diyete başladım ilk gün fıstıklı sarma ile geldi (en sevdiğim) 3-4 gün sonra kocaaaaaaa bir kaymaklı ekmek kadayıfı ileHiç birini yimedim ama o da hep gizli gizli yidi
sabah
bir dilim çavdar ekmeği
3 bardak çay
domates
kk peynir
tavada yumurta 4-5 çatal
ara
2 mandalina
bir form çayı içeyimmm(ne zamandır içmedim )
öğlen
kısır (küçük çerez tabaklarına koyup tabağa ters çeviriyorum hem şekilli oluo hemde daha yenilesi güzel bir görünüm oluo)
yanına yoğurt
ara
2mandalina
akşam
çikolatalı nesfit olabilir yada mercimek çorbası olabilri sadece bakalım allah kerim akşama kadar ne olcak hastalığım ona göre şekillenir
Gece yatrken belki süt içerim bir bardak
nasıl sizce menüm
uvvvvv uzun süredir yapmadığım için unuttuğum şeyler oldumuki :26::26:
Dipnot:geçmişe fazla dönemedim alıntılamayıp unuttuğum kişiler oldu ise affola kızçelerim
hazır eşim gündüzcü iken artık menü paylaşımı yapıyım +hafiften dokundurmalar yapıo şişmanladım die de
ve kendimide huzursuz hissediyorum ,finallere çalışıyorum stresli bir döenmdeyim açıkçası
bugünde evime dip bucak temizlik yapıcam ahhhh birde hasta halimle ama yapmalıyım yoksa ev çok fena bir hal aldııı
Işte benden böyle kızçelerim
[sıze=2] hepinize günaydınlar şekerler geçmişe daldım çıkamadımMenü yazım mı karar veremedim
sabah:2 dilim ekmek ,az peynir,bol yeşillik,az şekerli çay.. şekeri hala bırakamadım
ara:yok
ögle: Yaptım börekleri epeyde yedim
Ara:ögle çok yiyince yok tabi
akşam: Bol vicdan azamı, 2 bardak çay, 3 form bisküvi,
dün leslie yapmadım 3 mille baslamıştım 5 gündür ara vermeden yaptım ama dün bacaklarım agrıyordu canım istemedi ...
Suzim gördüm asagıda aman dikkat iş arkadasına yakalanma[/sıze]
günaydin canim cabuk atlatirlar insallah canimgünaydın arkadaşlar çocuklarım su çiçeği oldu çok sıkıntılıyız
böre böre aglamak istiyorumkociş bi de sabah ne dese ' akşama baklava alıyım. bu hafta ki kaçamagın olsun' börekleri saymıyo bile adam. boşarım seni bi al gel dedim
morelini bozma canim bugün hafif atlatirsan gider günaydingunaydın kızlar benım moralım cok bozuk ve cok pişmanım dun aksam yemegınde karnıbahar yııyıp oh bugunu ne guzel hafıf gecırdım dıyodumkı saat 9da ceyrek ekmek ıcınde sucuk yedım sonra cıkolata derken sımdı 69kılo cıktım haftalardır ugrasıoz az yıyerek bı anda 500 gr veremezken 1 gunde nede cabuk 500 gr alıoz ya bıde ben hafta basında 67.9 gormustum ya ben dıyet yapamıom olmuo bıraksam daha ıyı olacak sanırım
günaydin tatlimgünaydın kızlar nasılsınız
yarın tartı ben çok fena artıdayım
çok şişim wc problemimde var şişlikte var
bilemedim ne olucak
haftaya sonlara doğru reglde olabilirim
zatn olamıyacağım için atamıyacağım şişliği
bu 3 ay böyle sanırım geçicek
doğum kontrol hapları regl çok etkiliyor
kesiyor resmen
neyse hayırlısıyla bitirelimde
bakalım yarın sonuç ne olucak
döndücüm limonlu suyu sormuştun tatlım
ben her sabah içiyorum
limon boğazlarıda temizliyor
sabah sabah gargara görevi görüğyor
ayrıca fazla sıkmıyorum
7-8 damla felan okaa
şuana kadar mide problemi yaşamadım
inşallahda yaşamayız
hosgeldin canimMerhaba kızlar,
nesquik çaya davet etti, geldim..
Var mı demlisinden siyah çay?
hosgeldin canim aramizaMerahabalr bnde aranıza katılabilrmym 76 kiloyum acil kilo vermem lazım
sagol canim insallahYarın büyük gün hepimize az kalorili çok gülücüklü bir gün diliyorum
Sana bir tavsiye.. Ne yapıyorsan onu değiştir.
