günaydın kızlar nasılsınız
yarın tartı ben çok fena artıdayım
çok şişim wc problemimde var şişlikte var
bilemedim ne olucak
haftaya sonlara doğru reglde olabilirim
zatn olamıyacağım için atamıyacağım şişliği
bu 3 ay böyle sanırım geçicek
doğum kontrol hapları regl çok etkiliyor
kesiyor resmen
neyse hayırlısıyla bitirelimde
bakalım yarın sonuç ne olucak
döndücüm limonlu suyu sormuştun tatlım
ben her sabah içiyorum
limon boğazlarıda temizliyor
sabah sabah gargara görevi görüğyor
ayrıca fazla sıkmıyorum
7-8 damla felan okaa
şuana kadar mide problemi yaşamadım
inşallahda yaşamayız
günaydın arkadaşlar çocuklarım su çiçeği oldu çok sıkıntılıyız
Merhaba kızlar,
nesquik çaya davet etti, geldim..
Var mı demlisinden siyah çay?
Merhaba kızlar,
kız bi gecede 500 gr alınırmı var onda bişey...nettin gülüm ben yazacadım bu hafta şişkoyum diye ortak mı oldun banagunaydın kızlar benım moralım cok bozuk ve cok pişmanım dun aksam yemegınde karnıbahar yııyıp oh bugunu ne guzel hafıf gecırdım dıyodumkı saat 9da ceyrek ekmek ıcınde sucuk yedım sonra cıkolata derken sımdı 69kılo cıktım haftalardır ugrasıoz az yıyerek bı anda 500 gr veremezken 1 gunde nede cabuk 500 gr alıoz ya bıde ben hafta basında 67.9 gormustum ya ben dıyet yapamıom olmuo bıraksam daha ıyı olacak sanırım
azıcık silkelen vardır o azimin parçaları çıkar bi yerden verirsin yine tatlımbanada hayal gibiydi.aynaya bakıyodum göbeğim düzleşiyodu çok şaşırıyodum.
aynaya bakmaktan keyif alıyodum.mutluydum huzurluydum.taki kaçamaklar sıklaşana kadar.
sonra ramazan geldi.dengem iyice şaştı.bidahada toparlanamadım.geçen yıl şubatta başlamıştım ben diyete.
4 ayda vermiştim o kadar kiloyu.aynı gücü ve azmi şimdi bulamıyorum kendimde.böyle olacağını bilseydim
başlamışken sonlandırırdım.asla bırakmazdım.ama olan oldu
ilaçlardan kurtul geçer hepsi insallahgünaydın kızlar nasılsınız
bilemedim ne olucak
kesiyor resmen
ben her sabah içiyorum
ayrıca fazla sıkmıyorum
7-8 damla felan okaa
inşallahda yaşamayız
kız bi gecede 500 gr alınırmı var onda bişey...nettin gülüm ben yazacadım bu hafta şişkoyum diye ortak mı oldun bana
azıcık silkelen vardır o azimin parçaları çıkar bi yerden verirsin yine tatlım
ilaçlardan kurtul geçer hepsi insallahwc için bimdeki form çayları çok iyi geldi bana bi dene istersen.
kız bi gecede 500 gr alınırmı var onda bişey...nettin gülüm ben yazacadım bu hafta şişkoyum diye ortak mı oldun bana
azıcık silkelen vardır o azimin parçaları çıkar bi yerden verirsin yine tatlım
ilaçlardan kurtul geçer hepsi insallahwc için bimdeki form çayları çok iyi geldi bana bi dene istersen.
Merhaba kızlar,
hosgeldın cnm olmazmı bekle sımdı kızlar pasta borekte getırıolar
Yeşil çay da olur.amanında amanın kim gelmişşşşşşşşşşş
yeşil çay olsa olurmu kii
Merhaba kızlar,
Canım ben ön görüşme için gittim, yani tüm bu bilgileri kadın ücretsiz sundu bana, tahlileri yaptırıp gel dedi, o zaman başlayacağız, ama kararsızım aslında, ayda 200 TL epey koyacak, ama sizin burdaki tavrınızdan sonra daha da gidesim geldi, bakalım inşallah gidebilirim.Öncelikle herkese günaydın.
Burası acayip bir yermiş kıslar. Sabah olsada girsem diye sabırsızlanıyorum
Akşam çok kötü bir şey yaptım ben Bir dilim pizzzaaa yidimXSevgili eşim evde miiiis gibi kereviz birde yeşil mercimek yemeği varken ben piza yicem diye tutturdu. Gıcık adam. Diyete başladığım ilk günlerde de kutu kutu tatlı alıp gelirdi.
sabah geç kaldım. Şimdi yarım sürehi ılık limonlu su yaptım onu içiyorum. Malum bağırsaklarSonrada muslimi yirim. Öğlende artık az çorba az yemek 1 dilim ekmek bol salata.
