70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen canım, tam gaz devam, sen nasılsın, kilo aldın mı, bebiş nasıl, kaç aylık oldu?
15+4 gunluguz canım 4.ayımız bıtecek ınsll kg 69,5 ıle gıtmıstım bayrama ve donusde ogrendım hamıslıgımıve suanda 73 kg yım cnmm noraml kg alırıyorm faslalık yok sımdılıkk son aylara saklıyorum hehehe allah kolaylık versın cnm

yok cnm emınım sanada gusel yakısır kg yı evet almadım 4.ay bıtecek ve daha ıstahım acılmadı gıbıı bın de bır cnm bırseyler ıstıyor yoksam sbh ları dıetten farkı yok az peynır bır haslanmıs yumurta fılann he ekstrandan benım oglan tatlı yedırıyor esımde gunluk bır cıko getırıyor 2-3 gunde bır onu yıyorumm o kdr yanı yoksam aynı gec st de yeek yemeıyorum zararlı dıe gece kalkıyrum mıdem gurulduyor am yok meyve yıyorum yda cubuk krakerro kaaa
Tebrikler. Allah bir avazda kurtarsın inşallah. Bebişini sağlıkla kucakla .
ınsallah canım dua ıle ınsl agzına saglık bır evazda normalından olur ınsll allah razı olsun sanada bol kg vermeler bol azımlerr ben buranın sayesınde 6 ayda 14 kusur kg verdım canımmm ve hamıs kaldımm cok sukur

canım zaten yanlışını biliyosun pizza çok olmuş ama tolere etmişsin. pişmanlık duyup düzeltmeye çalışmak önemli tebrikler. yarın ben kuzenle kahvaltıya gidicem bakalım ben ne yapıcam

kahvaltı en sevdiğim bal-reçel falan yemezsen gün içinde yediklerinde kısıp dengelersin belkim. şimdiden afiyet olsun şekerim

kızlaaaarr,
var mı beni hatırlayan bilmem ama ben geri dönüyorum aranıza.evdeki tartı yanlış değilse 61 kg oldum(ama bence daha fazla görüüyorum.aldığım yorumlar da kilo aldığım yönünde.kendi kendime kontrol edip yazmaya çalışıyorum ancak başaramayacağım sanırım.yazmaya başlamam lazım size de.benim kız çok yarama pc açtırmıyor akşamları fırsat buldukça yazcam inşllh menülerimi..

bugün:
sabah:1 dilim denge lıght,1 kk peynir,2 zeytin
ara:1 elma
öğle:az çorba,1 biber dolması,yoğurt
akşam:2 çk pilav,4 yk ciğer,yoğurt
ara:1 portakal,8 badem

umarım çok kötü bulmazsınız.

iyi akşamlar kızlarrr menümü paylaşıyım
sabah:2dlm tam buğday ekmeğiyle yapılmış tost,1 bardak çay
ara:yok
öğlen:2dilim fırında mücver,yoğurt,4yk bulgur pilavı
ara:1 yeşil çay,1 kuru kayısı
akşam:3 kaşık sebze çorbası,1.5 dilim mücver,bol kekikli domates salatası,2yk yoğurt
ara:1 misket elma sonrasında 1 şekersiz türk kahvesi
1.5lt su
1 saat spor

ortim nerelerdesinnnn

ben hatırlamıyorum ama aramıza hoşgeldin

Sanırım regl dönemim yaklaştığı için çok şişkinim tartı bile fazla gösteriyor böyle olduğu zaman hemen moralim bozuluyor diyeti spor yalan oluyor

alintilarim birbirine karisti kusura bakmayin kizlar cok yogunum firsat el verince yine gelirim öptüm
canim benim kirizleri azaldi ama tam iylesmedi hayla cok hareketli buyudukce gucleniyor bas edemiyorum alti yaini doldursa rehabilitasiyonmerkezi yatili alacak gunduzlu goturemiyormusum piskolojim baya bozuldu bekliyom bakalim ne olacak

unutmamisin canim oglumun saglik sorunlarindan dolayi piskolojim iyi degildi esimin de surekli hakaretler beni o asamaya getirdi ama aileler araya girdi ikinizinde sinirleri yipranmi cocugun okulunu bekleyin belki cocuk duzeldikce sizde toparlanirsiniz olmasa o zaman kararinizi verirsiniz dediler esimin amcasi baya esime kizmisti kadinin derdi kendine yeter sen nasil birde ustune gidersin diye ama o gunden beri baya degisti kendini toparladi bakalim hayirlisi ne ise o olsun.....

