70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bebek uyuyunca bızde uyuyakalıyoruz yettım bende nesfıtımı yedım geldım

kızlar uyanın artık saat kaç oldu

aynen uykucu olduk bugun

ahhh ah keske oyle olsa

günaydın canım,
Yağmurlu bir Antalya'dan, her zamanki gibi işteyim.

duzcede oyle....karları erıtmıs hep yagmaktan

yagmuru cok ozledım mıs gıbı koksa bız sevdıcekle el ele yurusek

ahhhh o gunlerı ozledım bende

günaydıııınnnn

gunaydın

gunydın guzel bır gun olması dıleklerımle evı toparlayıp gelıyorum

Günaydınnnn kızlar:)az kalorili çok keyifli bir gün olur inşallah...:)
şimdi 2 kayısılı suyumu iştim ...
Kızlar bana kilo cetveli için yardımcı olurmusunuz...
Ben kilolarımı yalnızmı vericem bana orti olacak bi arkadaş yokmu boyum:1.60 kilo:69.8kg
hepimize kolay gelsin ....
Kahvaltı zamanı ....

dışarımı çıkıcaksın
çok soğuk valla totomu bile çıkaramam dışarı
istanbul buz kesmiş:18::18::18::18:

yok kosu bandıda yurudum geldım ustunede 2 bardak su ıctım oh rahtladım nefesım acıldı valla.ıstanbul oleyse bıde erzurumu dusun cnm catılarda buzlar camlara degıo

bende limonluniçtim canım ohhh mis mis
dışarımı çıkıcaksın
çok soğuk valla totomu bile çıkaramam dışarı
istanbul buz kesmiş:18::18::18::18:
aynen yaa bursa da buz gibiiii yağmurlu kapalı
afiyet olsun ortime bende bi kahvaltıcık yaptım çayımı da içtim geldim

bebiş ticketfactory.com dan çizelgeni yapıyosun çizelge nasıl yapılır diye bi yer var orda da açıklaması var nasıl yapacağına dair. bu arada orti işini suzi ve nesquik e bildir onlar bulsun sana çöpçatanlıkta iyiler

Canım 1 haftadır yazmıyor denmiş ama ben her gün girip menümü yazıyordum.
Sadece kg bildirimi yapmamıştım
Pat diye ortin diskalifiye oldu yazmışlar
Hiç hoş bir tarz değil
Bana söylese önce, elysion kurallar böyle bak diskalifiye olacaksın bildirim yapacak mısın sen diye sormak lazım
Sonra açıklanır
Bence tabi ki

O yüzden artık bu konuya yazmıyorum ben de , sana yolunda başarılar canım benim, diyete aksatmadan devam etmeni ve sağlıkl- kalıcı zayıflığa ulaşmanı diliyorum
Çoooook öpüyorum seni

kımsecıkler yok sanıım haftasonu tatıl herkes geslmelere gıttı galıba oğleye balık yapıcam bende mutfagımı toparlayayımda salata yapayım hazır dursun aksama da artıkın bıseyler dusunuyoruz sanırım ben yıne corba ıcıcem 68i gormem lazım bu hafta ınsallah

alemsın neslım guldurdun benı
Herkese günaydınlarrr,
Dün ben de kaçamaklarımı yapmış bulunmaktayım, toparlamazsam haftaya artılarla gelebilirim, inşallah başka kaçamak yapmam.
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

günaydın kızlar dıyetı sallıyomusunuz ne kımsecıkler yok yaza az kaldı üstümüzdeki kabanlar montlar cıkacaK haberınız ola unutanlara hatırlatalım durmak yok yola tam gaz devam arkadaslar

günaydın kızlar ben kaldırdım totoyu geldim
naparsınız bakalım

günaydıııınnnn

gunaydın tum kıscelere

canım kuru meyve kayısı ise 2 adet, hurma ise 3-4 adem, badem ise 5-6 ad. olacak canım, onların da kalorisi yüksek, akşam da salata ve yoğurt olacak mı yanında, 3 kaşık yemekle doyulmaz çünkü?.
kuru kayısısı sabah yedim arada ise bir avuç dut kurusu 5-6 adet siyah üzüm kurusu ve 4-5 adet badem yedim ama biraz kalorili olmuş olabilir bugün regl olcam galiba şekerli bişeyler yemek istedim akşam ise yemeğin yanında tabi az yağlı salata ve ayran düşündüm :) yazmayı unutmuşum.Teşekkür ederim ftemiz ben sabahtan yaziimde günlük menümü böyle yanlışlarım olunca düzeltebileyim sizlerin sayenizde canım

gunaydın tekrardan sekerler
12 ye kadar uyudum sevdıcek aramasaydı uyanmazdım daha:ssz
:

