Merhaba kızlar,
nesquik çaya davet etti, geldim..
Var mı demlisinden siyah çay?
tabi efenimmm hemennnn
yanlış hatırlamıyorsam sizde baya kilo vermiştiniz dimi
bi ara fotolarınızı görmüştüm.korumayı nasıl başardınız kilonuzu.
bizede anlatırmısınız.biz pek başaramıyoruzda
ayyy çok güldüm
dur kız panikleme hemen.bu gün dikkat et toparlarsın. küsüp oyunu bırakmak var mı öyle hiç yakıştıramadım
katıldın bile hoşgeldin
Evet tatlım.. 8 ayda 79 kilodan 63 kiloya inmiştim. Ayda ortalama 2 kilo kaybederek..
Sonra aldım biraz.. Çünkü midem değişse de beynim, oburluğum, iştahım, sinirimi bozan herşeyde yemeğe uzanma halim ne yazık ki değişmiyor.. Benim psikolojimdeki birinin koruması için haftada bir tartılıp, eğer aldıysa diyete geri dönmesi gerekiyor. Zararlı bir şey yiyorsan bir öğünde, diğerlerinde mutlaka talafi ederek davranman gerekiyor vs.
Son olarak Ekim gibi 71 li kilolara yine çıktım. Tatil sonrası.
O günden bu yana da yine diyet günlerim başladı.
En son geçen cuma 65.4 olmuştum.
Evet tatlım.. 8 ayda 79 kilodan 63 kiloya inmiştim. Ayda ortalama 2 kilo kaybederek..
Sonra aldım biraz.. Çünkü midem değişse de beynim, oburluğum, iştahım, sinirimi bozan herşeyde yemeğe uzanma halim ne yazık ki değişmiyor.. Benim psikolojimdeki birinin koruması için haftada bir tartılıp, eğer aldıysa diyete geri dönmesi gerekiyor. Zararlı bir şey yiyorsan bir öğünde, diğerlerinde mutlaka talafi ederek davranman gerekiyor vs.
Son olarak Ekim gibi 71 li kilolara yine çıktım. Tatil sonrası.
O günden bu yana da yine diyet günlerim başladı.
En son geçen cuma 65.4 olmuştum.
evet tatşlım beyazı siyahı ve kırmızıyı çok severimCanım ben ön görüşme için gittim, yani tüm bu bilgileri kadın ücretsiz sundu bana, tahlileri yaptırıp gel dedi, o zaman başlayacağız, ama kararsızım aslında, ayda 200 TL epey koyacak, ama sizin burdaki tavrınızdan sonra daha da gidesim geldi, bakalım inşallah gidebilirim.
Tefal aktifiry merak ediyorum ben de, sen memnunsun demek, olmazsa bende mi alsam, bir araştırayım?? Sağol canım.
Bu leslie için, bu da börekler için, hadi bakalım bugün bol su iç, akşam salata ye.
Kasınca ben de çabuk pes ediyorum canım, en iyisi herşleyden azar azar yemek.
Canım facede baktım fotolarına, ama o dediğin albümde etek hiç belli olmuyor ki, ama genel olarak giyim tarzın hoş ve beyazı çok seviyorsun sanırım, kendine yakıştırmayı da biliyorsun, azcık bana da el atsana, kilolardan hiç güzel giyinemiyom ki
Burda olduğun sürece tekrar o 55 geri gelecek
Geçmiş olsun canım.
1 günki kaçamaktan olmaz canım hemen artı, dikkat et bugün yarın, ödem olabilir, haftaya cumaya kadar dikkat et bak göreceksin 1 kg.bile gidecek, ama sakın bırakma.
Evet yaaa ne güzeldi geçen sene, ben de 72 cm.e kadar düşmüştü belim, bu sene tekrar 80 cm.e ulaştım:18: :18:
Allah şifa versin canım, umarım biran önce iyileşirsin.
valla tebrik maşallah püsküütSana en yakın tecrübemi yazayım da rahatla..
Yılbaşı gecesi tamı tamına 2.6 kilo aldım ben.. :18:
Bu kocaman 2.6 kiloyu da ertesinde, sadece 4 günde verdim.
Şöyle:
Sabah kahvaltımı şahane yaptım.
Öğlen yoğurt yedim, üstüne çikolatalı müsli serperek.
Akşamları haşlanmış karışık sebzeyi, sarımsaklı yoğurt ve baharat ilavasiyle, en geç 19:00-19:30 gibi yedim.
Sonrasında dükkanı kapattım. Bitti, gitti.
Sana bir tavsiye.. Ne yapıyorsan onu değiştir.ne guzel cnm ama bende problem var 1 hafta gercekten kacamaksız ve sporla guzel bı menu gecırıorum ve bende 6 dan sonra bısey yemıyorum ama en fazla 300 gr gıdıo buda benım motıvasyonu bozuyo
Teşekkürler..
Kızlar hepinizden özür dileyerek, Püsküütümüze ısmarlıyorum.
Sana bir tavsiye.. Ne yapıyorsan onu değiştir.
