70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

üçü bir aradada hem krema hem şeker var canım...
gün içinde başka kaçamağım yok dersen kabul edilebilir
ama en azından 2 si bir arada içebilirsin en azından şeker yok
ben nescafe içeceğim zaman nescafe ve biraz süt ekliyorum güzelde oluyor tavsiye ederim..
yeme alışkanlığına gelince çoğumuzda stresliyken sevinliyken yeme olayı var canım
burda birbirimizden destek alarak dikkat ediyoruz yediklerimize...
ve güzelde kilolar verdik..

Herkese günaydın,

geçen hafta boğazlarım kötüydü antibiyotik alıyordum perşembe çok kötüleştim, doğru doktora. meğer yanlış antibiyotik kullanıyormuşum. Oğluşta hasta bir yandan savaşa benzer bir hafta sonundan sonra tekrar buradayım.

Veeeeeeee tartıldım. Kızlar inanamadım 10 günde 3,5 kilo vermişim, tam 3,5 kilo. çoook mutlu ve hafiflemiş hissediyorum kendimi, tabi daha da hırslı :)

artık 71 kiloyum hedefim 60. umarım bu şeklide devam edebilirim.

Ortim seni de ihmal ettim. Kusura bakma e mi hastalık işte

Sade Türk kahvesi neden içmiyorsun canım, hem metabolizma hızlandırıcı etkisi de var, dene istersen, kesinlikle faydasını göreceksin.

hafta sonu vatanda sinbo tartıların fiyatı 17 tl ye kdr düşüyor canım...
Antalya mın gözünü seveyim

Sağol canım, indirime geç çıkarsan da kalmıyor istediğin modeller haberin olsun.

Eyvahhhhhh yandımmmmmmmmm:26: :26:

bu aralar çıkmam lazım..
kışlık çizme kaban mont bişeyler almam lazım..
eski kabanlar artık bol geliyor

Günaydınnn, çook geçmiş olsun, yanlış antibiyotik nasıl aldın ki? 10 günde 3,5 normal değil ama, ayda ortalama 3-4 kg. normal olan, o yüzden dikkat etmeni tavsiye ederim, muhtemelen giden sudur, sağlıklı beslendin mi peki bu 10 günde?

günaydın..
desene hastalık işe yaradı...
dikkat et de canım geri alma su kaybıda olabilir hastalıktan dolayı...

bu aralar çıkmam lazım..
Evet canım, ne güzel kıyafetlernin bol gelmesi, bu sıralar hep artıda olduğum için benim kıyafetler eskileri yani tam gelmeye başlamıştı, dikkat etmem lazım o yüzden. Ve de spor yapmam lazım, akşam üşenmesem de leslie yapsam iyi olacak.

hosgeldin canim aramiza bende stress ve sIkIntIdan yiyen birisiyim ama öyle olunca buraya kaciyorum
akşama misafirim var....
menüm
kısır
tiramisu
tavuklu börek
rus salatası
kurabiye
ben napıcam yaaaaa hepsinide çok severim
hepsinden parmak büyüklügünde ye zerram :18: victoria beckham gibi bir avuc gecmesin o öyle yapiyormus :111:
6inci ayin 15 imi canim temmuz 6inci ay oluyor dimi kiz ozaman benim oglisinde dogum günü unutmam :119:
Herkese günaydınlarrrrr

günaydin fadimecim

bu aralar çıkmam lazım..
saol canım bakıyım hafta sonu...kıyafetlerin bol gelmesi ne güzel mi duygu ...tebrik ederim

sana gönderiyorum nasıl başardın yagdan gitmiştir inşallah

yok suzimmm 7. ay oluyor canım benim sen şimdiden bana gülleri gönder ben ekleyemiyom öyle şeyler çok beceriksizim.......ne utanmazımmmmm bende

gecmis olsun canim güzel gitmis
yok suzimmm 7. ay oluyor canım benim sen şimdiden bana gülleri gönder ben ekleyemiyom öyle şeyler çok beceriksizim.......ne utanmazımmmmm bende
dogru haziran 6inci ay oluyor sen beni sonuncu yapma ben sana her hafta gül gönderirim sen yeterki iste tatlim canim ortim

günaydın
dünki ayran detoksumu kaçamksız tamamladım
ama giden 700grmcık
oda yağdanmı ,kasdanmı gitti görücemm
geçmişe dalıyımm

Öncelikle hepinize teşekkür ederim.

Günaydınnn, çook geçmiş olsun, yanlış antibiyotik nasıl aldın ki? 10 günde 3,5 normal değil ama, ayda ortalama 3-4 kg. normal olan, o yüzden dikkat etmeni tavsiye ederim, muhtemelen giden sudur, sağlıklı beslendin mi peki bu 10 günde?[/QUOTE]

Süt verirken sadece agumentin kullanılabiliyor ya salakça bir alışkanlıkla ben yine dayandım agumentine ama bu sefer yaramadı.

günaydın..
desene hastalık işe yaradı...
dikkat et de canım geri alma su kaybıda olabilir hastalıktan dolayı...[/QUOTE]

Bundan sonra bırakmam artık başladı ya kayıplar,

sana gönderiyorum nasıl başardın yagdan gitmiştir inşallah[/QUOTE]

Sağlıklı beslenmeye çalıştım, sabahları musli yedim, öğlen az çorba normal yemeğimi ama susuz 1 ince dilim ekmek, akşam 1 tabak yemek veya çorba 1 etimekle,

akşam 7 den sonra hiç bir şey yiyip içmedim. sadece koca bir bardak ılık limonlu su.

aralarda meyve, yeşil çay, grisini filan. yağsız tuzsuz kötü ne kadar şey varsa yedim.
2,5 3 lt su içtim.

birde öğünlerden önce çörek otu çiğnedim.

bakalım ben bu şekilde devam edicem.

ya şu kilo cetveli nasıl yapılıyor. bana da öğretirmisiniz

Antalya mın gözünü seveyim

Sağol canım, indirime geç çıkarsan da kalmıyor istediğin modeller haberin olsun.

Eyvahhhhhh yandımmmmmmmmm:26: :26:

ortim sana kötü bi haberim daha var...
bi arkadaşın tayini çıktı gidecek
gün gibi bişey olcak
sanırım en az on çeşit cıss olacak

gecmis olsun canim güzel gitmis

dogru haziran 6inci ay oluyor sen beni sonuncu yapma ben sana her hafta gül gönderirim sen yeterki iste tatlim canim ortim

ayyyy çok mutlu oldum şimdiben gidiyimde ozaman leslie yürüyüşü yapıyım
öptüm kızçeler hepinizi

kızlarrrrrr bu leslie nin videosunu indiremiyorum da bana inidiren bbiri videoyu atabilir mi

nasıl atacak onuda bilmiyorum ama?

günaydın
dünki ayran detoksumu kaçamksız tamamladım
ama giden 700grmcık
oda yağdanmı ,kasdanmı gitti görücemm
geçmişe dalıyımm
günaydin tatlim yine iyi gitmis canim
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html burdan canim

ayyyy çok mutlu oldum şimdiben gidiyimde ozaman leslie yürüyüşü yapıyım
öptüm kızçeler hepinizi
yirim seni güller sana kurban olsun tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…