15+4 gunluguz canım 4.ayımız bıtecek ınsll kg 69,5 ıle gıtmıstım bayrama ve donusde ogrendım hamıslıgımıve suanda 73 kg yım cnmm noraml kg alırıyorm faslalık yok sımdılıkk son aylara saklıyorum heheheAynen canım, tam gaz devam, sen nasılsın, kilo aldın mı, bebiş nasıl, kaç aylık oldu?
yok cnm emınım sanada gusel yakısır kg yı evet almadım 4.ay bıtecek ve daha ıstahım acılmadı gıbıı bın de bır cnm bırseyler ıstıyor yoksam sbh ları dıetten farkı yok az peynır bır haslanmıs yumurta fılann he ekstrandan benım oglan tatlı yedırıyor esımde gunluk bır cıko getırıyor 2-3 gunde bır onu yıyorumminşallah tatlım ya
diline acı biber sürerim
etlerini büker o yağlarını çamaşır sıkar gibi sıkarım
uleyynnnn noliiiiiii ağlama bakim
yemicen artık okadarrrrr bitti gitti
elveda özgür yemeklr
gelsin askeri hayat
hazır ollll
canım boydan olan resmim işyerindeki pcmde kalmış
faceden bakabilirsin
soner abinin doğum günü albümü
var orda siyah etek ama üstündekini değiştircem
yine aynı siyah beyazlı başka bir gömlek olucak
bu ne leyynnn simit süt simit süt
sanırım simitlerini görmekten bıkmadın pötüş:41 bu gözüne, buda simitlerine, buda saçlarından
yettimi
yarın eski dilo gelsin
sollayarak tam gazla
hoşgeldin suzan suzi hiç kilo almamışsın tatlım
hamişlikde epey yakışmış
hamiş kalasın geldi bi an
ama ben heralde tanker gibim olurum:26:
canım hayırlısıyla doğum yap gel inşlallah kaldığın yerden devam edersin
sen azimli hatunsun
cumadan cumaya bildirim yapıyoruz
akşamları gün içindeki yediklerimizin menüsünü paylaşıp
yanlışlarımızı bulup
yorumlar yapıyoruz
cuma sabah aç karnına en cıbıl halimizle tartılıp
buraya bildirim yapıyoruz
hem topiğe yazıyoruz
hemde liste düzenleyen arkadaşın özeline mesaj atıyoruz
Şu şekil
Başlangıç kilo :
Geçen haftaki Kilo :
Bu haftaki kilo :
Giden/Gelen kilo :
Topla giden kilo :
ınsallah canım dua ıle ınsl agzına saglık bır evazda normalından olur ınsll allah razı olsun sanada bol kg vermeler bol azımlerr ben buranın sayesınde 6 ayda 14 kusur kg verdım canımmm ve hamıs kaldımm cok sukurTebrikler. Allah bir avazda kurtarsın inşallah. Bebişini sağlıkla kucakla.
canım zaten yanlışını biliyosun pizza çok olmuş ama tolere etmişsin. pişmanlık duyup düzeltmeye çalışmak önemli tebrikler. yarın ben kuzenle kahvaltıya gidicem bakalım ben ne yapıcam
kızlaaaarr,
var mı beni hatırlayan bilmem ama ben geri dönüyorum aranıza.evdeki tartı yanlış değilse 61 kg oldum(ama bence daha fazla görüüyorum.aldığım yorumlar da kilo aldığım yönünde.kendi kendime kontrol edip yazmaya çalışıyorum ancak başaramayacağım sanırım.yazmaya başlamam lazım size de.benim kız çok yarama pc açtırmıyor akşamları fırsat buldukça yazcam inşllh menülerimi..
bugün:
sabah:1 dilim denge lıght,1 kk peynir,2 zeytin
ara:1 elma
öğle:az çorba,1 biber dolması,yoğurt
akşam:2 çk pilav,4 yk ciğer,yoğurt
ara:1 portakal,8 badem
umarım çok kötü bulmazsınız.
