70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlarr. Çok keyifsizim. Haftam yoğun geçiyor buraya pek uğrayamadım.
yediklerime çok dikkat ettim.spor yapamadım.bu sabah tartıldım hiç kilo verememişim
100 gr. dahi gitse motive oluyorum ama o bile gitmedi.çok moralsizim
ama yılmak pes etmek yok diyorum kendi kendime.madem bu kilo hayatımı bu kadar zehir ediyor bana
özgüvenimi yerle bir ediyor.yeter artık savaşıcam onunla. bıkmıycam.bırakmıycam...

Bugünkü menü

Sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim tahin helva
1 bardak şekersiz çay

Ara:
1 türk kahve
2 ad. form bisküvi (paketin içinden 2 ad.)

Öğle:
3-4 yk. ekşili yuvalama
1 kase yoğurt

Ara:
2 ad.form bisküvi

Akşam:
1 kase çorba
1 dilim çavdar ekmeği

Ara:
1 portakal

Öncelikle herkese günaydın.
Burası acayip bir yermiş kıslar. Sabah olsada girsem diye sabırsızlanıyorum
Akşam çok kötü bir şey yaptım ben Bir dilim pizzzaaa yidim XSevgili eşim evde miiiis gibi kereviz birde yeşil mercimek yemeği varken ben piza yicem diye tutturdu. Gıcık adam. Diyete başladığım ilk günlerde de kutu kutu tatlı alıp gelirdi.
sabah geç kaldım. Şimdi yarım sürehi ılık limonlu su yaptım onu içiyorum. Malum bağırsaklar Sonrada muslimi yirim. Öğlende artık az çorba az yemek 1 dilim ekmek bol salata.

Geçmiş olsun canım. Umarım kuzucuğun ve sen daha iyi olursunuz. Geçen gün Yalan Dünya da Selahhatinin söylediği laf çok güzeldi. "Okumak cahilliği alır ERKEKLİK baki kalır" İnşallah eşin kafasını iyice toparlamıştır.

Paylaşım için teşekkürler, bende hiiç bilmiyordum bunları. Liste filan düzenlemedi mi sana? Şunu yime şu saatte yime?

çok güzel anlatmışsın canım. yaşam haline getirmeliyz bu yeme düzenimizi aralara bir iki kaçamak koyarak. diyette hiç bişey yemeyip ideal kiloya ulaşıp tekrar yemeğe başlarsan bütün kiloları geri alırsun zaten. taylan kümeli asla yağsız salata yemeyin diyor mesala bir tatlı kaşığı olsada zeytinyağı koyabilirsiniz diyor. yemekleride 1 yemek kaşık yağla yapın diyor ben öyle yapıyorum. eşimde bende alıştık az yağlı yemeklere yaşam şeklimize eklendi az yağlı yemekler.zaten ben et yemeklerimi ve kızartmaları tefal actifry de yapıyorum evimde iyi ki var dedeğim bir alet. herşeyi süper pişiriyor ve 1 kaşık yağla yaıpıyor. inşlh hedeflediğin kiloya en kısa zamanda inersin canım.

probleminin çözülmesine sevindim.., oda yaptıgının yanlış oldugunu anlamış demek ki. kızın başına düsen tas bidaha kalkmaz umarım.sende gerginligi uzatmamakla iyi yapmışsın .
çok iyisin.. sabah içtigin limonlu suyun faydasını görüyormusun mide agrıtmaktan baska bişeye yaramadıgını söylüyorlarda....
ykmışsın pizayı zaten problem kalmamış iyisinn....
afiyet olsun menün güzel..
iyidir iyidir
sevdim diyetisyenini ne güzel anlatmış....

hemen sıkma canını verirsin acelemiz yokya bi ileri bi duraklayarak gidicez yeterki kararlı olalım.bu hafta bende vermedim gibi

yok cnm üzülmüycem.karalı olucam.zaten başladığım kiloya geri döndüm.herşeye sıfırdan yeniden başlıycam.yapcak bişey yok
sende üzülme dediğin gibi bi geri iki ileri

hepinize günaydınlar şekerler geçmişe daldım çıkamadım menü yazım mı karar veremedim
sabah:2 dilim ekmek ,az peynir,bol yeşillik,az şekerli çay.. şekeri hala bırakamadım
ara:yok
ögle: yaptım börekleri epeyde yedim
ara:ögle çok yiyince yok tabi
akşam: bol vicdan azamı, 2 bardak çay, 3 form bisküvi,
dün leslie yapmadım 3 mille baslamıştım 5 gündür ara vermeden yaptım ama dün bacaklarım agrıyordu canım istemedi ...
suzim gördüm asagıda aman dikkat iş arkadasına yakalanma

yok cnm üzülmüycem.karalı olucam.zaten başladığım kiloya geri döndüm.herşeye sıfırdan yeniden başlıycam.yapcak bişey yok
sende üzülme dediğin gibi bi geri iki ileri
ftemizin diyetisyenin söyledikleri aklıma kazındı önemli olan yasam boyu sürdürmek. ben artık kendimi sıkmam yerine herseyi zamanında az az tüketmeyi ögrenicem..çok kötü huylarım vardır sevdigim seyle olunca catlayana kadar yerdim onu bırakıyorm daha dogrusu çalısıyorum.akşam esimde yemem için çok ısrar etti yemedim. ilk kez bu kadar kararlı gördüm seni dedi. kızıyordu buraya katılmama artık destek oluyor..

ben 17 kiloyu buradaki kısçelerin sayesinde verdim.onun için hepsi çok değerli bnm için.en önemliside sadece kilo konuşmak için
değil dertleşmek içinde gelebiliyorum buraya.bi gün 55 kilo olsamda ( inşşş ) yine gelmeye devam edicem.herkes karşılıksız destek oluyor
bir birine. bundan daha güzeli varmı ftemizin yazdıkları benimde beynime kazındı.okadar kalori yaktığımı bilmek bile motive etti beni.
zaten kendini çok kasınca çbk yoruluyorsun.en doğrusu yaşam tarzı haline getirmek.yazması kolay ama bakalım başarabilecekmiyiz :44:

başarırız insallah sen bi kere basarmışsın yine yaparsın ben daha yol alamadım bile.

