70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar,beni de aranıza kabul eder misiniz? foruma uzun süredir giriyorum ama diyet gurubunu yeni keşfettim.Yol yordam bilmiyorum,yardımcı olursanız sevinirim.Bu topikte ne yapılır,nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz.Günlük yediklerinizi mi paylaşıyorsunuz?
Boy:1.69
Kilo:76.5

Diyete başlayalı 6 gün oldu,77.6 ile başladım.1.1 kg vermişim.Haftada 2-3 gün koşu bantında 45-60 dakika arası tempolu yürüyüş yapıyoru,akşam en geç 19:00 a kadar yemek faslını bitirmiş oluyorum,ilerleyen saatlerde 1-2 tane meyve yiyorum.Sabah güne sandoloz sakızı ve büyük bir bardak su içerek başlıyorum.Genellikle balık-tavuk-köfte ızgara yemeye çalışıyorum.Gün içinde su ve yeşil çay içerek bol sıvı almaya çalışıyorum.Akşamları ballı yoğurt yiyorum ki tatlı isteğimi bastırıyor bu.Mutfağımı,hatta dolabımı iç gıdıklayıcı abur cuburlardan arındırdım.Şimdilik bu kadar,tavsiyelerinizi bekliyorum :))

Hanimlar slm,bgnki menumu yazayim.kahwalti: 2 ince dilim beyaz peynir,7 adet yesil zeytin,domates salatalik sögüş,bir dilim kepekli ekmek
Ogle yemegi yiyemedim zaten kahvaltimi gec yaptigim icin, aksam da bol salata ve izgara tavuk yicem

Sanirim bazi kurallariniz var,uyabilmem icin yardimci olup bahsedebilir misin biraz kurallardan.tesekkurler herkese kolay gelsin

saol mınecım yag suruldugunu bılmıyordum
yağ sürme demeyelimde canım yağlama diyelim
yani ovalayacaksın
biz çok kullanırız zeytinyağı mucize...
ortak bu sefer kaçarımız yok bende yakabilirim gibime geliyor
hafta sonu çok abarttım
ayrıca bu hapda beni şişiriyor
bakalım inşallah iyi sonuçlar alırız
ben zaten battım
geçen hafta umutluydum olmadı
bu hafta hiç umudum yok
umay napıon cnm asagıada senın bu elmalı muhallebılı bı tarıfın var onu denemek ıstıyorum guzel gozukuor
yeni gördüm canım kusura bakma
güzel bir tatlı canım beğeneceğinizi düşünüyorum
[/FONT]

kızlar nasılsınız herkes kaçamak mı yapıyor ne kimsecikler yok ortalıkta bugün tek kaçamağım oldu orda küçük 1 dilim pasta yarın hiç kaçamaksız bir hafta için kebdime söz verdim bakalım hyırlısı.

arkadaşlar, uzun süredir takip etmeme rağmen iş yoğunluğu nedeni ile ancak yazabiliyorum...1 yıl içinde 7 kilo aldım... 10 yıllık evliyim 20 kilo aldım...diyet yapıp 7-8 kilo verip üstüne tekrar aliyorum... şu an 79 kiloyum...burda herkes birbirine çok destek oluyor. ben de grubunuza katılabilirmiyim... yapmam gerekenler nelerdir

arkadaşlar benim kota bugün dolduğu için alıntı yapamadım 2 gün sonra tekrar yüklenecek haber vereyim dedim.ortim ben sıkı diyete devam ediyorum.sende bozma 2 gün sonra menülerimizi bi kontrol edelim.

günaydın kızlarrrrrr
herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum....

neslim,minecim ellerinize sağlık kızlar...
1. lerimizi tebrik ediyorum.....
hf sonu bile dikkat eden kızlar olmuş yemesine
onlarıda ayrıyeten tebrik ediyorum..
ben ise her zamanki klasik hf sonu kaçamaklarını yaptım..

fadimecim sanada günaydın ortim
nasılsın naptın hafta sonu
herhalde geçmiştesin ben giremiyorum geçmişe hafta sonu maalesef

az sonra yoğunluk olmaya başlar
kahvaltımı yaptım
600 ml suyumu ,yeşil çayımı içtim
iş beni bekler
görüşürüz......

Pasta dışında güzel canım, o kadar da olur, öncesini kaçırdım mı bilmiyorum, kalan demişsin de, umarım fazla abartmamışsındır haftasonu diye.

Canım arada hep çıkıyor böyle kişiler, sakin ol ve sakın bizi bırakıp gitme, 1 kişinin cezasını tüm topiğe çıkarma, bizler seni seviyoruz ve çoook teşekkür ediyoruz çabaların için.
Bence de olabilir.

