:90::90::90::90::90::90::90:saol cnm denıcem tavsıyelerını bıde ben hergun deısık menu yapmaya calısıyorum mesala bu ara ögunde meyve yıyosam yarınkınde badem dıgerınde form bıskuvı farklı uygulamaya calısıyorum ama nerde yanlıs yapıom bende cozemıyorum burda dıyetısyende yok varda yok gecen sene gıttım kadın bana senın ıhtıyacın yok dedı gonderdı kendı bı 100 kılo vardı yanlız
gecmıse daldı cıkamıo cnm
[sıze=3]sizi cok ozledım yaaaaaaa oğlum dogsun hayırlısı ıle tekrar gelıcemm aranızaaaa inşl.. Bakın bakalım kg almısmıyımm bir göbiş var o kaa dimiii
Eki Görüntüle 607054 suanda 4.ayımız bitecek ve sadece 3,5 kg aldıkk daha iştahım acılmadıı ama yeemmem de gerekıyor ama dıetekıler gozumun onune gelıyorr sadece saglıklı olanı yiyorum sadece
ee siz nasılsınızzzzzzzzzz[/sıze]
olur canım şimdi bile girebiliyorsan içine diyet+sporla 2 haftada daha rahat giyersinkızlar ya ben 2.5 haftada kilo verirmiyim
şubatın 2'sinde düğün var
bi kıyafetim var kalem etek
üzeri çizgili siyah gömlek bürümcük yakalı bişey işte
ikiside dar kesim
eskiden 36 bedenken oluyordu bana bol olarak
çünkü kalıplarım 38di
şimdi giydim oluyor ama
oturuyor üzerime eşimde istemiyor
üzüerine trençkotum var siyah gerçi
ama sonuçda düğünde çıkarmam gerekir
napıcam şaşırdım
onları giymek istiyorm
bana bi akıl verin
ben 2 haftada biraz zayıflasam belki biraz iyi durur ama
üffffffffffff
:18::18::18::18::18:öyle napalım her hafta senmi artı olacak
birazda bize kalsın artılar minecim
şanfiranşişko şarkıda geçiyor dinlemedin sanırımhain orti
bugünde devam ediyoryorgunluk ve kaygıdan olabiliyor minecim
ne desem bilemedim canım :26:sabah:
1 simit,
1 dilim peynir
Ara:
1 kutu çikolu süt
Öğlen:
1 simit,
1 dilim peynir,
Zero
Ara:
1 kutu süt
Akşamı bilemedim.
ayy hala devam ediyor gıcık oldum gözümehayra yor hayır olsun ..... sen bugün çok yorgun gerginsin ondan olmustur.......
bence meyveyi arada ye canımGünaydın kızlar..
Sabah gene geç kaldım kahvaltı yalan oldu.
Türk kahvesi yaptım içcem şimdi.
Öğlen de ;
SEBZE ÇORBA
KARNIBAHAR YEMEĞİ
SEBZELİ KUSKUS
MEYVE var.
Çorba, karnıbahar, meyve, yogurt iyidir sanırım?
Öptüm sizi.
[/SIZE]
o düzeni oturtamazsak 3 yıl içinde geliyormuş kilolarkilo korumak çoooooooook önemli arkadaşlar, kişiler bana geliyor diyo 10 kg. verdi, tamam bırakıyolar diyo, 1 sene sonra bakıyorum yine eski hale gelmişler diyor, gerçekten öyle ama. onun için arkadaşlar çok kısıp da, diyeti bırakınca hoooooop almak istemiyorsak dengeli beslenmeye dikkat edeceğiz, kendimizi çok kısmadan sağlıklı beslenmeyi öğrenerek yaşam tarzı haline getireceğiz.
