70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Diyete başladım ilk gün fıstıklı sarma ile geldi (en sevdiğim) 3-4 gün sonra kocaaaaaaa bir kaymaklı ekmek kadayıfı ile hiç birini yimedim ama o da hep gizli gizli yidi
sen iyisin yine yememişsin.ben evde tatlı olunca kendimi kaybediyorum. gece hiç kalkmam ama evde tatlı olsun sabaha kadar uyumaz gelir gider yerim.o yüzden ne alıyorum ne yapıyorum...... ayyyyy nasıl canım istedi şimdi

günaydın cnm... Ohhhh afiyet olsun...yemişsin börekleri....ama akşam fazlasıyla telafi etmişsin ..arada olur böyle kaçamaklar....
inşallah yarın artı çıkmam çok korkuyorum:18::18::18::18::18::18::18:
her bünye ayrı o bebek emziriyo sanırım.artı degşlsin ne güzel sabah püsküüüt de demişti listeni degiştir iyi gelir belki...öyle küsüp kaçmak olur mu
suzimmm her hafta sonuncu olmaya razıyım ne demek veda falan....sen az diyete ara ver 1-2 gün dinlen hazır hissedince yine başlarsın. düzgün girememen hiç problem degil benim için sen fırsat bulunca giriyosun zaten..... ara ver demişken buraya ara ver demedim kocişinle büyük bi sorun yoktur umarım. öyle kaçıp gitmek yok
üzülme tatlım ya sinirin geçince karsina alır ciddi ciddi konusursun halledersiniz......... hem kk vermiş ne güzel o da pişmandır belki.....
planladığım menümü şimdiden bozdum
öğlen 1 sıkma yedim
o sıkma ne fena bişey bayılıyorum bende yaza mersine gelicem kardeşim orda calışıyor. gelince bana da yaparsın dimi

sabah ögle aynı olmasaydı tam süper olacaktı

bugünkü menüm

sabah: peynirli domatesli uno kepek ekmeğinden tost

öğlen: kabak yemeği
yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

ara: mandalina

akşam
yoğurtlu ıspanak
bol salata
1 dilim ekmek

ara: 10fındık, yarım elma

2litre su, 45dk bisiklet, 20 spor, 1 litre yeşilçay

eşim 2 gündür dışarı yemeğe gidelim diyor. hep cuma gideriz diye erteledim. bugün yine yarın gitcez mi diyor. dond biliyorsundur hastene yoluna pastacı çok güzel bir yer açmış. inşlh kendimi kısıp az yerim ama hafta sonu kendimi tanıyamıyorum ya yemek konusunde sanki beni 10gün aç bırakmışlar gibi yemek yiyorum

benim de alasım geldi kaç para bu zımbırtı

bilmem mi bana da eşim her önünden geçtigimizde girelim diyor ben erteliyorum.yalnız sabahın köründe de akşam da cok kalabalık.

benim de alasım geldi kaç para bu zımbırtı

Ben kampanyada 299 TL ye almıştım 1 litresini. Ben ortasındaki karıştırıcıyı çıkartıp
içinde börek, ekmek hatta fırın yemeklerini de ısıtıyorum. Yanlış anlaşılması börekler Çınar ın

Bu arada kendime kooooooocaman bir alkış istiyorum Az önce iş arkadaşımın doğum gününü kutladık. Meyveli ve çikolatalı pasta vardı, kola ve fanta da. Ben sadece tebrik ettim. Yemedim de içmedim de.

bilmem mi bana da eşim her önünden geçtigimizde girelim diyor ben erteliyorum.yalnız sabahın köründe de akşam da cok kalabalık.

canım düzcede hangi cafe hangi yemek yeri kalabalık değil ki. akşam 8 debütün dükkanlar açık. millet yatma olmasa hep çarşıda olcak. bu kadar küçük biryerde bu kadar çok cafe olması hepsinin de dolu olması güzel bence. akşam tek başına dışarı çıksan kimse bişey demez. ben bu yüzden burayı çok seviyorum.

Akşam biraz boğazı sıkar telafi edersin canım, üzülme bu kadar. Bence akşam daha önemli.
ayy inşallah telafi ederim
battı balık mantığıyla bakmam umarım olaya

ıns oyledır canım
doktorları dun acıklama yapmıslardı hayatı tehlıkesı yok dıye:26:
reglı donemınde bende oyle oluyorum
ben nesliden duydum bugün
sonra mynette gördüm oğlu öyle demiş
kötü değil canım sadece öğün atlamışsın

bende bırakıyorum herşeyi eşime
maaş kartımda onda
ama ben isteyerek verdim
bankada sıra beklemek falan bana göre değil şimdi eşimin kolu kırılınca bana kaldı işler içim daralıyor öyle yerlerde
bide bu konuda sorumluluk almak istemiyorum
birde hasretcim yanlış anlama ama eşden ayrı kenara para ayırmaya karşıyım ben
olacaksa ortak kararla olacak kimisi habersiz yapıyor yaa ona karşıyım yaniii
zaten borcumuz olmasa herkese kendi maaşından kalır dilediği gibi harcar
yada ortak hesap açılır, bireysel emeklilik falan
yani bizim zaten hep eksideyiz onun içinde maaşımın peşine düşmüyorum
benim eşim hem savuruyor hem toparlanmaya çalışıyor tamamen düşüncesiz değil yaniii
kendi yağımızda kavrulmaya çalışıyoruz işte

ılık sıcak su iç ozaman canım
açık olunca çayın tadını alıyormusunkiii:26:
canım menün gayet güzel tatlı krizleri hepimizde oluyor regl döneminde bitter yersen daha iyi.

