70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar süper gidiyo bildirim dedim ..aşkı memnuyu izlemeye gidiyom son elmamla yeşil çayımıda içim bitti kızlar yoksunuz yine kayıp herkesler ben elma topiğinede giriyom ordada yarışıyoz biz neyse iyi akşamlar

slm kızlar dün bayram dönüsü acısı cıktı tabi cok yoğundum aksam gec saat eve gittim sonrada gece dis ağrısı bir basladı sabah 5 e kadar evde turladım ne yaptımsa geciremedim ağrıyı kafamı duvara vuracak dereceye geldim inanın bu sabah ilk is dis hastanesine attım kendimi çektirdim kurtuldum şükür ama tüm gün kanama ağrı devam etti tabi ama suan çok iyi,nazara geldim sanırım yüzümde de yaralar cıktı bayramda esimin memleketindeydim görenler tanıyamadılar beni gözleri değdi milletin hava değisimi mahvetti bizi dengemiz bozuldu çok soğuktu yağmur fırtına nemruta çıkamadık o kadar yakınına gidipte neyse baska zamana insallah kısmet değilmis,bursefa biber hapı hormon dengemi bozmadı regl normal aynı sekilde oldum ama tabi herkezde farklı olabilir etrafımda kimsede sorun olmadı bu arada özge bugün hürriyette haber vardı bayanın biri ölmüs evinde bu haplardan bulunmus cok kiloluymus 100 üzerinde arkadaslar aradı haber verdi ama biz kalabalık bir grup kullandık hic birimizde sorun olmadı ilac icin uyarıyorlar kalp seker tansiyon mide sorunu ülser gibi olanlar kullanmasın diye dikkat etmek lazım sanırım ölen bayanda bunlardan biri vardı ama önemsemedi daha öncede cok ilac kullanmıs bütün zayıflama ilaclarını denemis üst üstte yada sahte ilactı allah korusun zayıflama uğruna sağlımızdan olmayalım yarın görüsürüz arkadaslar iyi geceler.....

selam canım özlettin kendini yaa
neyse allahtan önemli bişi yok millettede ne göz var yaaa geçmiş olsun dikkat et kendine diş ağrısı beterdir gerçekten az çekmedim hatta bir yanağım kocaman olmuştu birdaha ağrımaz inşallah bende haberi gördüm biber hapının olduğu topikte ölümü sadece hapa bağlamak olmaz tabe bende arkadaşımla başladım birbirimizi takip edioz uyarıoz tokum die yemek yememezlik yapmıoz ilaç sahte değil yane öle görünüo bir hastalığımızda yok bugün hiçbir sorun olmadı b u arada ben multivitanminde kullanıyorum hiç bişi yemeden durmuom ama senden bilgi alıcam tabe daha bir işlerin,i toparla falan :)))

iyi akşlamlar kızlar yarın görüşürzz gezdim geldim şimdi banyoyaaaa

kıymetcim tam gaz devam canımmmm cuma günü rekor sendemi neee?zemuszemus:enbuyukkk:

herkese günaydım
umarım bayramınız güzel geçmiştir
zeynacım başınız saolsun canım

başınız sağolsun canım

teşekkür ederim kızlar

ben yine aynı kilodayım mafoldumben

bugün bizim evlilik yıldönümümüz dört yıl bitti bile

hepinizi öpüyorum kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar bugün bildirimde yapılmıcak galiba kimsecikler yazmamış dahaaaa pzt bu durum düzelir umarımmmm :)))))

ben gene aynı kilodayım en azından aldığım kiloyu vermişim buna da şükür :)

günaydın kızlar

hayırlı cumalar hepinize

benim kilom maalesef 72,200 yani bayram bize+ 400 e maloldu ama bunada şükür

diyet moduna tekrar girdim zaten...haftaya hedefim 71 olmak inşallah

teşekkür ederim kızlar

günaydın canım ne güzel bir sabah bu senin için ozaman :)))) nice senelere inşallah

günaydın kızlar

hayırlı cumalar hepinize

benim kilom maalesef 72,200 yani bayram bize+ 400 e maloldu ama bunada şükür

diyet moduna tekrar girdim zaten...haftaya hedefim 71 olmak inşallah

günaydın canım bu ne hız yazıp kaçmışın hemen bayram kimseye yaramadı valla bende aldım ama geri verdim malum hemen alınınca geri göndermek kolay oluo hehehe :)))))))
haftaya burda herkes kilo vercek inşallahı maşallahı kalmadı yaz bitti saldık kendimizi yaaa hadi bakalım hareketleninnnn

teşekkür ederim kızlar

nice yıllara canımmm
aynı gün evlenmişiz demekki bizim de 4 yıl bugün doluyoooooo

kilom75,5
+ 700 yani üzgünüm ama regl olamadım hala 1 haftadır gecikti :sinifsinif:hamile falan olmayayım lmaz:

günaydın herkeze xzeyna, dilekruzgar evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun daha nice uzun yıllara mutlu sağlıklı a.s. diş ağrım geçti çok şükür kilomda aynı çakıldım kaldım bu kiloda harekete geçirmek lazım artık havalarda biraz serinledi spor olayına başlamak lazım diziler başlamışken bisikleti artık depodan çıkarayım tv karşısına koyayım başlıyayım.