Özetle; şaşırtmaca yap.
Belli ki vücudun senin oturttuğn beslenme koduna alışmış, gardını almış. Fazla kalori yakmamaya başlamış.
Yoğurt tüketimini mutlaka arttır.
Suyu mutlaka 3 litre iç.
Sabahları mutlaka bir çay bardağı suya 1 çay kaşığı ELMA sirkesi koy ve iç.
Teşekkürler..
Yalnız.. ben çay ziyareti için Perşembeyi seçerek sanırım hata yaptım.
Bunları yersem, yarın tartı bey günaydın demeyecektir, eminim..
O güzel mesajı nasıl geri çevirebilirdim ki?
Teşekkürler, davet için..
Bir simit 5 dilim ekmeğe bedel.
Ben hiç almayayım en iyisi..
bilgilerini paylastigin icin ayrica tesekkürlerimi sunarimDüzenli yapmanı öneririm. Hem asit ortamını dengeliyor. Hem de kandaki insülin dengesizliklerini, dolayısı ile iştah durumunu düzene sokuyor.
Ama en önemlisi, yaptığın her ne ise onu değiştir.
Misal her sabah 2 dilim ekmek yiyorsan yarın yeme. Ekmeği öğlene kaydır.
Ne bileyim, ara öğünde meyve yiyorsan kaldır yerine 5 badem koy.
Uyguladığın yöntemi değiştir, 18:00 de kapatma dükkanı da gece 21:00 de 1 bardak süt iç.
Özet kelime: Değiştir ve metabolizmanı şaşırt ki.. alışkanlığından sıyrılsın, şaşırsın, bir hareket gelsin. İşin özü bu.
hadi yakızlar mehmet ali brand
ölmüş ya daha dün haberleri sunmamışmıydı
benmi yanlış gördüm
dün safra kesesindeki stend değişcekmiş
kalbi durmuş
yoğuın bakıma almışlar
şimdide beyin ölümü gerçekleşti yazıyor haber sitelerinde
günaydin tatlimgünaydın kızlarrrrrr
günaydin minemselam kızlar
nasılsınız bakalım?
dün menüm fena değildi aslında
ama akşam misaifir geldi
1 tane kurabiye kaçamağım var,
regl oldum ve yarımda çikolata yedim
bugünde planladığım menüm
sabah
2 dilim çavdarla kaşarlı tost(yağsız)
1 çay bardağı süt
domates, roka
ara
1 fincan türk kahvesi
1 ısırık çikolata
öğlen
1 tavuk baget, 2 ince dilim patates
domates, roka
1 dilim çavdar
belki 1 kase çorba
ara
2 pirinç patlağı
ara
1 küçük cennet meyvası
akşam
6 yemek kaşığı pırasa
salata
ara
1 bardak süt
bildirim yapmazsan listede olamiyorsun canim :26:ayyy maraba kızlar elektrik yoktu yeni geldim daha canım sıkkın regl bitcek ama gram ilerleme yok yarın bari atı çıkmasan ama yarın bildirim yapamıcam toplantım var
senin çizergene baktım daha da canım sıkıldı 2 hafta evvel senle aynı kiloda değilmiydik ne zman 70 oldun tebrik ederim kendimi de kınıyrum
ne yapıyosun da gitii 4 kilo
selam kızlar
Nasılsınız bakalım?
Dün menüm fena değildi aslında
ama akşam misaifir geldi
sabah
1 çay bardağı süt
domates, roka
ara
1 fincan türk kahvesi
1 ısırık çikolata
öğlen
domates, roka
1 dilim çavdar
belki 1 kase çorba
ara
2 pirinç patlağı
ara
1 küçük cennet meyvası
akşam
6 yemek kaşığı pırasa
salata
ara
1 bardak süt
günaydın kızlarrrrrr
hayırlısı ıle ınsll canımm dua ıle ınsllVayyy erkek geliyooo hee.
Hadi bakalım benim burdan tanıstıgım arkadaslarım birer birer dogum yapmaya başladı sıra sende
Valla bi daha başlamak çok zor ne diyim kısçe.
Ben çok uğraşmıştım çünkü.. Neyse tekrar başlayalım :)
Diyete başlayacağım aklımda yoktu ki kuzu
Yorumun için sağolasın bugünde güme gitti yarına kısmet artık.
Beni yol nabim bugünde uyuyakaldım nabim erken gelde yol göster.
Pogaca simit falan almadım. Türk kahvesi yaptım onu içcem şimdi.
