Mrb canım öle düşünme bence arada olur böyle şeyler burdan uzak kalmak olmaz :)Selam kizlar, ben fazla gelemiyordum yüzüm yoktu belkide
Bugün tam full gaz SALIKLI BESLENME düsüncesine girdim...
Artik gelirimde... Sabah 69 ciktim ama regl dönemindeyim ondan kaynaklaniyordur sanirim..
hatunlar selam kimselerde yok ben en son cumartesi girmişinm o gün dedim saat 12.30 anne dur ben senin şu oturma odanı boyayayım soba kurmadan yok falan demesini dinlemeden aldım tavan boyası duvar boyası bir güzel olduki sormayın kardeşim dersaneye gitmişti akşam bi geliyo ablası boya yapıyo tabi şaşırdı sonra pazar günü akşam üstü 16 30 dan sonrada 6 metre 2 tane büyük halısı yolluklar 2 tane falan yıkadım o yüzden çok yoğundum kardeşimin gelmesini bekledimde geç yaptım canım benim dersaneye gidiyo akşamda ablasına yardım ediyo bu sırada erkek kardeşim anlayın artık ne kadar şanslıyız onu beklerken dünde camını kapısını silmiştim odanın yani pazar ve bugün lesli yok bugünde kalan halılar vardı 5 tane ve camlar onları halledtim evi silcem toz yani niye anlattım sölim hala elma rejimi ve dinç hissedeiyom bu kadar işin arasında ve ve zayıfladım cumaya sölicem kilomu yapın kızlar kaçamak sadece ağzıma arar ara attığım ciğer oda annem yapmış oluma yedirirken falan birde dün ve bugün az sütlü sakarinle tatlandırılmış nescafe kaçamaklarım bunlar yani fıstıklar cuma büyük gün bizim için elma topiğinde sz yle yarışıyoz ben ondan öte kocişim 81 le bıraktığı hatununu 2 .5 haftada kaç kilo vermiş olarak görcek ayın 8 zinde gitcem istanbula 21 de gitmişti burdan
şulecim sobeeeeeeee :))))
iyi akşamlar herkese hatta iyi geceler dileyim öğlen pizza yiyince akşama yemek yenmezdi bende meyve yedim :))) yarın akşamda şirketle yemeğe gidicez off offff diyetimi sabote ediyorlar yaaa
salta bol ye .börek gibi ağır şeylerden yeme...diycem amaaa insan dayanamıyokiiiicokacimcoook
günaydın canım nasıl gidio diyet dün akşam sadece bir yeşil elma yedim sonra bekledim gerçekten tokluk hissi verioyomuş valla sonra bir tane de erik yedim öğlenin cezası :)))günaydın kızlar kahvaltımı yaptım bakim dedim ama pek girende olmamaış neyse kaçtım
günaydın kızlarrrr bende dünden ıtıbaren sıkı dıyete baslayanlardanım...ama kılo bıldırımımı ancak eskı kıloma ulasınca yaparım.ok..yoksa hıc gıremeyecem..yanı bende yüzü kızaranlardanım:kedi:
selam canım nasılsın çalış çalaış nereye kadar ya sıkma bu kadar kendini :))))))Merhaba kızlar... benim işler biraz yoğun giremiyorum yine... spora başlamam lazım... yemek yine dikkat ediyorum ama eksik kalıyor spor yapmayınca... iştede çok yoruluyorumdum biraz sakinleyecek artık az kaldı.. topiğede daha fazla uğrarım inşallah... hepiniz öpüldünüz şekerler....