canim benim kirizleri azaldi ama tam iylesmedi hayla cok hareketli buyudukce gucleniyor bas edemiyorum alti yaini doldursa rehabilitasiyonmerkezi yatili alacak gunduzlu goturemiyormusum piskolojim baya bozuldu bekliyom bakalim ne olacakalintilarim birbirine karisti kusura bakmayin kizlar cok yogunumfirsat el verince yine gelirim öptüm
unutmamisin canim oglumun saglik sorunlarindan dolayi piskolojim iyi degildi esimin de surekli hakaretler beni o asamaya getirdi ama aileler araya girdi ikinizinde sinirleri yipranmi cocugun okulunu bekleyin belki cocuk duzeldikce sizde toparlanirsiniz olmasa o zaman kararinizi verirsiniz dediler esimin amcasi baya esime kizmisti kadinin derdi kendine yeter sen nasil birde ustune gidersin diye ama o gunden beri baya degisti kendini toparladi bakalim hayirlisi ne ise o olsun.....Ayyy canım çok iyi bilirim o duyguyu, maalesef işte herkes bir olmuyor, senin bu sene son yılın değil miydi? Sabret bakalım inşallah kısa zamanda herşey yoluna girer, olmazsa evden çıksın düzeltmezse kendini?
Allah kolaylık ve sabır versin.
Bizim de araba 0 canım ve sürekli ben kullanıyorum, eşimde şirket arabası var, park ederken problem yaşıyorum, 2 kere park ederken çizdirdim, ilkinde bişey dememişti, ikinci de dikkat etsene 35 milyarlık araba diye söylendi bu sefer, daha borcu bile bitmedi yani, ama ne yapayım benim de boy kısa, arabanın camlı kısımları yüksekte kalıyyor neyse işte, park problemim var, sonuç olarak benim canımdan kıymetli mi arkadaş, ne yapalım, çizilirse çizlirO yüzden diyeceğim o ki, kocaları takmamak lazım, sen de restini çek ya araba sürmeyi öğretip arabayı verirsin, ya da ben araba istiyorum diye Ben bir de ilk ehliyetimiz alacağım da, o zaman tabi yeni evlenmiştik, araba da yok araba alacağız, benim de çeyizden 2 -3 bilezik var, dedim bilezikleri veririm bir şartla, bana ehliyet alacaksın Ehliyet işimi de böylece halletmiştim, erkeklere bişeyleri istiyorsak, dayatacağız kızlar, başka yolu yok, onlar nasıl bişey kafaya koydular mı senin ruhun bile duymadan hallediyolarsa, biz de istediklerimizi bir şekilde alacağız
Canım olsun bakalım, bakarsın bünye şaşırır ve yine kilo verirsin, sıkma canını, herşey bir yerine otursun da, diyete tekrar başlarız burda.
Güzelmiş canım, afiyet olsun. Sen bir ara boşanmaktan bahsediyordun sanırsam, ne yaptınız canım?
kızlaaaarr,
var mı beni hatırlayan bilmem ama ben geri dönüyorum aranıza.evdeki tartı yanlış değilse 61 kg oldum(ama bence daha fazla görüüyorum.aldığım yorumlar da kilo aldığım yönünde.kendi kendime kontrol edip yazmaya çalışıyorum ancak başaramayacağım sanırım.yazmaya başlamam lazım size de.benim kız çok yarama pc açtırmıyor akşamları fırsat buldukça yazcam inşllh menülerimi..
bugün:
cok sukur ıyıyızz sekerr!!
ogluşumda ii teyzesii göbişde büyüyor kocamannn olucagız ınslll heheh hayırlısı ıle kızlara selam söle boll caaa özledim sizi yaaaaaaaaa
evet yeniyim daha bi arpa boyu yol alamadımsen vermişsin bi kere yine verirsin DÖNDÜ ismim ben de memnun oldum...
Merhaba, Hoşgeldin dicem ama aslında biz senden sonra geldik
Menün azcık kuru gibi geldi bana. Belki bu güne özel birşey olmuştur ama. Bende birde WC sorunu olduğu için dikkatimi çekti.