Öğlende birazdan yazarım yemekhanede yicem.
Selam kuşummm
Burda değilsem bilki yemekteyim zaten bildiğin tosun oldum geldim gene.
Okuyamadım ama ev arkadasıyla ilgili bi sorun olmuş sanırım.:26:
Tatlıya bağlanır ins en kısa sürede..
Eee sen naptın?
Sende hoşgeldin tekrarrrHatırladım ben seni.
Süper.
sabah aynısını buzluktan cıkartım esım e ısııtımm sunu demelıyımmkı hıcc yıyesım de yok sızınde canınız cemesın hanımlarr egg eggg yaglı bunlarrr :))
Kızlar hepinizden özür dileyerek, Püsküütümüze ısmarlıyorum.
sagol suzımm evet dr oglana benzettı hayırlısı bakalımm ıkısıde yok ıhtıyacımız var ıkısınede hayırlıs ıle og un gelsıdıgnde enn normalınden olur ınsll dua ıleegünaydin kizlarbugün persembe bugün toparladik toparladik yoksa sisko yazacagiz :18:
yine birsey ögrentim sagol bilgin icin canim
resim koy albümüne neslim bizde bakalim2.5 haftada 1-2 kilo verirsin sen ozaman tam olur
esin izin alamazmi napcan zerram :26: allahin izniyle bir cözüm bulunur isallah canimbizede nasip olur insallah ümreye gitmek
iyi diyelim iyi olalim fistikbiraktigin yerdeyim 7lilerin altina inemedim daha ama daha ben siskoyum yazmadim ortimin sayesinde dilegim sen isteyince cok güzel veriyorsun hele basda bence 2ser 2ser gider
klavyeyi fazla kullanmadigimiz icin süpeleniyorlar tatlimyakalanmadim ama kimlen yazisiyor diye süpheli süpheli bakiyorlar
ayy yirimmmhic fazlan yok daha tatlim göbüs var sadece hamilelikden oglanmis allahim güzel sancisiz bi dogum nasip etsin 9aylik olunca hemencik geliversin
ayy insallah bidaha birsey demez iyi olmus tatlim tatliya bagladiginiz sevindim
yarin cuma canim aksami hafif atlat kahvaltida fazla kacirirsan :18: affiyet olsun
hosgeldin canim ben seni hatirliyorum canim minik kizin vardin tatile gitmisdiniz suyu sevmisdintabii karistirmiyorsam sen 59 kiloydun dimi :26:
ara ara öyle oluyor canim ama bozma morelini ödem tutmusdur vucut
hayirlisi tatlim insallah bu günlerde gececek canim benim
günaydin fistik seni görmek ne güzel baslamissin güzel menülerine
hosgeldin canim ayy negüzel ya dilek geldmis sen gelmissin gamze burda
cok sagol fadimecim cok güzel bilgiler bunlar
günaydin zerram
morel bozmak yok bebegim hosgeldin tekrar
benim esimde öyle inadina yapiyor sankigünaydin canim
günaydin ortim
sagol tatlim beni düsündügün icin
ben sana yetisemiyorum ortim öyle demebenlen ayni kiloda basladin
hayırlısı ıle ınsll canımm dua ıle ınsll
sabah aynısını buzluktan cıkartım esım e ısııtımm sunu demelıyımmkı hıcc yıyesım de yok sızınde canınız cemesın hanımlarr egg eggg yaglı bunlarrr :))
sagol suzımm evet dr oglana benzettı hayırlısı bakalımm ıkısıde yok ıhtıyacımız var ıkısınede hayırlıs ıle og un gelsıdıgnde enn normalınden olur ınsll dua ılee
Canım sıkkın ya
geçen hafta mineye teselli veriyodum şimdi kendim sinir oldum diyeti bırakasım geldi valla
reglim bitecek az kaldı gram veremedim 2 hftadır ya
moral yerlerde tabi tarıya çıktıkça gram gram olsa sevinirdim şimdi moral yerlerde
çınarınannesi ile aynıydık 2-3 hafta evvel o 70 olmuş ben olduğum yerde sayıyorum ii ce moralim bozuldu sakın
yanlış anlamayın kıskandığımdan değil de ben niye inemedim diye kendime kızıyorum
bende dün biraz fazla kacirdim bahanelerimde hazir
dün aslinda aksam gelip veda etmeyi düsünüyordum cünkü düzgün giremiyorum bi yol aldigimda yok
birde esimle biraz aramiz limoni olunca oda üstüne tuz biber olmusdun ama ortimide yari yolda birakmak istemedim
hepinizin kalpimde ayri ayri yeri var kalsamda gitsemde
ay nebileyimara ara tutuyor bana öyle depresyon haller iste
Oyyyy oy oy kuzum, daha dün konuştuk burda, Allah kolaylık versin canım, ama gerçekten zor durumdasın.biraz önce kk ektrelerini inceledim eşiminkileri
850 tl yakıt alınmış
işimiz il içinde evimeize 6-7 km
hadi benii bırakıyor falan ama yinede çok yaa dizel olmasına rağmen
il dışıda gitmedi diye biliyorum sinir oldum..
