70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
bazen çok kızıyorum
bazı kısçelere
okuyup gelmeden takip etmeden
insanlarla nasıl konuşulacağını ve
nasıl davranılacağını bilmeden
paldır küldür giriyor ortalığa
bazı kişiler beni diskalifiye etmiş diyor ya
kendisinin hatasını kabul etmiyor
hak yedim yada arkadaşımı yarı yolda bıraktım diyemiyor
şuan inanın çok sinirliyim
ben sizler için çabalıyorum
birşeyler yapmak azimlendirmek
topiği canlandırmak
bende istesem gelmezdim şurda bir kaç kısçenin hatrına gelip yardımcı oluyorum
sonuçda ideal kilomdayım dönüp arkama bile bakmam giderdim
ama kendimden ziyade
bende bu aşamalardan geçtim diye sizlere yardımcı olmak istedim
ama şurda inanın bin pişman oldum
ayda hafta bir girip birde keelimeleriyle laf sokup gitmeler
insanların emeklerini hiçe saymalar
lütfen arkadaşlar bana kızmayın ama bu
ortaklık bildirimini bırakıyorum
istemiyorum
çok kızgınım vede çok kırıldım
iyi akşamlar
inşallah hayırlısıyla umduğunuz kilolara gelir sağlıkla sıhatle zayıflar yaza çıtır bir kızçe olarak girersiniz
sizleri çok seviyorum

kesinlikle çok haklısın sonuçta ortağını yarı yolda bırakmak gibi bir hakkın yok beceremeyeceksen tek başına yürüyeceksin

neslicim çok haklısın hafta içindede bu konu hakkında ben düşüncelerimi paylaşmıştım. kimin msj hatırlamıyorum ama birisi ortim başka orti bulmuş, ortim ortalıkta yok diye bahsetmişlerdi.sanal ortamda olabiliriz ama sorumluluk sahibi olan insan her yerde aynı davranır.sonunu getirmeyecegi işe başlamaz.bazı kızlarda geçmiş okumak gibi huylarım yok ,alıntı yapmıyorum gibi şeyler söylüyorlar ben bunada çok kızıyorum geçerli sebebleri olan arkadaşları dışarıda tutuyorum bunu alışkanlık haline getirenler var. grub bilince olmuyacaksak grublara neden katılıyoruz....emek verdin ugraştın kırılmakta haklısın . ortak listesini bırakıyorsan da kimse bişey diyemez ama gönlüm devam etmenden yana

yerden göğe kadr haklsın cnm hiç canını sıkma bende senin gibi düşünüyorum
ama hatun gitmek çözüm değil
diğer kızlar neder bilmiorum ama bence topiğe kural koymalıyız
mesela yeni gelenler 2gün yazıolar sonra ortadan kayboluyolar
yeni gelenlere 2 hafta kuralı koysak
bide sadece bildirim içn gelenlere çok kızıyorummm
günlük msj kuralı koyalım
sohbette bulunmayıp sadece listede olmak haksızlık bence
tabi herkes fikrini sunsun
orta yolu bulalım
gitmek yok ama nesguik ona göreee

beni de alin beni de 79.7 kg'um ,86.7 den 79.7 e dustum,ama 79 u bi turlu kiramiorum.umarim burda basaririm bgn tekrar diyete basladim haftada 3 gun de minimum 1 saat yuruorum herkese kolay gelsin

geçen yıl seni beni bilseydin
hergün mutlaka kaçamağım olurdu o halde 10 kilo vermiştim
geçen yıla göre ben hiç kaçamak yapmıyorum diyebiilirim
gram gram gitmesinede razıyım aslında ama gitmiyor işte
ayın 6sında girmişsin en son
6 gündür yoksun
okuduysan biz bilemeyizde menü falanda paylaştığın yok
bizler hergün okuyoruz burayı keim geliyor kim gidiyor biliyoruz
aslında seni ve senin gibi 1-2 arkadaşı kasdederek
bas bas yazdım
girmeyeceksen okumayacaksak lütfen orti aramayalım
ortilerimiz yarıyolda bırakmayalım diye
dediğim çıktı işte boşa yazmamışım
ama sen girmediğin için yazdıklarımıda okumadın tabiii
hem sana söylese haber verse neolacakki
hem yazıldıda
haberin yok şekerim
gelipte kimseye efelik taslayamazsın kusura bakma
suçlu sensin çünkü
bende atlamış gibi oldum ama nedenini anlatayım
ben söylediğim halde bu sorun ortaya çıktığı için alıntıladım seni
gunaydın tekrardan sekerler
12 ye kadar uyudum sevdıcek aramasaydı uyanmazdım daha:ssz
:
bizde 11:30da kalktık bugün
kahvaltımız hazırlanmıştı
çok güzeldi
canım lütfen rica ediyorum senden
facedede yazdım okursun ama gerçekten üzülürüm gidersen
biyola başkoyduk
sen dün dememişmiydin söz verdik birbirimize diye
biz uğraşıyoruz
değmeyeni boşver canım yaaa
hem herkes senin arkanda

