kıymetcim valla süper gidiyorsun elma diyetini ben yapamam gbime gelio yaaa :))))) lesli ile bende bir kere spor yaptım çok eğlenceliydi gerçekten tekrar başlayacak gazı bekliorumgünaydın fıstıklar kendimi grip olmama rağmen çok dinç hissediyom dünde aynen devam elma bugünde sabah 8 kepekli tost şekersiz sütsüz nescafe domates salatalık1 sivri biber 2 zeytin sonra arada yeşil çay 10 da elma sonra 1 litre su ama aç karnına annemin tartı dijital değil 78 .5 gibi gösteriyo ben aç ve kıyafetsiz tartılırım sabahları wc ye gittikten sonra ve regliyim yani bilemiyom artık 23 eylül sabah 81 25 eylül 78 5 gösteriyo tabiki dediğim gibi bayram ertesi su olduğu için 81 dir ama oda sabah aç karnına kıyafetsiz tartılmış olduğum kilo ama ben 80 diyom çünkü sudur neyse kısacası süper gidiyo bugün lesinin 3 milini yaptım peşinden hemen kemerimi taktım inanılmaz zevkli bişey kızlar indirin mutlaka ben onu yürüyüşe hazırlandığım gibi yapcam artık ince orta boy çöp poşet 3 tane 1 tanesini iç çamaşırı gibi 2 yerinden küçük yırtın alt kısmından giyin göbeyinizinde üstüne kadr çekin 2 poşeti alt kısmından küçük yırtın onuda çorap giyer gibi giyin bir bacağınıza dizlerininizinde alltında hatta ayak bileklerinizden yukarı kadar basenlerinizide kapatır aynı şekilde öteki bacağıda sarın sonrada kilotlu ince çorabı ayak kısmını kesin giyin yani, poşetlerde kaymadan sarıyo her yerinizi göbeğişinizide kapatın tamamen yapın lesliyi inanılmaz terlersiniz sonrada poşetlerden çıkan suyu bi göün ben geçen sene evde yürüyüşde yapardım neyse sonrada hemen duşa girmeyin yarım saat geçsin vücut hala yağ yakarmış spor hocası söylemişti çok mutluyum regliyim ve 78 5 gibiyim çok motive oldum kimse tutamaz beniiiiii
canım ben çok araştırdım baya bir süredir hatta 6-7 ay belkide ilaç kullanımına da karşıydım ama ne yaparsam yapayım veremedim bi süre denemeye karar verdim sonundamagrentacım sabırsızlıkla deneyimlerini bekliyorum önümüzdeki hafta bende başlıyorum biber hapına umarım faydasını görürüz biran önce fazlalıklardan kurtuluruz:)))
aaa bugün bildirmen gerek canım haftaya bakalım ne kadar vermişin hem bunu görmüş olurdun bence :)))))) spor yapmak çok zor gerçekten evde yürüyüş bandına biniodum 30 dk geçmio 45 dk ise ömrümü yiyodu resmen neyse ki yeni eğlenceli bişi buldum kıymetde onu yapmaya başlamış lesli ile walk at home die bişi netten araştırabilirsin yürü ve incel programı yaz çıkıo bir site baş harfleri s z ordan indiriceksin sıkılmadan 1 saat spor yaptım ben :)))merhaba kizlar,
oncelikle tesekkur ederim cevap yazan arkadaslara.
eh zaten 2 gun oldu diyete baslayalı bu cuma yazarsam olmaz artık kilomu :))
dun akşam evdeki aletle spor yaptım anam sölene sölene hay bida agzıma cikolata abur cubur sokarsam noluyım diye. nası yoruldum 45dakka zor dayandım yahu. spor salonuna gittigim ilk gunu hatırladım yeniden. zamanla alışır vucudum inşallah.
heheh iyi yaptın canım bende diom bu nie kilosunu yazdı acabaaa heheheben günleri karıştırıp dünden bildirim yapmışım
kilom aynı hala 68 im
hoşgeldin aramıza öncelikle karar vermen lazım ama karar verdiğine göre burdasın az yemeğe çalış yavaş yavaş alıştır kendini yoksa veremion az ve sık atıştır acıkmaya izin verme bol bol yeşil elma ye yoğurt yee yeşil çay iç ve hareketli olporsiyonlarını ufalt ufak tefek şeyler ama yapılması zor deil :)arkadaşlar benim de 10 kilo fazlalığım var. 75 kiloyum. burda nasıl kilo veriyorsunuz. biraz bilgi verebilirmisiniz. iradem sıfır. fazla yemek yemem ama ekmek ve hamurişi düşkünüyüm. senelerdir bırakamadım bu huyumu. yardımınıza ihtiyacım var.
of zaten şu irade meselesini bi aşabilsek cok sey başarıcaz ama. ben daha once diyetisyene gitmistim simdi tekrar onunkine benzer bi program uyguluyorum. mesela ben kahvaltı dısında ekmek yemem öyle bi alıskanlıgım yok. o zaman doktor bana light ekmek alıp her yemekte yanında ondan yememi soylemişti. sebebini de sole acıklamıstı. doymazsan 1 tabak daha yemek istersin ve yersen ekstradan 1 yemeklik kalori alıcaksın oysaki yanında 2 dilim ekmek yersen daha az kalori alırsın demşti. yani ekmekten vazgecemiyorsan light ekmek yada tam bugday ekmegi gibi ekmekleri tercih etmeni oneririm.hamur isi kısmına gelince, ben ozellikle rejimdeyken canım cok cekiyordu annem benden ne kadar saklasa da arayıp buluodum yiyodum. sonra söle bisi yapmayı denedim. mesela buyuk bi ısırık alıyorum onu agzımda gezdiriorum ve yutmadan tukuruorum. komple yemek kadar fazla etkilemiodur heralde diye dusunuyorum.
