6 ayda bir kontrole gitmesi gerekmiyor mu spiral kullananların :26:
bi git canım baktır yani bildiğim kadarıyla böyle..
küflenmiştir kız içerde
var ya yanlar annem hep derdi bi kız gibi ince belim yokmuşmuş
ama evde kendi kendime plates mi yapsam diye düşünüyorum karın hareketleri..
bakalım daha da incelsinler
aman dikkat tatlım inşallah yagdan veriyosundur su gitince 2 katı alınıyo bu konuda epey iyiuim
Küstülar derken 1200 vermiştim lahmacunları yiyince 1000 düşmüş :26::26::26::26::26::26::26: Ah su içebilsem bide iki gündür ellerim şiş....
Emziriyordun sanırım bana biraz az geldi gerçi sütünde problem yoksa iyide.simitte gözümden kaçmadı
Mine naptın canım neler çekti şimdi acıktım gidiyim ar ögünümü yapıyım bari devamı çok güzel paylaştıgın için tekeşim.........
ayyyyy korktum şimdi ya bakırım küflendiyse:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: saol canımmmmm
canım sutumde masallah azalma yok zaten sag gogsumu ıyıce emmıyor artık o benı cok uzuyor yetıyor yesıl cay ıcınde bebişimn karnı acaıp gurulduyor o yuzden ımıyorum bende suyu ıcemıyorum mutfaga gırdıkce ıcmeye calısıyrum oda az oluyor ama eskıye oranla yıne ıyı sayılır
bu arda simit mınenın tarıflerınde cok guzel olmus ya cok sagol mınecım ben bır sımıtle kalırmydım ama 6lı rakamalr benı bu hale getırdı ıyıde oldu ama bu hafta 68hedefım bakalım bıraz daha dıkkat edıcem taii lesli nın de faydası oldu bana cok her gun yapmaya claısyorum
ama canım ya kac yıllık taktırmıstın kı bı 5yıllık bır de 10 yıllık var ben ılk kızımdan sonra 5yıllık taktırmıstım 5. yılda aldırmıstım tabi kontrole gıtmek gerek ama bende gıtmemıstım 5yıllıksa bır yıl sonra degısmesı gerekıyor bılıyorsun ama sen yınede bı kontrole gıt demek guzel taılmıs 4yıl koruduguna gore
ayyyyy korktum şimdi ya bakırım küflendiyse:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: saol canımmmmm
şaka ya bilmiyorum valla küflenir mi ama kontrol ettirilmesi gerekiyor canım 4 yıl çok uzun bi süre
tamam doktorcugum... hastane çok uzak gidemiyorum........ yolun diger yakası karşıya geçince bahçesine giriyorsun. özrümde kabahatimden büyük oldu
5 yıllık kiloları verince 2. doguruyum diyorum ama çok kararsızım oglum seneye anaokuluna başlayacak acaba diyorum 2. sınıfa geçene kadar beklesem mi ?sen ne düşünüyorsun bu konuda
tamam doktorcugum... hastane çok uzak gidemiyorum........ yolun diger yakası karşıya geçince bahçesine giriyorsun. özrümde kabahatimden büyük oldu
yılda 1 kontrol edilmesi gerekiyorayyyyy korktum şimdi ya bakırım küflendiyse:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: saol canımmmmm
kızlar orti bildirimlerinizi
içinizden biri bana mesaj olarak atıp bildirsin
çoğu kısçe bildirmleri yapmadı
sonra listede yer alamazsınız
gelen bildirimler
ftemiz & zerra
hasret & cocostar
neskuik & umay
bensuzi & dont
şuan birinci fadik ve zeerranın görünüyor
varmı başka babayiğit geçicek onları
işe yaramış ceza bakın birinciliğe nasıda kuruldular
şayet alacanın ortisini bilmiytorum ortak bulmuştu sanırım
ama bildirmediler geçerler gibime geliyor
alaca 1800 vermiş
ortim biz bu hafta bas bas bağırırsak şişkoyum diye
haftaya birincilik bizim olur
slm kızceler bu hafta herkes süper. herkesi tebrik ediyorum. bu orti işi işe yaramış kızlar. umaycım senin gibi birine pes etmeyi hiç yakıştıramadım. hepimiz burda sabırla kilolarımzdan kurtulmaya çalışıyoruz ve sen herkese yardımcı olurken böyle bir şeyi nasıl aklından geçirirsin. tek tek alıntı yaptım sonra kk çıktım hepsi silindi kusura bakmayın. bu hafta artıda olan kimse yok ne güzel. hep böyle gider inşlhh.
bugün çok yoğundum evi bir haftadır temizlememiştim. dip köşe giriştim yoruldum.
menü
sabah
3 zeytin
peynir
tefalde actify 1 kaşık yağda kızrtılmış 8 patates
ara: işten fırsat bulamadım
akşam
tavada hamsi
bol salata
2litre su, yeşilçay, 5liçay,
kendimi iyi hissedersem 30dk bsiklete binerim.
al bendende okadar hasretbugun menum yazamayacak kadar kotu
sızden korktugumdan gelemıyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?