Merhaba kizlar...
Bir bucuk yildir 78 civarindayim
Lisedeyken patates diyetiyle 1.5 2 ayda 20 kg vermistim
Hafta ici diyet uapiyordum Hafta sonlari herseyden az az yiyordum herseyden hem de..
Su an nasipse 2 hafta bozmadan yapip hafta sonlari free sekilde 63 e kavusmayi dusunuyorum.
İlk uc gun haslanmis patates yeniliyor zorluyor ama sonra meyve salata et giriyor devreye
Bakalim nasipse kilolarimdan kurtulana kadar baska diyete donmeden kacamaksiz uygulamaya caliscm.
Hepimize bol azimler :)
tatli siparis verdi isarkadaslarisende istiyormusun dediler yok dedim
Eki Görüntüle 604058
nerdeyse 700 kalorini var bunun karsimda yiyorlar yesinlerben yemiycem ohh yok dedim iste
Eki Görüntüle 604058
nerdeyse 700 kalorini var bunun karsimda yiyorlar yesinlerben yemiycem ohh yok dedim iste
simdiye kadar yediklerim
sabah: sade yogurt ile light müsli
ara: 1 mandalina
öglen: 2dilim kara ekmek sürme peyniri (simdide tomatescorbasi yesemmi ki)
ara: kivi
aksam bilmiyorum daha :26:
tebrikler canim güzel vermissin:128: ama hedef kilona varinca hemen birakma canim yavas yavas
ben molaya cikiyorum kizlar öptüm
selam kızlar
sabah selam veremedim
işler çıktı derse girdim falan derken ancak geldim
nasılsınız bakalım bugün?
ben regl olcam 5 günüm var kendimi şiş hissediyorum şimdiden
haftasonuda 11e kadar yatınca bugün zor geldim işe
bide benim 94 yaşında babaannem var
cuma günü düşmüş kalçada kırık var
ameliyat yapamayız demişler mersine sevkediliyor
annem kızıma bakıyordu
dedem annemlerde kalıyor oda çok yaşlı
sabah kızımı anneme götürdük benimki uykuyu çok sever
çok zor oluyor bütüm düzenimiz bozuldu
babaannemede üzülüyorum
üvey, kendi çocuğu olmamış
nekardeş var ne evlat
babam halamlar falan hep bakıyorlar ama öz evlat gibi olurmu
o gün hastanede görünce öyle çok üzüldüm
çokta yaşlı nasıl olacak bilmiyorum
selam kızlar
sabah selam veremedim
annem kızıma bakıyordu
babaannemede üzülüyorum
nekardeş var ne evlat
Mrblar . ınan ınsan zayıfladıka daha azını ıstıyor87 den 67 ya düşmüşsün ve şikkoyummu diyorsun ben napayım yaaaaa 77 kiloyummmmhasret bu arada kaç ayda verdin 20 kilo bende 60 olmak istiyorum da.
hosgeldın slm tekrardanbende prti istiyorum takıma girmek bildirim yapmak istiyorum böle kendim dış kapının mandalı gibi hiseettim.
huu huugünaydın kızlar
ilk iş gününüz ve haftabaşımız hayır getirsin inşallah
hafta sonu bende fazla fazla kaçamağımı yapmış ve artılarda
olmamam rağmen bugünden itibaren ipin ucunu tutmuş bulunmaktayım.
artık 100 200 ne verirsek sabitte kalsam kardır bu hafta sanırım
hergün bu topiğe girerken ilk yazı püskütün yazısıyla şu topiği açıyoruz
bazen görüyorum off line bazen on linee
dünde püskütü on line görünce
merak ettim kısçeyi ve mesaj attım
kk'nın konu başını açıp bizlerin zayıflamasına bir nebzede olsa
yardımcı oldunuz diye bir teşekkür etmek istedim
ve topiğimize gelip ''ceeeeeeeeeee'' yaparsanız çok sevinirim dedim
onu çaya davet ettim topiğimiz ve sizler için
oda gelen mesajla olumlu yanıt verip geleceğini yazmış
tekrardan püsküte teşekkür ederim.
Bugün istanbulda hava güneşli ve güzel gibi görünüyor
işlerimi halledip dışarı çıkmak istiyorum oğluşla
Herkese günaydınlarrrrr
slmmGünaydın kızlarr...
nasılsınız_?
