70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama yarın listeye giremezsen öbür haftada liste altı olursun
birsonraki haftaya kalır
bence 5 dk erken kalk bildirimini yap canım yaaa
yada sabah tartıl akşam mesaj at
oooy kuzum yaaa
neolduki sana
kıyamaaaaam
sıkma canını suzim
geçip gidiyor hepsi olan bize oluyor..
bende senin gibiyim yazasım gelmiyor depresifim yani
bildirimide bırakasım geliyor açıkçası
kararsızım yani

ama gidersen tüserim
400liralık hediyede neymiş öyle
işin zormuş canım
benim eşimde savruk ama seninki kadar değil
sen sinirlenme evde harp çıkmasın canım

bide öyle kartları falan verirmi yaaa
bu işi biben beceremiyorum
ben mesela sorarım nekadar eksideyiz bu ay diye
bana hiç net sayı vermez
biz mesela her ay 1000lira içerdeyiz
artık banane diyorum nasıl toparlarsa toparlasın
bana söylse bende depresyona girecem bazen hiç sormuyorum bile o yüzden

ayyy bu erkeklerin işgüzarlığı yok mu

ya sana bişey yapmamaış sen niye yapıyosun değil mi

erkekler ii niyetliler saflar karşılarındakinin onu enayi yerine koyduğunu anlamıyolar bazen

benim eşimde öyleydi en başta ona yardım edelim canım buna yardım edelim

tabi ailesi evlenirken bize ii bi kazık atınca o da anladıı şimdi benden habersiz iş yapmaz beni arar sorar ne yapalım diye öle beraber karar veririz allahtan...

ben birikim için hesap açtırdım canım fon hesabı maaştan aylık belli miktar atıyo o hesaba geriye kalanla idare edyoruz o zaman harcayamıyolar sen de öle yap bence

evet canım öyle diyorlar ilaç bitince oluyor diye
ama oda bi kaç ayı buluyormuş
sendede öylemi oldu tatlım

aaaa suzim ne oluyor zayıflamadan gitmek yok
bak yaza ne kaldı
şurda 3 ayımız var nisana
okadar bile yok
nisana kadar 65 görcem sen suzi
yok öyle yağma
kaçmak yok

canım eşin sana danışmadan mı almış o arkadaşına hediyeyi
bence hata etmiş
birlikte karar vermeniz gerekliydi
bence oturun konuşun bu durumu

canım benim hatırladıgım kabakulaktı
ortaokula giderken geçirmiştim
çok çirkin olmuştum
ağzıma kadar şişmişti yanağımdan
öfff utanıyordum arkadaşlarımın yanında
inşallah sağlıklı bir şekilde gçirip atlatırlar

Bak emziriyorsun da merak etme vereceksin. . Senden istediğim kendine işte böyle inanman. Sabah yazmıştım selahhattinin sözünü bir adette eşine gönderiyorum. "eğitim cahilliği alır erkeklik baki kalır" boşver sen onu o göbekten nur topu gibi bebiş çıktı. Hem o göbek kaç ayda o hale geldi kolay mı hüp diye inecek. Sen azimle devam et. Akşam 19:00 dan sonra yememeye çalış. Bak görürsün.

Geçen sabah tartılmıştım 70,4 çıktım canım

Biz bir ara oti olmuştuk yine ortimiyiz bilemedim ama

Son düzenleme:

oğlu yalanlamış yazıyordu mynette ama doğrumu değilmi bilmiyorum canım yaaa
çikoyuda sabahki arada yedim
arkadaş kahve söylemişti yanındada çiko vardı
düşünmedim bile yesemmi diye

oğlu yalanlamış yazıyordu mynette ama doğrumu değilmi bilmiyorum canım yaaa
çikoyuda sabahki arada yedim
arkadaş kahve söylemişti yanındada çiko vardı
düşünmedim bile yesemmi diye
ıns oyledır canım
doktorları dun acıklama yapmıslardı hayatı tehlıkesı yok dıye:26:
reglı donemınde bende oyle oluyorum

canım oluruz ortidesana yazmıştım ben haftaiçi 2ye kadar burdayım .işten giriyorum nete .. bu hafta bildirim yapamıcam işim var sonraki hafta liste altı ee sonra 15 tatil gene yokum yani nerdeyse 1 ay listede olamıcam ayrıca sen 70 olmuşsun ben 74 de takıldım anlıcam ortilik zor olur biraz ama senle olsaydık benim için ii olurdu ama gördüğün gibi ben de tık yok ...neyse ben çıktım pazartesi grşz

