70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

magrenta+ canım nasılsın
o hapı eminmisin doğru yerdenmi aldın canım biraz önce haber kanalında izledimde kadının içtiği aynısı ya ayrıntılı dinledim osman müftüoğlu kesinlikle yasaklanması lazım dedide dikkat et derim canım

kıymetcim valla süper gidiyorsun elma diyetini ben yapamam gbime gelio yaaa :))))) lesli ile bende bir kere spor yaptım çok eğlenceliydi gerçekten tekrar başlayacak gazı bekliorum
magrentacım sabırsızlıkla deneyimlerini bekliyorum önümüzdeki hafta bende başlıyorum biber hapına umarım faydasını görürüz biran önce fazlalıklardan kurtuluruz:)))
canım ben çok araştırdım baya bir süredir hatta 6-7 ay belkide ilaç kullanımına da karşıydım ama ne yaparsam yapayım veremedim bi süre denemeye karar verdim sonunda
dün başladım bütün gün acaip toktum yalnız çöyle bidr durum var yemek yersem devamını getirebiliyorum yemezsem aramıyorum çok susuyorum ve acaip terlio koltukaltlarım bakalım bir hafta 10 içinde belli olur sanırım arkdaşımda benle aynı gün başladı o benden daha kilolu tartı yanlış galiba dio 2 kilo eksik çıkmış 1 günde olabilecek şey buda benimde bir kiloya yakın bir kaybım var inşallah kısa zamanda kilolarımı veririm canım :)))
aaa bugün bildirmen gerek canım haftaya bakalım ne kadar vermişin hem bunu görmüş olurdun bence :)))))) spor yapmak çok zor gerçekten evde yürüyüş bandına biniodum 30 dk geçmio 45 dk ise ömrümü yiyodu resmen neyse ki yeni eğlenceli bişi buldum kıymetde onu yapmaya başlamış lesli ile walk at home die bişi netten araştırabilirsin yürü ve incel programı yaz çıkıo bir site baş harfleri s z ordan indiriceksin sıkılmadan 1 saat spor yaptım ben :)))
ben günleri karıştırıp dünden bildirim yapmışım
kilom aynı hala 68 im
heheh iyi yaptın canım bende diom bu nie kilosunu yazdı acabaaa hehehe
hoşgeldin aramıza öncelikle karar vermen lazım ama karar verdiğine göre burdasın az yemeğe çalış yavaş yavaş alıştır kendini yoksa veremion az ve sık atıştır acıkmaya izin verme bol bol yeşil elma ye yoğurt yee yeşil çay iç ve hareketli olporsiyonlarını ufalt ufak tefek şeyler ama yapılması zor deil :)

ekmek olayı güzel gerçekten mantıklı yemek yiyim ekmek yemeyim bari mantığını çürütmüş oluo bende normalde ekmek yemem bir tek sabahları fazla yemekde yemem
benim işim çok zor asıl olay gözü doyurmak bence soysakda yiyoruz ve çok çiğnemiyoruz yavaş yemiyoruz bunlara da dikkat etmek lazım ama nerde arkamdan atlı koşturuyor sanki bir hız bir hız kaptırıom kendimi bir bakıom yemek bitmiş hehehe

neyse artık dikkat ediorum allahtan ilaç sayesinde zaten canım yemek istemio yemek dışında hiç tatlı falan da istemio bu süper bişi valla :))))

teşekkür ederim canım hap orjinal görünüyor tanıdık aktardan aldık 2 arkdaş kullanıyoruz herhangi bir sorun yok şimdilik kullanılması gerektiği gibi kullanıyorum bir sorun yok açıkcası

o haberi bende gördüm ölüm için bir çok sebebi olabilir diye düşünüyorum ama yinede dikkatliyim

günaydın canım ne güzel bir sabah bu senin için ozaman :)))) nice senelere inşallah
teşekkür ederim canım.Hapa başlamışsın sanırım hadi hayırlısı ben yine caydım :smiley-cool: bi türlü cesaret edemiyorum
nice yıllara canımmm
aynı gün evlenmişiz demekki bizim de 4 yıl bugün doluyoooooo

kilom75,5
+ 700 yani üzgünüm ama regl olamadım hala 1 haftadır gecikti :sinifsinif:hamile falan olmayayım lmaz:
aaaa ne ilginç tesadüf nice senelere mutlulukla sağlıkla huzurla :1hug:
sağol arkadaşım ağrının geçtiğine sevindim bilirim diş ağrısı felaket oluyor :bbo: benim de kilo çakıldı bu konuda seninle hemfikirim a.s
teşekkür ederim arkadaşım amiiin :Saruboceq: inş
ZEYNACIM... DİLEKCİM ne tesadüf ikinizde 4 yıl ve aynı gün evlilik yıldönümünüz RABBİM daim etsin mutluluğunuzu her zaman çocuklarınızla birlikte benimde az kaldı ekim de 6 yıl bitcek

canım sağol sen bizden kıdemliymişsin evlilikte yerimseniben elma rejimi de biraz zorlu gibi görünüyor hadi kolay gelsin ben dayanamam diye hiç başlamadım ona :jeyyar:

kızlar hani bayramdan sonra hepbirlikte spor yapalım diye konuşmuştuk ya ne dersiniz?
belki birbirimize olan sorumluluğumuz sayesinde spor yapmayı alışkanlık haline getiririz kaydirigubbakcemile2
bu konuyu tartışmaya açıyorum arkadaşlar ne dersiniz hadi herkes yazsın fikrini hihoyyyt

merhaba kızlar 200 gr verdim:lepi:bugünsabahmlet;salatalık;domatezı1 dilim ekmek yedim
ara:2üzüm 1 kayısı
öğle:yoğurtlu biber 3 4 tane çaydaydım
ara:yoğurt
akşam ızgara köfte salata yapıcam 50 dk egzerzis yaptım sabah

ıŞTE BU HAFTAKı LıSTEMıZ BıR HATAM VARSA AFFOLA....

