70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar
Sefil Dilek işbaşındaaa sabahın köründe kalktım geldimmm iş aşkıyla.
Ah bendeki bu aşkı napcez.
Hayırlı, güzel günler olsun inşaallah

sana da günaydın; bende iş aşkıyla uyandım erkenden, cumartesilerden nefret ediyorum çünkü cumartesi = temizlik

Ay canım inanamadım, ne kadar kaba birisiymiş o öyle, iyi olmuş boşver, gerçek karakterini çok geç olmadan öğrenmişsin bu sayede, Rabbim hayırlı kısmetler çıkarsın karşına, hiç üzülme, emin ol daha iyileri çıkacaktır karşına, gidene eyvallah.

öğlen normalde bu şekilde beslenmiyorsundur umarım, kahvaltı menüsü olmuş çünkü, öğlen sebze yemeği+salata+yoğurt veya çorba+salata+yoğurt ya da et-tavuk ızgara yağsız+salata yoğurt olmalı menülerinde canım.

Kesinlikle çok haklısın.
Aynı benden de bir o kadar, akşam nefsimi bi güzel doyurdum canım.

Günaydın kızlar
Günaydınnnn
Ben de o kadar yağmurlu ve fırtınalı bir havada iş başındayım canım

günaydın kızlarrr,
güzel güzel bir hafta sonu diliyorum herkeslere.
2 gündür burada felaket yağmur yağıyor fırtınayla birlikte, ve ben yine iş başın dayım
Yorgunum dostlar yorgunum artık[video=youtube_share;JJGgWNK3JKA]http://youtu.be/JJGgWNK3JKA[/video]]

keder bizim neyimize arkadaşlar haydin hepiniz spora

[video=youtube_share;CSMqqTnzCk4]http://youtu.be/CSMqqTnzCk4[/video]

Son düzenleme:
az önce tartıda 72.7 yi gördüm. kurbağa gibi zıplaya zıplaya çıktım dışarı.
sevindim kısçeee

gidene eyvallah
sevgi emek demektir
bunu bilmiyorsa zaten o evlilikten bi b..... olmaz
o yüzden hiiiiççç üzülme inan bir başka birini bulduğunda
gerçekten ona olan sevginin böğğğğ olduğunu yalan olduğunu anlıyacan
aşk kuru kuruya karın doyurmaz be tatlım
çaba ister verim ister isterde ister
bunları sana veremiyorsa zaten aşık değildir
bide o resim konusunda hiç olgun biri olmadıpıda ortaya çıkıyor
sen şükret kurtulduğuna canım benim

Günaydın kızlar
günaydın pötüşüm sevdicekimmm
çalış yavrum iş olsunda

keder bizim neyimize arkadaşlar haydin hepiniz spora

[video=youtube_share;CSMqqTnzCk4]http://youtu.be/CSMqqTnzCk4[/video]

totomu kaldıramıyorum ki

sagol dilekcim oglumda iylesme var yavas yavas fark ediyor yalniz hayla cok hareketli daha dogrusu normalde guclu bir cocuk buyudukce gucude artiyor zaten fiziksel bir sorunu yok zaten kimse hareket etmedikce rahatsiz oldugunu anlamaz tabi o guclendikce ben takatsiz kaliyorum ozel okul bekliyoruz onlarda yatili aliyorlar basta istege bagli zanediyordum ama oyle degilmis hafta sonu eve gelebilirmis vermesem ogluma en buyuk kotulugu yapmis olurum okul dedigim bir cesiit rehabilitasiyon merkezi orda hem tedavi hemde her yonlu egitim alacak versemde ben onun kokusu olmadan ona sarilmadan yatamam ya ezilirse orda bende yasayamam aklima geldikce su anda oldugu gibi hep agliyorum allahim ogluma yardimci olsun o
ben hep oglumun kosarak gelip annem seni cok seviyorum dediginini arkadaslarindan bahsetigini kendi basina sokaga ciktigini umut ederek dayanmaya calisacam en iyisi ben daha fazla zmayayim bogazim dugum dugum....

sana orti olmaya geldik elifle

Vayyy beee Ex ortimmmmm bide ufak ortim gelecek.
Totosunu yesin Dilek teyzesi onuunnn

off off Allah dermansız hastalık vermesin...
Türkiye'ye dönmeyi düşünüyordun ne oldu canım?
Benimde bi arkadaşım senin oğlun gibi çocuklara öğretmenlik yapıyor.
Burda devletin sağladığı imkanlardan bahsetmişti geçen.
Derecesine göre sanırım sabahtan öglene kadar okul sonra özel rehabilitasyon merkezine götürüyorlarmış..
Özel servisi + yanında sürekli duranda bir yardımcı varmış sanırım.:26:
Evden alıp eve bırakıyorlarmış.
Okulda da değişik şeyler öğreetmeye calısıyorlarmış anlatıyo zaten bunun kursuna falan gittiği için iyi de anlıyor dillerinden.

