70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınnn kızlarrrr:)
inşallah herkesin haftasonu güzel geçmiştir....pastalar börekler alışverişler...ohhhh çiğ köfteler :d sefamız olsun ....
Ama bugün yeni bi hafta cıslar bitti....

Sabah:
2 kayısı +ılık suyumu içtim.+1 su daha ve güne başladım....
Kahvaltı zamanı ....
Hepimize az kalorili bol gülücüklü bir gün diliyorum:))

bu gün yürümeye başlıyorum 3 km eve kadar kışta kıyamette hastalanmam inşallah ama karalıyım bu sefer gitsin kilolar :)
bir şey sormak istiyorum ben labne peyniri seviyorum normal peynir yerine labne yiyorum normal peynire göre çok mu kalorili
ya da kaşardan kalorilimi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
bu vakte kadar 1 lt su içtim bile :)

çayı çok severim özellikle şekerli çayı bende tatlandırıcı aldım öle içiyorum zararlımıdır acaba

canım çayı bende çok severim..tek şekrli içiyodum 1/2 ye indirdim.bi süre sonra hiç koymadım....zor oldu biraz ama alışıyosun.bi çok kişi daha lezzetli oluyor diyodu hakkatende öyle çayın tadını alıyosun...

günaydın
Dünki ayran detoksumu kaçamksız tamamladım
ama giden 700grmcık
oda yağdanmı ,kasdanmı gitti görücemm
Geçmişe dalıyımm

günaydın cnm...700 gr bir gün için çok iyi....bende bi kez pirinçlapası diyeti yapmıştım 2 günlük % 50 si kilo kaybı olmuştu....faydalı oluyo yani ...

ortim sana kötü bi haberim daha var...
bi arkadaşın tayini çıktı gidecek
gün gibi bişey olcak
sanırım en az on çeşit cıss olacak
Bak şimdiden hatırlatayım sana büyük puntolarla kırmızı bir şekilde BEN ŞİŞKOYUM ıyazacaksın cuma günü bir daha hatırlatayım, gül şimdi sen cuma da kızlar bize gülerler sonra ona göre.

çayı çok severim özellikle şekerli çayı bende tatlandırıcı aldım öle içiyorum zararlımıdır acaba
Bence yavaş yavaş azaltarak tamamen bırakabilirsin, en güzeli hiçbişey atmadan içmek bence, zamanla alışıyor insan.

akşama misafirim var....
Menüm
kısır
tiramisu
tavuklu börek
rus salatası
kurabiye
ben napıcam yaaaaa hepsinide çok severim

offf işin baya zor cnm...geçen benimde günüm vardı....bütün cıslardan porsiyonun yarısını aldım ve 1 tanesini yememiştim ....kolay gelsin:)

Günaydın kızlarr...
nasılsınız_?
ya ben yemek düzenimi bi bozdum bir daha toparlayamıyorum yardım edin
cuma qünü artı çıkmam ama en az 500 gr vermek istiorum cumaya kadar off :26:
bu kaynanamın davetleri beni mahvedio
haftaya cumarteside yine kalabalık bir davet ayarlıcak ondan bi sonraki cumarteside
benim annemin qünü var iyiki diyete qirdim herkes bana düşman sanki
bide yemeyince yediğim laflar cabası :26:

gunaydın kızlar guneslı bır gun ıcım acıldı bırden ama bugun temızlık gunu
oğleden sonra kızımı aşıya goturrcem gelırkende oglumu alısması ıcın bır saatlıgıne kreşe goturcem ıkıncı doneme hazırlık bırde temızlık offf uzun bır gun
gecen haftakı kadar olmasada yıne kılo vermeye ve 68i tartıda gormeye kararlı olarak yenı bır haftaya nesfıtımı yıyerek basladım 2bardak suyumu ıctım ara 10fındık yerım oğlen brokollı dusunuyorum aksama corba artık yıne
ortim slm verıyorum sana da bu hafta senden beklıyorum gayretı haftasonu bıraz kacırmkala bırlıkte dun aksam toparladım hemen sende nbr nası gıdıyor

günaydın cnm....çok çok geçmiş olsun .....10 günde 3.5 kg çok iyi inşlh geri gelmez....