Herkese iyi hafta sonları diliyorum, kaçamaksız desem de yapacaksınız, bariii usturuplu yapın, yok BEN ŞİŞKOYUM yazmak durumunda kalabilirsiniz

canım gel olsun düzeltiriz problemi topiği bırakma bende de arıza vardı nette 2-3 gün önce düzeldi
ortim bu hafta çok sıkı tutalım biz bu işi valla hızlı kilo vermem lazım bu hafta
:

ooohhh uykucuuuu

ortim benımde oyle valla sıkı neki sımsıkı tutmamız lazım az once montumu gıydım bı oluyormu dıye dogumdan sonra gıyememıstım hıc oldu kızlarrr ama daha vermem lazım 65di hamıle kaldıgım kılo pantolonumu denedım oda oldu ıcıne gırdım yani :))) e gerısı gelır artıkın balık yedım yanında salata ve 1 dılım tb ekmek
bırazdan gunes var kv. ye gıtmeyı dusunuyoruz aksma a artıkın ne yerım bılmem ama sınırlı yıcem

bide benim gibi çok yedigi için vicdan azabı çekenler var:26::26::26::26::26:
kesinlikle canım sana katılıyorum kendimizi salmayalım dikkat edelim ki daha hızlı kilo verebilelim

evet cnm kımsecıkler yok kızlar tartı gunuden sonra hemen cıslara saldırmayalım hedefımızı dusunelım 1ılrı 2 gerı oldugu surece hedefe zor yaklasırız hadı bı gayret ırademızı yenelım
irade beni yendi maalesef
Herkese günaydınlarrr,
Dün ben de kaçamaklarımı yapmış bulunmaktayım, toparlamazsam haftaya artılarla gelebilirim, inşallah başka kaçamak yapmam.
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
günaydın cuma akşam c.tesi sabahı perpormansımla artıya ben koşuyorum bu hafta
aferin sana kuzucuk. misafirler yaptıklarından sen yemiycen dimi
benim ki 4 yaşına da bende tosuncuktan beterim.......
günaydın berencim sen epey enerjik uyandın bu sabah galiba aferim sana
ayça kaya listesimi uyguluyorsun ona benzettimde...
günaydın kızlar ben kaldırdım totoyu geldim
naparsınız bakalım

akşam film kortu sabahda kahvaltıyı arayı ögleti birleştirdim şimdi de bi agırlık çöktü hiç kıpırdayamıyorum:26::26::26::26::26::26:

yagmuru cok ozledım mıs gıbı koksa bız sevdıcekle el ele yurusek
yagmurda yürü ertesi sabaha da grip.yagmurda ıslanmaktan nefret ederim. allahım kızlara romantizim dagıtırken ben erkeklere karışıp odunluk aldım herhalde ..... hiç o taraflarda işim yok
günaydıııınnnn
günaydın doktorum bidanem....
günaydın
kımsecıkler yok bende gıdımde evı toplım bugun gıremıcem kıb kocısle romantık takılıcaz
tikkat tikkat topigin romantigini buldum....güldogru
inşallah..........
:
kızzz kaçta yattında 12 de uyandın.
Herkese iyi hafta sonları diliyorum, kaçamaksız desem de yapacaksınız, bariii usturuplu yapın, yok BEN ŞİŞKOYUM yazmak durumunda kalabilirsiniz
kaçamagın usturubu mu olurmş benim gibi saldım çayıra mevlam gayıra

bide benim gibi çok yedigi için vicdan azabı çekenler var:26::26::26::26::26:

kızzz kaçta yattında 12 de uyandın.

kaçamagın usturubu mu olurmş benim gibi saldım çayıra mevlam gayıra

valla tv ızlerken uyuya kalmısım
11 felandı sanırım
13 saat uyumusum ben normalde hıc uyuyamam vucut hep oturarak calısmaktan yorulmus sanırım

tamam canım tşklr... inşlahh yaparım....bi söyliyeyim bakayım böyle yalnız yalnız ( bi çöpçatanlık yapsın lar bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…