inşallah tatlım ya
diline acı biber sürerim
etlerini büker o yağlarını çamaşır sıkar gibi sıkarım
uleyynnnn noliiiiiii ağlama bakim
yemicen artık okadarrrrr bitti gitti
elveda özgür yemeklr
gelsin askeri hayat
hazır ollll
canım boydan olan resmim işyerindeki pcmde kalmış
faceden bakabilirsin
soner abinin doğum günü albümü
var orda siyah etek ama üstündekini değiştircem
yine aynı siyah beyazlı başka bir gömlek olucak
bu ne leyynnn simit süt simit süt
sanırım simitlerini görmekten bıkmadın pötüş:41 bu gözüne, buda simitlerine, buda saçlarından
yettimi
yarın eski dilo gelsin
sollayarak tam gazla
hoşgeldin suzan suzi hiç kilo almamışsın tatlım
hamişlikde epey yakışmış
hamiş kalasın geldi bi an
ama ben heralde tanker gibim olurum:26:
canım hayırlısıyla doğum yap gel inşlallah kaldığın yerden devam edersin
sen azimli hatunsun
cumadan cumaya bildirim yapıyoruz
akşamları gün içindeki yediklerimizin menüsünü paylaşıp
yanlışlarımızı bulup
yorumlar yapıyoruz
cuma sabah aç karnına en cıbıl halimizle tartılıp
buraya bildirim yapıyoruz
hem topiğe yazıyoruz
hemde liste düzenleyen arkadaşın özeline mesaj atıyoruz
Şu şekil
Başlangıç kilo :
Geçen haftaki Kilo :
Bu haftaki kilo :
Giden/Gelen kilo :
Topla giden kilo :
nerdesin bebişim sen ya
bi sen eksiktin bak topik artık gayet hareketli sen de bundan sonra gitme tamam mı..
çok hızlı kilo almışsın ama sen bunu söylerdin unutma "çabuk gelen çabuk gider"
canını sıkmadan sadece dikkat et eminim geldiği gibi hemen gideceklerdir
kızlaaaarr,
bugün:
iyi akşamlar kızlarrr menümü paylaşıyım
sabah:2dlm tam buğday ekmeğiyle yapılmış tost,1 bardak çay
ara:yok
öğlen:2dilim fırında mücver,yoğurt,4yk bulgur pilavı
ara:1 yeşil çay,1 kuru kayısı
akşam:3 kaşık sebze çorbası,1.5 dilim mücver,bol kekikli domates salatası,2yk yoğurt
ara:1 misket elma sonrasında 1 şekersiz türk kahvesi
1.5lt su
1 saat spor
ortim nerelerdesinnnn
Ayyy canım sevindim senin adına, inşallah hep öyle anlayışlı kalır da, yuvanız dağılmaz, çocuğun da daha iyi olur, hep beraber bir ömür huzurlu geçirirsiniz inşallah.canim benim kirizleri azaldi ama tam iylesmedi hayla cok hareketli buyudukce gucleniyor bas edemiyorum alti yaini doldursa rehabilitasiyonmerkezi yatili alacak gunduzlu goturemiyormusum piskolojim baya bozuldu bekliyom bakalim ne olacak
unutmamisin canim oglumun saglik sorunlarindan dolayi piskolojim iyi degildi esimin de surekli hakaretler beni o asamaya getirdi ama aileler araya girdi ikinizinde sinirleri yipranmi cocugun okulunu bekleyin belki cocuk duzeldikce sizde toparlanirsiniz olmasa o zaman kararinizi verirsiniz dediler esimin amcasi baya esime kizmisti kadinin derdi kendine yeter sen nasil birde ustune gidersin diye ama o gunden beri baya degisti kendini toparladi bakalim hayirlisi ne ise o olsun.....
İyidir canım, afiyet olsunGünaydın kızlar..
Sabah gene geç kaldım kahvaltı yalan oldu.
Türk kahvesi yaptım içcem şimdi.
Öğlen de ;
SEBZE ÇORBA
KARNIBAHAR YEMEĞİ
SEBZELİ KUSKUS
MEYVE var.
Çorba, karnıbahar, meyve, yogurt iyidir sanırım?
Öptüm sizi.
gelcem kuzum gelcem ama finaller fena sıkıştıryor beni :26::26:benim de menüler vahim canım.. buraya yazamıyorum bile çünkü ağzıma ne attım filan hatırlamıyorum o haldeyim yani düşün :26:
arada kaçırıyorum muhabbetleri ama yine de burda olmak iyi oluyor.. gelmelisin bence ara ara
ahanda ben bugün öle uyandım güne hapşurmalar fena bi şekilde ard ardaben ve sümüklü burnum geldik hapşuuuuuuuuuu :2: elimi kapatttım
size geçmesinnnnn
nasılsınız yavrular
hoşbuldum kuzum
hosgeldın canım
gelicem bu hafta canım aranıza en azından eşim gündüze geçmişken menü pylaşımı yapmak istiyorum sorumluluk olur en azından herşeyi mideye götürmem böyleliklegünaydın canım..
evet cumaya 1 kaldı din don....