Günaydınnn kızlarrrr:)
inşallah herkesin haftasonu güzel geçmiştir....pastalar börekler alışverişler...ohhhh çiğ köfteler :d sefamız olsun ....
Ama bugün yeni bi hafta cıslar bitti....

sizede günaydin kizlar bugün pek keyfim yok okuma modundayim

Kızlar bir şey sorucam ya,

hafta sonu kendime karışık (kavun, kivi, muz, yaban mersini. v.b.) kuru mevye aldım. iş yerinde aralarda bir iki tane atıştırmak için. Öyle aşırıya kaçmadan. Sizce diyete zarar verir mi?

bu yeni değil canım ..
geçen yıl evde olduğumdan kıyafet sıkıntı olmuyordu
3 sene önce almıştım bu kabanı 67 li kilolardaydım ozamanlar
şimdi biraz bol geliyo eşim dilenciye döndün yeni bişeyler alalım diyor
diyorda bitürlü fırsat bulup çıkamıyoruz
hangi parmak suzim orta parmak mı
saol canım bakıyım hafta sonu...kıyafetlerin bol gelmesi ne güzel mi duygu ...tebrik ederim

sana gönderiyorum nasıl başardın yagdan gitmiştir inşallah
sağol canım..
bu sene epey bi kıyafetimi dağıttım bol geliyo diye
eteklerimi daraltırdım
ben 2 sene önce 79.8 kg dim belkide 80
bura sayesindeistediğim kilonunda altına indim
o zamanlar gardrobun başına geçer üstüme giyecek bişey olmazdı dar olurdu hepsi
geçen yıl bu zamanlarda yine giyecek bişey bulamadım bu seferde bol geliyorlardı
yeni ciciler aldım geçen sene olmayanı verdim..
bidaha kilo alırsam giyerrim diye bişey bırakmadım gardrobda
zaten bahanemde yok artık kilo almak için çocuk işide tamam

günaydın
dünki ayran detoksumu kaçamksız tamamladım
ama giden 700grmcık
oda yağdanmı ,kasdanmı gitti görücemm
geçmişe dalıyımm
gny canım...olsun canım gitmiş yine..
nerdeymiş ya 17 liraya tartılar digital mi ki
hf sonu vatanda indirim oluyor canım dijital....
biz şekersize alıştık canım sende alışırsın
hiç zor değil...
kaşarın ve bu tarz peynirlerin kalorisi fazla canım
kalori sepetine bi bak istersen ona göre ye

neyseki haftaya çarşambaymış gün çok sevindim yaaa

ilk defa duyuyorum kuru kivi kuru muz ....incir kayyısı olurda genelde

canım bence atıştırmak için değil ara öğün olrak kullanmalısın zaten diyetisyenlerde veriyo ara öğün olarak

aldığın hazır paketse üzerine bak kalorisini ona göre kendin ayarla miktarını

asla atıştırmaaaa ara öğün yap

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] EftenPuften [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] karbeyazı [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 67.4 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 63.7 [/TD] [TD] 62.6 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 0.200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] dond [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 71.9 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] CLeOpaTRa [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 11.100 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 59.6 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] hawar [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69.2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 0.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] tuhana_01 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 74.6 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 6.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] berenvildan [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 65.3 [/TD] [TD] 64.6 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 5.900 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 3.300 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] guldogru [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] gur_bet [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 0.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 61 [/TD] [TD] 60.9 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 12.100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] cocostar [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 9.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :97::97::97: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] umutlukuzu [/TD] [TD] 78.7 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :97::97::97: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] umay_0110 [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :97::97::97: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] nazugur [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 18.000 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] :97::97::97: [/TD] [/TR]
[/TABLE]

Bu hafta birincimiz olan EftenPuften arkadaşımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Kilo alan arkadaşım yok bu hafta ama sabit çıkanlarda üzülmesin haftaya azimle ve güzel beslenerek hepbirlikte vereceğiz inşallah.

Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; GWZNAZ, alaca, Hasretttt, nazlıbahar katılımlarının devamını diliyoruz.
bu hafta katılan kızlar haftayada bildirim yaparsanız listede yer alabileceksiniz.

bir hatam varsa affola kızlar

Haftaya güzel bir listeyle buluşmak üzere
[/QUOTE]

meyveler kuruyunca kalorileri artıyor canım..
onun yerine taze meyve yada badem fındık leblebi ceviz yiyebilirsin
ama 1-2 tanedende bişey olmaz heralde

[/QUOTE]

eline sağlık canım katılım epey arttı
eften püften arkadaşımızıda tekrar tebrik ederim..

onlarin kalorisi cok diye biliyorum canim :26: ben arada kuru erik yerdim ama oda herzaman degil :26:
istiyorsan orta parmak olsun zerram onun disina cikma yeterki
tekrardan elline saglik mine eftenpuften cok tebrik ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…