ayy siz böyle ayzınca utandım
dondcum ama ben sıkma yapmayı bilmiyorumkiii :26:
ozaman kadar öğrenirim belki
ben hamur açamıyorum malesef ama öğrenecem inş.
[/FONT]

ben de alıyım börek yaparım. kendim için degil canım ogluma tebrik ediyorum seni
ben de bayılıyorum valla. bi gün gidersem aglıya aglıya giderim.küçük ama çok hareketli yazın konser zamanlarında biz bile 12 de eve giriyoruz....
[COLOR="#4B0082
ayy siz böyle ayzınca utandım
dondcum ama ben sıkma yapmayı bilmiyorumkiii :26:
ozaman kadar öğrenirim belki
ben hamur açamıyorum malesef ama öğrenecem inş.
[/COLOR]
beraber acarız ben birazcık anlarım. yaza incecik olucazya rahat rahat yeriz

kızlar akşama ne yemek yapsam? yapmaktan degil ne yapıcamı düsünmekten bıktım. brokoli var nasıl yapsam

sagol tatlim dün cok morelim bozukdun simdi biraz daha iyiyim beni düsünmeniz yeter tatlim
off off napcaz yarin hepimiz arti cikmayalim
bilmiyorum ki minem arada geliyorlar bana reglde gecikdi ondanmi ki
benimkide babasiylan küsmüsdün zorla bayramda tehditle götürdüm simdi babasindan iyisi yok aslinda okadar doluyum ama rahat yazamiyorum iste
sen bana hep inandin neslim bende inanabilsem keske regl hapi birakinca 3-4 gün sonra gelmisdi canim yada 1 hafta sonra tatlim

öylede zor canim ya
siyah caymi hasretcim
ben esime maasimi versem ac kaliriz haciz bile gelir hersey ile ben ilgileniyorum
ben cıktım kızlar cok ısım var mutfak dolapları buzdolabı temızlencek pffff
gelırım yıne cıcıbakın kendınıze

tesekkür ederim canim biliyorum canim iyiki varsiniz iyiki derdimi anlatabiliyorum cok sagol canim
sagol tatlim yaa hep altdan aliyorum ama bazende patliyorum iste yaparim canim bildirimlerimi girdik bi yola seni yari yolda birakmam
cuma günü gidin canim
harikasin

ben öyle yapmaya mecburum minem az cok biliyorsun az aglamadim burda esimin bana 5 kurus faydasi yok malesef
kızlar akşama ne yemek yapsam? yapmaktan degil ne yapıcamı düsünmekten bıktım. brokoli var nasıl yapsam
brokkoliyi hasla tatlim sonracima sarimsakli yogurt dök ye tatlim ben kolaya kaciyom hep :111:

Ben havuçla birlikte haşlıyorum, sonra suyunu süzdür, içine isteğine göre zeytinyağı,limon,yeşil-kırmızı biber-maydanoz-taze soğan olabilir doğrayıp yiyorum.

Selam kızlar
Okuyorum ama maşaallah hızınıza yetişilmiyor.

evet dilek topigin hizina yetisilmiyor cidden

kizlar az önce isarkadasi birsürü laf söyledi bana cok gücüme gitti sen birseyler yapiyorsun bütün gün bizi umursamiyorsun bilgisayarin icine düsecen bilmem ne bilmem ne geldi geri

kıslar, ben kaçıyorum. H.sonu ailemin yanına gidiyorum. Annem döktürecek yine bende irade ile savaşmaya devam edicem. İnşallah yenilmem.
Yarın bildirim yapamayacağım. gerçi yarın sabah yola çıkmadan tartılıp gidince mjs atarım ama ben daha kime msj atacağımı bilmiyom ki .

hafta sonu boğazları tutun, kendinize çok iyi bakın, kocalarınız dahil kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin. Ben sizi özlicem sizde beni özleyin. Hayde bana eyvallah.

evet canım ben en ıyısı bıraz daha arastırayım
evet canım ama ıste oglene kadar uyuyunca bole oluyo
ayy ben kesınlıkle dayanamazdım koccaman aferım
hayır mınecım neden yanlıs anlayayım olur mu oyle sey tanıyorum senı ben
canım zaten bızımde ortak hesabımız var o zaten hep benım bırıktırdıgımı bılır kırlı cıkı der bana
aylık olarak bırıktırdıklerımı cıkarır gıder hesabımıza yatırırız boyle yapmazsam koyamıyoruz cunku bız
ona kalsa her aksam gezecegız dısarıda yemek yıyecegız
bırde canım belkı benımkısıde senınkısı gıbı paranın hesabını bılse bende verırdım ama bılmıyorkı
:26:
Selam kızlar
Okuyorum ama maşaallah hızınıza yetişilmiyor.

kızlarr nerdesınız ımdaaaaaaaaaaaaaaaaaaattt
benımkısı tutturdu dısarıda yıyelım dıye
ben salata corba yıcez dıyorum yuz cevırıyo
pffff napcam ben bır bahane bulmam gerek acıl

bende pazartesı aksamı gıdıyorum 1 hafta felan kalcam
annem sımdıden sayıyo yapacagı seylerı
yemesem oldurur benı az az yıyecegım canım

Bugun evde gun vardi. 4 dilim tost ekmegi ile yapilmis basemel soslu kasarli pastirmali yalanci borek yedim. Bi dilim de sutlu tatli. Oglen ve aksam yemegine saydim bakalim yarin kac cikicam. 5. Gunum cuma 500 gram
Insem bari:18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…