Ha bir de dedim ki istediğim kiloya indim diyelim ki, ne kadar süre o kiloda kalırsak, o kilo yerleşir vücuduma dedim, yok öyle birşiey dedi, ömür boyu dikkat etmeliyiz o yüzden, en iyisi mi araya kaçamaklarımızı da güzel serpiştirerek kilo vermeyi öğrenmeliyiz.
geçmiş olsun canım yaaa, üstüste gelmişgünaydın arkadaşlar çocuklarım su çiçeği oldu çok sıkıntılıyız
bırakırsan ne olcak canım daha fazlasını alacaksıngunaydın kızlar benım moralım cok bozuk ve cok pişmanım dun aksam yemegınde karnıbahar yııyıp oh bugunu ne guzel hafıf gecırdım dıyodumkı saat 9da ceyrek ekmek ıcınde sucuk yedım sonra cıkolata derken sımdı 69kılo cıktım haftalardır ugrasıoz az yıyerek bı anda 500 gr veremezken 1 gunde nede cabuk 500 gr alıoz ya bıde ben hafta basında 67.9 gormustum ya ben dıyet yapamıom olmuo bıraksam daha ıyı olacak sanırım
günaydın canımgünaydın kızlar nasılsınız
yarın tartı ben çok fena artıdayım
çok şişim wc problemimde var şişlikte var
bilemedim ne olucak
haftaya sonlara doğru reglde olabilirim
zatn olamıyacağım için atamıyacağım şişliği
bu 3 ay böyle sanırım geçicek
doğum kontrol hapları regl çok etkiliyor
kesiyor resmen
neyse hayırlısıyla bitirelimde
bakalım yarın sonuç ne olucak
döndücüm limonlu suyu sormuştun tatlım
ben her sabah içiyorum
limon boğazlarıda temizliyor
sabah sabah gargara görevi görüğyor
ayrıca fazla sıkmıyorum
7-8 damla felan okaa
şuana kadar mide problemi yaşamadım
inşallahda yaşamayız
suçiçeği aşısı yaptırdınmı canımgeçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda iyileşirler
çocuklar kaç yaşlarındalar canım
benimde oğluş var korkuyorum
su çiçeği kızamık kabakulak
ne zaman çıkacak felan aklımda hep sorarım
boyunuz kaç merak ettimEvet tatlım.. 8 ayda 79 kilodan 63 kiloya inmiştim. Ayda ortalama 2 kilo kaybederek..
Sonra aldım biraz.. Çünkü midem değişse de beynim, oburluğum, iştahım, sinirimi bozan herşeyde yemeğe uzanma halim ne yazık ki değişmiyor.. Benim psikolojimdeki birinin koruması için haftada bir tartılıp, eğer aldıysa diyete geri dönmesi gerekiyor. Zararlı bir şey yiyorsan bir öğünde, diğerlerinde mutlaka talafi ederek davranman gerekiyor vs.
Son olarak Ekim gibi 71 li kilolara yine çıktım. Tatil sonrası.
O günden bu yana da yine diyet günlerim başladı.
En son geçen cuma 65.4 olmuştum.
herhalde sanırsam galibasendemı artıdasın cnm sucuma ortak arıom
hasta oldugunu duymuştum.düsüncelerini onaylamasamda haber sunumu nu begenirdim. ben de bi bakıyımkızlar mehmet ali brand
ölmüş ya daha dün haberleri sunmamışmıydı
benmi yanlış gördüm
dün safra kesesindeki stend değişcekmiş
kalbi durmuş
yoğuın bakıma almışlar
şimdide beyin ölümü gerçekleşti yazıyor haber sitelerinde
sabah 1 bardak ılık limonlu su
9.00 kahvaltı
2 zeytin
2.5 dilim tam buğday
1 dilim peynir
1 haş yum.
1tatlı kas port reçeli
ara yok
14.00
yarım çorba
3 kaşık yoğurt
yarım dilim t.b.
Ara 2 kuru incir, tek şekerli light sütle yapılmış türk kahvesi
akşam 18.30
yarım çorba
yarım sebze
2 kaşık pilav
2 litre su, yarım saat spor
kızlar mehmet ali brand
benmi yanlış gördüm
kalbi durmuş
yoğuın bakıma almışlar
çok güzel cnm yeGünaydın kızlar..
Öğlen de ;
SEBZE ÇORBA
KARNIBAHAR YEMEĞİ
SEBZELİ KUSKUS
MEYVE var.
