70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Göz seyirmesi yorgunuk ve vitaminsizlik belirtisi. Bir ara göz hastanesinde çalışmıştım. Vitamin takviyesi al bence.

sabahtan beri hiç geçmedi
yorgunluktan olabilir
ağız içinde aftlar var dün doktora gittim B vitamini yazdı bunada iyi gelirmi acaba?

evet senın tarıfı yaptım azcıkda salca koydum
cok begendık canım bız ellerıne saglık

aynen öyle hiç yemeye gelmiyor....
aynen öyle hiç yemeye gelmiyor....
ula bula bula bizi mi buldun hain nesquik, hatırlattın şimdi bize, zaten Zerra sağolsun bu hafta da bize yazdırcak gibi az, hayırlısı bakalım

canım ya şimdiden özür dilerim...
iki gün dikkat edicem ama regl bende en az 1 kilo artı yapıyor
birazda elde olmayan sebepler yaniii....
ve benim daha aşağı kilolara inmem zor gıdım gıdım gidecek
evlendiğimde 57 kiloydum çok zayıf değildim yani...

kızlar ya ben 2.5 haftada kilo verirmiyim
şubatın 2'sinde düğün var
bi kıyafetim var kalem etek
üzeri çizgili siyah gömlek bürümcük yakalı bişey işte
ikiside dar kesim
eskiden 36 bedenken oluyordu bana bol olarak
çünkü kalıplarım 38di
şimdi giydim oluyor ama
oturuyor üzerime eşimde istemiyor
üzüerine trençkotum var siyah gerçi
ama sonuçda düğünde çıkarmam gerekir
napıcam şaşırdım
onları giymek istiyorm
bana bi akıl verin
ben 2 haftada biraz zayıflasam belki biraz iyi durur ama
üffffffffffff

öyle napalım her hafta senmi artı olacak
birazda bize kalsın artılar minecim

şanfiranşişko şarkıda geçiyor dinlemedin sanırımhain orti

cok hizli gidiyor sayfalar yetisemiyor size ama metroda giderken iyi oluyor canim sIkILmiyor kitap okur gibi okuyorum sizi telden

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html canim burda detaili yaziyor bi bak bakim
sagol canimcim dostlar sagolsun canim oglisin nasil oldu ankaraya gitmisdin faydasi oldumu ben arkadasimi görünce hep sen geliyorsun aklima o nerdeyse 2 senedir hastalanmiyor ehliyet yapmasi yazakdin simdi onuda yapabiliyor insallah dualarim hep seninle oglununda bu hastalikdan kurtulmasini cok istiyorum allahin izniyle insallah canimcim
neslim haplar bitince reglin gelecek bende öyleydin yani reglle birlikte kist düsüyor insallah sende de öyle olur tatlim
aksam pilav var :26:ama sade 2 kasik güzel canim affiyet olsun tatlim
gicik desene sonuncda berbaber yasiyorsunuz ozmaan oda kendi yedigini yikasin bundan sonra kendi hazirlasin yiyceni birliktelik nerde kaldi
hosgeldin tekrar tatlim sagol canim akrabamiz annemin dayisininoglu vefat etti fransada yasiyordun öyle iste canim
gecmis olsun canim patates kizartmasi var gözüme carban yoksa güzel canim menün
yaklaşık 2 saat kaldım mutfakta
ellerim buruştu bulaşık yıkamaktan...
canim benim ya kiyamam
minem ben 19 yasinda laylaylom takiliyorum hayata birgün sütyen aldim onu denerken elime kücük misket gibi birsey geldi anneme gösterdim annem hemen doktora götürdü ben aman nolcak anne diyorum yok kadinin ici rahat etmedi gittik mahale doktoruna doktor sütbezezi olabilir normalde 40 yasindan sonra gelir böyle seyler falan dedi ama illa istiyorsan baktiralim annemde baktircaz degince öylelikle cikmisdin canim 3 taneymis birde
insanin sIkIntIsi olunca ne yedigininde farkinda olmuyor
kirtikdan sonra pisman olmus demek
süper menün bence canim
Günaydın kızlarrr,
Cumaya 2 kala hatırlatayım dedim, kaçamak yapanlar, BEN ŞİŞKOYUM yazmak isteyenler, hadi bakalım, bu 2 gece daha bir dikkat edelim kızlarrrrrrrrrr
:18:
menün güzel canim
Nerdesiniz kızlar, geçmişten çıkamadınız mı, geliverin artık?
cikamadim gelivercem gari
ortim ben ettim sen etme bizi kurtar dün 1 sira beyaz cikolata yuttum
psikolojim hiç iyi degil eşim çok iyi 2 yavrum var eşim memur ben memur ev aldık herşey yolunda ama annem yanımda kalıyor beblerime bakıyor. bana çok çektiriyor napsam suç ne desem suç dayanamıyorum artık.
canim bazen benim annemde cok üstüme geliyor duymamazlikdan gel diycem ama bazen dayanamiyoruz iste ama ben annemden baskasina cocuklarimi güvenip birakamasdim secenegin variken :26:

