70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yerleşmiş bir kilo var ise inmen için sabredeceksin
yemek düzenini değiştir
bol sebze olsun menünde
bol bol su iç gider o zamanla artık
aceleye gerek yok
100 gr bile versek her hafta bize yeterde artar bile tatlım

canım sabahları yada akşamları eve gelirken yürüm imkanın varsa
mutlaka yürü onun daha çok faydasını görürsün
spor yapamıyorsan bunu alışkanlık haline getir artık

Minecim o kadar iyi anlıyorum ki seni
sanırım kalıcı kilo gibi oluyorlar o nedenle de bir direnç oluyorç
ben de hamile kaldığımda ( 2 sene önce bu zamanalr ) 65 kilo idim
doğuma girdiğimde 74 kiloydum
doğumdan sonra kilo aldım 76 oldum.
sonra işte diyete başlamamla birlikte 64e indim, 64den 61e ise Ramazan'da indim ama hiçbirşey yiyemiyordum oruç tutarken
neyse, sonra normal yemeye başlayınca işte o kilolar geri geldi ve şu an direniyorlar
dediğin gibi vücut kalıcı gibi benimsiyor sanırım
ama aşacağız, yılmayalım, sıkılmayalım

benim de çok sıkıldığım zamanlar oldu, ama motive olmamız lazım
şu yüklerden bir kurtulsak düşünsene ne güzel olacak
bu lafım başta kendime, sonra kilo vermek isteyen tüm arkadaşlarıma

Tebriklerrrr.

Şu yoğurt kürünü bi dene istersen, 1 kase(ben 2 yemek kaşığı koydum) yoğurda 1 çay kaşığı zencefil+zerdeçal+tarçın koyuyorsun, yemekten 30 dakika önce yiyorsun canım, her öğün yapacaksın, her öğün yapamasan bile yapabildiğin zamanlarda yap, bana faydası olmuştu. Burda sayfası da var, bir araştır istersen.

canım işte çalışan anne olunca hemen eve çocuğun yanına gitmek istiyor insan
bide kızıma annem bakıyor
biz aşağıdan zile basıyoruz babam merdivenlerden inmiş oluyor annem kapıda karşılıyor bizi montunu falan giymiş şekilde
dayanamıyorlar hemen evlerine gitmek istiyorlar
market, çarşı hiçbişey yapamıyoruz
birde yürüsem neolur bilmiyorum
kış ayrıca nasıl yürüycemki soğukta
evet yılmamamız lazım ama insanın umudu tükeniyor bazen
teşekkürler canım
aslında deneyebilirim
araştırayım bir, teşekkürler

bi ara yogurdumun ıcıne bende zerdecal olmadıgı ıcın koyamasamda tarcın ve zencefılle yemıstım bu hafta yıne denesem ıyı olabılır dıye dusunuyorum
protein dıyetı nasıl oluyr kızlar bılen varmı?
mıne canım ıstersen bıraz ara ver sasırt vucudunu belkı bunu ıstıyordur cok ta takma kafana takınca da psıkolojık olarak veremeyebılıyormussun (
bu arada benım orti hıc gelmedıkı ya da ben mı gormedım ama ben hep burdaydım bu hafta nasıl orti aradıki belkı aksama gelır glmezsede artıkın bende yeni arayıslara gırmek ıstıyorum
bana talıp varmıdır acep

umaycım bu durumun normal olduğunu sen bizden daha ii biliyosun

bi diyetisyeni izlemiştim 100 küsür kilolu bihastasını nasıl zayıflattığını anlattı ve onun belli dönemler de 3hafta 4 hafta kilo verişinin durduğunu anlattı yani o kadar kiloda bile kilo verme duruyo sa sende durması normal ideal kilo olduğu için öyledir belki biz hep daha zayıf olmak istediğimiz için vucüt elindekileri vermek istemiyoooo

yağlar varken bol keseden veriyooo

ama yağ azaldıkça cimrileşiyooooooo

ben geldiiimmmm
ay bildirimim pek iç açıcı değil ama yine de paylaşayım

başlangıç:73
geçen hafta:61
bu hafta:60.9
giden:100 gram
toplamda giden:12.1
hedef:58

kızlar orti bildirimlerinizi
içinizden biri bana mesaj olarak atıp bildirsin
çoğu kısçe bildirmleri yapmadı
sonra listede yer alamazsınız

gelen bildirimler

ftemiz & zerra
hasret & cocostar
neskuik & umay

tebrikler nesli sizin cezalar bu hafta işe yaradı anlaşılanartıda olan yok sanırım
[sıze=3]okumadım....okumadılar... Okumadık.....[/sıze]

