haklısın canım daha 1 hf önce buraya yazmıştık cezamızı...Geçmiş olsun canım.
Hoşgeldin aramıza.
Hergün düzenli menülerini
sabah
ara
öğlen
ara
akşam
ara
şeklinde topluca yazıyorsun canım, kilo çizelgesi yapılıyor, forum ana başlığında var nasıl yapıldığı, cuma günleri tartı günümüz, aç karnına iç çamaşırınla tartılıp bildirimde bulunuyorsun. Günde 2,5 litre su ve en az 2- 3 fincan yeşil çay içmeye çalış, kepek ekmeği yerine de tam buğday,tahıllı-çavdar ekmeklerini tüket, kepek ekmeği kansızlık yapıyor.
Evet canım tabii ki katılabilirsin, hoşgeldin, yukarda yazdım yapılacakları.
Günaydın canım, önceki haftayı hatırlatmama gerek var mı
Günaydın canım,
Hafta sonum benim de kaçamaklı geçti, cumartesi özdilek e gittim, kıyafet almaya kendime M beden Defacto dan 2 gömlek aldım,(indirim gelmiş bu arada isteyenlere duyurulur) Mango 'dan XL bir hırka aldım, mağazaların kalıpları hiç tutmuyor birbirini, LCW kalıpları mutlu ediyor beni de, diğer mağazalara girince bu sefer çok canım sıkılıyor, haliyle benim çoooooook çalışmam lazım çok. Orda ara öğün niyetine Etinin bitterli Karam çıkmış ondan yiyim dedim, ama kalorisini görünce bayaaa bi pişman oldum, 300 kalori imiş, nerdeyse bir öğün gibi, bir daha almamak lazım, çok lezzetli olsa da, akşam kuru fasulye ile atlattım neyse. Pazar da sabah beyaz ekmek+menemen+patates li bir kahvaltı, saat 2 gibi de tavuk mangal+çeyrek yufka+2 bardak colalı bir öğün oldu, akşam yine hafifdi ama 1 tbk.semizotu yedim, gün içinde toplam 4 mandalin-1 armut yedim işte gördüğün gibi çook karışık ve kaçamaklı bir hafta sonu oldu. Sen nasılsın, hafta sonun nasıl geçti?
günaydın canım..2 yumurtanın özel bi sebebi var mıgünaydın bayanlar ben bugun sabah kahvaltıda sadece 2 haşlanmış yumurta yedim. işe geldim şimdide. cuma süper bir kilo bildirimim olcak size :)
günaydın
bende kaçamaklarla dolu bir haftasonu geçirdim
haftasonu kaçamak yapmayan kızlarada hiç akıl erdiremiyorum
özeniyorum ama kaçamaksız haftasonumu olur demi ama
çok teşekkür ederim
orti istiyorum diye kilonu boyunu yaz sana talip çıkarsa ortin olur
ama burayı düzenli takip edeceksen ortin olsun
birde nezaman geldin bilmiyorum ama cuma bildirim günümüz cuma günü kilo bildirimini yapasan sende listede olursun
Pasta dışında güzel canım, o kadar da olur, öncesini kaçırdım mı bilmiyorum, kalan demişsin de, umarım fazla abartmamışsındır haftasonu diye.
Canım arada hep çıkıyor böyle kişiler, sakin ol ve sakın bizi bırakıp gitme, 1 kişinin cezasını tüm topiğe çıkarma, bizler seni seviyoruz ve çoook teşekkür ediyoruz çabaların için.
Bence de olabilir.
Evet canım haklısın sonuna kadar, 1 kişi yüzünden tüm topik cezalanır giderseniz, kimse gitmesin lütfen.
Mutlu yıllarrrrrr, iyi bir pazar olmuş
Happy Birthday to You!!! - YouTube
Eline sağlık canım, kilo veren herkese de tebriklerrr.
Ellerine sağlık, tüm kızçelere de tebriklerrrr.
Ellerine sağlık canım.
Hadi bakalım, şişkoyum yazanlar üste çıkıyor
Toparladın mı canım kaçamaklarını, cumaya kadar halledersin sen azimlisin maşallah.