ya ben yemek düzenimi bi bozdum bir daha toparlayamıyorum yardım edin
cuma qünü artı çıkmam ama en az 500 gr vermek istiorum cumaya kadar off :26:
bu kaynanamın davetleri beni mahvedio
haftaya cumarteside yine kalabalık bir davet ayarlıcak ondan bi sonraki cumarteside
benim annemin qünü var iyiki diyete qirdim herkes bana düşman sanki
bide yemeyince yediğim laflar cabası :26:
kıscem ya cok guzel ılerlıyorsun masallahgunaydın kızlar guneslı bır gun ıcım acıldı bırden ama bugun temızlık gunu
oğleden sonra kızımı aşıya goturrcem gelırkende oglumu alısması ıcın bır saatlıgıne kreşe goturcem ıkıncı doneme hazırlık bırde temızlık offf uzun bır gun
gecen haftakı kadar olmasada yıne kılo vermeye ve 68i tartıda gormeye kararlı olarak yenı bır haftaya nesfıtımı yıyerek basladım 2bardak suyumu ıctım ara 10fındık yerım oğlen brokollı dusunuyorum aksama corba artık yıne
ortim slm verıyorum sana da bu hafta senden beklıyorum gayretıhaftasonu bıraz kacırmkala bırlıkte dun aksam toparladım hemen sende nbr nası gıdıyor
[/QUOTE][TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] EftenPuften [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] karbeyazı [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 67.4 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 63.7 [/TD] [TD] 62.6 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 0.200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] dond [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 71.9 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] CLeOpaTRa [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 11.100 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 59.6 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] hawar [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69.2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 0.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] tuhana_01 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 74.6 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 6.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] berenvildan [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 65.3 [/TD] [TD] 64.6 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 5.900 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 3.300 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] guldogru [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] gur_bet [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 0.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 61 [/TD] [TD] 60.9 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 12.100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] cocostar [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 9.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :97::97::97: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] umutlukuzu [/TD] [TD] 78.7 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :97::97::97: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] umay_0110 [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :97::97::97: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] nazugur [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 18.000 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] :97::97::97: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Bu hafta birincimiz olan EftenPuften arkadaşımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Kilo alan arkadaşım yok bu hafta ama sabit çıkanlarda üzülmesin haftaya azimle ve güzel beslenerek hepbirlikte vereceğiz inşallah.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; GWZNAZ, alaca, Hasretttt, nazlıbahar katılımlarının devamını diliyoruz.
bu hafta katılan kızlar haftayada bildirim yaparsanız listede yer alabileceksiniz.
bir hatam varsa affola kızlar
Haftaya güzel bir listeyle buluşmak üzere
ıns guzel bır arabaya sahıp olursun canmçizelgemdede görüldüğü üzere kızlar araba bakıyoruz bu aralar
hep kocişe bağımlıyım olmuyor
2. el temiz bi otomatik arıyoruz bulamadık
sıfırını sipariş etmiştik corsanın
istediğimiz rengi yok dediler..
hayırlısıyla inşallah istediğim gibi bir arbam olur çok sıkıldım artıkkkkk
gecmıs olsun mınecım allahım yataklara dusurmesın kımseyıselam kızlar
sabah selam veremedim
annem kızıma bakıyordu
babaannemede üzülüyorum
nekardeş var ne evlat
ama ama cok guzel kı butatli siparis verdi isarkadaslarisende istiyormusun dediler yok dedim
Eki Görüntüle 604058
Merhaba kizlar...
Bir bucuk yildir 78 civarindayim
Lisedeyken patates diyetiyle 1.5 2 ayda 20 kg vermistim
Hafta ici diyet uapiyordum Hafta sonlari herseyden az az yiyordum herseyden hem de..
Su an nasipse 2 hafta bozmadan yapip hafta sonlari free sekilde 63 e kavusmayi dusunuyorum.
İlk uc gun haslanmis patates yeniliyor zorluyor ama sonra meyve salata et giriyor devreye
Bakalim nasipse kilolarimdan kurtulana kadar baska diyete donmeden kacamaksiz uygulamaya caliscm.
Hepimize bol azimler :)
Allah acil şifalar versin canım.selam kızlar
sabah selam veremedim
annem kızıma bakıyordu
babaannemede üzülüyorum
nekardeş var ne evlat
Eki Görüntüle 604058
ay canım hep duyuorum bu pirinç lapası diyetini ama nasıl yapılıyo ben de yapim bi
ne kadar vermiştim iki günde?
2 günlük bir diyet cnm bu ...ayda 1 kez yapılabilir en fazla detosks amaçlı....regl öncesi tavsiye ediliyor .amaç ödem atmak...esası gün içinde sabahtan akşama pirinç lapası yemek.ama ben tam uygulayamadım...buna rağmen 1.9 kg 2 günde gitti....eğer dikkat edersen geri gelmiyor...
1 öğün için=
1 çaybardağı pirinç
3 çaybardağı su
pişiriyorsun hepsi bu...
saatlerine uymayacağımcanım güzel bir diyete benziyor ama saatlerine uyabilecekmisin peki. bakalım canım sen bir dene sonucuna göre bende deneyebilirm. zaten tam olarak diyet gibi değil önhazırlık gibi duruyor. bu zamana kadar neleri denemedik ki saatlerine uygun olursa süper
evet ilk görünce çok karışık duruyor canımkendine uygun bulduysan minem denebana göre cok karisik geldi :26:
afferim sana suzimtatli siparis verdi isarkadaslarisende istiyormusun dediler yok dedim
umaycımmm babannene de çokkkkk geçmiş olsun allah şifa versin
çok geçmiş olsun canım...allah acil şifalar versin.allah yardımcınız olsun...1 ay önce arkadaşımın kayınvalideside aynı şekilde olmuş..yaşlı olunca dahada zor .