Sanırım regl dönemim yaklaştığı için çok şişkinim tartı bile fazla gösteriyor böyle olduğu zaman hemen moralim bozuluyor diyeti spor yalan oluyor
aslında sevinmelisin regl dönemiyle bütün şişliklerimizi atıyoruz
regl bittikten sonra daha iyi hissedeicen eminim takma kafana

sıkmadan kasmadan kilo veriyoruz tatlım
sadece xıs yapmıcaz bol su içcz sebze ağılrıklı beslendinmi
bak haftada giden kilolarına sen
hiç üzülme aldığın gibi çabuk ver
ama benim nacizane fikrim şok listeler yapma canım
çünkü onlar daha çabuk kilo alımını kolaylaştırıyor
ftmeizin diyetiisyeninin söyledikleri hoşuma gitti
bende zaten hep bu şekil beslendim
sende zaten geçen sene böyle besleniyordun
arada şoklar yaptırıyordu sanırım diyetisyenin
onlardan uzak dur tatlım
detoks metoks onlar hikaye
önemli olan sağlıklı beslenerek kilo vermek
varsın uzun sürsün ama kalıcı gitsin

çok güzel öğlenki menün canım afiyet olsun

çok güzel söylemiş diyetisyenin canım
önemli olan kalıcı kilo verebilmek gerçekten
çok kasmadan sıkmadan
çünkü hayatımızda o yiyecekler herzaamn olucak
geçen haberlerde ayça kayayla bir reportaj yaptılar
oda aynı şeyleri söyledi
makarna ekmek pilav bunlarada vücudun ihtiyacı var
bir tabak yerine 3 kaşık yerseniz bir sorun olmaz dedi

afiyet olsun canım

üzülme veremiyorsan mutlaka dikkat etmediğin birşeyler vardır
hatalarını bir kağıda not al
sonra o hatalarını bir gözden geçir
eminim düzelticeksin
haftaya güzel gidecek sıkma kendini

börrek yemiş biriii
hemde epey bi yemiş
aferin sana
cumaya az kala sen güzelce hamurları yedin
ohhhhhh dahada ye artı ol
şişko ol
çirkin ollllllllllllllllll

ben spora bağlıyorum bide eskisi gibi yeşil çay içemiyorum su içemiyorum midem bulanıyor
e tabi arada kaçamaklarımda oluyor.oooffffffff offffffff düşününce baya varmış hata

[

börrek yemiş biriii
hemde epey bi yemiş
aferin sana
cumaya az kala sen güzelce hamurları yedin
ohhhhhh dahada ye artı ol
şişko ol
çirkin ollllllllllllllllll

böre böre aglamak istiyorum kociş bi de sabah ne dese ' akşama baklava alıyım. bu hafta ki kaçamagın olsun' börekleri saymıyo bile adam. boşarım seni bi al gel dedim

gunaydın kızlar benım moralım cok bozuk ve cok pişmanım dun aksam yemegınde karnıbahar yııyıp oh bugunu ne guzel hafıf gecırdım dıyodumkı saat 9da ceyrek ekmek ıcınde sucuk yedım sonra cıkolata derken sımdı 69kılo cıktım haftalardır ugrasıoz az yıyerek bı anda 500 gr veremezken 1 gunde nede cabuk 500 gr alıoz ya bıde ben hafta basında 67.9 gormustum ya ben dıyet yapamıom olmuo bıraksam daha ıyı olacak sanırım

62 aglıycam simdi dogumdan önce 55 tim simdi 62 hayal gibi geliyor

banada hayal gibiydi.aynaya bakıyodum göbeğim düzleşiyodu çok şaşırıyodum.
aynaya bakmaktan keyif alıyodum.mutluydum huzurluydum.taki kaçamaklar sıklaşana kadar.
sonra ramazan geldi.dengem iyice şaştı.bidahada toparlanamadım.geçen yıl şubatta başlamıştım ben diyete.
4 ayda vermiştim o kadar kiloyu.aynı gücü ve azmi şimdi bulamıyorum kendimde.böyle olacağını bilseydim
başlamışken sonlandırırdım.asla bırakmazdım.ama olan oldu

günaydın kızlar nasılsınız
yarın tartı ben çok fena artıdayım
çok şişim wc problemimde var şişlikte var
bilemedim ne olucak
haftaya sonlara doğru reglde olabilirim
zatn olamıyacağım için atamıyacağım şişliği
bu 3 ay böyle sanırım geçicek
doğum kontrol hapları regl çok etkiliyor
kesiyor resmen
neyse hayırlısıyla bitirelimde
bakalım yarın sonuç ne olucak
döndücüm limonlu suyu sormuştun tatlım
ben her sabah içiyorum
limon boğazlarıda temizliyor
sabah sabah gargara görevi görüğyor
ayrıca fazla sıkmıyorum
7-8 damla felan okaa
şuana kadar mide problemi yaşamadım
inşallahda yaşamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…