70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy ne güzel + mız hiç yok maşallah. minecim ellerine sağlık. eftenpüften tebrikler canım. maşşallah bizeee bu arada nice mutlu huzurlu kocişinle birlikte nice senelere mineciğim kuzucuğunlada birlikte tabii
Holleyy başardımmmEline sağlık hocamBBu haftada birinci olmak umuduyla
tebrikler fıstık.
ekmek ve pilav olmamış biri iyiydi ikincisi fena. aaa bide keke vaaaarr olmadıı spor nerde spor yok mu
teşekkürler bebişim. ortim sağolsun bu hafta iyi kilo verdi.ayy ben bu işi pek sevdim geliyoruz kızlaaaar
ayyy çok sağolasın canıııım yabancı müziğe de bayılırım..
bende şekerlisini içemiyorum canım aşırı tatlı geliyo. ben şekeri tamamen çıkardım hayatımdan.mecburi harici kullanmıyorum

ellerine sağlık bebişim çok güzel olmuş.

kızlar bugün ben zor gelirim bi daha eşim işten geliyo 2 de film almış büyük ihtimal bütün gün açamam neti. öüyorum hepinizi kaçamak yapmayalım bol su içmeyi unutmayalım

günaydın kısceler ve günaydın ortimmmm. bu hafta benim yüzümden böyle oldu haftaya 1. canım inşllh. nesli şarkı için çok tşkrler canım. ceza içindi ama beni acaip gaza getirdi şarkı.

doğum günün kutlu olsun minecim eşinle kızınla sağlıklı mutlu yıllaraa..:))
ellerine sağlık canımmm
ama benim kilom yanlış
sabit çıkınca geçen haftanın bildirimin kopyalayı yapıştırdım düzeltiyim derkende yanlış düzelttim
sanada 2 kere bildirim yapmıştım
velhasılı ortalığı karıştırdım
sabitim ama 73.7 kiloyum 74 değil
saol ortim
çok karışık olmuş canım bugün toparlarsın ama
bende bugün ayran detoksu yapıorum yarın doktord randevum var etkisini görürüminş.
tebrikler 1. olan kızçelerrrrr
yazdım kızlar ben şişkoyum doğru olan birşeyi niye saklıyım ki zaten:) ama haftaya 1. yine bizde:) bu hafta ben regl olduğum için canım ortim umutlukuzuyu yaktım :)
olurmu şeker haftaya daha güzel kilolar veririzzz
cnm kimseyi kastederek yazmadım genel olan bi durum.lütfen üstüne alınma
2-3 gün gelip hatta orti bile bulup sonra hiç uğramıyanlar oldu
bu haksızlık değilmi sence
ben bu durumdan çok rahatsız oldum
hiç sohbette bulunmayıp sadece bildirim yapıp çıkmakda öyleee

inşllh canım haftaya ortimle biz 1. yaşasınnnn

günaydın kısceler ve günaydın ortimmmm. bu hafta benim yüzümden böyle oldu haftaya 1. canım inşllh. nesli şarkı için çok tşkrler canım. ceza içindi ama beni acaip gaza getirdi şarkı.

günaydınn ortim
bu hafta daha dikkatli ollaım birinciliği kaptırmayalımm
hem 15 tatile ne kaldı
hedefimiz altmışları görmektiii
bu hafta akşamları daha hafiif geiçirelim cnm ne dersin
çorba salata yoğurt veya
sebze yemeği salata yoğurttt
bütün önerilerine açığım ortimm son 2 haftayı iyi geçirelim
15 tatilde hedeflerimize ulaşmış olalım

ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum
ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum
ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum

cezamıda yazdımmm :2::2:
Artık ben çıkıyım
misafirler gelir dünden mamalr duruyo
bende çorbamı çaktırmadan girer çıkar içerim artık

gunaydın herkeslere
eftenpuften arkadasımızı tebrık edıyorum basarılarının devamını dılıyorum
cok sasırdım ortıde bız bırıncı olmusuz teskekkurler
ama bu hafta sanırım olamıycaz gıbı ortım ben dun yemege mısafırlerım vardı gece 1de gıttıler yedıkce yedım sabahta uzuuuun ve guzel bır kahvaltı yaptım artık dıyete devam dıyorum bu kahvaltı sanırım bana yarın sabaha kadar yeter
maaşallah tabi şimdi rahatsın sabahın 7 sinde çocugun tepene çıksın bakalım o zaman uyuyabilirmisin. keyfini sür bu zamanların
eee o zmn o bır kades ıstyor annesı bak bız yaptık bırbnırlerının tepelerıne cıkıyoralr

pasta amn ya rabbi
kızlar leslie yürüyüşüne başlayım diyorum.yapan varsa site tavsiyesi bekliyorum
ben yapıyorum canım bana da ftemız yollamıstı 5mil hemende ındırmıstım sagolsun

ben leslie ile yürüyurum canım.bünyeye göre değişir ama ortalama 300 cal yakıyosun.süper ter atıyosun.ben tavsiye ederim:)

kac mılde 300cal?

