70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kımsecıkler olmadıgına gore dıgerlerı de cısslara dokunuyor sanırım ohhh benım ıcım cok rahat toplam menum
sbh:nesfıt
oğle:buyukce bır tabak yogurtlu brokolı 3-4 catammakarna ve 1dılım tb ekmek
ara:2mınım smıt ve bır portakal
aksam:bır tabak mercımek corbası ve yrm dılım tb ekmek
ara belkı meyve yerım

kızlar bugunku menum
sabah 1 dılım ekmek
2 zeytın
1 yumurta
bıraz peynır
1 salatalık
yesılcay
öğle
ızgara tavuk
salata
ayran
ara 1mandalına
2 form bıskuvı
aksam
balık
salata
son aramıda 1 elmayla yapmayı dusunuyorum
ayrıca 40 dk yuruyus 2.5lıtre su

aksam bıraz az olmamısmı cnm

sabah geçmi yedin canım öğlen yememişsin
hamsi benimde canım çekti
dün minede söylüyordu hamsi yicem diye
karda yağdı çok lezzetli olmuştur şimdi
afiyet olsun canım

canım bu hafta eşim evde olduğu için hep geç kahvaltı yaptım. 2 ana öğüne düştü.

ben haftaya salı çarşamba regl olcam

o yüzden haftaya artı çıkabilirim

ama regl sonrası kaç kilo gitmiş oluo

sizde dikkat ederseniz maesele
regl olunca vücut kilo vermede direniyo biraz canım ama eğer kaçamak yapmazsan regl sonrası hızlı gidiyo
çok güzel canım su ne kadar göremedim
canım 1100 de fena değil ki senin kilon direniyodur vereceksin inşallah sen kendini üzme hiç
onu da kucağına spora öyle devam et. benim kızım kocaman beni engellediği zaman alıyorum kucağıma beraber dans ediyoruz hem eğleniyoruz hemde spor olmuş oluyo bana
canım ya ben bıldırcem am a benım orti yok nerelerdeyse bıldırım yapamayınca da ben de bıldıremıyorum ock ta heveslenmıstım

evet benımle orti olmak ısteyen olursa yenı hafta da beklıyorum
canım beraber olalım mıııı?

sağol canım bu hafta herkes iyi mşallah enazından + yok

tamam canım bundan sorna beraberız o zmn kilo bıldırımımızı vakıt var sanırım henuz hemen yapalım o zmn ben bu hafta1.600gr. verdım

senin uzak tabirini yesinler
sürükleye sürükleye mi götüreyim seni
kadın dogum deyince çok korkuyorum ondan gidemiyorum valla
tam karşısandayım ama yarı yıl tatilinde metek e geçicem. ben ne zaman dogrucam şimdi zaman bulamadım dogurmayım bari.....
18 kiloyu ne zaman verdin .darısı başıma
bugun menum yazamayacak kadar kotu
sızden korktugumdan gelemıyorumda
korkunun kiloya faydası yok
al bendende okadar hasret
bugün verdiğimin 2 katını almışımdır
kara kara düşünüyom pöffff
nasıl vercekkkk şimcik bunları bir hafta uğraş dur
bende akşam kaçırdım kabak dolması yapmıştım büssürü yedim valla:26::26::26::26::26::26::26::26:
olsun hasretcım tatıl sayarsın bugunu yrn telafı edersın bende bugun cok kacamak dusunmustum amacok guzel geıcrıdm pazara saklıyorum kendımı :) yazsana menunu
pazara menüde ne var. niyeyse merak ettim
aferinnnnn

Son düzenleme:
esım bır tek pazar calısmıyor canım pazarlarıda genelde gezıyoruz o yuzden kahvaltı farklı oluyoor uzun uzun o yuzden canım

ahh ahh bı suru sey yedım sımdıde
pasta yaptım yenmek ıcın beklıyor
neyse kızlar ben ısten cıktım yıne memlekete gıtcem sonra sınavlarım var sonra esya almaya felan baslıcaz
calısmaya vaktım yok dıye bır bahane buldum kendıme bırde kısgunu ıs cekılmıyor ya
sureklı ızın kullanmaktansa cıkayım dedım yoksa sevdıcek zor durumda kalacaktı
artık evde hergun plates yapacagım cok kararlıyım
ıncelelım artık degıl mı

bu akşam herkes kaçamak yapıyor herhalde topik bir sessiz. cıssslara dokunmayın kızlar

evet cnm kımsecıkler yok kızlar tartı gunuden sonra hemen cıslara saldırmayalım hedefımızı dusunelım 1ılrı 2 gerı oldugu surece hedefe zor yaklasırız hadı bı gayret ırademızı yenelım

evet cnm kımsecıkler yok kızlar tartı gunuden sonra hemen cıslara saldırmayalım hedefımızı dusunelım 1ılrı 2 gerı oldugu surece hedefe zor yaklasırız hadı bı gayret ırademızı yenelım

kesinlikle canım sana katılıyorum kendimizi salmayalım dikkat edelim ki daha hızlı kilo verebilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…