ayy ne güzel + mız hiç yok maşallah. minecim ellerine sağlık. eftenpüften tebrikler canım. maşşallah bizeee[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] EftenPuften [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] karbeyazı [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 67.4 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 63.7 [/TD] [TD] 62.6 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 0.200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] dond [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 71.9 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] CLeOpaTRa [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 11.100 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 59.6 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] hawar [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69.2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 0.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] tuhana_01 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 74.6 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 6.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] berenvildan [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 65.3 [/TD] [TD] 64.6 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 5.900 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 3.300 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] guldogru [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] gur_bet [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 0.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 61 [/TD] [TD] 60.9 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 12.100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] cocostar [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 9.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :97::97::97: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] umutlukuzu [/TD] [TD] 78.7 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :97::97::97: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] umay_0110 [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :97::97::97: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] nazugur [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 18.000 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] :97::97::97: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Bu hafta birincimiz olan EftenPuften arkadaşımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Kilo alan arkadaşım yok bu hafta ama sabit çıkanlarda üzülmesin haftaya azimle ve güzel beslenerek hepbirlikte vereceğiz inşallah.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; GWZNAZ, alaca, Hasretttt, nazlıbahar katılımlarının devamını diliyoruz.
bu hafta katılan kızlar haftayada bildirim yaparsanız listede yer alabileceksiniz.
bir hatam varsa affola kızlar
Haftaya güzel bir listeyle buluşmak üzere
tebrikler fıstık.Holleyy başardımmmEline sağlık hocam BBu haftada birinci olmak umuduyla
ekmek ve pilav olmamış biri iyiydi ikincisi fena. aaa bide keke vaaaarr olmadııbugünkü menüm çok karışık ve çok cısslı yaaa
üzülerek bugün kü menüm
sabah
1 yumurta
1dilim ekmek
bol yeşillik
3zeytin
ara: 1 dilim ekmek
1 dilim kaşar domates
akşam
1dilim köy ekmeği
2 kaşık pilav
3 kaşık tavuk sote
3 kaşık kurufasülye
( akşam yemeğinde halamlardaydık)
ara: 1 dilim çevizli kek
ara: 2 mandalina, 1 elma, yarom portakal
hiç diyet listesi gibi değil ama yinede paylaşmak istedim kızın bana diye
2 litre su, 7 otluçay 3 bardak 3 yeşilçay
teşekkürler bebişim. ortim sağolsun bu hafta iyi kilo verdi.ayy ben bu işi pek sevdimNazlıbahar & Berenvildan = (1600-700) 2300
Ftemiz & Zerra = (1100-900) 2000
Bensuzi & Dont = (500-1000) 1500
Hasret & Cocostar = (1200-0) 1200
Neskuik & Umay0110 = (600-0) 600
Nazugur & Umutlukuzu = (0-0) 0
Birinci olan arkadaşlarımız Nazlıbahar ve berenvildanı tebrik ediyoruz başarılarının devamını diliyoruz.
Sonuncu olan arkadaşlarımızda Nazugur ve umutlukuzu bir sayfa dolusu BEN ŞİŞKOYUM diye yazıcaklar.
Alaca ile ortisi mutluyummutlusunmutlu arkadaşlarımız ve cleapatra ile ortisi eftenpüftende bildirim yapmadıkları için
listede yer almamışlardır.
Haftaya güzel bir liste ve katılımlarla inşallah daha güzel bir liste umuduyla hoşça ve sağlıcaklaaaa kalın
ayyy çok sağolasın canıııım yabancı müziğe de bayılırım..
Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz
Başarılarınız ve ortaklıklarının devamını diliyoruz
[video=youtube_share;HBxt_v0WF6Y]http://youtu.be/HBxt_v0WF6Y[/video]
bende şekerlisini içemiyorum canım aşırı tatlı geliyo. ben şekeri tamamen çıkardım hayatımdan.mecburi harici kullanmıyorumevet kremalılar daha lezzetli ama onlar kesmiyo daha çok yeniyo:)) buo yüzden daha iyi benim için....negüzel şeker siz içebiliyosan cnm ben malesef kahveyi şekersiz yada sade içemiyorum ...günde bitanede içmeden edemiyorum genelde bakalım onada bi çözüm bulurum inşlh....inşlh cnm....