Günaydız kızlar... ben sabah yine tartılmayı unuttum... akşama eve geç gideceğim tok oluncada yediklerimiz içtiklerimizle kilo farklı çıkıyor... gidince untmazsam tartılıp yazarım yine... bugün hiç keyfim yok... evde olup bütün gün yatasımvar...

nice yıllara canımmm
aynı gün evlenmişiz demekki bizim de 4 yıl bugün doluyoooooo

kilom75,5
+ 700 yani üzgünüm ama regl olamadım hala 1 haftadır gecikti :sinifsinif:hamile falan olmayayım lmaz:

teşekkür ederim kızlar

mutluluğunuz daim olsun... 40. yıl dönümlerinizide kutlayın mutlu, sağlıklı huzurlu olarak inşallah...

Geçmiş olsun canım... diş ağrısı zordur valla kurtulmuşsun da o kem gözleri ne yapmak gerek bilmem... Allah korusunsun kötü gözle bakanlardan...

günaydın fıstıklar kendimi grip olmama rağmen çok dinç hissediyom dünde aynen devam elma bugünde sabah 8 kepekli tost şekersiz sütsüz nescafe domates salatalık1 sivri biber 2 zeytin sonra arada yeşil çay 10 da elma sonra 1 litre su ama aç karnına annemin tartı dijital değil 78 .5 gibi gösteriyo ben aç ve kıyafetsiz tartılırım sabahları wc ye gittikten sonra ve regliyim yani bilemiyom artık 23 eylül sabah 81 25 eylül 78 5 gösteriyo tabiki dediğim gibi bayram ertesi su olduğu için 81 dir ama oda sabah aç karnına kıyafetsiz tartılmış olduğum kilo ama ben 80 diyom çünkü sudur neyse kısacası süper gidiyo bugün lesinin 3 milini yaptım peşinden hemen kemerimi taktım inanılmaz zevkli bişey kızlar indirin mutlaka ben onu yürüyüşe hazırlandığım gibi yapcam artık ince orta boy çöp poşet 3 tane 1 tanesini iç çamaşırı gibi 2 yerinden küçük yırtın alt kısmından giyin göbeyinizinde üstüne kadr çekin 2 poşeti alt kısmından küçük yırtın onuda çorap giyer gibi giyin bir bacağınıza dizlerininizinde alltında hatta ayak bileklerinizden yukarı kadar basenlerinizide kapatır aynı şekilde öteki bacağıda sarın sonrada kilotlu ince çorabı ayak kısmını kesin giyin yani, poşetlerde kaymadan sarıyo her yerinizi göbeğişinizide kapatın tamamen yapın lesliyi inanılmaz terlersiniz sonrada poşetlerden çıkan suyu bi göün ben geçen sene evde yürüyüşde yapardım neyse sonrada hemen duşa girmeyin yarım saat geçsin vücut hala yağ yakarmış spor hocası söylemişti çok mutluyum regliyim ve 78 5 gibiyim çok motive oldum kimse tutamaz beniiiiii

ZEYNACIM... DıLEKCıM ne tesadüf ikinizde 4 yıl ve aynı gün evlilik yıldönümünüz RABBıM daim etsin mutluluğunuzu her zaman çocuklarınızla birlikte benimde az kaldı ekim de 6 yıl bitcek

magrentacım sabırsızlıkla deneyimlerini bekliyorum önümüzdeki hafta bende başlıyorum biber hapına umarım faydasını görürüz biran önce fazlalıklardan kurtuluruz:)))

merhaba kizlar,
oncelikle tesekkur ederim cevap yazan arkadaslara.
eh zaten 2 gun oldu diyete baslayalı bu cuma yazarsam olmaz artık kilomu :))
dun akşam evdeki aletle spor yaptım anam sölene sölene hay bida agzıma cikolata abur cubur sokarsam noluyım diye. nası yoruldum 45dakka zor dayandım yahu. spor salonuna gittigim ilk gunu hatırladım yeniden. zamanla alışır vucudum inşallah.

arkadaşlar benim de 10 kilo fazlalığım var. 75 kiloyum. burda nasıl kilo veriyorsunuz. biraz bilgi verebilirmisiniz. iradem sıfır. fazla yemek yemem ama ekmek ve hamurişi düşkünüyüm. senelerdir bırakamadım bu huyumu. yardımınıza ihtiyacım var.

of zaten şu irade meselesini bi aşabilsek cok sey başarıcaz ama. ben daha once diyetisyene gitmistim simdi tekrar onunkine benzer bi program uyguluyorum. mesela ben kahvaltı dısında ekmek yemem öyle bi alıskanlıgım yok. o zaman doktor bana light ekmek alıp her yemekte yanında ondan yememi soylemişti. sebebini de sole acıklamıstı. doymazsan 1 tabak daha yemek istersin ve yersen ekstradan 1 yemeklik kalori alıcaksın oysaki yanında 2 dilim ekmek yersen daha az kalori alırsın demşti. yani ekmekten vazgecemiyorsan light ekmek yada tam bugday ekmegi gibi ekmekleri tercih etmeni oneririm.hamur isi kısmına gelince, ben ozellikle rejimdeyken canım cok cekiyordu annem benden ne kadar saklasa da arayıp buluodum yiyodum. sonra söle bisi yapmayı denedim. mesela buyuk bi ısırık alıyorum onu agzımda gezdiriorum ve yutmadan tukuruorum. komple yemek kadar fazla etkilemiodur heralde diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…