Öptüm sizi.
diyetisyenin dedikleri çok ama çok doğru cnm zaten bu sistemi hayatımızda uygulasak kilo problemimiz olmazGünaydın kızlarrrr,
Cumaya 1 kala umarım keyifler yerindedir.
Ben demiştim dün diyetisyene gideceğim diye, gittim, öğrendiklerimi paylaşayım. Şimdi ben orda 64 kg. çıktım, sen diyor 64 kalori harcıyorsun vücudun 1saatte hiçbişey yapmasan bile.
64*24=1536 kalori 1 günlük vüdudun hiçbişey yapmasa bile harcadığı kalori
gün içinde çor-çocuk koşturmaca için de dedi ki 150 kalori harcasan dedi
1536+150=1700 yaklaşık kalori
Dediki sen 1700 kalori alırsan günlük ne artı-ne de eksi olursun dedi, kilo vermen için 1200 kalori almam gerekiyormuş
1700-1200=500 kalori günlük artı
haftalık da 500*7=3500 kalori bu da 500 gr. eksi demekmiş, yani haftada 1200 kalorilik bir diyetle 500 gr.verebilirmişim, eğer buna spor da eklersen haftalık 1 kg.a çıkabilirsin, ayda da ortalama 4 kg. verebilirsin dedi.
7000 kalori=1 kg. demekmiş bu arada
ideal kilo=55 olacakmış
vücut yağ oranım:19 çıktı
sağlıklısı 11 olanmış, 8 kg. yağdan vermen gerek dedi.
Fiyatı konusuna gelince, ben yediklerimi anlatınca sen zaten biliyosun dedi bu işi, normalde haftalık alıyorum, aylık 300 tl dedi, seni 15 günde çağırırım ayda 2 kere 200 dedi, bazen 3 haftada bir de çağırabilirim dedi, ama asıl önemli olan dedi Kİ
KİLO KORUMAK
KİLO KORUMAK
kilo korumak çoooooooook önemli arkadaşlar, kişiler bana geliyor diyo 10 kg. verdi, tamam bırakıyolar diyo, 1 sene sonra bakıyorum yine eski hale gelmişler diyor, gerçekten öyle ama. onun için arkadaşlar çok kısıp da, diyeti bırakınca hoooooop almak istemiyorsak dengeli beslenmeye dikkat edeceğiz, kendimizi çok kısmadan sağlıklı beslenmeyi öğrenerek yaşam tarzı haline getireceğiz.
Ha bir de dedim ki istediğim kiloya indim diyelim ki, ne kadar süre o kiloda kalırsak, o kilo yerleşir vücuduma dedim, yok öyle birşiey dedi, ömür boyu dikkat etmeliyiz o yüzden, en iyisi mi araya kaçamaklarımızı da güzel serpiştirerek kilo vermeyi öğrenmeliyiz.
hepinize günaydınlar şekerler geçmişe daldım çıkamadımmenü yazım mı karar veremedim
sabah:2 dilim ekmek ,az peynir,bol yeşillik,az şekerli çay.. şekeri hala bırakamadım
ara:yok
ögle: yaptım börekleri epeyde yedim
ara:ögle çok yiyince yok tabi
akşam: bol vicdan azamı, 2 bardak çay, 3 form bisküvi,
dün leslie yapmadım 3 mille baslamıştım 5 gündür ara vermeden yaptım ama dün bacaklarım agrıyordu canım istemedi ...
suzim gördüm asagıda aman dikkat iş arkadasına yakalanma
geçmiş olsun cnm sakın sabun ıslak mendil değdirme iz kalır allah korusungünaydın arkadaşlar çocuklarım su çiçeği oldu çok sıkıntılıyız
62 aglıycam sididogumdan önce 55 tim simdi 62 hayal gibi geliyor
olurmu hiç cnmgunaydın kızlar benım moralım cok bozuk ve cok pişmanım dun aksam yemegınde karnıbahar yııyıp oh bugunu ne guzel hafıf gecırdım dıyodumkı saat 9da ceyrek ekmek ıcınde sucuk yedım sonra cıkolata derken sımdı 69kılo cıktım haftalardır ugrasıoz az yıyerek bı anda 500 gr veremezken 1 gunde nede cabuk 500 gr alıoz ya bıde ben hafta basında 67.9 gormustum ya ben dıyet yapamıom olmuo bıraksam daha ıyı olacak sanırım
hoşgeldinnnnnnMerhaba kızlar,
nesquik çaya davet etti, geldim..
