuzum hiç bişey yemedin mi nsasıl verdin okadar
ne leslie herkeş yapıyo bende bi bakıyım bari
minecim kızının sarılmalarını okurken icim cızzz etti valla yavrum çok özlüyo demek ki...ama eminim sen o özlemini dindiriyorsundur.ben çok hassaslaşıyorum çocuk konusunda .kaç yıldır sınavlara giriyorum atnamıyorum diye üzüntü krizleri yaşiyordum. rabbim bu cocuk konusunda ki zayıflıgım yüzünden nasib etmiyor herhalde...
adımı sormuşsun dün söylemeyi unuttum çocuk falan deyince aklıma geldi DÖNDÜ adım rahmetli babannemin adı baban 2 yaşında annesini 3 yşında babasını kaymetmiş. kızım olursa adını döndü koyucam dermiş ben tek kızım 2 erkek kardeşim var.küçükken adımı sevmez takma isimler kullanırdım yaşım ilerleyince degiştirmek istedim.babama sordum kızım istersen degiştir ama ben sana her .döndü dedigimde annemi yanımda gibi hissediyorum anneni hiç bilmemek nasıl acı bilemezsin dedi....bende degiştirmek veya ikinci isim kullanmaktan vazgeçtim.şimdi anneyim en büyük korkum oglumun yanında olamamak. tüm anneler beni iyi anlıyordur biz olmasak kim bizim yerimizi doldura bilir ki ,ne yemek saatini ne uyku düzenini boyunun uzuayıp uzamadıgı kim bizim gibi düşünür....... rabbim hiç bir annayi evladından ne de evladı annesinden ayrı koymasın.....şimdi babama ismim yüzünden sitem ettigim için çok üzgünüm....artık ismimi çok seviyorum...........
kızlar aman tüm hayat hikayemi anlattım ya kusuruma bakmayın artık bugün çok duygusalım
taamamdır tatlım baktımgeçen hafta 1200 vermiştin yanlış hatırlamıyorsam onun etkisidir belki hem 100 hiç vermemekten iyidir.....
neslicim bi bakarmısın attım ama özele eksik varmı varsa düzeltiyim
nazlıcım seninle berenvildanın ortileri kayıpcanım ya ben bıldırcem am a benım orti yok nerelerdeyse bıldırım yapamayınca da ben de bıldıremıyorum ock ta heveslenmıstım
evet benımle orti olmak ısteyen olursa yenı hafta da beklıyorum
ne bılım canım ya unıv. Ogrencısıydı yok ortalıkta artık napalım ortaksız kaldık
bu arada sende 1,5 goturdun moturdun ama 1kıloyuda vermıssın demek daha fazla gıdecektı bunada sükür 1kılo da az degıl hanı
nazlıcım seninle berenvildanın ortileri kayıp
ikinizi orti yapsam olurmu
ben öyle düşündüm bilmiyorum
ne dersiniz?
fazlası vardı 100-200 gr arası çarsamba tartılmıstım ama bu sabah tartıldım küsüp kaçmıslar
canım yemez olurmuyum ama artık karnım gurulduyor çok mutluyum :dtebrikler nesli sizin cezalar bu hafta işe yaradı anlaşılanartıda olan yok sanırım
Kuzum hiç bişey yemedin mi nsasıl verdin okadar
Ne leslie herkeş yapıyo bende bi bakıyım bari
Minecim kızının sarılmalarını okurken icim cızzz etti valla yavrum çok özlüyo demek ki...ama eminim sen o özlemini dindiriyorsundur.ben çok hassaslaşıyorum çocuk konusunda .kaç yıldır sınavlara giriyorum atnamıyorum diye üzüntü krizleri yaşiyordum. Rabbim bu cocuk konusunda ki zayıflıgım yüzünden nasib etmiyor herhalde...
adımı sormuşsun dün söylemeyi unuttum çocuk falan deyince aklıma geldi döndü adım rahmetli babannemin adı baban 2 yaşında annesini 3 yşında babasını kaymetmiş. Kızım olursa adını döndü koyucam dermiş ben tek kızım 2 erkek kardeşim var.küçükken adımı sevmez takma isimler kullanırdım yaşım ilerleyince degiştirmek istedim.babama sordum kızım istersen degiştir ama ben sana her .döndü dedigimde annemi yanımda gibi hissediyorum anneni hiç bilmemek nasıl acı bilemezsin dedi....bende degiştirmek veya ikinci isim kullanmaktan vazgeçtim.şimdi anneyim en büyük korkum oglumun yanında olamamak. Tüm anneler beni iyi anlıyordur biz olmasak kim bizim yerimizi doldura bilir ki ,ne yemek saatini ne uyku düzenini boyunun uzuayıp uzamadıgı kim bizim gibi düşünür....... Rabbim hiç bir annayi evladından ne de evladı annesinden ayrı koymasın.....şimdi babama ismim yüzünden sitem ettigim için çok üzgünüm....artık ismimi çok seviyorum...........
Kızlar aman tüm hayat hikayemi anlattım ya kusuruma bakmayın artık bugün çok duygusalım
olur canım bana uyar berenvıldan da ok derse
aman kussunler keske hep bole kusup kacsalar
Doktorcuuuummmmmmmm
benim 4 yıldır spiralim var daha hiç kontrole gitmdedim ama hiç sikayetimde yok bi zararı olurmu sence
o nasıl ortilik öyle dün biriside benim orti başka orti bulmuş diyordu bence bu orti meselesini tekrar konuşmalıyız yapacaklarsa düzgün yapsınlar
kız daha ne emin ol göbek yan kalmamıştır.
ben ona mseaj attım canım
ama bildirim yapmamış sabah baktım geçmişe gidip
sanırım sadece umaya attı bildirimini
minecim berenvildan nekaaaaa kilo vermişş
aman dikkat tatlım inşallah yagdan veriyosundur su gitince 2 katı alınıyo bu konuda epey iyiuimcanım yemez olurmuyum ama artık karnım gurulduyor çok mutluyum :d
sabah aynı düzen kahvaltımı yaptım...