Holleyy başardımmmEline sağlık hocamBBu haftada birinci olmak umuduyla

tebrıkler

tesekkurler.....ınsallah devamı gelır :)
günaydın kızçeleeeerrr

gunaydın

kızlar bugün ben zor gelirim bi daha eşim işten geliyo 2 de film almış büyük ihtimal bütün gün açamam neti. öüyorum hepinizi kaçamak yapmayalım bol su içmeyi unutmayalım

oh ne guzel bızde bugun evde yokuzbende gıremıycem yrn gorusmek uzereınsallah dıyette kalın bybye

Herkese teşekkürlerimi bir borç bilirimŞu final haftası iyi moral oldutartışmalar olmuş ; ben sağlıksız besleniyorum ,öğrenci usulü, o yüzden ne menü paylaşıyorum nede yorum yapabiliyorum ne su içiyorum ne spor yapıyorum..Kusuruma bakmayın sadece bildirim yapıp kaçanlar kısmına giriyorum galiba:26:

Son düzenleme:
GÜNAYDINNN KIZLARRRR:)MUTLU PAZARLAR....DÜN GECE ARKADAŞLARDAYDIK...MİNİCİK CISLARIM OLDUONLAR ÇOK GÜSELLERDİ ...:)ÇAY cola DERKEN KAHVE BENİ MAHFETTİ NERDEYSE SABAHA KADAR UYUMADIMGÖZLERİM ACIYO O YÜZDEN...KAHVALTIDAN SONRA AÇILIRIM İNŞLH.....
SABAH:BU GÜN ÖĞLE OLDU GERÇİ,
2 KAYISI
1 BARDAK ILIK SUYUMU İÇTİM
BU ARADA 1 HAFTA KAYISILI SU YAZMIŞTIM. O DA AKŞAMDAN 2 KAYISIYI SUYA KOYUP SABAH ÖYLE İÇİYODUM.BU SABAH DEĞİŞİKLİK YAPTIM.ONUDA TAVSİYE EDERİM.
ŞİMDİ KAHVALTI ZAMANI :)AZ KALORİLİ BOL GÜLÜCÜKLÜ Bİ GÜN OLSUN İNŞLH... GRŞRZ:)

GÜNAYDIN CNM :)kac mılde 300cal?
3 MİLDE 46 DK OLAN 300 CALORİ.

günaydın kızlarr
buqün çok qeç uyandm henz kahvaltı bile yapmadım
2 qündür annemdeydim zaten kalorinin dibine vurdum
bu akşamda kaynanamda davet varmış elti adayım ile ailesi qelcekler
düğün tarihi konusulcakmıs
zaten tartıda artıları qördüm moralim fenalarda..
akşam ne yiceğimi bilmediğimden buqün hafif şeyler yicem

şimdi yumurta haşlıyorum kendime yanına domates salatalık ceviz vs yicem
öğlende 1 kase çrba ve haşlanmış brokoli yicem
akşamda kaynanam tavuk falan yapcam demişti sadece tavuk yerim haşlanmıssa
şu iki qünü toparlamam lazim acilen
neyse kahvaltımı yapim de biraz spor yapim:26:
açlıktan başım dönüo dün en son saat 16:00 da yemek yemştim dahada bişi yemedim ölüom açlıktan

slm kızlar nasılsınız
öncelıkle 1.olan arkadasımız eftenpuftenı tebrık edıyorum
mınecım gec oldu ama dogum gunun kutlu olsun sevdıklerınle beraber nıce mutlu gunler gorursun ınş
nesguık sınırlenmekte cok haklısın cnm sonucta sadece cumaları bıldırım yapmaya gelırsek buranın bı anlamı olmaz
dond munelerımı kendım hazırlıyorum cnm ogun evde ne pısıosa onu yıyorum ozel bı dıyetısyen takıp etmıyorum

bugunku menum kaçgundur öğlene kadar uyumuyodum gec kalktıgım ıcın kahvaltı yapamadım
öğlen dunden kalan
kabak yemegı 4kasık
ayran
1 dılım ekmek
ara 1mandalına
2 form bıskuvı
aksam
6.7tane cıg kofte yemegı dusunuyorum
marul
ayran
nar eksısı
ara
1 elma
yesılcay
gun ıcınde 2.5lıtre su bu arada kosu bandım bozuldu spor yapamıcam bı deısıklık olursa bıldırırım

bu ara lıste ıcın elınıze saglık umay ve neskuık
toplu alıntı yapamadıgım ıcın tek tek yazmak zor oluo hangı sayfada kaldımı unutyorum
toplu alıntıyı nasıl yapcam dedım ama kımse cvb yazmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…