arkadaşlar aranızda artık ben de varım... fakat bir kaç sorum olacak.... ben iş yerine gelince 3ü 1 arada kahve içmezsem açılamıyorum...çok mu yanlış....bir de bende stesle yeme alışkanlığı var... aynı şikayeti olup bunu yenenler neler yaptılar.. son sorum... grup olak takip edilen özel bir diyet programı var mı
Sade Türk kahvesi neden içmiyorsun canım, hem metabolizma hızlandırıcı etkisi de var, dene istersen, kesinlikle faydasını göreceksin.arkadaşlar aranızda artık ben de varım... fakat bir kaç sorum olacak.... ben iş yerine gelince 3ü 1 arada kahve içmezsem açılamıyorum...çok mu yanlış....bir de bende stesle yeme alışkanlığı var... aynı şikayeti olup bunu yenenler neler yaptılar.. son sorum... grup olak takip edilen özel bir diyet programı var mı
hafta sonu vatanda sinbo tartıların fiyatı 17 tl ye kdr düşüyor canım...insalllahhhhhh
suzimmmmm 15 temmuz dogum günüm bende isterimmmmm.mine görmesin kıskandı döndü beni diycek
kuru kuru çayla olmaz bişeyler yapsak kek börek falan
suurumu kaybettim hafta sonu kendimde degildim
kızzzzzz nerde o tartılar hemen alıyımmmmmmmmmm
benim tartı resmen intihar etti
Antalya mın gözünü seveyim
Sağol canım, indirime geç çıkarsan da kalmıyor istediğin modeller haberin olsun.
Eyvahhhhhh yandımmmmmmmmm:26: :26:
Günaydınnn, çook geçmiş olsun, yanlış antibiyotik nasıl aldın ki? 10 günde 3,5 normal değil ama, ayda ortalama 3-4 kg. normal olan, o yüzden dikkat etmeni tavsiye ederim, muhtemelen giden sudur, sağlıklı beslendin mi peki bu 10 günde?Herkese günaydın,
geçen hafta boğazlarım kötüydü antibiyotik alıyordum perşembe çok kötüleştim, doğru doktora. meğer yanlış antibiyotik kullanıyormuşum. Oğluşta hasta bir yandan savaşa benzer bir hafta sonundan sonra tekrar buradayım.
Veeeeeeee tartıldım. Kızlar inanamadım 10 günde 3,5 kilo vermişim, tam 3,5 kilo. çoook mutlu ve hafiflemiş hissediyorum kendimi, tabi daha da hırslı :)
artık 71 kiloyum hedefim 60. umarım bu şeklide devam edebilirim.
Ortim seni de ihmal ettim. Kusura bakma e mi hastalık işte
Herkese günaydın,
geçen hafta boğazlarım kötüydü antibiyotik alıyordum perşembe çok kötüleştim, doğru doktora. meğer yanlış antibiyotik kullanıyormuşum. Oğluşta hasta bir yandan savaşa benzer bir hafta sonundan sonra tekrar buradayım.
Veeeeeeee tartıldım. Kızlar inanamadım 10 günde 3,5 kilo vermişim, tam 3,5 kilo. çoook mutlu ve hafiflemiş hissediyorum kendimi, tabi daha da hırslı :)
Evet canım, ne güzel kıyafetlernin bol gelmesi, bu sıralar hep artıda olduğum için benim kıyafetler eskileri yani tam gelmeye başlamıştı, dikkat etmem lazım o yüzden.hafta sonu vatanda sinbo tartıların fiyatı 17 tl ye kdr düşüyor canım...
bu aralar çıkmam lazım..
kışlık çizme kaban mont bişeyler almam lazım..
eski kabanlar artık bol geliyor
hosgeldin canim aramizaarkadaşlar aranızda artık ben de varım... fakat bir kaç sorum olacak.... ben iş yerine gelince 3ü 1 arada kahve içmezsem açılamıyorum...çok mu yanlış....bir de bende stesle yeme alışkanlığı var... aynı şikayeti olup bunu yenenler neler yaptılar.. son sorum... grup olak takip edilen özel bir diyet programı var mı
hepsinden parmak büyüklügünde ye zerram :18: victoria beckham gibi bir avuc gecmesin o öyle yapiyormus :111:akşama misafirim var....
menüm
kısır
tiramisu
tavuklu börek
rus salatası
kurabiye
ben napıcam yaaaaa hepsinide çok severim
6inci ayin 15 imi caniminsalllahhhhhh
suzimmmmm 15 temmuz dogum günüm bende isterimmmmm.mine görmesin kıskandı döndü beni diycek
kuru kuru çayla olmaz bişeyler yapsak kek börek falan
suurumu kaybettim hafta sonu kendimde degildim
kızzzzzz nerde o tartılar hemen alıyımmmmmmmmmm
benim tartı resmen intihar etti
Herkese günaydınlarrrrr
saol canım bakıyım hafta sonu...kıyafetlerin bol gelmesi ne güzel mi duygu ...tebrik ederimhafta sonu vatanda sinbo tartıların fiyatı 17 tl ye kdr düşüyor canım...
bu aralar çıkmam lazım..
kışlık çizme kaban mont bişeyler almam lazım..
eski kabanlar artık bol geliyor
Herkese günaydın,
hosgeldin canim aramizabende stress ve sIkIntIdan yiyen birisiyim ama öyle olunca buraya kaciyorum
hepsinden parmak büyüklügünde ye zerram :18: victoria beckham gibi bir avuc gecmesin o öyle yapiyormus :111:
6inci ayin 15 imi canimtemmuz 6inci ay oluyor dimi kiz ozaman benim oglisinde dogum günü unutmam :119:
günaydin fadimecim
gecmis olsun canimHerkese günaydın,
dogru haziran 6inci ay oluyoryok suzimmm 7. ay oluyor canım benim sen şimdiden bana gülleri gönder ben ekleyemiyom öyle şeyler çok beceriksizim.......ne utanmazımmmmm bende
Antalya mın gözünü seveyim
Sağol canım, indirime geç çıkarsan da kalmıyor istediğin modeller haberin olsun.
Eyvahhhhhh yandımmmmmmmmm:26: :26:
gecmis olsun canimgüzel gitmis
dogru haziran 6inci ay oluyorsen beni sonuncu yapma ben sana her hafta gül gönderirim sen yeterki iste tatlim canim ortim
günaydin tatlimgünaydın
dünki ayran detoksumu kaçamksız tamamladım
ama giden 700grmcık
oda yağdanmı ,kasdanmı gitti görücemm
geçmişe dalıyımm
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html burdan canimÖncelikle hepinize teşekkür ederim.
Günaydınnn, çook geçmiş olsun, yanlış antibiyotik nasıl aldın ki? 10 günde 3,5 normal değil ama, ayda ortalama 3-4 kg. normal olan, o yüzden dikkat etmeni tavsiye ederim, muhtemelen giden sudur, sağlıklı beslendin mi peki bu 10 günde?
Süt verirken sadece agumentin kullanılabiliyor ya salakça bir alışkanlıkla ben yine dayandım agumentine ama bu sefer yaramadı.
günaydın..
desene hastalık işe yaradı...
dikkat et de canım geri alma su kaybıda olabilir hastalıktan dolayı...
ya şu kilo cetveli nasıl yapılıyor. bana da öğretirmisiniz
ayyyy çok mutlu oldum şimdiben gidiyimde ozaman leslie yürüyüşü yapıyım
öptüm kızçeler hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?