kızlar hepinizi çok seviyorum
listeyi yayınladım umarım bir yanlışlık yapmamışımdır
eğer bir yanlışlık varsa beni uyarırsanız sevinirim
gelen bildirimlere göre düzenledim
şayet yazım hatam var ise affola
yandaki reklam panolarından tam çıkmadı
birinci arkadaşlarımzı tebrik ederim
sonuncularda üzülmesin
bir dahaki haftaya inşallah onlarda azimle başarırlar
mine liste için eline sağlık canım tekrardan
doğum günün kutlu olsun minecim eşinle kızınla sağlıklı mutlu yıllaraa..:))selam kızlar
bütün gün gelemedim
yine bir haftasonu klasiği
elektrikler akşam 6ya kadar yoktu
11:30a kadar yattık
sonra kalktım eşim kahvaltıyı hazırlamış
doğumgünüm hatrına sanırım
sonra kahvaltı, pasta faslı falan
elektirik olmamasına rağmen güzel bir gündü
gerçi hep yattık
sonrada 1gibi tekrar yattık 4e kadar
günümüz yatakta geçti kızımda nasıl olduysa yattı bizle
aramızda bebeğiyle oynadı falan
öyle işte
liste geliyor buarada
AZ SONRAAAAAAAAA
ellerine sağlık canımmm[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] EftenPuften [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] karbeyazı [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 67.4 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 63.7 [/TD] [TD] 62.6 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 0.200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] dond [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 71.9 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] CLeOpaTRa [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 11.100 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 59.6 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] hawar [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69.2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 0.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] tuhana_01 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 74.6 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 6.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] berenvildan [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 65.3 [/TD] [TD] 64.6 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 5.900 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 3.300 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] guldogru [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] gur_bet [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 0.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 61 [/TD] [TD] 60.9 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 12.100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] cocostar [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 9.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :97::97::97: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] umutlukuzu [/TD] [TD] 78.7 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :97::97::97: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] umay_0110 [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :97::97::97: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] nazugur [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 18.000 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] :97::97::97: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Bu hafta birincimiz olan EftenPuften arkadaşımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Kilo alan arkadaşım yok bu hafta ama sabit çıkanlarda üzülmesin haftaya azimle ve güzel beslenerek hepbirlikte vereceğiz inşallah.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; GWZNAZ, alaca, Hasretttt, nazlıbahar katılımlarının devamını diliyoruz.
bu hafta katılan kızlar haftayada bildirim yaparsanız listede yer alabileceksiniz.
bir hatam varsa affola kızlar
Haftaya güzel bir listeyle buluşmak üzere
saol ortimnesli bırakıyorum ne demek canım ya bir kaç kişi yüzünden bizi mi üzüceksin yapma böyle. canım çok haklısın ama her insan aynı olmuyor ve sorumluluk sahibi olamıyor. lütfen yapma senin yardımlarına ihtiyaçımız var.
ortimmmmmm ben bildirimlerimizi yaptım canım.sana sonuna kadar katılıyorum canım nede olsa ortimsin:)
canım senin ideal kilona çok az kaldığı için bence zorlanıyorsun ama yılmak yok canım sonuna kadar devam. şurda kaç kilo kalmışki canım benim.
canım ben bildirim yapmıştım am listede adım yok
çok karışık olmuş canım bugün toparlarsın amabugünkü menüm çok karışık ve çok cısslı yaaa
üzülerek bugün kü menüm
sabah
1 yumurta
1dilim ekmek
bol yeşillik
3zeytin
ara: 1 dilim ekmek
1 dilim kaşar domates
akşam
1dilim köy ekmeği
2 kaşık pilav
3 kaşık tavuk sote
3 kaşık kurufasülye
( akşam yemeğinde halamlardaydık)
ara: 1 dilim çevizli kek
ara: 2 mandalina, 1 elma, yarom portakal
hiç diyet listesi gibi değil ama yinede paylaşmak istedim kızın bana diye
2 litre su, 7 otluçay 3 bardak 3 yeşilçay
tebrikler 1. olan kızçelerrrrrNazlıbahar & Berenvildan = (1600-700) 2300
Birinci olan arkadaşlarımız Nazlıbahar ve berenvildanı tebrik ediyoruz başarılarının devamını diliyoruz.
Sonuncu olan arkadaşlarımızda Nazugur ve umutlukuzu bir sayfa dolusu BEN ŞİŞKOYUM diye yazıcaklar.
Alaca ile ortisi mutluyummutlusunmutlu arkadaşlarımız ve cleapatra ile ortisi eftenpüftende bildirim yapmadıkları için
Haftaya güzel bir liste ve katılımlarla inşallah daha güzel bir liste umuduyla hoşça ve sağlıcaklaaaa kalın
olurmu şeker haftaya daha güzel kilolar veririzzzyazdım kızlar ben şişkoyum doğru olan birşeyi niye saklıyım ki zaten:) ama haftaya 1. yine bizde:) bu hafta ben regl olduğum için canım ortim umutlukuzuyu yaktım :)
cnm kimseyi kastederek yazmadım genel olan bi durum.lütfen üstüne alınmaiyi geceler kızlar:) öncelikle bu yazıyı görünce çok şaşırdım ve üzüldüm...aranıza yeni katıldım katılma sebebim de ilk başta motivasyonnn...bizler için bu çok önemli bence....daha tam anlamıyla kişi yada isim diyim alışamadığım için çok yorum yapamıyorum şu an için bi çok deneyimli arkadaşın yaptıklarından faydalanıyorum diyebilirim...bu yüzdende diyeceğim şudurki burada herkes bir şekilde birçok emek veriyor vede buna saygı duymak gerektiğini düşünüyorum... Tam sizlere yaptığım cızları yazacaktımki bu mesajı görünce üzüldüm...umarım kimse kırılmadan hallolur....