Pazar gezmelerinde kızlarrr
Annem de tutturdu hadi Ayfer teyzene gidelim diye, kabağımı yiyip Pendik' e gideceğim ben de
en son yazılanda bu
yazdığı cevapların görünmediğini sanıyor sanırım kısçe

neler okuyor bu gözlerim
canım haklısın da sakin ol..
bir sürü insan var herkes farklı karakterde..
bu da böyle toplu ortamlarda farklı sorunlar halinde kendini gösteriyor haliyle..
sen iyi niyetinle burdasın bunu biliyoruz zaten hepimiz
kilo probleminde yok ona rağmen hergün gelip yardımcı oluyorsun ne desek az cidden..
ama dediğim gibi herkes herkese uymuyor işte bu da sorunlara sebep olabiliyor..
ortaklık listesiyle ilgilenme istersen.. ama burayı bırakma olur mu..
özellikle yeni gelenlerin tecrübelerine ihtiyacı var

selam kızlar
bütün gün gelemedim
yine bir haftasonu klasiği
elektrikler akşam 6ya kadar yoktu
11:30a kadar yattık
sonra kalktım eşim kahvaltıyı hazırlamış
doğumgünüm hatrına sanırım
sonra kahvaltı, pasta faslı falan
elektirik olmamasına rağmen güzel bir gündü
gerçi hep yattık
sonrada 1gibi tekrar yattık 4e kadar
günümüz yatakta geçti kızımda nasıl olduysa yattı bizle
aramızda bebeğiyle oynadı falan
öyle işte

liste geliyor buarada
AZ SONRAAAAAAAAA

size kocaman maaşallah diyorum ya çok hoşuma gidiyorsunuz

hep böyle mutlu olun inşallah

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] EftenPuften [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] karbeyazı [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 67.4 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 63.7 [/TD] [TD] 62.6 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 0.200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] dond [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 71.9 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] CLeOpaTRa [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 11.100 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 59.6 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] hawar [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69.2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 0.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] tuhana_01 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 74.6 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 6.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] berenvildan [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 65.3 [/TD] [TD] 64.6 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 5.900 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 3.300 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] guldogru [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] gur_bet [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 0.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 61 [/TD] [TD] 60.9 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 12.100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] cocostar [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 9.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :97::97::97: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] umutlukuzu [/TD] [TD] 78.7 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :97::97::97: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] umay_0110 [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :97::97::97: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] nazugur [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 18.000 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] :97::97::97: [/TD] [/TR]
[/TABLE]

Bu hafta birincimiz olan EftenPuften arkadaşımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Kilo alan arkadaşım yok bu hafta ama sabit çıkanlarda üzülmesin haftaya azimle ve güzel beslenerek hepbirlikte vereceğiz inşallah.

Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; GWZNAZ, alaca, Hasretttt, nazlıbahar katılımlarının devamını diliyoruz.
bu hafta katılan kızlar haftayada bildirim yaparsanız listede yer alabileceksiniz.

bir hatam varsa affola kızlar

Haftaya güzel bir listeyle buluşmak üzere

Son düzenleme:

nesli bırakıyorum ne demek canım ya bir kaç kişi yüzünden bizi mi üzüceksin yapma böyle. canım çok haklısın ama her insan aynı olmuyor ve sorumluluk sahibi olamıyor. lütfen yapma senin yardımlarına ihtiyaçımız var.

ortimmmmmm ben bildirimlerimizi yaptım canım.sana sonuna kadar katılıyorum canım nede olsa ortimsin:)

canım senin ideal kilona çok az kaldığı için bence zorlanıyorsun ama yılmak yok canım sonuna kadar devam. şurda kaç kilo kalmışki canım benim.

canım ben bildirim yapmıştım am listede adım yok

nazugur cum
kendimi sonuncu yapmıştım
ama senin bildirim mesajını yeni gördüm
o yüzden alta ekledim
o yüzden sonuncu oldun ama hepimiz aynı durumdayız sabit çıkanlar

canım ilk baktığımda kendimi görmemişim cvp yazdıktan sonra gördüm canım kusura bakma. ellerine sağlık liste için yine her zaman ki gibi bizler için bol emek harcayıp süper bir liste yapmışsın.

canım ben yeni gördüm mesajını
hatta bildirim emsajı olduğunu görünce kokrtum listeyi tekrar yapmam gerekecek diye
ama sabit olduğunu görünce sevindim ve seni alta ekledim
kusura bakma ok?

bugünkü menüm çok karışık ve çok cısslı yaaa
üzülerek bugün kü menüm

sabah
1 yumurta
1dilim ekmek
bol yeşillik
3zeytin

ara: 1 dilim ekmek
1 dilim kaşar domates
akşam
1dilim köy ekmeği
2 kaşık pilav
3 kaşık tavuk sote
3 kaşık kurufasülye
( akşam yemeğinde halamlardaydık)

ara: 1 dilim çevizli kek
ara: 2 mandalina, 1 elma, yarom portakal
hiç diyet listesi gibi değil ama yinede paylaşmak istedim kızın bana diye
2 litre su, 7 otluçay 3 bardak 3 yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…