ıgrenc menum

sabah ogle aynı anda oldu
1 kucuk dılım cavdar
2 zeytın
2 sosıs 1 yumurtadan omlet
domates salatalık cay

ara

yesılcay
meyve 1 porsıyon

aksam

corba 1 bucuk kepce
salata yogurt yarımdılım ekmek

ara

meyve yesılcay

Biz 5,5 yıllık evliyiz. ben eşimin maaşını bile tam olarak bilmem. Kredi kartları filan hak getire. Defalarca konuştuk kavgalar ettik, boşanma eşiğine geldik durum değişmedi değişmiyor. Ne borçlarını ne kredilerini ne alınan primlerini yakaldım yada duydum ondan bundan. Babası ve elbetteki üveyannesi savruk kardeşlerini atmışlar bizimkinin üzerine. Düğünümüzü babam yaptı, evin tadilatını ve eşyaları ikimiz aldık birde yıllarca benden habersiz ailesinin faturalarını yatırmış falanlar filanlar.Şimdi şimdi durum daha iyi ama ben hala bilmem, sorduğumda da var paramız der hep. Cınar dan sonra zaten elde pek bir şey kalmıyor. İşte bir arabamız birde arsamız var. Bende bıraktım artık yoruldum kavgadan gürültüden.

benım ortı hıc gelmıyo

kızlar onceden bende kabızlık problemı cok vardı agrı gelırdı karnıma aglardım oderece de yanı
sımdı gun ıcerısınde sekersız acıkcay cok tuketıyorum ne kabızlık kaldı ne bısı
tabı sımdıde cay ıcmeden duramıyorum cay denmez aslında sıcak renklı su

Bende yarın yokum bildirim yapamıcam. Ben beklerim seni gel biz orti olalım. Senden çoook umutluyum ben. Hadi kırma beni.

cok sasırdım canım senı uzmek ıstemem ama esler arasında bu maas davalarına cok kınıyorum ben
erkekler hesap bılmıyorlar bayanlarda bıtıyor hersey helekı esının maasını bılmemen dahada kotu
gecen sevdıcegın bı arkadasına ıcra gelmıs sevdıcekte esınde sende guzel maas alıyorsunuz nasıl gelıyor bu demıs
oda sen gıbı
bn onun parasını bılmem o benımkısını demıs ozamanda cok sasırmıstım
ama ıste kvgayla da cozulmuyorkı degıl mı:18:

Ağlama bakıyım nesi iğrençmiş bu menünün alalalallala. Bence süper.

Bu vesile ile de bende öğlende az bulgur pilavı yanında etli bezlye az yoğurt salata yedim nasıl?

Ya karıkocalık sadece yatak odasında olunmuyor. Ben kendimi bu konuda o kadar kötü hissettim ve hala hisediyorum ki. Maaşını onun söylediği kadarı ile biliyorum. Benim yaptığım en kötüsü bu sorunu artık görmezden geliyorum. Maaşımı ben ona vereyim dedim ama ona bu konuda o kadar az güveniyorum ki.

Ağlama bakıyım nesi iğrençmiş bu menünün alalalallala. Bence süper.

Bu vesile ile de bende öğlende az bulgur pilavı yanında etli bezlye az yoğurt salata yedim nasıl?
canım oglen felan yok bıde gec kahvaltı yaptım
ben bulgurplavınıda bezelyeyıde cok severım
ama dıyetısyenımız bıze makarna ve plav zayıflayana kaar yok sıze dedı
ondan yapmıyorum bende
bırde bende bugun bezelye yapacaktım ama dıyette bezelyede pek onerılmıyor sanırım
ama bana sorarsan ıyı salata yogurt ohh mıs ekmekte yememıssın zaten

hayır canım vermekle cok buyuk hata yaparsın
aylık ondan kenara koymak ıcın belırlı bır mıktar para ıste bence canım
bak cocugumuz buyuyo felan de bır sekılde guzellıkle konus bence

ben cıktım kızlar cok ısım var mutfak dolapları buzdolabı temızlencek pffff
gelırım yıne cıcıbakın kendınıze

canım menün gayet güzel tatlı krizleri hepimizde oluyor regl döneminde bitter yersen daha iyi.

canım bu kış aylarında hepimizde böyle depresyon halleri oluyor. unutma biz sadece kilo vermek için değil birşeyler paylaşmak için burdayız. gitme yok.

ne zaman büyücekler ki . para konusunu bu erkeler hiç anlamıyor ya.

canım menün gayet güzel. tefale gelince 30dk patates kızartıyor. sen hiç dokunmuyorsun ki sen sofrayı hazırlaya kadar oluyor zaten. ama bildiğin o bol yağlı kızartmalar gibi olmuyor. bir süre sonra alışıyosun. sağlık içinde çok iyi ilerisi için çocuğumuda düşünerek almıştım. ben en çok tavuk ve et yemeklerinde kullanıyorum. tavuk yaparken hiç yağ koymuyorum. ben çok mennumum sen yinede araştır istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…