bide bi arkadaşına ev hediyesi almış 400 tl ye
benim 3 çocuğum oldu ev aldım sünnet yaptık o şahıstan gr bişey görmedik
durumu iyi olmasa anlarım yardım ediyor derim adamın durumu iyi bide
şu an çok sinirliyim
bide araba hayali kuruyorum
bu ay gr para artmıyor
nasıl alacaksam
ama kredi kartlarını aldım artık
bendeykende kullanamaz inşallah..
canim arkadasim sagol zerram...sıkma canını suzim
geçip gidiyor hepsi olan bize oluyor..
bende senin gibiyim yazasım gelmiyor depresifim yani
bildirimide bırakasım geliyor açıkçası
kararsızım yani
su erkekler nezaman sorumluluk sahibi olacaklar gelde sinir olmabiraz önce kk ektrelerini inceledim eşiminkileri
850 tl yakıt alınmış
şu an çok sinirliyim
bu ay gr para artmıyor
nasıl alacaksam
Sakın bırakayım deme sakın, Ben doğum kilolarını vermeye çalışıyorum emzirmeyi de bıraktım ve neredeyse 2. yılın sonunda boğazıma dur dedim. Belki onun etkisi vardır. Ama kendine inan. Ben yaza kadar vereceğim bu kiloları, eski halime döneceğim. Sende böyle düşün.
Yaptığım şey sofradan tam doymadan kalkmak, 19:00 dan sonra hiç bir şey yememek, ve yazın pikini giydiğimi hayal etmek.
Bu hafta bende çok az verdim gerçekten . Yemeklerden önce düzenli olarak çörek otu çiğnerdim bu hafa onu pek yapamadım tadı gerçekten korkuç ötesi. Yeniden başlayacağım bakalım faydası olacak mı? İstersen faydasını görürsem paylaşırım.
KENDİNE İNANCINI KAYBETME. GİDECEK O KİLOLAR. NASIL ALDIYSAK ÖYLE VERİLECEKLER...........
mrb canımGünaydın kızlarrrr,
Cumaya 1 kala umarım keyifler yerindedir.
Ben demiştim dün diyetisyene gideceğim diye, gittim, öğrendiklerimi paylaşayım. Şimdi ben orda 64 kg. çıktım, sen diyor 64 kalori harcıyorsun vücudun 1saatte hiçbişey yapmasan bile.
64*24=1536 kalori 1 günlük vüdudun hiçbişey yapmasa bile harcadığı kalori
gün içinde çor-çocuk koşturmaca için de dedi ki 150 kalori harcasan dedi
1536+150=1700 yaklaşık kalori
Dediki sen 1700 kalori alırsan günlük ne artı-ne de eksi olursun dedi, kilo vermen için 1200 kalori almam gerekiyormuş
1700-1200=500 kalori günlük artı
haftalık da 500*7=3500 kalori bu da 500 gr. eksi demekmiş, yani haftada 1200 kalorilik bir diyetle 500 gr.verebilirmişim, eğer buna spor da eklersen haftalık 1 kg.a çıkabilirsin, ayda da ortalama 4 kg. verebilirsin dedi.
7000 kalori=1 kg. demekmiş bu arada
ideal kilo=55 olacakmış
vücut yağ oranım:19 çıktı
sağlıklısı 11 olanmış, 8 kg. yağdan vermen gerek dedi.
Fiyatı konusuna gelince, ben yediklerimi anlatınca sen zaten biliyosun dedi bu işi, normalde haftalık alıyorum, aylık 300 tl dedi, seni 15 günde çağırırım ayda 2 kere 200 dedi, bazen 3 haftada bir de çağırabilirim dedi, ama asıl önemli olan dedi Kİ
KİLO KORUMAK
KİLO KORUMAK
kilo korumak çoooooooook önemli arkadaşlar, kişiler bana geliyor diyo 10 kg. verdi, tamam bırakıyolar diyo, 1 sene sonra bakıyorum yine eski hale gelmişler diyor, gerçekten öyle ama. onun için arkadaşlar çok kısıp da, diyeti bırakınca hoooooop almak istemiyorsak dengeli beslenmeye dikkat edeceğiz, kendimizi çok kısmadan sağlıklı beslenmeyi öğrenerek yaşam tarzı haline getireceğiz.