ah ah ne oldu eski günlere yine kimseler yok bende biraz lesli yapim elmayı zor buldum burda 3 ayrı yerde kalmıştı birer kilo kalmış her yerde ya neyse yorgunum iş yapmak yormadı kaç gün dışarı elma almaya çıktım ki iznik küçük yer ve çok güzel yoruldum aslında gıcık oldum heryerde börek kokuları köfte yok işkembe çorbası yok tavuk dönerler yanlarından geçmek ne zormuş evde olmak çok güzel canın çekmiyo birde kardeşim öğlen okuldan eve gelir yemeye kendine tost yapmasınmı çokta güzel yapar bir koktuki sormayın ya gribim ama koku bugün çok aldım şu yetmişe bi düşim o gün ilk işim güzel bi yemek yemek ama yetmişe kadar bozmicem ve yada doğumgünüm 18 ekim o zamana kadarda olabilr ayy neblim ya aslında güzel kilo veriliyo elmayla ama küçük bi kaçamakla hepsi bozulur diye birazda eşimin yanına gittiğimde zayıflamış olim diye
selam canım nasılsın çalış çalaış nereye kadar ya sıkma bu kadar kendini :))))))
bende henüz spora başlayamadım inşallah başlıcam sırf diyetle olmuo valla :)
kıymetcim sakın bozma süper gidion valla bende yapsammı die düşünüom önce elmayı yemeye çalışcam sık sık belki sonra bende yaparım ama sürekli zor olur senin maşallahın var canım
ah ah ne oldu eski günlere yine kimseler yok bende biraz lesli yapim elmayı zor buldum burda 3 ayrı yerde kalmıştı birer kilo kalmış her yerde ya neyse yorgunum iş yapmak yormadı kaç gün dışarı elma almaya çıktım ki iznik küçük yer ve çok güzel yoruldum aslında gıcık oldum heryerde börek kokuları köfte yok işkembe çorbası yok tavuk dönerler yanlarından geçmek ne zormuş evde olmak çok güzel canın çekmiyo birde kardeşim öğlen okuldan eve gelir yemeye kendine tost yapmasınmı çokta güzel yapar bir koktuki sormayın ya gribim ama koku bugün çok aldım şu yetmişe bi düşim o gün ilk işim güzel bi yemek yemek ama yetmişe kadar bozmicem ve yada doğumgünüm 18 ekim o zamana kadarda olabilr ayy neblim ya aslında güzel kilo veriliyo elmayla ama küçük bi kaçamakla hepsi bozulur diye birazda eşimin yanına gittiğimde zayıflamış olim diye
hoşgeldin canım tekraren aramıza :)selammmm kızlar uzunnnnca bir aradan sonra yeniden geldim umarım beni unutmamıssınızdır. en son ayagım kırılmıstı gidiş o gidişve yine yine yeniden rejım yapmaya karar verdim solugu aranızda buldum maşallah millet çok güel vermiş kilolarını darısıda bize...
gündüz giremedim hic fırsatım olmadı isim coktu mezuniyet tekrar hosgeldin aramıza herkez kayıp valla eskilerden yaz dedik ramazan bayram kıs geliyor kızlar yok halenlmaz: kıymetciğim cok iyi gidiyorsun sakın pes etme esin şok olsun doğum gününde yeni yasına süper moralle girersin.özge sabah iyi yap kahvaltını öğlende cok sıkma ama kalorisi az seyler yemeye calıs aksam sakın yeme 2 hafta sonra bak 60 görürsün insallah fazla spor yapamıyorum diye düsünme ilac metabolizmayı inanılmaz calıstırıyor spor yaparkenden daha cok enerji harcıyorsun inan spor yaparsan bile hafif yap kalbini sakın zorlama canım ilacın etkilerini biliyorsun nabız sayını yükseltiyor aman dikkat. ben sabah kraker yedim cok az öhalen öğlen ızgara tavuk akşam sadece cacık 1 kase halen aksamları yemiyorum alısakanlık oldu mide kabul etmiyor gece yatarkende süt iciyorum dislerim icin gece icilen süt cok faydalıymıs uyku esnasında kalori yakımına faydalıymıs.
kıymetcim valla doğru diosun o kadar çok kokular gelioki burnumuza işimiz çok zor sevmediğim şey bile güzel kokuyor sen düşün artık :)))kızlar selam canlar hepinize teşekkür ederim güzel ve motive eden sözleriniz için kahvaltımı yaptım 8 2 elmamı 2 yeşil çayımı 1 litre suyumuda içtim ikinciye geçcem birazdan 5 mil leslimide yaptım titreşim kemerimide taktım 10 dakika herbiryere daha pazara gitcem krdeşim gelsin okuldan güzel gidiyoda kızlar diyet yöntemleri topiğinde 5 günde 5kilo olayı var ve et yiyerek okuyun ya süper bişey bende eve 8 ekimde gitcem 9 ekim cumaya geliyo o güne kadar elmayı yapim 2 hafta dolu dolu elmayı yapmış olut-rum eve gidincede et olayına geçerimki eşimle evde yemek masasına oturabilim siz çalışan fıstıklar et sizler için uygun elma malesef ki dün dışarı elma almaya çıktığımda ne kokular geliyodu burnuma sizler hergün dışarlardasınız haşlanmış tevuk ızgara falan yiyebilirsiniz bence hepinizinde azaldı kiloları bi okuyun bence hepinizi öptüm MİNNACIM vermiş olduğun bilgiler için saol canım süt olayını yapcam mutlaka ama elma ve et olayının ilk haftası olmuyo ondan sonra mutlaka yaparım kolay gelsin hepinize kızlar
slm kızlar,umarım herkes iyidir
ben maalesef soğuk algınlığı ile boğuşuyorum,ama diyetimi hiç aksatmıyorum,sporda azda olsa yapmaya çalışıyorum
magrentacım maalesef eskisi gibi paylaşım olmuyo,bende geliyorum ama kimse yok canımda yazmak istemiyo,6.takımdayım ben genelde oraya yazıyorum,motivasyon orda çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?