hatırlamaz mıyım canım
hoşgeldin tekrar aramıza.
61 çok değilmiş dert etme hemen gider

cok sukur ıyıyızz sekerr!!
ogluşumda ii teyzesii göbişde büyüyor kocamannn olucagız ınslll heheh hayırlısı ıle kızlara selam söle boll caaa özledim sizi yaaaaaaaaa

Vayyy erkek geliyooo hee.
Hadi bakalım benim burdan tanıstıgım arkadaslarım birer birer dogum yapmaya başladı sıra sende

evet yeniyim daha bi arpa boyu yol alamadım sen vermişsin bi kere yine verirsin DÖNDÜ ismim ben de memnun oldum...

Valla bi daha başlamak çok zor ne diyim kısçe.
Ben çok uğraşmıştım çünkü.. Neyse tekrar başlayalım :)

Merhaba, Hoşgeldin dicem ama aslında biz senden sonra geldik
Menün azcık kuru gibi geldi bana. Belki bu güne özel birşey olmuştur ama. Bende birde WC sorunu olduğu için dikkatimi çekti.

Diyete başlayacağım aklımda yoktu ki kuzu
Yorumun için sağolasın bugünde güme gitti yarına kısmet artık.

Beni yol nabim bugünde uyuyakaldım nabim erken gelde yol göster.
Pogaca simit falan almadım. Türk kahvesi yaptım onu içcem şimdi.
Öğlende birazdan yazarım yemekhanede yicem.

Selam kuşummm
Burda değilsem bilki yemekteyim zaten bildiğin tosun oldum geldim gene.
Okuyamadım ama ev arkadasıyla ilgili bi sorun olmuş sanırım.:26:
Tatlıya bağlanır ins en kısa sürede..
Eee sen naptın?

Sende hoşgeldin tekrarrr Hatırladım ben seni.

Süper.

Günaydın kızlar..
Sabah gene geç kaldım kahvaltı yalan oldu.
Türk kahvesi yaptım içcem şimdi.
Öğlen de ;

SEBZE ÇORBA
KARNIBAHAR YEMEĞİ
SEBZELİ KUSKUS
MEYVE var.

Çorba, karnıbahar, meyve, yogurt iyidir sanırım?

Öptüm sizi.

Ayyy canım sevindim senin adına, inşallah hep öyle anlayışlı kalır da, yuvanız dağılmaz, çocuğun da daha iyi olur, hep beraber bir ömür huzurlu geçirirsiniz inşallah.
İyidir canım, afiyet olsun

gelcem kuzum gelcem ama finaller fena sıkıştıryor beni :26::26:

ben ve sümüklü burnum geldik hapşuuuuuuuuuu :2: elimi kapatttım
size geçmesinnnnn
nasılsınız yavrular
ahanda ben bugün öle uyandım güne hapşurmalar fena bi şekilde ard arda

hosgeldın canım

hoşbuldum kuzum

gelicem bu hafta canım aranıza en azından eşim gündüze geçmişken menü pylaşımı yapmak istiyorum sorumluluk olur en azından herşeyi mideye götürmem böylelikle

Selam aşk böcüğü, nerelerdesin kaçak
he valla iyice kaçak oldum ama bu bana fazlasıyla vücuduma +olarak döndü eminim tartınında zati pili zayıflamaış saçam bişi ölçüo kilomu 5,5 kglık şişeyi ölçmüo şuan şahsen benide çok düşük ölçüo

Allahım böle menüleri görmeyi çok özeldim benn

birazdan menümle karşınızda olucam kızçelerim seviyorum sizleri unutulmadınız kalbimin ve aklımın hep bir köşesindesiniz