Var mı demlisinden siyah çay?
tabiki aramıza hoşgeldinMerahabalr bnde aranıza katılabilrmym 76 kiloyum acil kilo vermem lazım
kızlar mehmet ali brand
benmi yanlış gördüm
kalbi durmuş
yoğuın bakıma almışlar
yine birsey ögrentim sagol bilgin icin canimGöz seyirmesi yorgunuk ve vitaminsizlik belirtisi. Bir ara göz hastanesinde çalışmıştım. Vitamin takviyesi al bence.
resim koy albümüne neslim bizde bakalimkızlar ya ben 2.5 haftada kilo verirmiyim
şubatın 2'sinde düğün var
bi kıyafetim var kalem etek
üzeri çizgili siyah gömlek bürümcük yakalı bişey işte
ikiside dar kesim
eskiden 36 bedenken oluyordu bana bol olarak
çünkü kalıplarım 38di
şimdi giydim oluyor ama
oturuyor üzerime eşimde istemiyor
üzüerine trençkotum var siyah gerçi
ama sonuçda düğünde çıkarmam gerekir
napıcam şaşırdım
onları giymek istiyorm
bana bi akıl verin
ben 2 haftada biraz zayıflasam belki biraz iyi durur ama
üffffffffffff
esin izin alamazmi napcan zerram :26: allahin izniyle bir cözüm bulunur isallah canim2 haftada dikkat edersen 2 kilo gider
birazda sdüzenli spor giyme şansın olabilir neslim
eşinin kriterleri nasıl bilmiyorum ama üzerine yapışmıyorsa sorun olmaz..
işyerinde ara tatili olunca herkes sırayla izne çıkıyor canım
banada 1 hafta düştü...
iyi diyelim iyi olalim fistikBilmiorum canım ama burdan biraz daha uzak kalırsam istemediğim şeyler olucak onu biliorum.
Sen nasılsın?
klavyeyi fazla kullanmadigimiz icin süpeleniyorlar tatlimyedim valla ben simdiden çeksem mi ceza mı:26::26::26::26::26::26:
mikemmelsin.....
erkeklerin aklı başına geç geliyo..boşver geçmişi hatırlayıp canını sıkma....
ben seni çok iyi anlıyorum etrafın lafına kafanı takma diycemde insanın yinede canı sıkılıyo....allaha şükür başka problemide yokmuş varsın 3 ay geç yürüsün.....emin ol senin yerinde olmak isteyen çoook anne var.resmini de gördüm çınarın çok tatlı. 2 yıl sonra gör nasıl peşinde koşturacak seni......
makarna yerine normal salata yapsan tam süper olacakkkk.......
hayra yor hayır olsun ..... sen bugün çok yorgun gerginsin ondan olmustur.......
ayyy canım benim yakalandın mı iş arkadaşına amannn dikkat.....ortim ben sana güveniyodum.:44::44::44: bu hafta biz yazıcaz sişkoyum diye desene...
amannnn olmuş gari..bende börek yedim .liste sonunu beraber paylaşırız
ayy yirimmmsizi cok ozledım yaaaaaaa oğlum dogsun hayırlısı ıle tekrar gelıcemm aranızaaaa inşl.. bakın bakalım kg almısmıyımm bir göbiş var o kaa dimiii
Eki Görüntüle 607054 suanda 4.ayımız bitecek ve sadece 3,5 kg aldıkk daha iştahım acılmadıı ama yeemmem de gerekıyor ama dıetekıler gozumun onune gelıyorr sadece saglıklı olanı yiyorum sadece
ee siz nasılsınızzzzzzzzzz
canlarım benim hepiniz iyi ki varsınız
toplu cevap vereyim dedim aynı şeyleri ayrı ayrı yazmayayım diye..