Paylaşım için teşekkürler, bende hiiç bilmiyordum bunları. Liste filan düzenlemedi mi sana? Şunu yime şu saatte yime?
Tefal aktifiry merak ediyorum ben de, sen memnunsun demek, olmazsa bende mi alsam, bir araştırayım?? Sağol canım.çok güzel anlatmışsın canım. yaşam haline getirmeliyz bu yeme düzenimizi aralara bir iki kaçamak koyarak. diyette hiç bişey yemeyip ideal kiloya ulaşıp tekrar yemeğe başlarsan bütün kiloları geri alırsun zaten. taylan kümeli asla yağsız salata yemeyin diyor mesala bir tatlı kaşığı olsada zeytinyağı koyabilirsiniz diyor. yemekleride 1 yemek kaşık yağla yapın diyor ben öyle yapıyorum. eşimde bende alıştık az yağlı yemeklere yaşam şeklimize eklendi az yağlı yemekler.zaten ben et yemeklerimi ve kızartmaları tefal actifry de yapıyorum evimde iyi ki var dedeğim bir alet. herşeyi süper pişiriyor ve 1 kaşık yağla yaıpıyor. inşlh hedeflediğin kiloya en kısa zamanda inersin canım.
hepinize günaydınlar şekerler geçmişe daldım çıkamadımmenü yazım mı karar veremedim
sabah:2 dilim ekmek ,az peynir,bol yeşillik,az şekerli çay.. şekeri hala bırakamadım
ara:yok
ögle: yaptım börekleri epeyde yedim
ara:ögle çok yiyince yok tabi
akşam: bol vicdan azamı, 2 bardak çay, 3 form bisküvi,
dün leslie yapmadım 3 mille baslamıştım 5 gündür ara vermeden yaptım ama dün bacaklarım agrıyordu canım istemedi ...
suzim gördüm asagıda aman dikkat iş arkadasına yakalanma
Kasınca ben de çabuk pes ediyorum canım, en iyisi herşleyden azar azar yemek.ben 17 kiloyu buradaki kısçelerin sayesinde verdim.onun için hepsi çok değerli bnm için.en önemliside sadece kilo konuşmak için
değil dertleşmek içinde gelebiliyorum buraya.bi gün 55 kilo olsamda ( inşşş) yine gelmeye devam edicem.herkes karşılıksız destek oluyor
bir birine. bundan daha güzeli varmıftemizin yazdıkları benimde beynime kazındı.okadar kalori yaktığımı bilmek bile motive etti beni.
zaten kendini çok kasınca çbk yoruluyorsun.en doğrusu yaşam tarzı haline getirmek.yazması kolay ama bakalım başarabilecekmiyiz :44:
Canım facede baktım fotolarına, ama o dediğin albümde etek hiç belli olmuyor ki, ama genel olarak giyim tarzın hoş ve beyazı çok seviyorsun sanırım, kendine yakıştırmayı da biliyorsun, azcık bana da el atsana, kilolardan hiç güzel giyinemiyom kiaslında sevinmelisin regl dönemiyle bütün şişliklerimizi atıyoruz
regl bittikten sonra daha iyi hissedeicen eminim takma kafana
sıkmadan kasmadan kilo veriyoruz tatlım
sadece xıs yapmıcaz bol su içcz sebze ağılrıklı beslendinmi
bak haftada giden kilolarına sen
hiç üzülme aldığın gibi çabuk ver
ama benim nacizane fikrim şok listeler yapma canım
çünkü onlar daha çabuk kilo alımını kolaylaştırıyor
ftmeizin diyetiisyeninin söyledikleri hoşuma gitti
bende zaten hep bu şekil beslendim
sende zaten geçen sene böyle besleniyordun
arada şoklar yaptırıyordu sanırım diyetisyenin
onlardan uzak dur tatlım
detoks metoks onlar hikaye
önemli olan sağlıklı beslenerek kilo vermek
varsın uzun sürsün ama kalıcı gitsin
çok güzel öğlenki menün canım afiyet olsun
çok güzel söylemiş diyetisyenin canım
önemli olan kalıcı kilo verebilmek gerçekten
çok kasmadan sıkmadan
çünkü hayatımızda o yiyecekler herzaamn olucak
geçen haberlerde ayça kayayla bir reportaj yaptılar
oda aynı şeyleri söyledi
makarna ekmek pilav bunlarada vücudun ihtiyacı var
bir tabak yerine 3 kaşık yerseniz bir sorun olmaz dedi