yinede düsünmüs canim dogum günün simdiden kutlu olsun canim
keske benimkide benden korksa canim

günaydın bebişler
nabarsınız abehhh
ben bugün kendimi çok şişko hissediyorum
geçende biri yazmıştı sanırım hasretti
bende öyleyim
bugün çok şişkoyum çokkkkkkkkkkkk
bazen bende öyle hissediyorum kendimi
bende artik kiyiya köseye biriki koyuyorum paradan yoksa benimki yarini düsünmez

sagol seker
2 hafta izin vermezmiki zerram isyerin :26:
kızlar ben kaçıyorum..... size bol muhabbetler. dün kocişe yapmadıgım böregi yapıcan köpek cigerim dayanmadı. öptüm hepinizi
sen yeme ortim
kolay gelsin canim
günaydınnnnn ,nasılsınız kızlarrr 2 gün sonra tartı var ben çok heyecanlıyım ve cumadan umutluyummm
kendi rekorumu kırdım pazartesiden beri tartılmadım

yersen ondan şişkoyum yazacak kişi belli oldu, ya ye şişkoyum yaz, ya da yemeeee

kızlar ben leslıeyle 1 mil yaptım ama cabuk bıttı acaba dırek 3mile gecsem vucud daha sonra zorlanırmıkı

canim erken dogmus oglun cok normal benim oglanda erken dogum oldugu icin 2-3 ay öbür cocuklardan geride ama gec yürümüs gec konusmus veya gec tuvalettini söylemis bunlara bende basda takiliyordum aman bosver canim yeterki saglikli olsunlarda birak biraz gec olsun hersey
Günaydınnnn kızlar Az kalorili çok gülücüklü bir gün olsun inşallah
insallah canim sagol
ayy negüzel benimde evlenesim geldi görürsem eklerim tatlim
öglen yesen makarna salatasini daha güzel olur canim bence

2 haftada dikkat edersen 2 kilo gider
birazda sdüzenli spor giyme şansın olabilir neslim
eşinin kriterleri nasıl bilmiyorum ama üzerine yapışmıyorsa sorun olmaz..

işyerinde ara tatili olunca herkes sırayla izne çıkıyor canım
banada 1 hafta düştü...

Valla eski azmim de yok napcaz Mine bilemedim.

Böühühühühü aglayasım geldiiiii ya azmim a sı yok artık bende.
Bacaklar, simitler fena durumdayım.
Artık yemek getirmektende usandım şirkette cıkan yemekleri buraya yazarım siz ne ye derseniz onlardan yerım artık.

cnm sen cok duzenlı beslenıodun ve hatırladıgım kadarıyla 5 lerıde gormustun nıye bu kadar cabuk aldınkı bı yanlıslık olmasın

Yok yaa dosdogru valla. :)
O kadar şeyi yiyip cıkaramayınca kolay oluyomuş

Pofff döv beni pötüşşşşş azımı kır etlerimi kes bişiler yap benden.

Ben yazcaktım sen yazmışın şanfiranşişko neymiş diye şarkıda geçiyormuş

Ama yaaaaaaaaa ben boşanmak istiyorum Ben bugün diyetisyene gitmeye karar verdim, akşam görüşmem var, şimdiye kadar hiç ölçüm tahlil falan yaptırmadım, bundan sonra anlaşabilirsem doktor kontrolünde vermek istiyorum, 55 olmak istiyorum, yapıştı kilolar gitmiyor, yarın bilgi veririm.