kaçamak yapmayı düşünenler
kelebek tuğba triendy vardı bii tavuğun kelebek kısmıyla tanıştıran
hoş ben henüz bulamadım ya
bi ara oda saçını sanki bu tarz bi renge boyatmıştı
bi an o sandım..
neslim geçmiş olsun tatlım kendine dikkat et bol bol sıvı al
minecim bence batırığın o kadar kalorisi yoktur
iyi atlatmışsın
pttycim gel artık sende biz hala bıraktığın yerdeyiz
herkesin günü aydın güzel olsun...
he valla iyice kaçak oldum ama bu bana fazlasıyla vücuduma +olarak döndü eminim tartınında zati pili zayıflamaış saçam bişi ölçüo kilomu 5,5 kglık şişeyi ölçmüo şuan şahsen benide çok düşük ölçüoSelam aşk böcüğü, nerelerdesin kaçak
Allahım böle menüleri görmeyi çok özeldim bennmenu
uyanınca
3 kayısı
su
sabah
2 dılım cavdar ekmek
1 kk peynır
3 zeytın
domates salatalık
ara
2 mandalına
yesılcay
oglen
5.6 yk karnabahar
yogurt
1 dılım ekmek
ara
3 form bıskuvı yada 3 cevız
aksam
1 bucuk kepce corba
tavuk sarma yada brokolı 5.6 yk
yarım dılım ekmek
salata yogurt
aksam
meyve 1 tane
yesılcay
günaydın canım..Günaydın kızlar..
Sabah gene geç kaldım kahvaltı yalan oldu.
Türk kahvesi yaptım içcem şimdi.
Öğlen de ;
SEBZE ÇORBA
KARNIBAHAR YEMEĞİ
SEBZELİ KUSKUS
MEYVE var.
Çorba, karnıbahar, meyve, yogurt iyidir sanırım?
Öptüm sizi.
gelcem kuzum gelcem ama finaller fena sıkıştıryor beni :26::26:
ahanda ben bugün öle uyandım güne hapşurmalar fena bi şekilde ard arda
hoşbuldum kuzum
gelicem bu hafta canım aranıza en azından eşim gündüze geçmişken menü pylaşımı yapmak istiyorum sorumluluk olur en azından herşeyi mideye götürmem böylelikle
he valla iyice kaçak oldum ama bu bana fazlasıyla vücuduma +olarak döndü eminim tartınında zati pili zayıflamaış saçam bişi ölçüo kilomu 5,5 kglık şişeyi ölçmüo şuan şahsen benide çok düşük ölçüo
Allahım böle menüleri görmeyi çok özeldim benn
birazdan menümle karşınızda olucam kızçelerim seviyorum sizleri unutulmadınız kalbimin ve aklımın hep bir köşesindesiniz
Günaydın kızlarrrr,
Cumaya 1 kala umarım keyifler yerindedir.
Ben demiştim dün diyetisyene gideceğim diye, gittim, öğrendiklerimi paylaşayım. Şimdi ben orda 64 kg. çıktım, sen diyor 64 kalori harcıyorsun vücudun 1saatte hiçbişey yapmasan bile.
64*24=1536 kalori 1 günlük vüdudun hiçbişey yapmasa bile harcadığı kalori
gün içinde çor-çocuk koşturmaca için de dedi ki 150 kalori harcasan dedi
1536+150=1700 yaklaşık kalori
Dediki sen 1700 kalori alırsan günlük ne artı-ne de eksi olursun dedi, kilo vermen için 1200 kalori almam gerekiyormuş
1700-1200=500 kalori günlük artı
haftalık da 500*7=3500 kalori bu da 500 gr. eksi demekmiş, yani haftada 1200 kalorilik bir diyetle 500 gr.verebilirmişim, eğer buna spor da eklersen haftalık 1 kg.a çıkabilirsin, ayda da ortalama 4 kg. verebilirsin dedi.
7000 kalori=1 kg. demekmiş bu arada
ideal kilo=55 olacakmış
vücut yağ oranım:19 çıktı
sağlıklısı 11 olanmış, 8 kg. yağdan vermen gerek dedi.
