slm kızlar dün bayram dönüsü acısı cıktı tabi cok yoğundum aksam gec saat eve gittim sonrada gece dis ağrısı bir basladı sabah 5 e kadar evde turladım ne yaptımsa geciremedim ağrıyı kafamı duvara vuracak dereceye geldim inanın bu sabah ilk is dis hastanesine attım kendimi çektirdim kurtuldum şükür ama tüm gün kanama ağrı devam etti tabi ama suan çok iyi,nazara geldim sanırım yüzümde de yaralar cıktı bayramda esimin memleketindeydim görenler tanıyamadılar beni gözleri değdi milletin hava değisimi mahvetti bizi dengemiz bozuldu çok soğuktu yağmur fırtına nemruta çıkamadık o kadar yakınına gidipte neyse baska zamana insallah kısmet değilmis,bursefa biber hapı hormon dengemi bozmadı regl normal aynı sekilde oldum ama tabi herkezde farklı olabilir etrafımda kimsede sorun olmadı bu arada özge bugün hürriyette haber vardı bayanın biri ölmüs evinde bu haplardan bulunmus cok kiloluymus 100 üzerinde arkadaslar aradı haber verdi ama biz kalabalık bir grup kullandık hic birimizde sorun olmadı ilac icin uyarıyorlar kalp seker tansiyon mide sorunu ülser gibi olanlar kullanmasın diye dikkat etmek lazım sanırım ölen bayanda bunlardan biri vardı ama önemsemedi daha öncede cok ilac kullanmıs bütün zayıflama ilaclarını denemis üst üstte yada sahte ilactı allah korusun zayıflama uğruna sağlımızdan olmayalım yarın görüsürüz arkadaslar iyi geceler.....
herkese günaydım
umarım bayramınız güzel geçmiştir
zeynacım başınız saolsun canım
günaydın hatta iyigünler eeeeeeeeee herkes nerde yaaa ramazan bitti bayram bitti hadi toparlanın alıyorumm elime oklovayıııııı hehehhe
herkes iyidir inşallah bugün iş çekilmiyor ama yapıcak bişi yok haftasonuna az var deyip sabredicez bu arada tatil bana yaramadı kilo almış görünüorum şaka gibi çerez olayını abarttım tatilde bir sürü badem yedim yemekleri az yedim amaa kola falan içtim bugünden itibaren iyice dikkat etmeye başlıyorum sporda yapıcam inşallah sonra görüşrüz
bu arada zeycanım yazmayı unutmuşum başınız sağolsun allah sevdiklerine sabır versin.
İYİ BAYRAMLAR....
Hepinizi çok öpüyorum...
evet canım az kaldı çarşamba güü maratona başlıyorummm...
başınız sağolsun canım... ecel geldimi bayram seyran dinlemiyor....
Çarşamba günü itibariyle diyete kaldığım yerden devam ederek kendime bir hedef belirliyorum.. hedef olduğu zaman daha güzel veriyorum ben kiloları yoksa bugün yarın derken geçiyor... bayramda gelenler kilo vermişsin ne güzel olmş dedikçe bende gaza geliyorum...haydi kızlar bana takılmak isteyen buyursun gelsin... kurban bayramına 2 ay 10 gün var... 5 kilo hedef koyuyorum kendime... sebze ve meyva ağırlıklı beslenmeye devam ederek ramazanda bıraktığım yürürüşlerime başlıyorum... haydi kızlar sizde kıpırdanın bol bol paylaşım yapalım bol bol yürüyüş yapalım verelm kilolarımızı...
başınız sağolsun canım
zeynacım başınız saolsun canım. kızlar ben dün grip oldum boğazım ağrıyo eşim istanbula gitti ben iznikte anemde kaldım buralardayım kardeşime lesliyi indirttim hava soğuk burda evde hareket yaparım zaten annem rahatsız meteyi bırakıp çıkamam yürüyüşede yarın sıkı yapcam elma olayına gircem ama bugünden hazırlıklı yapmaya başladım neyse herkesi öptüm
teşekkür ederim kızlar
ben yine aynı kilodayım mafoldumben
bugün bizim evlilik yıldönümümüz dört yıl bitti bile
hepinizi öpüyorum kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
hayırlı cumalar hepinize
benim kilom maalesef 72,200 yani bayram bize+ 400 e maloldu ama bunada şükür
diyet moduna tekrar girdim zaten...haftaya hedefim 71 olmak inşallah
teşekkür ederim kızlar
nice yıllara canımmm
aynı gün evlenmişiz demekki bizim de 4 yıl bugün doluyoooooo
kilom75,5
+ 700 yani üzgünüm ama regl olamadım hala 1 haftadır gecikti :sinifsinif:hamile falan olmayayımlmaz:
teşekkür ederim kızlar
slm kızlar dün bayram dönüsü acısı cıktı tabi cok yoğundum aksam gec saat eve gittim sonrada gece dis ağrısı bir basladı sabah 5 e kadar evde turladım ne yaptımsa geciremedim ağrıyı kafamı duvara vuracak dereceye geldim inanın bu sabah ilk is dis hastanesine attım kendimi çektirdim kurtuldum şükür ama tüm gün kanama ağrı devam etti tabi ama suan çok iyi,nazara geldim sanırım yüzümde de yaralar cıktı bayramda esimin memleketindeydim görenler tanıyamadılar beni gözleri değdi milletin hava değisimi mahvetti bizi dengemiz bozuldu çok soğuktu yağmur fırtına nemruta çıkamadık o kadar yakınına gidipte neyse baska zamana insallah kısmet değilmis,bursefa biber hapı hormon dengemi bozmadı regl normal aynı sekilde oldum ama tabi herkezde farklı olabilir etrafımda kimsede sorun olmadı bu arada özge bugün hürriyette haber vardı bayanın biri ölmüs evinde bu haplardan bulunmus cok kiloluymus 100 üzerinde arkadaslar aradı haber verdi ama biz kalabalık bir grup kullandık hic birimizde sorun olmadı ilac icin uyarıyorlar kalp seker tansiyon mide sorunu ülser gibi olanlar kullanmasın diye dikkat etmek lazım sanırım ölen bayanda bunlardan biri vardı ama önemsemedi daha öncede cok ilac kullanmıs bütün zayıflama ilaclarını denemis üst üstte yada sahte ilactı allah korusun zayıflama uğruna sağlımızdan olmayalım yarın görüsürüz arkadaslar iyi geceler.....
günaydın bayanlar herkes nerde işlerimi toparlıyorsunuz halaa
hadi kalkın bir silkinin ne bu böyle paylaşımlar yokoldu olmuyor böyle :))))
ben sabah erkenden kalktım işe geldim inşallah bugün yeni bir gün olucak bugün itibariyle biber hapına başlıyorum şimdi kahvaltımı ediyorum sonra içicem başka kimler başlamıştı kullanmaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?