Günaydın kızlarrrr,
Cumaya 1 kala umarım keyifler yerindedir.
Ben demiştim dün diyetisyene gideceğim diye, gittim, öğrendiklerimi paylaşayım. Şimdi ben orda 64 kg. çıktım, sen diyor 64 kalori harcıyorsun vücudun 1saatte hiçbişey yapmasan bile.
64*24=1536 kalori 1 günlük vüdudun hiçbişey yapmasa bile harcadığı kalori
gün içinde çor-çocuk koşturmaca için de dedi ki 150 kalori harcasan dedi
1536+150=1700 yaklaşık kalori
Dediki sen 1700 kalori alırsan günlük ne artı-ne de eksi olursun dedi, kilo vermen için 1200 kalori almam gerekiyormuş
1700-1200=500 kalori günlük artı
haftalık da 500*7=3500 kalori bu da 500 gr. eksi demekmiş, yani haftada 1200 kalorilik bir diyetle 500 gr.verebilirmişim, eğer buna spor da eklersen haftalık 1 kg.a çıkabilirsin, ayda da ortalama 4 kg. verebilirsin dedi.
7000 kalori=1 kg. demekmiş bu arada
ideal kilo=55 olacakmış
vücut yağ oranım:19 çıktı
sağlıklısı 11 olanmış, 8 kg. yağdan vermen gerek dedi.
Fiyatı konusuna gelince, ben yediklerimi anlatınca sen zaten biliyosun dedi bu işi, normalde haftalık alıyorum, aylık 300 tl dedi, seni 15 günde çağırırım ayda 2 kere 200 dedi, bazen 3 haftada bir de çağırabilirim dedi, ama asıl önemli olan dedi Kİ
KİLO KORUMAK
KİLO KORUMAK

kilo korumak çoooooooook önemli arkadaşlar, kişiler bana geliyor diyo 10 kg. verdi, tamam bırakıyolar diyo, 1 sene sonra bakıyorum yine eski hale gelmişler diyor, gerçekten öyle ama. onun için arkadaşlar çok kısıp da, diyeti bırakınca hoooooop almak istemiyorsak dengeli beslenmeye dikkat edeceğiz, kendimizi çok kısmadan sağlıklı beslenmeyi öğrenerek yaşam tarzı haline getireceğiz.
Ha bir de dedim ki istediğim kiloya indim diyelim ki, ne kadar süre o kiloda kalırsak, o kilo yerleşir vücuduma dedim, yok öyle birşiey dedi, ömür boyu dikkat etmeliyiz o yüzden, en iyisi mi araya kaçamaklarımızı da güzel serpiştirerek kilo vermeyi öğrenmeliyiz.

narçiçeği tekrar hoş geldin aramıza
biz hala bıraktığın yerdeyiz...

günaydın canım..
iyiymiş afiyet olsun
madem yemek çıkıyodu niye kendini yoruyorsun evden getirerek
muhakkak yiyeceğin bişey çıkar menüde

agünaydın ptty artık gel ama

günaydın kızlar....
burda bugün hafif soğuk ama güneşli güel bir hava varrr....

ortim senide gördüm aşağıda günaydın sanada
naptın gittinmi diyetisyene

sabah

bir dilim çavdar ekmeği
3 bardak çay
domates
kk peynir
tavada yumurta 4-5 çatal

ara

2 mandalina
bir form çayı içeyimmm(ne zamandır içmedim )

öğlen
kısır (küçük çerez tabaklarına koyup tabağa ters çeviriyorum hem şekilli oluo hemde daha yenilesi güzel bir görünüm oluo)
yanına yoğurt

ara
2mandalina

akşam
çikolatalı nesfit olabilir yada mercimek çorbası olabilri sadece bakalım Allah kerim akşama kadar ne olcak hastalığım ona göre şekillenir

gece yatrken belki süt içerim bir bardak

nasıl sizce menüm

uvvvvv uzun süredir yapmadığım için unuttuğum şeyler oldumuki :26::26:

dipnot:geçmişe fazla dönemedim alıntılamayıp unuttuğum kişiler oldu ise affola kızçelerim

hazır eşim gündüzcü iken artık menü paylaşımı yapıyım +hafiften dokundurmalar yapıo şişmanladım die de

ve kendimide huzursuz hissediyorum ,finallere çalışıyorum stresli bir döenmdeyim açıkçası

Bugünde evime dip bucak temizlik yapıcam ahhhh birde hasta halimle ama yapmalıyım yoksa ev çok fena bir hal aldııı

işte benden böyle kızçelerim

ben alıntı yaparken sen yazmışsın bile canım..
hadi hayırlısı inşallah hedefine ulaşırsın...

Günaydın cnm.diyetisyenin baya iyiymiş.ne güzel ayrıntılı bilgiler vermiş sana.
tavsiyem ideal kilona inene kadar bırakma diyetisyeni.çünkü bi bırakırsan dağılırsın.tekrar toparlaması çok zor oluyor ozaman.
günlük okadar kalori yaktığımızı bilmiyordum çok sevindim

burdayım kuzum bu hafta geldim artık sorumluluk almayı öğreneyim biraz kendime , ben bir evi temizleyim gelirim yine aranıza bakın bakem menüme nasıl uzun zaman oldu unuttuğum şeyler olabilir :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…