Özetle; şaşırtmaca yap.
Belli ki vücudun senin oturttuğn beslenme koduna alışmış, gardını almış. Fazla kalori yakmamaya başlamış.
Yoğurt tüketimini mutlaka arttır.
Suyu mutlaka 3 litre iç.
Sabahları mutlaka bir çay bardağı suya 1 çay kaşığı ELMA sirkesi koy ve iç.
Teşekkürler..
Yalnız.. ben çay ziyareti için Perşembeyi seçerek sanırım hata yaptım.
Bunları yersem, yarın tartı bey günaydın demeyecektir, eminim..
O güzel mesajı nasıl geri çevirebilirdim ki?Hoşgeldin püsküüt
çay davetimi geri çevirmediğine sevindim
tabiiii sıcak çayımız vardı demlisinden siyah siyah yanında da simit ama yarım yemeni tercih ederiz
sonra bizim gibi olma
ama bu bize yaspılırmı
Kızlar hepinizden özür dileyerek, Püsküütümüze ısmarlıyorum.
kızlar ya ben 2.5 haftada kilo verirmiyim
şubatın 2'sinde düğün var
bi kıyafetim var kalem etek
üzeri çizgili siyah gömlek bürümcük yakalı bişey işte
ikiside dar kesim
eskiden 36 bedenken oluyordu bana bol olarak
çünkü kalıplarım 38di
şimdi giydim oluyor ama
oturuyor üzerime eşimde istemiyor
üzüerine trençkotum var siyah gerçi
ama sonuçda düğünde çıkarmam gerekir
napıcam şaşırdım
onları giymek istiyorm
bana bi akıl verin
ben 2 haftada biraz zayıflasam belki biraz iyi durur ama
üffffffffffff
çek valla müstahak banaCanım ben ön görüşme için gittim, yani tüm bu bilgileri kadın ücretsiz sundu bana, tahlileri yaptırıp gel dedi, o zaman başlayacağız, ama kararsızım aslında, ayda 200 TL epey koyacak, ama sizin burdaki tavrınızdan sonra daha da gidesim geldi, bakalım inşallah gidebilirim.
Tefal aktifiry merak ediyorum ben de, sen memnunsun demek, olmazsa bende mi alsam, bir araştırayım?? Sağol canım.
Bu leslie için, bu da börekler için, hadi bakalım bugün bol su iç, akşam salata ye.
Kasınca ben de çabuk pes ediyorum canım, en iyisi herşleyden azar azar yemek.
Canım facede baktım fotolarına, ama o dediğin albümde etek hiç belli olmuyor ki, ama genel olarak giyim tarzın hoş ve beyazı çok seviyorsun sanırım, kendine yakıştırmayı da biliyorsun, azcık bana da el atsana, kilolardan hiç güzel giyinemiyom ki
Burda olduğun sürece tekrar o 55 geri gelecek
Geçmiş olsun canım.
1 günki kaçamaktan olmaz canım hemen artı, dikkat et bugün yarın, ödem olabilir, haftaya cumaya kadar dikkat et bak göreceksin 1 kg.bile gidecek, ama sakın bırakma.
Evet yaaa ne güzeldi geçen sene, ben de 72 cm.e kadar düşmüştü belim, bu sene tekrar 80 cm.e ulaştım:18: :18:
Allah şifa versin canım, umarım biran önce iyileşirsin.
su içmiyormusun....ben içmeyince hemen şişerimde3 gündür biraz keyifsizim vücudum şiştio da huzursuzluk yarattı bende...buyüzden spor bile yapamadım....yarına inşlh bu şişlik etki etmez....
Düzenli yapmanı öneririm. Hem asit ortamını dengeliyor. Hem de kandaki insülin dengesizliklerini, dolayısı ile iştah durumunu düzene sokuyor.yogurt ve suyu cok tuketıyorum ama elma sırkesı tavsıyenı denıcem tesk
Düzenli yapmanı öneririm. Hem asit ortamını dengeliyor. Hem de kandaki insülin dengesizliklerini, dolayısı ile iştah durumunu düzene sokuyor.
Ama en önemlisi, yaptığın her ne ise onu değiştir.
Misal her sabah 2 dilim ekmek yiyorsan yarın yeme. Ekmeği öğlene kaydır.
Ne bileyim, ara öğünde meyve yiyorsan kaldır yerine 5 badem koy.
Uyguladığın yöntemi değiştir, 18:00 de kapatma dükkanı da gece 21:00 de 1 bardak süt iç.
Özet kelime: Değiştir ve metabolizmanı şaşırt ki.. alışkanlığından sıyrılsın, şaşırsın, bir hareket gelsin. İşin özü bu.
Kizlar az once cok kotu bisey yaptim. Peynirli ince kucuk boy pizza yedim
Bunu aksam yemegine sayiyorum butun gece ac kalcam!![/QUO
OHH AFİYET OLSUNARADADA KAÇAMAKLAR OLUYOR CNM...BUNDAN SONRAKİ YEDİKLERİNE DİKKAT EDERSİN SENDE....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?