Slm canım,
Güzel canım.
offff çok güzel ama ıspanak haşlama nasıl yiyorsun normal yemeğini yapıp tadını alaraktan yesen, onda fazla kalori yok ki, haşlaması nasıl oluyor?
günaydın bayanlar ben bugun sabah kahvaltıda sadece 2 haşlanmış yumurta yedim. işe geldim şimdide. cuma süper bir kilo bildirimim olcak size :)
günaydın
bende kaçamaklarla dolu bir haftasonu geçirdim
haftasonu kaçamak yapmayan kızlarada hiç akıl erdiremiyorum
özeniyorum ama kaçamaksız haftasonumu olur demi ama
çok teşekkür ederim
orti istiyorum diye kilonu boyunu yaz sana talip çıkarsa ortin olur
ama burayı düzenli takip edeceksen ortin olsun
birde nezaman geldin bilmiyorum ama cuma bildirim günümüz cuma günü kilo bildirimini yapasan sende listede olursun
günaydın kızlar .hafta sonu sayfalar agır irerlemiş ben de pazar günü giremedim.menü hiç yazmıyorum öyle kötükü pastalar,çig köfteler,cipsler ne bulduysam yedim .bide tartım bozuldu tamir olurmu bilmiyorum?hepinize güzel haberler aldıgınız, hastalıklardan uzak,az kalorili,mutlu ,keyifli haftalar diliyorum geçmişe dönüp geliyorummmmmm öptüm hepicinizi.
günaydın kızlarrrrrr
herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum....
neslim,minecim ellerinize sağlık kızlar...
1. lerimizi tebrik ediyorum.....
hf sonu bile dikkat eden kızlar olmuş yemesine
onlarıda ayrıyeten tebrik ediyorum..
ben ise her zamanki klasik hf sonu kaçamaklarını yaptım..
haklısın canım daha 1 hf önce buraya yazmıştık cezamızı...
ben tamamen dikkat etmedim genelde hf sonları hep abartılı ve düzensiz geçer benim..
dün en son kv de pide ve tatlıyla kapanışı yaptım
şu an artıdayım doğal olarak
aslında verebileceğim bi artı ama bugün yarın regl olcam
onun artısından kurtulmam mümkün değil...kesin 1 küüsür fazla çıkıyorum ama en aza indirmeye çalışıcam
tekrar ben şişkoyum yazmak istemiyorum çünkü
günaydın canım..2 yumurtanın özel bi sebebi var mı
yoksa daha dengeli bi kahvaltı yapmalısın canım..
bende hayranım hf sonu kaçamak yapmayanlara
ben korkumdan menülerimi yazamıyorum
hf içi b
le cıss olabiliyo kötü örnek olmıyayım diye..
doğum günün kutlu polsun minecim
ortimin alıntılarını görünce hatırladım...
sevdiklerinle upuzunnnnnn mutlu yıllar canım...
neslim seninde canını sıkmışlar boş ver onları
hep böyleleri olacak
aynı şeylerden rahatsız oluyorum bende
bikaç kez önceden dile getirdim
ama hep oluyormaalesef
pire için yorgan yakmayalım canım
bak motivasyonunuz işe yarıyor bu hf artı bile yoktu...
önemlı degıl yaptım cnm dun tek kacamagım o oldu ama alt bıskuvılı yerı bıra hamurumsu oldu aca elmaları bıskuvıye sıcak doktum ondanmıkı
yağ sürme demeyelimde canım yağlama diyelim
yani ovalayacaksın
biz çok kullanırız zeytinyağı mucize...