dün işte ben bulaşıkları tek başıma yıkadıktan sonra çöpü filan de yıkamıştım
minik çöpler kalmıştı onlar için de bi poşet koydum çöp kuruyana kadar onun içine koyalım diye
sabah kalktığımda o çöp atılmıştı, kapının dışında çöpler vardı onlar atılmıştı..
eve benden önce gelmiş tartıştığımız arkadaşım
gayet iyi davranmış benim diğer yakın arkadaşıma..
ben geldim o tartıştığım kız yemek hazırladı yedik filan..
yemekte ilk başta kızın yüzüne bile bakasım yoktu hemen yiyip kalkcaktım zaten namazımı kılmaya
bu sırada o muhabbet açtı geçenki sınavımdan kaç aldığımı filan sordu
sonra ben de muhabbeti uzattım gerginlik daha fazla olmasın diye
sonuçta 5. yılım benim bu kızla.. ailesiyle filan tanışıyrum aramın bozuk olmasını hiç istemem ama yaptıklarına bakılırsa anlamış gibi duruyor hatasını..
inşallah bi daha böyle bir şeyle karşılaşmam..
şimdi normal gibiyiz bakalım..
bu arada nesli canım bu yıl var bi de seneye var 1.5 yıl daha birlikteyiz yani..
sorun çıkmadan şu okul biteydi iyiydi
uzun ve karmaşık anlattım sanırım kusuruma bakmayın
içimi döktüm işte..
iyi ki varsınız cidden
yarin cuma canim aksami hafif atlat kahvaltida fazla kacirirsan :18: affiyet olsuncanım zaten yanlışını biliyosun pizza çok olmuş ama tolere etmişsin. pişmanlık duyup düzeltmeye çalışmak önemli tebrikler. yarın ben kuzenle kahvaltıya gidicem bakalım ben ne yapıcam
hosgeldin canim ben seni hatirliyorum canim minik kizin vardin tatile gitmisdiniz suyu sevmisdinkızlaaaarr,
var mı beni hatırlayan bilmem ama ben geri dönüyorum aranıza.evdeki tartı yanlış değilse 61 kg oldum(ama bence daha fazla görüüyorum.aldığım yorumlar da kilo aldığım yönünde.kendi kendime kontrol edip yazmaya çalışıyorum ancak başaramayacağım sanırım.yazmaya başlamam lazım size de.benim kız çok yarama pc açtırmıyor akşamları fırsat buldukça yazcam inşllh menülerimi..
bugün:
sabah:1 dilim denge lıght,1 kk peynir,2 zeytin
ara:1 elma
öğle:az çorba,1 biber dolması,yoğurt
akşam:2 çk pilav,4 yk ciğer,yoğurt
ara:1 portakal,8 badem
umarım çok kötü bulmazsınız.
ara ara öyle oluyor canim ama bozma morelini ödem tutmusdur vucutSanırım regl dönemim yaklaştığı için çok şişkinim tartı bile fazla gösteriyor böyle olduğu zaman hemen moralim bozuluyor diyeti spor yalan oluyor
hayirlisi tatlim insallah bu günlerde gececek canim benimcanim benim kirizleri azaldi ama tam iylesmedi hayla cok hareketli buyudukce gucleniyor bas edemiyorum alti yaini doldursa rehabilitasiyonmerkezi yatili alacak gunduzlu goturemiyormusum piskolojim baya bozuldu bekliyom bakalim ne olacak
unutmamisin canim oglumun saglik sorunlarindan dolayi piskolojim iyi degildi esimin de surekli hakaretler beni o asamaya getirdi ama aileler araya girdi ikinizinde sinirleri yipranmi cocugun okulunu bekleyin belki cocuk duzeldikce sizde toparlanirsiniz olmasa o zaman kararinizi verirsiniz dediler esimin amcasi baya esime kizmisti kadinin derdi kendine yeter sen nasil birde ustune gidersin diye ama o gunden beri baya degisti kendini toparladi bakalim hayirlisi ne ise o olsun.....
günaydin fistik seni görmek ne güzel baslamissin güzel menülerineGünaydın kızlar..