Neskuikkkkkkkkkkkkk tatlı tatlı missss geçen hafta çikolu süte takmıştım neskuik yazınca aklıma geliyy böyle de olmaz kii.

hg cnm nasılsın kılomu aldın sende yoksa
hos buldum canim :26:

ya canim kalici gelmek istiyorum ama olmuyo

hoşgeldin canım nerelerdeydin tatlım ya
geçende kulaklarını çınlatmıştık suzimle
[/QUOTE]
hosbuldum canim ya gelmek istiyorum aslinda ama gelemiyorum diyet yapmak hic gelmiyo icimden neden böyle oldum anlamadim ki

ay keske biri benim sacimdan topige sürüklese

güzel bir gün olsun insallahhhh

burdada oglum icin iki defa yardimci verildi am ben hep baslarindaydim oglumun dilinden yeterince anlamiyorlar birgun beraber markete gitik dunuste elim doluydu oglumun elini birakmasiyla oglumun kosmasi bir oldu bekledim arkasindan gitsin diye ama o durmus bakiyordu elimdekileri firlatip ben kostum yolun kenarinda yakaladim yetismeseydim arba var demez yolun icine dalardi bende o gunden sonra istemedim burdada rehabilite merkezleri cok ama oglumun durumuna uygun paris ve cevresinde birtane tek var orda yogunluktan dolayi yer yok hep bekliyoruz ama busefer subata bize randevu vermisler gelin okulu gezin gorun diye bakalim 6 yasini nisanda dolduruyor insallah yasini doldurunca kabul ederler suanda haftada iki gun birer saat psisikomotri'ye goturuyorum gunde birer saatttte yardimci destegi ile anaokuluna baska yerdende rgunluk oyunicin randevu verdiler bize cok uzak ve ulasimi ters oldugu icin gikidefa goturdum ama kuzen ise gitmeyip bizi goturuyordu o sekil olmaz dedim sonra gidemedim

ulkeyede donmeyi dusundum ama yalniz baverle cok zor bir markete bile gidemiyorum dus bile alamiyorom yapamam diye korktum bende neyapacagimimi bilmiyorum

herkese iyi günler kızlarr ben dün bayağı abarttım bu günde devat ettim sabah ama dur deme zamanı geldi,

alaca sanırım baver öçzel eğitime ihtiyacı olan bir çocuk, allah kolaylık versin ikinizede ama yurt dışında imkanlar daha fazla diye biliyorum, bizim bir arkadaşın kızı var otistik, almanyada çok güzel eğitim almış, türkiyeye döndüler, 2 yıl okul bulmak için uğraştılar ve bu arada kız biraz geriledi, tabi bu okullar anca büyük şehirlerde oluyorr, ama inanki profösyönel kişilerin eğitimi ap ayrı oluyorr

canım benim oğlunun hastalığını bilmiyorum ama
Allah yar ve yardımcınız olsun
İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşur
sabret canım

canım benim oğlunun hastalığını bilmiyorum ama
allah yar ve yardımcınız olsun
inşallah kısa sürede sağlığına kavuşur
sabret canım

bilgisayarımdaki sorun yüzünden 2_3 gündür giremiyordum nete...inşallah mutlu bir cuma geçirmişsinizdir kilo veren herkesi tebrik ederim...

Umutlukuzu & Nazugur (1100 + 500) = 1600kg

Ftemiz & Zerra (200+0) = 200g
Bensuzi & Dont (100+0) = 100g

Neskuik & Umay0110 (+500-400) = +100g

Birinci arkadaşlarımızı tebrik ederiz
sonuncu olanlarda ccezalarını biliyorlardır umarım (ben)
BEN ŞİŞKOYUM bir sayfa dolusu yazacaklar

Haftaya güzel bir ortaklık kapışmasıyla buluşmak üzere
öpüyorum kısçelerim siziiiii

elınesglık cnm 1. oln arkadaslarımıza tebrıkler:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…