ben zaten battım
geçen hafta umutluydum olmadı
bu hafta hiç umudum yok
yeni gördüm canım kusura bakma
güzel bir tatlı canım beğeneceğinizi düşünüyorum
hosgeldın aramızaarkadaşlar, uzun süredir takip etmeme rağmen iş yoğunluğu nedeni ile ancak yazabiliyorum...1 yıl içinde 7 kilo aldım... 10 yıllık evliyim 20 kilo aldım...diyet yapıp 7-8 kilo verip üstüne tekrar aliyorum... şu an 79 kiloyum...burda herkes birbirine çok destek oluyor. ben de grubunuza katılabilirmiyim... yapmam gerekenler nelerdir
gunaydın cnm oldumu sımdı ne o pastalar borekler tekını yeseydın barıgünaydın kızlar .hafta sonu sayfalar agır irerlemiş ben de pazar günü giremedim.menü hiç yazmıyorum öyle kötükü pastalar,çig köfteler,cipsler ne bulduysam yedim .bide tartım bozuldu tamir olurmu bilmiyorum?hepinize güzel haberler aldıgınız, hastalıklardan uzak,az kalorili,mutlu ,keyifli haftalar diliyorum geçmişe dönüp geliyorummmmmm öptüm hepicinizi.
gunaydın cnmgünaydin kizlar
haftasonu gelemedim yogun gecti dün annemgilde geldi cepden okudum ama gizli gizli sizi firsat buldukca
mine nesli ellerinize saglik kizlar listeler yine cok güzel olmus
ortimle 3üncü olmussuz ortimin sayesindelistedede 10uncu bu hafta hedefim ilk 3 ama haftasonu bende kacirdim fazlasiyla
hepimize az kalorili bi hafta diliyorum
şişkoyum yazmak iyi geliyo geçen haftaki kızçeler üst sıralara geldi darısı başına........ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum
ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum
ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum
hafta sonu karar verdim kiloları veriyim hemen oglana kardeş yapıcam. babasını da benide tüketiyo.kaç zamandır kociş oglanın odasın da oglan benim yanımda yatıyo. babası gelince eve düşmanı gelmiş gibi davranıyor bazen ....kıskançlıktan komşuların çocuklarını bile eve almıyo. 2 . yapma zamanında geç bile kaldım...... ona kara verdim hafta sonugunaydın herkeslere
eftenpuften arkadasımızı tebrık edıyorum basarılarının devamını dılıyorum
cok sasırdım ortıde bız bırıncı olmusuz teskekkurler
ama bu hafta sanırım olamıycaz gıbı ortım ben dun yemege mısafırlerım vardı gece 1de gıttıler yedıkce yedım sabahta uzuuuun ve guzel bır kahvaltı yaptım artık dıyete devam dıyorum bu kahvaltı sanırım bana yarın sabaha kadar yeter
eee o zmn o bır kades ıstyor annesı bak bız yaptık bırbnırlerının tepelerıne cıkıyoralr
ben yapıyorum canım bana da ftemız yollamıstı 5mil hemende ındırmıstım sagolsun
kac mılde 300cal?
tebrıkler
tesekkurler.....ınsallah devamı gelır :)
gunaydın
oh ne guzel bızde bugun evde yokuzbende gıremıycem yrn gorusmek uzereınsallah dıyette kalın bybye
dün kızının rsmi vardı avatarında çok şeker gözüküyordu..slm kızlar nasılsınız
öncelıkle 1.olan arkadasımız eftenpuftenı tebrık edıyorum
mınecım gec oldu ama dogum gunun kutlu olsun sevdıklerınle beraber nıce mutlu gunler gorursun ınş
nesguık sınırlenmekte cok haklısın cnm sonucta sadece cumaları bıldırım yapmaya gelırsek buranın bı anlamı olmaz
dond munelerımı kendım hazırlıyorum cnm ogun evde ne pısıosa onu yıyorum ozel bı dıyetısyen takıp etmıyorum
geçmiş olsun hasretcim bulantın geçmiştir insallah......soguk almısım mıgdem bulanıyor hıc ıyı deılım
hoş geldin benden daha tecrümeli arkadaşlar yapman gerekenleri yazmışlar .hoşgeldin tekrar....arkadaşlar, uzun süredir takip etmeme rağmen iş yoğunluğu nedeni ile ancak yazabiliyorum...1 yıl içinde 7 kilo aldım... 10 yıllık evliyim 20 kilo aldım...diyet yapıp 7-8 kilo verip üstüne tekrar aliyorum... şu an 79 kiloyum...burda herkes birbirine çok destek oluyor. ben de grubunuza katılabilirmiyim... yapmam gerekenler nelerdir
2 gün içinde sıkı diyeti bozma sakınnnn kibarkadaşlar benim kota bugün dolduğu için alıntı yapamadım 2 gün sonra tekrar yüklenecek haber vereyim dedim.ortim ben sıkı diyete devam ediyorum.sende bozma 2 gün sonra menülerimizi bi kontrol edelim.
günaydın bende sendenin hafta sonu çozuttum.....günaydın kızlarrrrrr
herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum....
neslim,minecim ellerinize sağlık kızlar...