Burda olduğun sürece tekrar o 55 geri gelecek62 aglıycam simdidogumdan önce 55 tim simdi 62 hayal gibi geliyor
Geçmiş olsun canım.günaydın arkadaşlar çocuklarım su çiçeği oldu çok sıkıntılıyız
böre böre aglamak istiyorumkociş bi de sabah ne dese ' akşama baklava alıyım. bu hafta ki kaçamagın olsun' börekleri saymıyo bile adam. boşarım seni bi al gel dedim
1 günki kaçamaktan olmaz canım hemen artı, dikkat et bugün yarın, ödem olabilir, haftaya cumaya kadar dikkat et bak göreceksin 1 kg.bile gidecek, ama sakın bırakma.gunaydın kızlar benım moralım cok bozuk ve cok pişmanım dun aksam yemegınde karnıbahar yııyıp oh bugunu ne guzel hafıf gecırdım dıyodumkı saat 9da ceyrek ekmek ıcınde sucuk yedım sonra cıkolata derken sımdı 69kılo cıktım haftalardır ugrasıoz az yıyerek bı anda 500 gr veremezken 1 gunde nede cabuk 500 gr alıoz ya bıde ben hafta basında 67.9 gormustum ya ben dıyet yapamıom olmuo bıraksam daha ıyı olacak sanırım
Evet yaaa ne güzeldi geçen sene, ben de 72 cm.e kadar düşmüştü belim, bu sene tekrar 80 cm.e ulaştım:18: :18:banada hayal gibiydi.aynaya bakıyodum göbeğim düzleşiyodu çok şaşırıyodum.
aynaya bakmaktan keyif alıyodum.mutluydum huzurluydum.taki kaçamaklar sıklaşana kadar.
sonra ramazan geldi.dengem iyice şaştı.bidahada toparlanamadım.geçen yıl şubatta başlamıştım ben diyete.
4 ayda vermiştim o kadar kiloyu.aynı gücü ve azmi şimdi bulamıyorum kendimde.böyle olacağını bilseydim
başlamışken sonlandırırdım.asla bırakmazdım.ama olan oldu
Allah şifa versin canım, umarım biran önce iyileşirsin.günaydın kızlar nasılsınız
bilemedim ne olucak
kesiyor resmen
ben her sabah içiyorum
ayrıca fazla sıkmıyorum
7-8 damla felan okaa
inşallahda yaşamayız
Pasta börek mi?
Allaaaaah ne güzel yermiş burası.
Yiyip kilo almıyoruz ama di mi? Malum yarın tartı günü.
Yeşil çay da olur.
Ama benim tarif problemli. İçine limon halkası, tarçın çubuğu ve karanfil de konacak.
Nasıl şımarığım ama di mi?
Pasta börek mi?
Allaaaaah ne güzel yermiş burası.
Yiyip kilo almıyoruz ama di mi? Malum yarın tartı günü.
Yeşil çay da olur.
Ama benim tarif problemli. İçine limon halkası, tarçın çubuğu ve karanfil de konacak.
Nasıl şımarığım ama di mi?
gunaydın kızlar benım moralım cok bozuk ve cok pişmanım dun aksam yemegınde karnıbahar yııyıp oh bugunu ne guzel hafıf gecırdım dıyodumkı saat 9da ceyrek ekmek ıcınde sucuk yedım sonra cıkolata derken sımdı 69kılo cıktım haftalardır ugrasıoz az yıyerek bı anda 500 gr veremezken 1 gunde nede cabuk 500 gr alıoz ya bıde ben hafta basında 67.9 gormustum ya ben dıyet yapamıom olmuo bıraksam daha ıyı olacak sanırım
ayyy çok güldümdiyosuniyi bakalım nerelerden dökülecek o azimler.azcık göbekten azcık simitten azcık kollardan
dur kız panikleme hemen.bu gün dikkat et toparlarsın. küsüp oyunu bırakmak var mı öyle hiç yakıştıramadımvalla bılmıom cnm zor kılo verıom anındaqda gerı gelıo napcam ben bole 60 olamıcam hıçbı zaman
Merahabalr bnde aranıza katılabilrmym 76 kiloyum acil kilo vermem lazım
Sana en yakın tecrübemi yazayım da rahatla..
Yılbaşı gecesi tamı tamına 2.6 kilo aldım ben.. :18:
Bu kocaman 2.6 kiloyu da ertesinde, sadece 4 günde verdim.
Şöyle:
Sabah kahvaltımı şahane yaptım.
Öğlen yoğurt yedim, üstüne çikolatalı müsli serperek.
Akşamları haşlanmış karışık sebzeyi, sarımsaklı yoğurt ve baharat ilavasiyle, en geç 19:00-19:30 gibi yedim.
Sonrasında dükkanı kapattım. Bitti, gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?