Fiyatı konusuna gelince, ben yediklerimi anlatınca sen zaten biliyosun dedi bu işi, normalde haftalık alıyorum, aylık 300 tl dedi, seni 15 günde çağırırım ayda 2 kere 200 dedi, bazen 3 haftada bir de çağırabilirim dedi, ama asıl önemli olan dedi Kİ
KİLO KORUMAK
KİLO KORUMAK
kilo korumak çoooooooook önemli arkadaşlar, kişiler bana geliyor diyo 10 kg. verdi, tamam bırakıyolar diyo, 1 sene sonra bakıyorum yine eski hale gelmişler diyor, gerçekten öyle ama. onun için arkadaşlar çok kısıp da, diyeti bırakınca hoooooop almak istemiyorsak dengeli beslenmeye dikkat edeceğiz, kendimizi çok kısmadan sağlıklı beslenmeyi öğrenerek yaşam tarzı haline getireceğiz.
Ha bir de dedim ki istediğim kiloya indim diyelim ki, ne kadar süre o kiloda kalırsak, o kilo yerleşir vücuduma dedim, yok öyle birşiey dedi, ömür boyu dikkat etmeliyiz o yüzden, en iyisi mi araya kaçamaklarımızı da güzel serpiştirerek kilo vermeyi öğrenmeliyiz.
Günaydın kızlarrrr,
Cumaya 1 kala umarım keyifler yerindedir.
Ben demiştim dün diyetisyene gideceğim diye, gittim, öğrendiklerimi paylaşayım. Şimdi ben orda 64 kg. çıktım, sen diyor 64 kalori harcıyorsun vücudun 1saatte hiçbişey yapmasan bile.
64*24=1536 kalori 1 günlük vüdudun hiçbişey yapmasa bile harcadığı kalori
gün içinde çor-çocuk koşturmaca için de dedi ki 150 kalori harcasan dedi
1536+150=1700 yaklaşık kalori
Dediki sen 1700 kalori alırsan günlük ne artı-ne de eksi olursun dedi, kilo vermen için 1200 kalori almam gerekiyormuş
1700-1200=500 kalori günlük artı
haftalık da 500*7=3500 kalori bu da 500 gr. eksi demekmiş, yani haftada 1200 kalorilik bir diyetle 500 gr.verebilirmişim, eğer buna spor da eklersen haftalık 1 kg.a çıkabilirsin, ayda da ortalama 4 kg. verebilirsin dedi.
7000 kalori=1 kg. demekmiş bu arada
ideal kilo=55 olacakmış
vücut yağ oranım:19 çıktı
sağlıklısı 11 olanmış, 8 kg. yağdan vermen gerek dedi.
Fiyatı konusuna gelince, ben yediklerimi anlatınca sen zaten biliyosun dedi bu işi, normalde haftalık alıyorum, aylık 300 tl dedi, seni 15 günde çağırırım ayda 2 kere 200 dedi, bazen 3 haftada bir de çağırabilirim dedi, ama asıl önemli olan dedi Kİ
KİLO KORUMAK
KİLO KORUMAK
kilo korumak çoooooooook önemli arkadaşlar, kişiler bana geliyor diyo 10 kg. verdi, tamam bırakıyolar diyo, 1 sene sonra bakıyorum yine eski hale gelmişler diyor, gerçekten öyle ama. onun için arkadaşlar çok kısıp da, diyeti bırakınca hoooooop almak istemiyorsak dengeli beslenmeye dikkat edeceğiz, kendimizi çok kısmadan sağlıklı beslenmeyi öğrenerek yaşam tarzı haline getireceğiz.
Ha bir de dedim ki istediğim kiloya indim diyelim ki, ne kadar süre o kiloda kalırsak, o kilo yerleşir vücuduma dedim, yok öyle birşiey dedi, ömür boyu dikkat etmeliyiz o yüzden, en iyisi mi araya kaçamaklarımızı da güzel serpiştirerek kilo vermeyi öğrenmeliyiz.
burdayım kuzum bu hafta geldim artık sorumluluk almayı öğreneyim biraz kendime , ben bir evi temizleyim gelirim yine aranıza bakın bakem menüme nasıl uzun zaman oldu unuttuğum şeyler olabilir :26::26:narçiçeği tekrar hoş geldin aramıza
biz hala bıraktığın yerdeyiz...
günaydın canım..
iyiymiş afiyet olsun
madem yemek çıkıyodu niye kendini yoruyorsun evden getirerek
muhakkak yiyeceğin bişey çıkar menüde
agünaydın ptty artık gel ama
günaydın kızlar....
burda bugün hafif soğuk ama güneşli güel bir hava varrr....
ortim senide gördüm aşağıda günaydın sanada
naptın gittinmi diyetisyene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?