1. lerimizi tebrik ediyorum.....
hf sonu bile dikkat eden kızlar olmuş yemesine
onlarıda ayrıyeten tebrik ediyorum..
ben ise her zamanki klasik hf sonu kaçamaklarını yaptım..
yok canım öyle hissetme sen ara ara orti arıyorum de çıkar mutlaka taliblerinbende prti istiyorum takıma girmek bildirim yapmak istiyorum böle kendim dış kapının mandalı gibi hiseettim.
günaydın......ne güzel alışveriş yapmışşın ....biz soguktan markete bile zor gittikGeçmiş olsun canım.
Hoşgeldin aramıza.
sabah
ara
öğlen
ara
akşam
ara
şeklinde topluca yazıyorsun canım, kilo çizelgesi yapılıyor, forum ana başlığında var nasıl yapıldığı, cuma günleri tartı günümüz, aç karnına iç çamaşırınla tartılıp bildirimde bulunuyorsun. Günde 2,5 litre su ve en az 2- 3 fincan yeşil çay içmeye çalış, kepek ekmeği yerine de tam buğday,tahıllı-çavdar ekmeklerini tüket, kepek ekmeği kansızlık yapıyor.
Günaydın canım,
Hafta sonum benim de kaçamaklı geçti, cumartesi özdilek e gittim, kıyafet almaya kendime M beden Defacto dan 2 gömlek aldım,(indirim gelmiş bu arada isteyenlere duyurulur) Mango 'dan XL bir hırka aldım, mağazaların kalıpları hiç tutmuyor birbirini, LCW kalıpları mutlu ediyor beni de, diğer mağazalara girince bu sefer çok canım sıkılıyor, haliyle benim çoooooook çalışmam lazım çok. Orda ara öğün niyetine Etinin bitterli Karam çıkmış ondan yiyim dedim, ama kalorisini görünce bayaaa bi pişman oldum, 300 kalori imiş, nerdeyse bir öğün gibi, bir daha almamak lazım, çok lezzetli olsa da, akşam kuru fasulye ile atlattım neyse. Pazar da sabah beyaz ekmek+menemen+patates li bir kahvaltı, saat 2 gibi de tavuk mangal+çeyrek yufka+2 bardak colalı bir öğün oldu, akşam yine hafifdi ama 1 tbk.semizotu yedim, gün içinde toplam 4 mandalin-1 armut yedim işte gördüğün gibi çook karışık ve kaçamaklı bir hafta sonu oldu. Sen nasılsın, hafta sonun nasıl geçti?
günaydin kizlar
haftasonu gelemedim yogun gecti dün annemgilde geldi cepden okudum ama gizli gizli sizi firsat buldukca
ortimle 3üncü olmussuz ortimin sayesindelistedede 10uncu bu hafta hedefim ilk 3 ama haftasonu bende kacirdim fazlasiyla
günaydın canım..günaydın kızlar .hafta sonu sayfalar agır irerlemiş ben de pazar günü giremedim.menü hiç yazmıyorum öyle kötükü pastalar,çig köfteler,cipsler ne bulduysam yedim .bide tartım bozuldu tamir olurmu bilmiyorum?hepinize güzel haberler aldıgınız, hastalıklardan uzak,az kalorili,mutlu ,keyifli haftalar diliyorum geçmişe dönüp geliyorummmmmm öptüm hepicinizi.
cicilerin hayırlı olsuncanım güle güle giyin..Geçmiş olsun canım.