KIYMET_AY...............80.5.....78.5....2
LAVıNYA29....77....76.8.....0.2

KıLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRıK EDıYORUM...

AYNI KıLODA KALAN ARKADAŞLARalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

SEDAOZER..............65.5
WHITEHALL..............68
xZEYNA.................71
MAGRENTA.................64.5
MıNNA9595..............61

ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KıLO ALAN ARKADAŞLARIMIZklava:klava:klava:

KıRAZ_Z..........................71.8......72.2....0.4
DıLEKRUZGAR.............74.8....75.5....0.7

ARAMIZA YENı KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDıNıZa.s.a.s.a.s.

SVLDGN.....75
SERENALAR....74
LAVıNYA29....77
ETNADERıN....70

EGER EKSıK BıRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BıLGıLENDıRıN KIZLAR YENı BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...

Son düzenleme:
işte listemiz tabii liste demeye şahit ister çoğalacağımıza daha azalıyoruz bu gidişle topik kapanacak kızlar hadi toparlanın ama yaz geldi herkes dağıldı çil yavrusu gibi hişşşt pazartesi herkesi burada istiyorum bende dahil olmak üzere....
bu arada zeynacığm ve sanırım dilek rüzgar arkadaşımz evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun birlikte nice nice senelerinizi kutlarsınız inşallah rabbim ağzınızın tadını bozmasın emi....
bir de kızlar şu indirdiğiniz lesli nedir nerden indirdiniz bana özelden mesaj atarsanız sevinirim....

SEDACIM beni unutmuşun canım uzun yazdımya bugün arada kaldı herhalde 78.5 annemin tartı dijital değil ama bariz öle gösteriyo geçen cumada 80 dim bayram sonrası çarşamba sabahı 81 le başladım elma diyeti süper gidiyo hemde regliyim ama lesliyiMAGRENTA canım 8 mil tamamladım bugün 3 mil sabah yaptım 5 milde varmış onuda indirmişti kardeşim akşam 17 de başladım ve bitti indirmek isteyenler elma topiğinin ilk sayfasında var arkadaşımız oraya yükledi çok zekli indirin ben ordada yarışıyom neyse iyi geceler herkese

ekledim canım gözden kaçmış kusura bakma emi.... iyi geceler....

fistiklarim nasilsiniz sole bur bakayim dedim benim koruma devam haftada 1gun yuzuyorum Asya yi havuza goturuyorum onu yuzdururken bende hareket ediyorum sonra onu oyun odasina birakip yarim saat yuzuyorum birde evde wii nintendo var onla tenis oynuyorum ter icinde kaliyorum ama yiyorum mesela bugun sabah 1tost oglen 2dilim borek cay aksamda salata balikla gecirdim kilom 59.2sabah tartildim boyle giderse vermem ama almamda sanirim almamak daha zormus off ya neyse ben eminim bu topik amacina ulasicaklarin amacina ulasmislarin topigi bu topik sayesinde 80 kiloadan indim neyse hepinizi optum

Suç zayıflama hapında mı?
Zayıflama hapı Uzakdoğu'dan ölüm getirdi. Antalya'da fazla kilolarından kurtulmak için meksika biberi çekirdeği esanslı zayıflama hapı kullanan internet kafe işletmecisi, evinde ölü bulundu.....kızlar okuyun bu haberı..

günaydın kızlar iyi sabahlar nasılsınızzz :)))))

lesli ile spor yapmak için ben bir siteden indirdim orda birçoğunu yüklemişler
goggle yürü ve incel programı yazın s z diye bir site çıkıyor ona gidiinizde okuyup istediğinizi indiirin :))))

kıymetcim süper gidiosun demiştim bu haftanın birincisi sensin haftaya bakalım herkes biraz kilo vermiş olur umarım :)

kirazcım günaydın iyi sabahlar nasılsın

MAGRENTA canım saol süper gidiyo benim kahvaltımı yaptım yeşil çayımıda içtim elmamı yicem hep 10 da başlıyom elmalara 2 saat arayla 8 de en son 6 tane yemiş oluyom lesliyi yapcam birazdan 5 mil olanı canım bende 3 mille 5 mil olan var başkada varmı senin dediğin sitede yeterlimi bendekiler acep yoksa indirdiklerinde extra başka şeyler varmı cevap yazarsan sevinirim kuzum

SEDACIM ellerine sağlık canım aramıza fazla katılmıyon sen yoğunmusun çok KIZLAR ayparcam yok daha bir sürü arkadaşlar katılmıyo nerelerdesiniz yahu

günaydın canım sanırım aynı sendekilerle biri 62 dkmı ne biri de 68 dk canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…