Su biraz fazlaca içtim.. Yalnız gece yatarken de 2 3 bardak su içtim ...
Ufak tefek abur cuburlar devam....
Bide leslice cim <3 onu çok seviyorum...
Bu arada herkesi de tebrik ediyorum:)
çok güzel bi atmosfer var burda insan daha bi motive oluyor...
küstülar derken 1200 vermiştim lahmacunları yiyince 1000 düşmüş :26::26::26::26::26::26::26: ah su içebilsem bide iki gündür ellerim şiş....olur canım bana uyar berenvıldan da ok derse
aman kussunler keske hep bole kusup kacsalar
emziriyordun sanırım bana biraz az geldi gerçi sütünde problem yoksa iyide.simitte gözümden kaçmadısbh:nesfıt
oğlen:brokolı yogurtladık baya bı yedım ama 1tb ekmek ve 4 catal makarna
ara:dun yaptıgım sımıtlerden bır tane ve bır portakal
aksam:bır kase corba ve 1tb ekmek
ara:elma dusunuyorum
Bana da su icsem yariyor.. Ama hakkaten yariyor..
Ozellikle, Cumhuriyet Lokantasinda bana 2,5 porsiyon iskender dedigimde ortaya mi ? diye soran garsona, hayir bana diye cevap verebildikten sonra, sicak olsun diye 1+1+ ½ olcusunde yenmis iskenderin ustune, bir de hosmerim tatlisi yiyip, uzerine afiyetle kahvemi yudumlarken, yaninda getirdikleri 1 bardak buz gibi kazdagi suyu acaip yariyor...
Acik ekmegin icine (bizim koyde oyle diyorlar sevgili Babis, biz yuha ekmegi bilmeyiz) mis gibi otlu Van peynirini (bulursam tabii) koyup dùrùm yaptiktan sonra, yediklerimin sayisini unutup, yaninda ictigim caylar yetmeyince, kana kana ictigim bardak bardak su acaip yariyor..
Erzincan tarhanasini tabakla degil, tencereyle degil kazanla icebilme kapasitem, borek tepsisinin acilisini once koselerinden, sonra citir kenarlarina, sonra bu citir bu degil diye bakmadan ortalarina kaydirirken basan hararet yuzunden ictigim birkac bardak su acaip yariyor..
Su gercekten cok besleyici.... Yemekten once zeytinyagina tuz, biber, kekik ekleyip, ekmegin kenariyla yemeler, benden 600-700 kalori daha fazla almasi gereken Federico ile spagetti yeme yarislari yapmalar, patates kizartmasinin yaninda acilmis buz gibi kolalar, dumani ustunde taze kesilmis makarnalar, saglikli diye tercih edilen baliklarin kizgin yagda pismis halleri (sissssssssssstttt, kizartma demeyin, kizarim valla ...), romlu babà tatlisi, icleri ancuezli kayinvalide elinden cikma bir cesit mayali hamur olan panzerottiler, erikli nohut yemeginin suyuna ekmek banmalar filan yorunca insani, sizin en saglikli icecek sandiginiz bir bardak suyun kalorisi o kadar yuksek ki, inanin sasarsiniz..
Bu arada harika dogru bilgiler veriyorum, 20 yas genc, 20 santim daha uzun olsaydim, mutlaka beslenme ile ilgili konusan bir manken olurdum gibime geliyor!..
İste su oyle yarayinca, benim gibi pek tartilmayan biri bile, Trussardi marka ev pantolonunun beli dar gelmeye baslayinca (kendisi 12 yillik, cok sevilen bir pantolon oldugundan saygiyla anilmaktadir) anliyor ki, hinci nolcek sorusu cok yakinda ve onlem almak en iyisi..
Simdi biraz ciddi olayim ve sizin ev pantolonunuzun beli de dar geliyorsa, ne yapacaksiniz yazayim..
Oncelikle bu asamaya gelmemeye calismak, en dogru yaklasim. Yani kilo verene kadar saglikli beslenme kurallari uygulayip, bu yaklasimi fiziksel aktiviteyle desteklemek, kilo verir vermez de, eski aliskanliklara ve beslenme bicimine donmek sizi sadece yorar. Verdiginiz kilolari hem de fazlasiyla alma hiziniza kendiniz bile sasarsiniz..
Yani diyet, aslinda kilo verene kadar uygulanan, zar zor, oflaya poflaya yapilan sonra biraz kilo verir vermez terkedilen bir program degil, bir yasam bicimidir. Daha once de yazmistim. Diyet, yunancada dogru yasama kurallari anlamina gelir.
O nedenle arzu ettiginiz kiloya ulastiginizda, daha fazla zayiflamak istemiyorsaniz, yediginiz miktarlari cok az artiracak ve daha once yaptigimizin aksine, tartinizi koydugunuz yerden bulup cikartacaksiniz. Hergun tartilmak yok, her hafta tartilmak ta yok.. 15 gunde 1 tartilacaksiniz ve kilo vermeye devam ediyorsaniz, yine yediginiz miktarlari cok azar azar artiracaksiniz.. eger 500 gramin uzerinde kilo aldiysaniz, o zaman duracak, ne yapiyorum acaba? diye kendinize soracaksiniz?
alıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?