70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi aksamlar kizlar iki gundurmisafirim var ve evde durmadigimiz icin giremedim yeme duzenimde bozuldu ama yarindan itibaren toplarim kendimi

minecim emegine saglik insalah haftaya listeye yakisir bir kilo veririm

ben cok yorgunum kacyorum yatacam

Nazlıbahar & Berenvildan = (1600-700) 2300
Ftemiz & Zerra = (1100-900) 2000
Bensuzi & Dont = (500-1000) 1500
Hasret & Cocostar = (1200-0) 1200
Neskuik & Umay0110 = (600-0) 600
Nazugur & Umutlukuzu = (0-0) 0

Birinci olan arkadaşlarımız
Nazlıbahar ve berenvildanı tebrik ediyoruz başarılarının devamını diliyoruz.
Sonuncu olan arkadaşlarımızda
Nazugur ve umutlukuzu bir sayfa dolusu BEN ŞİŞKOYUM diye yazıcaklar.
Alaca ile ortisi mutluyummutlusunmutlu arkadaşlarımız ve cleapatra ile ortisi eftenpüftende bildirim yapmadıkları için
listede yer almamışlardır.
Haftaya güzel bir liste ve katılımlarla inşallah daha güzel bir liste umuduyla hoşça ve sağlıcaklaaaa kalın

Birinci olan arkadaşlarımız

ortim sonuncu olmamışız şükür
senide yakacam diye korkmuştum
ooooh içim rahatladı en azından
gazanız mübarek olsun kızlar
ben şişkoyum yazınızı heyecanla bekliyoruz

kızlar tebrikler:) canım ben de bildirim yapmıştım ama giremedimmi listeye (

Ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum

sağlık mutluluk ve huzurla sevdiklerinizle birlikte nice yaşlara :)

yazdım kızlar ben şişkoyum doğru olan birşeyi niye saklıyım ki zaten:) ama haftaya 1. yine bizde:) bu hafta ben regl olduğum için canım ortim umutlukuzuyu yaktım :)

sağlık mutluluk ve huzurla sevdiklerinizle birlikte nice yaşlara :)

canım teşekkür ederim

mesajın gelmemiş
zaten atamıyorsun özel mesaj hakkın yok
ama öncedende yazdım birinden rica edin diye
ben mesaj gelmiştir diye burayı hızlı okuyorum ve not almıyorum
canım
kusura bakma

iyi geceler kızlar:) öncelikle bu yazıyı görünce çok şaşırdım ve üzüldüm...aranıza yeni katıldım katılma sebebim de ilk başta motivasyonnn...bizler için bu çok önemli bence....daha tam anlamıyla kişi yada isim diyim alışamadığım için çok yorum yapamıyorum şu an için bi çok deneyimli arkadaşın yaptıklarından faydalanıyorum diyebilirim...bu yüzdende diyeceğim şudurki burada herkes bir şekilde birçok emek veriyor vede buna saygı duymak gerektiğini düşünüyorum... Tam sizlere yaptığım cızları yazacaktımki bu mesajı görünce üzüldüm...umarım kimse kırılmadan hallolur....

Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz
Başarılarınız ve ortaklıklarının devamını diliyoruz
[video=youtube_share;HBxt_v0WF6Y]http://youtu.be/HBxt_v0WF6Y[/video]

evet kremalılar daha lezzetli ama onlar kesmiyo daha çok yeniyo:)) buo yüzden daha iyi benim için....negüzel şeker siz içebiliyosan cnm ben malesef kahveyi şekersiz yada sade içemiyorum ...günde bitanede içmeden edemiyorum genelde bakalım onada bi çözüm bulurum inşlh....inşlh cnm....

senin üzüleceğin bişey yazmamış canım
ama yazdıklarında haklı
geçen haftaya kadar günde 3-4 sayfa ancak ilerliyordu
sadece menü yazmakla olmuyor
ben kendi adıma sadece menü yazıp başka paylaşımlara katılmayanların menülerini yorumlamıyorum
ben sık giriyorum ama deneyimli değilim
bende menülerim yorumlansın istiyorum
geçmişte yazdığımız şeyler oluyor tekrar tekrar soruluyor mesela
biz burda aynı amaç için varız
gerçekten muhabbete katılırsan daha çok motive olursun
bizde senin gibiydik ilk geldiğimizde
ama daha sık gel ve muhabbete zorla kendini
hiçbirimiz boş insanlar değiliz
kimizi çalışıyoruz kimimiz okuyoruz
çoğumuz evliyiz çocuklarımız var
aynı hayat telaşı hepimizde ama buraya emek vermemizde gerekiyor
hepimiz için canım sen üstüne alınma
isim verilerek yazılmadı genelleme yapıldı
gelmez tabi canım ...ben sayfaya yazdımki....
Mesajı bilmiyodum kusura bakma cnm ....

ben perşembe günü hatırlatma yazmıştım
özel mesajla gönderileceğini,
özel mesaj hakkınız yoksa birisinden rica edin diye

Son düzenleme:

Arkadaşlarımıza da bu şarkıyı armağan ediyoruz umarım haftaya daha iyi sonuçla gelirler umarım sonları böle olmaz
[video=youtube_share;sAMbO66B1P4]http://youtu.be/sAMbO66B1P4[/video]

Son düzenleme:

öncelikle önemli değil cnm...dedim gibi daha tam alışamadım hızınıza yetişemiyorum çoğu zaman:)) bilmediğim ve kaçırdığım şeyler oluyor...kusuruma bakmayın...

canım ben yaşanan olay için yazdım aslında ama diğer arkadaşın mesajı çıktı..o nasıl oldu anlamadım yani yanlış anlaşılmasın ben üzerime alınmadım...sadece demek istediğim güzel bi ortamın bu şekilde moral bozucu hale gelmemesi ...

kızlar hepinizi çok seviyorum
listeyi yayınladım umarım bir yanlışlık yapmamışımdır
eğer bir yanlışlık varsa beni uyarırsanız sevinirim
gelen bildirimlere göre düzenledim
şayet yazım hatam var ise affola

yandaki reklam panolarından tam çıkmadı
birinci arkadaşlarımzı tebrik ederim
sonuncularda üzülmesin
bir dahaki haftaya inşallah onlarda azimle başarırlar

mine liste için eline sağlık canım tekrardan

iyi ki dogdun mine ........ iyi ki dogdun mine .......: iyki dogdun iyiki dogdun mutlu yıllar sana
emegine saglık minecim.......kilo veren arkadaşlara tebrikler.....sabit kalanlarda üzülmesinler
Holleyy başardımmmEline sağlık hocamBBu haftada birinci olmak umuduyla
tebrik ederim tatlım
tablo için teşekkürlerhaftaya buluşalım dedigine göre durmak yok yola devam demi neslim buna sevindim....
şişkoyum yazan haftaya üst sıralara çıkıyor

minee neslii canlarım ellerinize sağlık iki liste de çok güzel olmuş
emeklerinize hayranım
ve canım kırılmayıp aramızda kalmana çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…