Ha bir de dedim ki istediğim kiloya indim diyelim ki, ne kadar süre o kiloda kalırsak, o kilo yerleşir vücuduma dedim, yok öyle birşiey dedi, ömür boyu dikkat etmeliyiz o yüzden, en iyisi mi araya kaçamaklarımızı da güzel serpiştirerek kilo vermeyi öğrenmeliyiz.
canım bende alcktım tefalden ama mesela patatesı bıle yarım saatte yada ıste 40 dk da pısırıyormus dıye duydumçok güzel anlatmışsın canım. yaşam haline getirmeliyz bu yeme düzenimizi aralara bir iki kaçamak koyarak. diyette hiç bişey yemeyip ideal kiloya ulaşıp tekrar yemeğe başlarsan bütün kiloları geri alırsun zaten. taylan kümeli asla yağsız salata yemeyin diyor mesala bir tatlı kaşığı olsada zeytinyağı koyabilirsiniz diyor. yemekleride 1 yemek kaşık yağla yapın diyor ben öyle yapıyorum. eşimde bende alıştık az yağlı yemeklere yaşam şeklimize eklendi az yağlı yemekler.zaten ben et yemeklerimi ve kızartmaları tefal actifry de yapıyorum evimde iyi ki var dedeğim bir alet. herşeyi süper pişiriyor ve 1 kaşık yağla yaıpıyor. inşlh hedeflediğin kiloya en kısa zamanda inersin canım.
bebısım sen 62 ye dusmusmuydun yaa62 kilo olmak çok güzel bi duyguyduen son 62 yi görümüştüm
canım cabuk gelen cabuk gıdergunaydın kızlar benım moralım cok bozuk ve cok pişmanım dun aksam yemegınde karnıbahar yııyıp oh bugunu ne guzel hafıf gecırdım dıyodumkı saat 9da ceyrek ekmek ıcınde sucuk yedım sonra cıkolata derken sımdı 69kılo cıktım haftalardır ugrasıoz az yıyerek bı anda 500 gr veremezken 1 gunde nede cabuk 500 gr alıoz ya bıde ben hafta basında 67.9 gormustum ya ben dıyet yapamıom olmuo bıraksam daha ıyı olacak sanırım
bende hıc cocukken gecırmemısım bunların hıcbırını:18::18::18::18::18:geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda iyileşirler
çocuklar kaç yaşlarındalar canım
benimde oğluş var korkuyorum
su çiçeği kızamık kabakulak
ne zaman çıkacak felan aklımda hep sorarım
duyunca cok uzuldum bendekızlar mehmet ali brand
ölmüş ya daha dün haberleri sunmamışmıydı
benmi yanlış gördüm
dün safra kesesindeki stend değişcekmiş
kalbi durmuş
yoğuın bakıma almışlar
şimdide beyin ölümü gerçekleşti yazıyor haber sitelerinde
gunaydııınnngünaydın kızlarrrrrr
mınecım menun bence reglı donemınde oldugun ıcın ıyıselam kızlar
nasılsınız bakalım?
dün menüm fena değildi aslında
ama akşam misaifir geldi
sabah
1 çay bardağı süt
domates, roka
ara
1 fincan türk kahvesi
1 ısırık çikolata
öğlen
domates, roka
1 dilim çavdar
belki 1 kase çorba
ara
2 pirinç patlağı
ara
1 küçük cennet meyvası
akşam
6 yemek kaşığı pırasa
salata
ara
1 bardak süt
aaa suzım olur mu hıc burayı bırakmakbende dün biraz fazla kacirdim bahanelerimde hazir
dün aslinda aksam gelip veda etmeyi düsünüyordum cünkü düzgün giremiyorum bi yol aldigimda yok
birde esimle biraz aramiz limoni olunca oda üstüne tuz biber olmusdun ama ortimide yari yolda birakmak istemedim
hepinizin kalpimde ayri ayri yeri var kalsamda gitsemde
ay nebileyimara ara tutuyor bana öyle depresyon haller iste
biraz önce kk ektrelerini inceledim eşiminkileri
850 tl yakıt alınmış
şu an çok sinirliyim
bu ay gr para artmıyor
nasıl alacaksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?