allah acil şifalar versin...
acil şifalar versin...
cnım cok buyuk gecmıs olsun ınsallah tez zamnada ıyılesır ben yaslılara hıc kıyamıyorum ya baslıyorum aglamaya hemen((
mınecım sana ve neslıhana sonsuuuuz tskler
cok guzel lısteler bırde emek verıyorsunuz
saolun kızlar
gecmıs olsun mınecım allahım yataklara dusurmesın kımseyı
çok sağolun kızlarAllah acil şifalar versin canım.
canım cok sagol nacizane arkandan gelmeye calısıyrum ıste :))) ah bi 68i gorsem bu hafta ucacam ucacam ama bır kac gundur leslı yapamıyorum dun mutfagı temızledım bugun gerı kalan odalar yatak odası kaldı bır tek asıdan sonra orayıda halledersem utu kalıyor yani yrn leslı ablamızla bulusuuz ınsallah yıne
benım ortim neelerdesın huhuuuuuu berenvildan
önce yotube indirme programı indiriyorsun sonra video indiriliyor....benim pc ses kartı bozulmuş hatuunun ne dedigini duyamıorum işe yarar bişey varmı kızlarkonuşmalarındakızlarrrrrr bu leslie nin videosunu indiremiyorum da bana inidiren bbiri videoyu atabilir mi
nasıl atacak onuda bilmiyorum ama?
kaşarda labnede çok kalorili az yaglı beyaz veya lorun kalorileri en düsük......bu gün yürümeye başlıyorum 3 km eve kadar kışta kıyamette hastalanmam inşallah ama karalıyım bu sefer gitsin kilolar :)
bir şey sormak istiyorum ben labne peyniri seviyorum normal peynir yerine labne yiyorum normal peynire göre çok mu kalorili
ya da kaşardan kalorilimi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
bu vakte kadar 1 lt su içtim bile :)
taze meyve ,badem veya yogurt tüketmek ara ögünlerde daha tok tutuyor..atıştırma yerine ara ögün yapmalısın bence......Kızlar bir şey sorucam ya,
hafta sonu kendime karışık (kavun, kivi, muz, yaban mersini. v.b.) kuru mevye aldım. iş yerinde aralarda bir iki tane atıştırmak için. Öyle aşırıya kaçmadan. Sizce diyete zarar verir mi?
kızzz onasıl iş yeri kadınlar matinesine dönmüş börekler kekler................benim misafirim var canım....
istediğim kdr alabilirim
kısır ve 1 tane tavuklu börek yeme gibi hain planlarım var....
ama haftaya işyerinde öğlen olucak...
herkes bi çeşit yapacak
o zaman asıl imtihanım...:26:
yavrummmmmmm sen buna kaçamak diyon ...............hadi kızlar hafta sonu çok sık görüşemiyoruz ve o yüzden kaçamaklar çok oluyo o yüzden pazartesi pişmanlıkları çok oluyo
kaçamaklarımızı yazalım ve birbirimize
kınayalıım ama öe kötü şekilde değil uayarı ve esprili olsunnnnnnnnnn
cısssssssss
ağzına acı biber sürerim gibi......
benim kaçamaklarımı yazayım
6 kare bitter
1 dilim tiremisu
4-5 kaşık piriç pilavııııı
o piza eve gelecek kokusu ortalıga yayılacak ben 1 dilimle durucam imkanı yok..durabilene sevgiler hürmatlar..........ayın 15 ne kdr dominosta 1 alana 2 bedava
sakın kızmayın yiyebilecek olanlar vardır
bizim çocuklar yarına plan yaptı bile
ben yermiyim
inşallah yemem
belki 1 dilim o da belki
geçmiş olsun yaş ilerleyince kırıklar yaşlıları zorluyo allah yardım etsin......yeni tabloyu gördüm tekrar emegine saglık............selam kızlar
sabah selam veremedim
annem kızıma bakıyordu
babaannemede üzülüyorum
nekardeş var ne evlat
suzimmmmmmmmmmmmmmmmmmm alnından öpüyorum seni yemedinye htatli siparis verdi isarkadaslarisende istiyormusun dediler yok dedim
Eki Görüntüle 604058
bugün şahanesin.........simdiye kadar yediklerim
sabah: sade yogurt ile light müsli
ara: 1 mandalina
öglen: 2dilim kara ekmek sürme peyniri (simdide tomatescorbasi yesemmi ki)
ara: kivi
aksam bilmiyorum daha :26:
hayırlı ugurlu olsun.........ben kalmışım bi tek ben e kaçtım kızlar yarın grşz
bu arada bu mesajla 100 mesajıma ulaştımmm
artık bildirimimi kendim yapabilirim yaşaşsın
byeeeeeeeeeee
kızın yazdı sanırım bizim yerimize öp yaramazı.................[Uaşımızı olup gelıyoruz teyzoşlar opuyorum sıslerı bybye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?