magrenta+ canım nasılsın
o hapı eminmisin doğru yerdenmi aldın canım biraz önce haber kanalında izledimde kadının içtiği aynısı ya ayrıntılı dinledim osman müftüoğlu kesinlikle yasaklanması lazım dedide dikkat et derim canım
teşekkür ederim canım.Hapa başlamışsın sanırım hadi hayırlısı ben yine caydım :smiley-cool: bi türlü cesaret edemiyorumgünaydın canım ne güzel bir sabah bu senin için ozaman :)))) nice senelere inşallah
aaaa ne ilginç tesadüf nice senelere mutlulukla sağlıkla huzurla :1hug:nice yıllara canımmm
aynı gün evlenmişiz demekki bizim de 4 yıl bugün doluyoooooo
kilom75,5
+ 700 yani üzgünüm ama regl olamadım hala 1 haftadır gecikti :sinifsinif:hamile falan olmayayımlmaz:
sağol arkadaşım ağrının geçtiğine sevindim bilirim diş ağrısı felaket oluyor :bbo: benim de kilo çakıldı bu konuda seninle hemfikirim a.sgünaydın herkeze xzeyna, dilekruzgar evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun daha nice uzun yıllara mutlu sağlıklı a.s. diş ağrım geçti çok şükür kilomda aynı çakıldım kaldım bu kiloda harekete geçirmek lazım artık havalarda biraz serinledi spor olayına başlamak lazım diziler başlamışken bisikleti artık depodan çıkarayım tv karşısına koyayım başlıyayım.
teşekkür ederim arkadaşım amiiin :Saruboceq: inşGünaydız kızlar... ben sabah yine tartılmayı unuttum... akşama eve geç gideceğim tok oluncada yediklerimiz içtiklerimizle kilo farklı çıkıyor... gidince untmazsam tartılıp yazarım yine... bugün hiç keyfim yok... evde olup bütün gün yatasımvar...
mutluluğunuz daim olsun... 40. yıl dönümlerinizide kutlayın mutlu, sağlıklı huzurlu olarak inşallah...
Geçmiş olsun canım... diş ağrısı zordur valla kurtulmuşsun da o kem gözleri ne yapmak gerek bilmem... Allah korusunsun kötü gözle bakanlardan...
ZEYNACIM... DİLEKCİM ne tesadüf ikinizde 4 yıl ve aynı gün evlilik yıldönümünüz RABBİM daim etsin mutluluğunuzu her zaman çocuklarınızla birlikte benimde az kaldı ekim de 6 yıl bitcek
teşekkür ederim canım.Hapa başlamışsın sanırım hadi hayırlısı ben yine caydım :smiley-cool: bi türlü cesaret edemiyorum
QUOTE]
teşekkür ederim canım henüz deneme aşamasındayım bakalım hayırlısı işe yararsa sende denersin canım :)
kızlar hani bayramdan sonra hepbirlikte spor yapalım diye konuşmuştuk ya ne dersiniz?
belki birbirimize olan sorumluluğumuz sayesinde spor yapmayı alışkanlık haline getiririz kaydirigubbakcemile2
bu konuyu tartışmaya açıyorum arkadaşlar ne dersiniz hadi herkes yazsın fikrini hihoyyyt
valla ben bayram dönüşü hemen başlamak istedim ama bir türlü kalkınamıyorum onla bunla vakit öldürüom vakit geçiriom tv karşısında işte bu gidişle pzt günü başlıyorum ben evde lesli ile yürü ve incel programına :)
kızlar herkese iyi akşamlar ne gündüz ne gece eski tadı kalmadı buranın yaaa toplanın artık pzt yoklama yapıcam mazeret dinlememmm :))))):sinifsinif:lmaz:zemuszemus
ekledim canım gözden kaçmış kusura bakma emi.... iyi geceler....SEDACIM beni unutmuşun canım uzun yazdımya bugün arada kaldı herhalde 78.5 annemin tartı dijital değil ama bariz öle gösteriyo geçen cumada 80 dim bayram sonrası çarşamba sabahı 81 le başladım elma diyeti süper gidiyo hemde regliyim ama lesliyiMAGRENTA canım 8 mil tamamladım bugün 3 mil sabah yaptım 5 milde varmış onuda indirmişti kardeşim akşam 17 de başladım ve bitti indirmek isteyenler elma topiğinin ilk sayfasında var arkadaşımız oraya yükledi çok zekli indirin ben ordada yarışıyom neyse iyi geceler herkese
MAGRENTA canım saol süper gidiyo benim kahvaltımı yaptım yeşil çayımıda içtim elmamı yicem hep 10 da başlıyom elmalara 2 saat arayla 8 de en son 6 tane yemiş oluyom lesliyi yapcam birazdan 5 mil olanı canım bende 3 mille 5 mil olan var başkada varmı senin dediğin sitede yeterlimi bendekiler acep yoksa indirdiklerinde extra başka şeyler varmı cevap yazarsan sevinirim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?