[
Arkadaşlarımıza da bu şarkıyı armağan ediyoruz umarım haftaya daha iyi sonuçla gelirler umarım sonları böle olmaz
[video=youtube_share;sAMbO66B1P4]http://youtu.be/sAMbO66B1P4[/video]
ellerine sağlık canımmmkızlar hepinizi çok seviyorum
listeyi yayınladım umarım bir yanlışlık yapmamışımdır
eğer bir yanlışlık varsa beni uyarırsanız sevinirim
gelen bildirimlere göre düzenledim
şayet yazım hatam var ise affola
yandaki reklam panolarından tam çıkmadı
birinci arkadaşlarımzı tebrik ederim
sonuncularda üzülmesin
bir dahaki haftaya inşallah onlarda azimle başarırlar
mine liste için eline sağlık canım tekrardan
grubun çıtası bayağı yükseldi bu ortilik işi sayesinde
sabit çıkarak sonuncu oldukkk
kızlar bugün ben zor gelirim bi daha eşim işten geliyo 2 de film almış büyük ihtimal bütün gün açamam neti. öüyorum hepinizi kaçamak yapmayalım bol su içmeyi unutmayalım
iyi seyirlerr
iyi ki dogdun mine ........ iyi ki dogdun mine .......: iyki dogdun iyiki dogdun mutlu yıllar sana
emegine saglık minecim.......kilo veren arkadaşlara tebrikler.....sabit kalanlarda üzülmesinler
tebrik ederim tatlım
tablo için teşekkürlerhaftaya buluşalım dedigine göre durmak yok yola devam demi neslim buna sevindim....
şişkoyum yazan haftaya üst sıralara çıkıyor
günaydın kısceler ve günaydın ortimmmm. bu hafta benim yüzümden böyle oldu haftaya 1. canım inşllh. nesli şarkı için çok tşkrler canım. ceza içindi ama beni acaip gaza getirdi şarkı.
eee o zmn o bır kades ıstyor annesı bak bız yaptık bırbnırlerının tepelerıne cıkıyoralrmaaşallah tabi şimdi rahatsın sabahın 7 sinde çocugun tepene çıksın bakalım o zaman uyuyabilirmisin. keyfini sür bu zamanların
ben yapıyorum canım bana da ftemız yollamıstı 5mil hemende ındırmıstım sagolsunpasta amn ya rabbi
kızlar leslie yürüyüşüne başlayım diyorum.yapan varsa site tavsiyesi bekliyorum
ben leslie ile yürüyurum canım.bünyeye göre değişir ama ortalama 300 cal yakıyosun.süper ter atıyosun.ben tavsiye ederim:)
Holleyy başardımmmEline sağlık hocam BBu haftada birinci olmak umuduyla
Nazlıbahar & Berenvildan = (1600-700) 2300
tesekkurler.....ınsallah devamı gelır :)
[video=youtube_share;HBxt_v0WF6Y]http://youtu.be/HBxt_v0WF6Y[/video]
günaydın kızçeleeeerrr
kızlar bugün ben zor gelirim bi daha eşim işten geliyo 2 de film almış büyük ihtimal bütün gün açamam neti. öüyorum hepinizi kaçamak yapmayalım bol su içmeyi unutmayalım
gunaydın herkeslere
eftenpuften arkadasımızı tebrık edıyorum basarılarının devamını dılıyorum
cok sasırdım ortıde bız bırıncı olmusuz teskekkurler
ama bu hafta sanırım olamıycaz gıbı ortım ben dun yemege mısafırlerım vardı gece 1de gıttıler yedıkce yedım sabahta uzuuuun ve guzel bır kahvaltı yaptım artık dıyete devam dıyorum bu kahvaltı sanırım bana yarın sabaha kadar yeter
eee o zmn o bır kades ıstyor annesı bak bız yaptık bırbnırlerının tepelerıne cıkıyoralr
ben yapıyorum canım bana da ftemız yollamıstı 5mil hemende ındırmıstım sagolsun
kac mılde 300cal?
tebrıkler
tesekkurler.....ınsallah devamı gelır :)
gunaydın
oh ne guzel bızde bugun evde yokuzbende gıremıycem yrn gorusmek uzereınsallah dıyette kalın bybye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?