Öğlen de ;
SEBZE ÇORBA
KARNIBAHAR YEMEĞİ
SEBZELİ KUSKUS
MEYVE var.
Öptüm sizi.
hosgeldin canim ayy negüzel ya dilek geldmis sen gelmissin gamze burdagelcem kuzum gelcem ama finaller fena sıkıştıryor beni :26::26:
ahanda ben bugün öle uyandım güne hapşurmalar fena bi şekilde ard arda
hoşbuldum kuzum
gelicem bu hafta canım aranıza en azından eşim gündüze geçmişken menü pylaşımı yapmak istiyorum sorumluluk olur en azından herşeyi mideye götürmem böylelikle
he valla iyice kaçak oldum ama bu bana fazlasıyla vücuduma +olarak döndü eminim tartınında zati pili zayıflamaış saçam bişi ölçüo kilomu 5,5 kglık şişeyi ölçmüo şuan şahsen benide çok düşük ölçüo
Allahım böle menüleri görmeyi çok özeldim benn
birazdan menümle karşınızda olucam kızçelerim seviyorum sizleri unutulmadınız kalbimin ve aklımın hep bir köşesindesiniz
cok sagol fadimecim cok güzel bilgiler bunlarGünaydın kızlarrrr,
Cumaya 1 kala umarım keyifler yerindedir.
Ben demiştim dün diyetisyene gideceğim diye, gittim, öğrendiklerimi paylaşayım. Şimdi ben orda 64 kg. çıktım, sen diyor 64 kalori harcıyorsun vücudun 1saatte hiçbişey yapmasan bile.
Dediki sen 1700 kalori alırsan günlük ne artı-ne de eksi olursun dedi, kilo vermen için 1200 kalori almam gerekiyormuş
haftalık da 500*7=3500 kalori bu da 500 gr. eksi demekmiş, yani haftada 1200 kalorilik bir diyetle 500 gr.verebilirmişim, eğer buna spor da eklersen haftalık 1 kg.a çıkabilirsin, ayda da ortalama 4 kg. verebilirsin dedi.
7000 kalori=1 kg. demekmiş bu arada
ideal kilo=55 olacakmış
sağlıklısı 11 olanmış, 8 kg. yağdan vermen gerek dedi.
Fiyatı konusuna gelince, ben yediklerimi anlatınca sen zaten biliyosun dedi bu işi, normalde haftalık alıyorum, aylık 300 tl dedi, seni 15 günde çağırırım ayda 2 kere 200 dedi, bazen 3 haftada bir de çağırabilirim dedi, ama asıl önemli olan dedi Kİ
KİLO KORUMAK
KİLO KORUMAK
kilo korumak çoooooooook önemli arkadaşlar, kişiler bana geliyor diyo 10 kg. verdi, tamam bırakıyolar diyo, 1 sene sonra bakıyorum yine eski hale gelmişler diyor, gerçekten öyle ama. onun için arkadaşlar çok kısıp da, diyeti bırakınca hoooooop almak istemiyorsak dengeli beslenmeye dikkat edeceğiz, kendimizi çok kısmadan sağlıklı beslenmeyi öğrenerek yaşam tarzı haline getireceğiz.
günaydin zerramnarçiçeği tekrar hoş geldin aramıza
biz hala bıraktığın yerdeyiz...
günaydın canım..
iyiymiş afiyet olsun
madem yemek çıkıyodu niye kendini yoruyorsun evden getirerek
muhakkak yiyeceğin bişey çıkar menüde
agünaydın ptty artık gel ama
günaydın kızlar....
burda bugün hafif soğuk ama güneşli güel bir hava varrr....
ortim senide gördüm aşağıda günaydın sanada
naptın gittinmi diyetisyene
morel bozmak yok bebegim hosgeldin tekrarGünaydın kızlarr. Çok keyifsizim. Haftam yoğun geçiyor buraya pek uğrayamadım.
yediklerime çok dikkat ettim.spor yapamadım.bu sabah tartıldım hiç kilo verememişim
100 gr. dahi gitse motive oluyorum ama o bile gitmedi.çok moralsizim
ama yılmak pes etmek yok diyorum kendi kendime.madem bu kilo hayatımı bu kadar zehir ediyor bana
özgüvenimi yerle bir ediyor.yeter artık savaşıcam onunla. bıkmıycam.bırakmıycam...
