70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet tatlım.. 8 ayda 79 kilodan 63 kiloya inmiştim. Ayda ortalama 2 kilo kaybederek..

Sonra aldım biraz.. Çünkü midem değişse de beynim, oburluğum, iştahım, sinirimi bozan herşeyde yemeğe uzanma halim ne yazık ki değişmiyor.. Benim psikolojimdeki birinin koruması için haftada bir tartılıp, eğer aldıysa diyete geri dönmesi gerekiyor. Zararlı bir şey yiyorsan bir öğünde, diğerlerinde mutlaka talafi ederek davranman gerekiyor vs.

Son olarak Ekim gibi 71 li kilolara yine çıktım. Tatil sonrası.
O günden bu yana da yine diyet günlerim başladı.
En son geçen cuma 65.4 olmuştum.

3 gündür biraz keyifsizim vücudum şişti o da huzursuzluk yarattı bende...buyüzden spor bile yapamadım....yarına inşlh bu şişlik etki etmez....

Teşekkürler ya erkek arkadaşım biras fazlan war dedi geçen hafta we benm önmde ondan ayrı geçireceğim 1 ay war döndüğümde çok farklı olmam gerekiyo yardım edinn

bizde istediğimiz kilolara ineriz inş. zaten inersem bende senın taktıgı uygulamayı ıstıyorum haftada bır tartılıp aldıysam dıkkat ederek bıda kılo almak ıstemıyorum

ne güzel darısı başımıza artıkınn

evet tatşlım beyazı siyahı ve kırmızıyı çok severim
canım o resimlerin çoğu işyerindeki pcmde kaldı
almadımda
bi ara gidip eski resimlerimi toparlamam lazım
aslında timewierlada halledebilirim
boy olrak vardı bi resmimde

valla tebrik maşallah püsküüt
gerçi çabuk gelen çabuk gider diyoruz herzaman
bende en son 61 görmüştüm
burda sonrasında 3-4 kilo aldık geri geldik

ne guzel cnm ama bende problem var 1 hafta gercekten kacamaksız ve sporla guzel bı menu gecırıorum ve bende 6 dan sonra bısey yemıyorum ama en fazla 300 gr gıdıo buda benım motıvasyonu bozuyo
Sana bir tavsiye.. Ne yapıyorsan onu değiştir.
Özetle; şaşırtmaca yap.
Belli ki vücudun senin oturttuğn beslenme koduna alışmış, gardını almış. Fazla kalori yakmamaya başlamış.
Yoğurt tüketimini mutlaka arttır.
Suyu mutlaka 3 litre iç.
Sabahları mutlaka bir çay bardağı suya 1 çay kaşığı ELMA sirkesi koy ve iç.

Kızlar hepinizden özür dileyerek, Püsküütümüze ısmarlıyorum.
Teşekkürler..
Yalnız.. ben çay ziyareti için Perşembeyi seçerek sanırım hata yaptım.
Bunları yersem, yarın tartı bey günaydın demeyecektir, eminim..

yogurt ve suyu cok tuketıyorum ama elma sırkesı tavsıyenı denıcem tesk

Hoşgeldin püsküüt
çay davetimi geri çevirmediğine sevindim
tabiiii sıcak çayımız vardı demlisinden siyah siyah yanında da simit ama yarım yemeni tercih ederiz
sonra bizim gibi olma

O güzel mesajı nasıl geri çevirebilirdim ki?
Teşekkürler, davet için..
Bir simit 5 dilim ekmeğe bedel.
Ben hiç almayayım en iyisi..

slm cnm:) 2.5 hafta az bir zaman değil bence verebilirsin kilo...zaten kıyafet üzerime oluyor demişsin...halledebilirsin bence ....yok olmadı başka bir kıyafet giyersin artık ...

çek valla müstahak bana
3 gündür biraz keyifsizim vücudum şişti o da huzursuzluk yarattı bende...buyüzden spor bile yapamadım....yarına inşlh bu şişlik etki etmez....
su içmiyormusun....ben içmeyince hemen şişerimde

yogurt ve suyu cok tuketıyorum ama elma sırkesı tavsıyenı denıcem tesk
Düzenli yapmanı öneririm. Hem asit ortamını dengeliyor. Hem de kandaki insülin dengesizliklerini, dolayısı ile iştah durumunu düzene sokuyor.

Ama en önemlisi, yaptığın her ne ise onu değiştir.
Misal her sabah 2 dilim ekmek yiyorsan yarın yeme. Ekmeği öğlene kaydır.
Ne bileyim, ara öğünde meyve yiyorsan kaldır yerine 5 badem koy.
Uyguladığın yöntemi değiştir, 18:00 de kapatma dükkanı da gece 21:00 de 1 bardak süt iç.
Özet kelime: Değiştir ve metabolizmanı şaşırt ki.. alışkanlığından sıyrılsın, şaşırsın, bir hareket gelsin. İşin özü bu.

Size keyifli sohbetler kızlar..

Kendinize iyi bakın... Benim zaman bitti.. Ayrılmam lazım.

Yarın tartı beyden müjdeli haberler almanızı diliyorum..

saol cnm denıcem tavsıyelerını bıde ben hergun deısık menu yapmaya calısıyorum mesala bu ara ögunde meyve yıyosam yarınkınde badem dıgerınde form bıskuvı farklı uygulamaya calısıyorum ama nerde yanlıs yapıom bende cozemıyorum burda dıyetısyende yok varda yok gecen sene gıttım kadın bana senın ıhtıyacın yok dedı gonderdı kendı bı 100 kılo vardı yanlız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…