70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar,
nesquik çaya davet etti, geldim..
Var mı demlisinden siyah çay?

limonlu su bağırsaklarıda çalıştırıyor.senin wc ye çare olması lazım

günaydın arkadaşlar çocuklarım su çiçeği oldu çok sıkıntılıyız

geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda iyileşirler
çocuklar kaç yaşlarındalar canım
benimde oğluş var korkuyorum
su çiçeği kızamık kabakulak
ne zaman çıkacak felan aklımda hep sorarım

kız bi gecede 500 gr alınırmı var onda bişey...nettin gülüm ben yazacadım bu hafta şişkoyum diye ortak mı oldun bana
azıcık silkelen vardır o azimin parçaları çıkar bi yerden verirsin yine tatlım
ilaçlardan kurtul geçer hepsi insallah wc için bimdeki form çayları çok iyi geldi bana bi dene istersen.

diyosun iyi bakalım nerelerden dökülecek o azimler.azcık göbekten azcık simitten azcık kollardan

valla bılmıom cnm zor kılo verıom anındaqda gerı gelıo napcam ben bole 60 olamıcam hıçbı zaman

hosgeldın cnm olmazmı bekle sımdı kızlar pasta borekte getırıolar

Pasta börek mi?
Allaaaaah ne güzel yermiş burası.
Yiyip kilo almıyoruz ama di mi? Malum yarın tartı günü.
amanında amanın kim gelmişşşşşşşşşşş
yeşil çay olsa olurmu kii
Yeşil çay da olur.
Ama benim tarif problemli. İçine limon halkası, tarçın çubuğu ve karanfil de konacak.
Nasıl şımarığım ama di mi?

Canım ben ön görüşme için gittim, yani tüm bu bilgileri kadın ücretsiz sundu bana, tahlileri yaptırıp gel dedi, o zaman başlayacağız, ama kararsızım aslında, ayda 200 TL epey koyacak, ama sizin burdaki tavrınızdan sonra daha da gidesim geldi, bakalım inşallah gidebilirim.

Tefal aktifiry merak ediyorum ben de, sen memnunsun demek, olmazsa bende mi alsam, bir araştırayım?? Sağol canım.

Bu leslie için, bu da börekler için, hadi bakalım bugün bol su iç, akşam salata ye.

Kasınca ben de çabuk pes ediyorum canım, en iyisi herşleyden azar azar yemek.

Canım facede baktım fotolarına, ama o dediğin albümde etek hiç belli olmuyor ki, ama genel olarak giyim tarzın hoş ve beyazı çok seviyorsun sanırım, kendine yakıştırmayı da biliyorsun, azcık bana da el atsana, kilolardan hiç güzel giyinemiyom ki
62 aglıycam simdi dogumdan önce 55 tim simdi 62 hayal gibi geliyor
Burda olduğun sürece tekrar o 55 geri gelecek

günaydın arkadaşlar çocuklarım su çiçeği oldu çok sıkıntılıyız
Geçmiş olsun canım.

böre böre aglamak istiyorum kociş bi de sabah ne dese ' akşama baklava alıyım. bu hafta ki kaçamagın olsun' börekleri saymıyo bile adam. boşarım seni bi al gel dedim

1 günki kaçamaktan olmaz canım hemen artı, dikkat et bugün yarın, ödem olabilir, haftaya cumaya kadar dikkat et bak göreceksin 1 kg.bile gidecek, ama sakın bırakma.

Evet yaaa ne güzeldi geçen sene, ben de 72 cm.e kadar düşmüştü belim, bu sene tekrar 80 cm.e ulaştım:18: :18:

Allah şifa versin canım, umarım biran önce iyileşirsin.

yiyp kilo vermeye ugrasıoz cnm tartıda artıyım bu hafta oyarına kadar mucıze olmazsa
buda senın lımonlu tarcınlı karanfıllı cayın afıyet olsun

tabi efenimmm hemennnn
yanlış hatırlamıyorsam sizde baya kilo vermiştiniz dimi
bi ara fotolarınızı görmüştüm.korumayı nasıl başardınız kilonuzu.
bizede anlatırmısınız.biz pek başaramıyoruzda

Sana en yakın tecrübemi yazayım da rahatla..

Yılbaşı gecesi tamı tamına 2.6 kilo aldım ben.. :18:

Bu kocaman 2.6 kiloyu da ertesinde, sadece 4 günde verdim.

Şöyle:
Sabah kahvaltımı şahane yaptım.
Öğlen yoğurt yedim, üstüne çikolatalı müsli serperek.
Akşamları haşlanmış karışık sebzeyi, sarımsaklı yoğurt ve baharat ilavasiyle, en geç 19:00-19:30 gibi yedim.
Sonrasında dükkanı kapattım. Bitti, gitti.

diyosun iyi bakalım nerelerden dökülecek o azimler.azcık göbekten azcık simitten azcık kollardan
ayyy çok güldüm
valla bılmıom cnm zor kılo verıom anındaqda gerı gelıo napcam ben bole 60 olamıcam hıçbı zaman
dur kız panikleme hemen.bu gün dikkat et toparlarsın. küsüp oyunu bırakmak var mı öyle hiç yakıştıramadım
Merahabalr bnde aranıza katılabilrmym 76 kiloyum acil kilo vermem lazım

katıldın bile hoşgeldin

ne guzel cnm ama bende problem var 1 hafta gercekten kacamaksız ve sporla guzel bı menu gecırıorum ve bende 6 dan sonra bısey yemıyorum ama en fazla 300 gr gıdıo buda benım motıvasyonu bozuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…