Bugünkü menü
Sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim tahin helva
1 bardak şekersiz çay
Ara:
1 türk kahve
2 ad. form bisküvi (paketin içinden 2 ad.)
Öğle:
3-4 yk. ekşili yuvalama
1 kase yoğurt
Ara:
2 ad.form bisküvi
Akşam:
1 kase çorba
1 dilim çavdar ekmeği
Ara:
1 portakal
benim esimde öyle inadina yapiyor sankiÖncelikle herkese günaydın.
Burası acayip bir yermiş kıslar. Sabah olsada girsem diye sabırsızlanıyorum
Akşam çok kötü bir şey yaptım ben Bir dilim pizzzaaa yidimXSevgili eşim evde miiiis gibi kereviz birde yeşil mercimek yemeği varken ben piza yicem diye tutturdu. Gıcık adam. Diyete başladığım ilk günlerde de kutu kutu tatlı alıp gelirdi.
sabah geç kaldım. Şimdi yarım sürehi ılık limonlu su yaptım onu içiyorum. Malum bağırsaklarSonrada muslimi yirim. Öğlende artık az çorba az yemek 1 dilim ekmek bol salata.
Geçmiş olsun canım. Umarım kuzucuğun ve sen daha iyi olursunuz. Geçen gün Yalan Dünya da Selahhatinin söylediği laf çok güzeldi. "Okumak cahilliği alır ERKEKLİK baki kalır" İnşallah eşin kafasını iyice toparlamıştır.
Paylaşım için teşekkürler, bende hiiç bilmiyordum bunları. Liste filan düzenlemedi mi sana? Şunu yime şu saatte yime?
günaydin ortimprobleminin çözülmesine sevindim.., oda yaptıgının yanlış oldugunu anlamış demek ki. kızın başına düsen tas bidaha kalkmaz umarım.sende gerginligi uzatmamakla iyi yapmışsın .
çok iyisin.. sabah içtigin limonlu suyun faydasını görüyormusun mide agrıtmaktan baska bişeye yaramadıgını söylüyorlarda....
ykmışsın pizayı zaten problem kalmamış iyisinn....
afiyet olsun menün güzel..
iyidir iyidir
sevdim diyetisyenini ne güzel anlatmış....
hemen sıkma canını verirsin acelemiz yokya bi ileri bi duraklayarak gidicez yeterki kararlı olalım.bu hafta bende vermedim gibi
sagol tatlim beni düsündügün icinhepinize günaydınlar şekerler geçmişe daldım çıkamadımmenü yazım mı karar veremedim
sabah:2 dilim ekmek ,az peynir,bol yeşillik,az şekerli çay.. şekeri hala bırakamadım
ögle: yaptım börekleri epeyde yedim
ara:ögle çok yiyince yok tabi
akşam: bol vicdan azamı, 2 bardak çay, 3 form bisküvi,
dün leslie yapmadım 3 mille baslamıştım 5 gündür ara vermeden yaptım ama dün bacaklarım agrıyordu canım istemedi ...
suzim gördüm asagıda aman dikkat iş arkadasına yakalanma
ben sana yetisemiyorum ortim öyle demebaşarırız insallah sen bi kere basarmışsın yine yaparsınben daha yol alamadım bile.
kızlar bugün küçük boy pizza yedim demeştim. Nasıl içerlediysem hırs yapıp spor salonuna gittim 600 kalori civarı yaktım. şuan içim çok huzurlu.
Yarın da evde gün var tepsi tepsi börekler kekler tatlılar nasıl dayancam bilmiyorum:44:
Bugün ki menüm.
Aç karnına 20 mekik
20 şınav
20 dak. Eliptical
toplam 250 kalori
kahvaltım.