Hoşgeldin aramıza.
sabah
ara
öğlen
ara
akşam
ara
Günaydın canım,
günaydın canımgünaydin kizlar
günaydın canım....günaydın kızlar
benim de hafta sonum az kaçamaklıyıdı
hatırlarsanız geçen hafta regl me 1 hafta var ama şişkinliğim var diyodum ya
meğerse 3 gün varmış 4 gün önce oldum yani tatlı krizm oluyo ama bitter le geçiştiriyorum
bu arada umaycımmmmmmmmmm
listeyi yeni gördüm
ben de 800 verdim hawar da 800 vermiş ama ona alkış bana hımmmmmmmmm yapmışsın canım
oldu mu bu şimdi:)
günaydın nazcım...günaydın canım. ben ıspanağı çok seviyorum. ne şekilde olursa olsun yerim haşlayıp üstüne bol sarımsaklı yoğurt döküp yemeyi düşünüyorum canım.
günaydın canım. kolay gelsin
günaydun canım. çoğumuz haftasonu kaçamak yapıyoruz malesef inşlhh cumaya kadar kaçamak yok.
günaydın ohohhh sende kaçamakları götürmüşsün yaaa. inşllh bugün hemen toplarsın kendini canım.
günaydın canım sağol iyi dileklerini için.
günaydın neslimgünaydın kızlar
ilk iş gününüz ve haftabaşımız hayır getirsin inşallah
hafta sonu bende fazla fazla kaçamağımı yapmış ve artılarda
olmamam rağmen bugünden itibaren ipin ucunu tutmuş bulunmaktayım.
artık 100 200 ne verirsek sabitte kalsam kardır bu hafta sanırım
hergün bu topiğe girerken ilk yazı püskütün yazısıyla şu topiği açıyoruz
bazen görüyorum off line bazen on linee
dünde püskütü on line görünce
merak ettim kısçeyi ve mesaj attım
kk'nın konu başını açıp bizlerin zayıflamasına bir nebzede olsa
yardımcı oldunuz diye bir teşekkür etmek istedim
ve topiğimize gelip ''ceeeeeeeeeee'' yaparsanız çok sevinirim dedim
onu çaya davet ettim topiğimiz ve sizler için
oda gelen mesajla olumlu yanıt verip geleceğini yazmış
tekrardan püsküte teşekkür ederim.
Bugün istanbulda hava güneşli ve güzel gibi görünüyor
işlerimi halledip dışarı çıkmak istiyorum oğluşla
zerracım ben de regl oldum 3 gün kendimi şiş hissetmiyorum ama tartıda arı çıktım bend e canım sıkıldı cumaya toplarmıyım sen ce?
günaydin neslimgünaydın kızlar
günaydin canimgünaydın kızlar nasılnız
önemlı degıl yaptım cnm dun tek kacamagım o oldu ama alt bıskuvılı yerı bıra hamurumsu oldu aca elmaları bıskuvıye sıcak doktum ondanmıkı
hosgeldın aramıza
gunaydın cnm oldumu sımdı ne o pastalar borekler tekını yeseydın barı
gunaydın cnm
sagol canim kavustum cok sükürşişkoyum yazmak iyi geliyo geçen haftaki kızçeler üst sıralara geldi darısı başına........
hafta sonu karar verdim kiloları veriyim hemen oglana kardeş yapıcam. babasını da benide tüketiyo.kaç zamandır kociş oglanın odasın da oglan benim yanımda yatıyo. babası gelince eve düşmanı gelmiş gibi davranıyor bazen ....kıskançlıktan komşuların çocuklarını bile eve almıyo. 2 . yapma zamanında geç bile kaldım...... ona kara verdim hafta sonu
dün kızının rsmi vardı avatarında çok şeker gözüküyordu..
geçmiş olsun hasretcim bulantın geçmiştir insallah......
hoş geldin benden daha tecrümeli arkadaşlar yapman gerekenleri yazmışlar .hoşgeldin tekrar....