Günaydın kızlar:) hayırlı cumalar hepinize.....
Benim kilo bildirimim....
Başlangıç: 75 kg
geçen hafta:72 kg
bugün:69.9 kg ...:)))
giden kilo:2.1 kg
toplam giden kilo: 5.1 kg :))))
kuzum hiç bişey yemedin mi nsasıl verdin okadar
ne leslie herkeş yapıyo bende bi bakıyım bari

minecim kızının sarılmalarını okurken icim cızzz etti valla yavrum çok özlüyo demek ki...ama eminim sen o özlemini dindiriyorsundur.ben çok hassaslaşıyorum çocuk konusunda .kaç yıldır sınavlara giriyorum atnamıyorum diye üzüntü krizleri yaşiyordum. rabbim bu cocuk konusunda ki zayıflıgım yüzünden nasib etmiyor herhalde...
adımı sormuşsun dün söylemeyi unuttum çocuk falan deyince aklıma geldi DÖNDÜ adım rahmetli babannemin adı baban 2 yaşında annesini 3 yşında babasını kaymetmiş. kızım olursa adını döndü koyucam dermiş ben tek kızım 2 erkek kardeşim var.küçükken adımı sevmez takma isimler kullanırdım yaşım ilerleyince degiştirmek istedim.babama sordum kızım istersen degiştir ama ben sana her .döndü dedigimde annemi yanımda gibi hissediyorum anneni hiç bilmemek nasıl acı bilemezsin dedi....bende degiştirmek veya ikinci isim kullanmaktan vazgeçtim.şimdi anneyim en büyük korkum oglumun yanında olamamak. tüm anneler beni iyi anlıyordur biz olmasak kim bizim yerimizi doldura bilir ki ,ne yemek saatini ne uyku düzenini boyunun uzuayıp uzamadıgı kim bizim gibi düşünür....... rabbim hiç bir annayi evladından ne de evladı annesinden ayrı koymasın.....şimdi babama ismim yüzünden sitem ettigim için çok üzgünüm....artık ismimi çok seviyorum...........
kızlar aman tüm hayat hikayemi anlattım ya kusuruma bakmayın artık bugün çok duygusalım

Son düzenleme:

canım sıkılmak da ne demek
vücut bu belki ödem oldu bişey oldu ne bilelim hep istediğimiz gibi olmuyor ki..
regli yaklaşmıştır belki.. ya da ne bileyim su az içmişsindir bişey olmuştur yani
o kadar kilo verdik artık az az ya da hiç gitmediği haftalar olacak elbette..
uzun zamandır burda olduğumuz için sıkılmalar elbette oluyor ama hep sıkılıp gittiğimizde kilo alarak dönüyoruz bunu gayet iyi biliyosun tatlım
o yüzden canını sıkma olur böyle arada.. bak ne kadar insan seni düşünüyor bizim için bari yılma devam et
özellikle perşembeleri dikkat et bol su-yeşil çay filan iç.. bak o zaman cumaya ne güzel sonuçlar geliyor..

olsun canım 100 grda olsa vermişsinya
almamaktan iyidir

evet o kadar yedim 100 gram da iyi aslında da sabah onu görünce bi garip oldum tabii
6 şubatta ablamın yanına gitcem sanırım o zamana kadar hedefime ulaşmak istiyorum artık

ben geldiiimmmm

geçen hafta 1200 vermiştin yanlış hatırlamıyorsam onun etkisidir belki hem 100 hiç vermemekten iyidir.....

gelen bildirimler

ftemiz & zerra
hasret & cocostar
neskuik & umay

neslicim bi bakarmısın attım ama özele eksik varmı varsa düzeltiyim

ayyyy canım ya aynı durum bizde de var kayınbabam annesini yedi yaşında kaybetmiş en büyük oymuş torunun adını o söylemeden eltimler koydu çoook sevindi tabi ağladı
seviniyolar böyle şeylere ama çocuklar pek mutlu olmuyo tabi

geçen hafta 1200 vermiştin yanlış hatırlamıyorsam onun etkisidir belki hem 100 hiç vermemekten iyidir.....

geçen haftaa :44:
evet sanırım 1200 vermiştim.. ben bi de bu hafta abarttım ya 100 yine iyi benim için..
hiç dur durak bilmiyorum öğrenci olmak sıkıntı cidden tam olarak düzenli olmuyor hiç bi zaman hayatımız

hem sende bişey kalmamış boyunda çok kısa degil sanırım daha ne olsun betülcüm

Son düzenleme:
çok haklısın canım
bir de yeme düzenime alıştı sanırım
farklılık istiyor
ben geldiiimmmm

okadar yedim dedin 100 gr vermişsin yinede canım
ben napayım?
tebrikler
dindirmek için elimden geleni yapıyorum canım
sarılmak istese mesela işim var demem bırakırım yinede sarılırım ona
daha ana kuzusu normal yaniii
bide önceden böyle değildi aramazdı beni ama artık özlüyor herşeyin bilincinde
ismininde anlamı varmış bende sevmem adımı ama değiştirmeyi düşünedim
baban tam can alıcı noktadan vurmuş
allah evlatlarımıza uzun ömür versin canım çalışmak güzel
ama çalışan anne olmak zor
su zaten çok içiyorum
yeşilçay hergün içiyorum
haftaya regl olcam umarım onun şişliği değildir
zaten kilo veremediğimi hissediyordum canım yaaa
[/B]

çok haklısın gerçekten zor sen yine şanslısın annen bakıyormuş benim arkadaşım 6 aylık bebegini bakıcıya bıraktı çok kötü şeyler geldi başına....
öyle büyükler mutluda çocuklar büyüyünce ortalık karışıyor....

gelen bildirimler

ftemiz & zerra
hasret & cocostar
neskuik & umay

canım ya ben bıldırcem am a benım orti yok nerelerdeyse bıldırım yapamayınca da ben de bıldıremıyorum ock ta heveslenmıstım

evet benımle orti olmak ısteyen olursa yenı hafta da beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…