Verirsin canım, jillian falan yapsan 2 hafta kilo vermesen de o kıyafetler üzerinde gayet güzel olur, foto gönder de bakalım, üstünde görelim.

Canım geçen sene ben hep şirkette çıkan yemeklerden az az yedim, illa diyet diyet diye sebze yemeği yemen şart değil bence, öğlen azar azar ye çıkan yemeklerden, önemli olan bence abur cuburlar, onlardan oluyor ne oluyorsa.

nbenimi bırakıcan...
git bakalım canımbakalım ne dicek..
ben de bi ara düşünmüşdüm gitmeyi ama vazgeçtim..
neyi nasıl yiyeceğimiçok iyi biliyorum
iş beynimde bitiyor....

dilekkkk fistik
özledim seni ama suan cok kontrol altindayim dogru düsgün giremiyorum artik burdasin insallah dimi

öptüm kizlar isarkadasi sorup duruyor ne basiyorsun ikiye bi klavyeye diye evden girmeye caliscam

Kizlar az once cok kotu bisey yaptim. Peynirli ince kucuk boy pizza yedim
Bunu aksam yemegine sayiyorum butun gece ac kalcam!!

Ne güzel ya diyetisyene gitmeni takdir ettim.
İnsaallah 55 olursun kasmadan.

dilekkkk fistik
özledim seni ama suan cok kontrol altindayim dogru düsgün giremiyorum artik burdasin insallah dimi

öptüm kizlar isarkadasi sorup duruyor ne basiyorsun ikiye bi klavyeye diye evden girmeye caliscam

Bilmiorum canım ama burdan biraz daha uzak kalırsam istemediğim şeyler olucak onu biliorum.
Sen nasılsın?

yersen ondan şişkoyum yazacak kişi belli oldu, ya ye şişkoyum yaz, ya da yemeeee
yedim valla ben simdiden çeksem mi ceza mı:26::26::26::26::26::26:
mikemmelsin.....
erkeklerin aklı başına geç geliyo..boşver geçmişi hatırlayıp canını sıkma....
ben seni çok iyi anlıyorum etrafın lafına kafanı takma diycemde insanın yinede canı sıkılıyo....allaha şükür başka problemide yokmuş varsın 3 ay geç yürüsün.....emin ol senin yerinde olmak isteyen çoook anne var.resmini de gördüm çınarın çok tatlı. 2 yıl sonra gör nasıl peşinde koşturacak seni......
makarna yerine normal salata yapsan tam süper olacakkkk.......
sabahtan beri sol gözüm seyiriyor
şimdide sağ kulağım çınlıyor
hayırdır inşallah

teliminde şarjı bitecek zamanı buldu
hayra yor hayır olsun ..... sen bugün çok yorgun gerginsin ondan olmustur.......
alintilarim birbirine karisti kusura bakmayin kizlar cok yogunum firsat el verince yine gelirim öptüm

dilekkkk fistik

ayyy canım benim yakalandın mı iş arkadaşına amannn dikkat.....ortim ben sana güveniyodum.:44::44::44: bu hafta biz yazıcaz sişkoyum diye desene...
Kizlar az once cok kotu bisey yaptim. Peynirli ince kucuk boy pizza yedim
Bunu aksam yemegine sayiyorum butun gece ac kalcam!!
amannnn olmuş gari..bende börek yedim .liste sonunu beraber paylaşırız

sizi cok ozledım yaaaaaaa oğlum dogsun hayırlısı ıle tekrar gelıcemm aranızaaaa inşl.. bakın bakalım kg almısmıyımm bir göbiş var o kaa dimiii

Eki Görüntüle 607054 suanda 4.ayımız bitecek ve sadece 3,5 kg aldıkk daha iştahım acılmadıı ama yeemmem de gerekıyor ama dıetekıler gozumun onune gelıyorr sadece saglıklı olanı yiyorum sadece

ee siz nasılsınızzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…