sen iyisin yine yememişsin.ben evde tatlı olunca kendimi kaybediyorum. gece hiç kalkmam ama evde tatlı olsun sabaha kadar uyumaz gelir gider yerim.o yüzden ne alıyorum ne yapıyorum...... ayyyyy nasıl canım istedi şimdiDiyete başladım ilk gün fıstıklı sarma ile geldi (en sevdiğim) 3-4 gün sonra kocaaaaaaa bir kaymaklı ekmek kadayıfı ilehiç birini yimedim ama o da hep gizli gizli yidi
selam kızlar
nasılsınız bakalım?
dün menüm fena değildi aslında
ama akşam misaifir geldi
1 tane kurabiye kaçamağım var,
regl oldum ve yarımda çikolata yedim
bugünde planladığım menüm
sabah
2 dilim çavdarla kaşarlı tost(yağsız)
1 çay bardağı süt
domates, roka
ara
1 fincan türk kahvesi
1 ısırık çikolata
öğlen
1 tavuk baget, 2 ince dilim patates
domates, roka
1 dilim çavdar
belki 1 kase çorba
ara
2 pirinç patlağı
ara
1 küçük cennet meyvası
akşam
6 yemek kaşığı pırasa
salata
ara
1 bardak süt
inşallah yarın artı çıkmam çok korkuyorum:18::18::18::18::18::18::18:günaydın cnm...Ohhhh afiyet olsun...yemişsin börekleri....ama akşam fazlasıyla telafi etmişsin ..arada olur böyle kaçamaklar....
her bünye ayrı o bebek emziriyo sanırım.artı degşlsin ne güzel sabah püsküüüt de demişti listeni degiştir iyi gelir belki...öyle küsüp kaçmak olur muCanım sıkkın ya
geçen hafta mineye teselli veriyodum şimdi kendim sinir oldum diyeti bırakasım geldi valla
reglim bitecek az kaldı gram veremedim 2 hftadır ya
moral yerlerde tabi tarıya çıktıkça gram gram olsa sevinirdim şimdi moral yerlerde
çınarınannesi ile aynıydık 2-3 hafta evvel o 70 olmuş ben olduğum yerde sayıyorum ii ce moralim bozuldu sakın
yanlış anlamayın kıskandığımdan değil de ben niye inemedim diye kendime kızıyorum
suzimmm her hafta sonuncu olmaya razıyım ne demek veda falan....sen az diyete ara ver 1-2 gün dinlen hazır hissedince yine başlarsın. düzgün girememen hiç problem degil benim için sen fırsat bulunca giriyosun zaten..... ara ver demişken buraya ara ver demedimbende dün biraz fazla kacirdim bahanelerimde hazir
dün aslinda aksam gelip veda etmeyi düsünüyordum cünkü düzgün giremiyorum bi yol aldigimda yok
birde esimle biraz aramiz limoni olunca oda üstüne tuz biber olmusdun ama ortimide yari yolda birakmak istemedim
hepinizin kalpimde ayri ayri yeri var kalsamda gitsemde
ay nebileyimara ara tutuyor bana öyle depresyon haller iste
üzülme tatlım ya sinirin geçince karsina alır ciddi ciddi konusursun halledersiniz......... hem kk vermiş ne güzel o da pişmandır belki.....biraz önce kk ektrelerini inceledim eşiminkileri
850 tl yakıt alınmış
işimiz il içinde evimeize 6-7 km
hadi benii bırakıyor falan ama yinede çok yaa dizel olmasına rağmen
il dışıda gitmedi diye biliyorum sinir oldum..
bide bi arkadaşına ev hediyesi almış 400 tl ye
benim 3 çocuğum oldu ev aldım sünnet yaptık o şahıstan gr bişey görmedik
durumu iyi olmasa anlarım yardım ediyor derim adamın durumu iyi bide
şu an çok sinirliyim
bide araba hayali kuruyorum
bu ay gr para artmıyor
nasıl alacaksam
ama kredi kartlarını aldım artık
bendeykende kullanamaz inşallah..
o sıkma ne fena bişey bayılıyorum bende yaza mersine gelicem kardeşim orda calışıyor. gelince bana da yaparsın dimiplanladığım menümü şimdiden bozdum
öğlen 1 sıkma yedim
ıgrenc menum
sabah ogle aynı anda oldu
1 kucuk dılım cavdar
2 zeytın
2 sosıs 1 yumurtadan omlet
domates salatalık cay
ara
yesılcay
meyve 1 porsıyon
aksam
corba 1 bucuk kepce