2 gün içinde sıkı diyeti bozma sakınnnn kib
günaydın bende sendenin hafta sonu çozuttum.....
yok canım öyle hissetme sen ara ara orti arıyorum de çıkar mutlaka taliblerin
günaydın......ne güzel alışveriş yapmışşın ....biz soguktan markete bile zor gittik
gözün aydın kavuşmuşsun annecine ortim... ben hafta sonunu çok dengesiz geçirdim:26::26::26::26::26: bu hafta umudum sensin
günaydin zerramgünaydın canım..
boş ver tamiri.. 17 tl ye güzel tartılar var...
cicilerin hayırlı olsuncanım güle güle giyin..
bende çıkıcam bi alışveriş turuna
kışlık alıcam indirimler tam olarak başlasın
günaydın canım
bu hf dşkkat ortini yalnız nırakma...
günaydın canım....
günaydın nazcım...
günaydın neslim
ne güzel olmuş püsküütü davet etmen..
bugün burda da güneşli bir hava var ama yinede soğuk..
cumadan önce biterse artı çıkmazsın canım..
ama dikkate etmek şartıyla
regl bahanesiyle tatlılar tuzluları götürürsek
cuma günü
insalllahhhhhhgünaydın canım. ben ıspanağı çok seviyorum. ne şekilde olursa olsun yerim haşlayıp üstüne bol sarımsaklı yoğurt döküp yemeyi düşünüyorum canım.
günaydın canım. kolay gelsin
günaydun canım. çoğumuz haftasonu kaçamak yapıyoruz malesef inşlhh cumaya kadar kaçamak yok.
günaydın ohohhh sende kaçamakları götürmüşsün yaaa. inşllh bugün hemen toplarsın kendini canım.
günaydın canım sağol iyi dileklerini için.
suzimmmmm 15 temmuz dogum günüm bende isterimmmmm.mine görmesin kıskandı döndü beni diycekMine unuttum haftasonu firar edemedim gelecekdim ama cok yogundum
iyi ki dogdun tatlim Eki Görüntüle 603920
Eki Görüntüle 603924
kuru kuru çayla olmaz bişeyler yapsak kek börek falangünaydın kızlar
suurumu kaybettim hafta sonu kendimde degildimgünaydın kızlar nasılnız
hosgeldın aramıza
gunaydın cnm oldumu sımdı ne o pastalar borekler tekını yeseydın barı
gunaydın cnm
kızzzzzz nerde o tartılar hemen alıyımmmmmmmmmmgünaydın canım..
günaydın canım
günaydın canım....
günaydın nazcım...
günaydın neslim
cuma günü
evet cnm kızımla resmımı koymustum gerı deıstırdım
benımde gecen tartının pılı bıtmıs zırt pırt tartılmaktan
Antalya mın gözünü seveyimşişkoyum yazmak iyi geliyo geçen haftaki kızçeler üst sıralara geldi darısı başına........
hafta sonu karar verdim kiloları veriyim hemen oglana kardeş yapıcam. babasını da benide tüketiyo.kaç zamandır kociş oglanın odasın da oglan benim yanımda yatıyo. babası gelince eve düşmanı gelmiş gibi davranıyor bazen ....kıskançlıktan komşuların çocuklarını bile eve almıyo. 2 . yapma zamanında geç bile kaldım...... ona kara verdim hafta sonu
dün kızının rsmi vardı avatarında çok şeker gözüküyordu..
geçmiş olsun hasretcim bulantın geçmiştir insallah......
hoş geldin benden daha tecrümeli arkadaşlar yapman gerekenleri yazmışlar .hoşgeldin tekrar....
2 gün içinde sıkı diyeti bozma sakınnnn kib
günaydın bende sendenin hafta sonu çozuttum.....
yok canım öyle hissetme sen ara ara orti arıyorum de çıkar mutlaka taliblerin
günaydın......ne güzel alışveriş yapmışşın ....biz soguktan markete bile zor gittik
gözün aydın kavuşmuşsun annecine ortim... ben hafta sonunu çok dengesiz geçirdim:26::26::26::26::26: bu hafta umudum sensin
Sağol canım, indirime geç çıkarsan da kalmıyor istediğin modeller haberin olsun.günaydın canım..
günaydın canım
günaydın canım....
günaydın nazcım...
günaydın neslim
cuma günü
Eyvahhhhhh yandımmmmmmmmm:26: :26:akşama misafirim var....
menüm
kısır
tiramisu
tavuklu börek
rus salatası
kurabiye
ben napıcam yaaaaa hepsinide çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?