Evet canım haklısın sonuna kadar, 1 kişi yüzünden tüm topik cezalanır giderseniz, kimse gitmesin lütfen.

Mutlu yıllarrrrrr, iyi bir pazar olmuş

Happy Birthday to You!!! - YouTube

Eline sağlık canım, kilo veren herkese de tebriklerrr.

Ellerine sağlık, tüm kızçelere de tebriklerrrr.

Ellerine sağlık canım.

Hadi bakalım, şişkoyum yazanlar üste çıkıyor

Toparladın mı canım kaçamaklarını, cumaya kadar halledersin sen azimlisin maşallah.
Slm canım,

Güzel canım.

offff çok güzel ama ıspanak haşlama nasıl yiyorsun normal yemeğini yapıp tadını alaraktan yesen, onda fazla kalori yok ki, haşlaması nasıl oluyor?

Son düzenleme:
günaydın bayanlar ben bugun sabah kahvaltıda sadece 2 haşlanmış yumurta yedim. işe geldim şimdide. cuma süper bir kilo bildirimim olcak size :)

soguk almısım mıgdem bulanıyor hıc ıyı deılım
Geçmiş olsun canım.

Hoşgeldin aramıza.

Hergün düzenli menülerini
sabah
ara
öğlen
ara
akşam
ara
şeklinde topluca yazıyorsun canım, kilo çizelgesi yapılıyor, forum ana başlığında var nasıl yapıldığı, cuma günleri tartı günümüz, aç karnına iç çamaşırınla tartılıp bildirimde bulunuyorsun. Günde 2,5 litre su ve en az 2- 3 fincan yeşil çay içmeye çalış, kepek ekmeği yerine de tam buğday,tahıllı-çavdar ekmeklerini tüket, kepek ekmeği kansızlık yapıyor.

Evet canım tabii ki katılabilirsin, hoşgeldin, yukarda yazdım yapılacakları.
Günaydın canım, önceki haftayı hatırlatmama gerek var mı

Günaydın canım,
Hafta sonum benim de kaçamaklı geçti, cumartesi özdilek e gittim, kıyafet almaya kendime M beden Defacto dan 2 gömlek aldım,(indirim gelmiş bu arada isteyenlere duyurulur) Mango 'dan XL bir hırka aldım, mağazaların kalıpları hiç tutmuyor birbirini, LCW kalıpları mutlu ediyor beni de, diğer mağazalara girince bu sefer çok canım sıkılıyor, haliyle benim çoooooook çalışmam lazım çok. Orda ara öğün niyetine Etinin bitterli Karam çıkmış ondan yiyim dedim, ama kalorisini görünce bayaaa bi pişman oldum, 300 kalori imiş, nerdeyse bir öğün gibi, bir daha almamak lazım, çok lezzetli olsa da, akşam kuru fasulye ile atlattım neyse. Pazar da sabah beyaz ekmek+menemen+patates li bir kahvaltı, saat 2 gibi de tavuk mangal+çeyrek yufka+2 bardak colalı bir öğün oldu, akşam yine hafifdi ama 1 tbk.semizotu yedim, gün içinde toplam 4 mandalin-1 armut yedim işte gördüğün gibi çook karışık ve kaçamaklı bir hafta sonu oldu. Sen nasılsın, hafta sonun nasıl geçti?

günaydın
bende kaçamaklarla dolu bir haftasonu geçirdim
haftasonu kaçamak yapmayan kızlarada hiç akıl erdiremiyorum
özeniyorum ama kaçamaksız haftasonumu olur demi ama
Evet canım haklısın sonuna kadar, 1 kişi yüzünden tüm topik cezalanır giderseniz, kimse gitmesin lütfen.

Mutlu yıllarrrrrr, iyi bir pazar olmuş

Happy Birthday to You!!! - YouTube
çok teşekkür ederim
bende prti istiyorum takıma girmek bildirim yapmak istiyorum böle kendim dış kapının mandalı gibi hiseettim.
orti istiyorum diye kilonu boyunu yaz sana talip çıkarsa ortin olur
ama burayı düzenli takip edeceksen ortin olsun
birde nezaman geldin bilmiyorum ama cuma bildirim günümüz cuma günü kilo bildirimini yapasan sende listede olursun

umaycım boyum 161 kilom 77,5 du cumartesi günü. gebelik kilosu 2 bebem var. hedefim 60 olmak orti istiyorum. koly kilo veririm orti adayları haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…