2 dilim ekmek
labne peyniri i tatlı kaşığı tepeleme
domates
maydanoz ile sandwich hazırladım
ara
iki avuç fındık-badem-leblebi karışımı
yeşil çay
öğle
roka salatası
3 adet yumurta büyüklüğünde köfte
büyük kase tepeleme yoğurt
bir dilim ekmek
akşam yemeği niyetine
bir adet küçük boy pizza
bir avuç büyüklüğünde sade krep
nasıl olmuş sizce?
böre böre aglamak istiyorumkociş bi de sabah ne dese ' akşama baklava alıyım. bu hafta ki kaçamagın olsun' börekleri saymıyo bile adam. boşarım seni bi al gel dedim
kızlaaaarr,
var mı beni hatırlayan bilmem ama ben geri dönüyorum aranıza.evdeki tartı yanlış değilse 61 kg oldum(ama bence daha fazla görüüyorum.aldığım yorumlar da kilo aldığım yönünde.kendi kendime kontrol edip yazmaya çalışıyorum ancak başaramayacağım sanırım.yazmaya başlamam lazım size de.benim kız çok yarama pc açtırmıyor akşamları fırsat buldukça yazcam inşllh menülerimi..
Bugün:
Sabah:1 dilim denge lıght,1 kk peynir,2 zeytin
ara:1 elma
öğle:az çorba,1 biber dolması,yoğurt
akşam:2 çk pilav,4 yk ciğer,yoğurt
ara:1 portakal,8 badem
umarım çok kötü bulmazsınız.
iyi akşamlar kızlarrr menümü paylaşıyım
sabah:2dlm tam buğday ekmeğiyle yapılmış tost,1 bardak çay
öğlen:2dilim fırında mücver,yoğurt,4yk bulgur pilavı
ara:1 yeşil çay,1 kuru kayısı
akşam:3 kaşık sebze çorbası,1.5 dilim mücver,bol kekikli domates salatası,2yk yoğurt
ara:1 misket elma sonrasında 1 şekersiz türk kahvesi
1.5lt su
1 saat spor
Ortim nerelerdesinnnn
günaydın kızlarrrr,
cumaya 1 kala umarım keyifler yerindedir.
Ben demiştim dün diyetisyene gideceğim diye, gittim, öğrendiklerimi paylaşayım. şimdi ben orda 64 kg. çıktım, sen diyor 64 kalori harcıyorsun vücudun 1saatte hiçbişey yapmasan bile.
dediki sen 1700 kalori alırsan günlük ne artı-ne de eksi olursun dedi, kilo vermen için 1200 kalori almam gerekiyormuş
haftalık da 500*7=3500 kalori bu da 500 gr. Eksi demekmiş, yani haftada 1200 kalorilik bir diyetle 500 gr.verebilirmişim, eğer buna spor da eklersen haftalık 1 kg.a çıkabilirsin, ayda da ortalama 4 kg. Verebilirsin dedi.
7000 kalori=1 kg. Demekmiş bu arada
ideal kilo=55 olacakmış
sağlıklısı 11 olanmış, 8 kg. Yağdan vermen gerek dedi.
Fiyatı konusuna gelince, ben yediklerimi anlatınca sen zaten biliyosun dedi bu işi, normalde haftalık alıyorum, aylık 300 tl dedi, seni 15 günde çağırırım ayda 2 kere 200 dedi, bazen 3 haftada bir de çağırabilirim dedi, ama asıl önemli olan dedi k[sıze=3]i
kilo korumak
kilo korumak
[/sıze]kilo korumak çoooooooook önemli arkadaşlar, kişiler bana geliyor diyo 10 kg. Verdi, tamam bırakıyolar diyo, 1 sene sonra bakıyorum yine eski hale gelmişler diyor, gerçekten öyle ama. Onun için arkadaşlar çok kısıp da, diyeti bırakınca hoooooop almak istemiyorsak dengeli beslenmeye dikkat edeceğiz, kendimizi çok kısmadan sağlıklı beslenmeyi öğrenerek yaşam tarzı haline getireceğiz.
[sıze=3]
[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?