canım hayırlı doğumlar olsun inşallah
ilk çocukmu az kalmış bebişini kucağına almaya
Allah sağlıklı sıhatli doğumlar yapmayı nasip etsin tatlım
firansa bu konuda diger ulkelere gore biraz eksik kaliyo ozelikle paris cok kalabalik oldugu icin yetersiz kaliyorherkese iyi günler kızlarr ben dün bayağı abarttım bu günde devat ettim sabah ama dur deme zamanı geldi,
alaca sanırım baver öçzel eğitime ihtiyacı olan bir çocuk, allah kolaylık versin ikinizede ama yurt dışında imkanlar daha fazla diye biliyorum, bizim bir arkadaşın kızı var otistik, almanyada çok güzel eğitim almış, türkiyeye döndüler, 2 yıl okul bulmak için uğraştılar ve bu arada kız biraz geriledi, tabi bu okullar anca büyük şehirlerde oluyorr, ama inanki profösyönel kişilerin eğitimi ap ayrı oluyorr
canım benim oğlunun hastalığını bilmiyorum ama
Allah yar ve yardımcınız olsun
İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşur
sabret canım
firansa bu konuda diger ulkelere gore biraz eksik kaliyo ozelikle paris cok kalabalik oldugu icin yetersiz kaliyor
tesekurler canim benim oglumda beynin konusma bolgesinde kivrim bozuklugundan kaynakli epilepsi kirizleri konusma eksikligi asiri hareketlilik var....
tebrikler canimGünaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63,7 kg
bu hafta kilo :62,4 kg
giden:200 gr.
toplamda giden :400 gr.
hedef kilo : 55 kg
haftaya verccen gamzemgünaydın kızlarrrrrr
bildirim kötü ama moral bozmucam
Başlangıç : 77.0
Geçen Hafta : 76.9
Bu Hafta : 77.0
Gelen : 100 gr.
Hedef : 70.0
tebrikler canimBaşlangıç kilo :74.5
Geçen haftaki Kilo : 73.8
Bu haftaki kilo : 73.3
Giden kilo : 500 gram
Topla giden kilo : 1200 gram
Hedef: 58
ben pazartesi başladım diyete kızlar 4 gün için fena değil diye düşünüyorum. Ah birde o dün günde yenilenler olmasaydı
bakalım haftaya cumaya kadar neler değişcek.
burada olmaktan çok mutluyum
Aman kuzuu herkes bişi der boşver salla gitsin.
O kadan da kötü değil beybi.
isterse istemez sIkIlIyor insan zerram insallah su dar zamanlari da atlatacagizkızlar dün canım çok sıkılmıştı ekstreleri görünce..
kusura bakmayın
hepinize tek tek teşekkür ederim
dün yoğundum tekrar giremedim...
güya artık kk bende bu ay sıfırdayız
gelecek aylar iyi olur inşallah
ama öyle lüzumsuz taksitler varki toplanıncada aylık 1000 tl sadece ıvır zıvır taksitler..
emeğimizin heba olmasına üzülüyorum ben
o kdr sıkıntı çakip fedakarlık yapıp çalışıyorum sonra elde bişey olmasın
başınızı ağrıttım ama birinede demesem patlıcam
burayı ondanda seviyorum
iyiki varsınız kızlar...
Günaydın kızlar hayırlı Cuma'lar
Başlangıç: 73.5
Hedef: 60
Kilo verenleri tebrik ediyorum.
o girmiyor canim internete milleti cekistircem diye ondan yapiyor acik buldu ya keske hic söylemeseydim cok cabuk güveniyorum insanlara hata burdaYa burda bile var canım öyle çekemeyen insanlar, onun yok mu yaptığı hatalar sonuç da sen de onu yakarsın, herşey karşılıklı, sen yine de dikkat et ama, bu arada kilo için tebrikler.
kilo bildirim
imide yapayım
baş:62.8
geç. hf:59.6
bu hf:59.6
gelen/giden yok...0
tp.gd:3.2 kg
hedef:56 kg
ortim senin için uğraştım iki gün artı çıkmayayım diye iyimi
tebrikler hasretcimgunaydın
baslangıc :87.7
gecen hafta :66.2
bu hafta :65.2
gıden :1 kg
toplam gıden :22,5
hedef : 58
tebrikler tatlimgünaydın kızlarrrr hızınıza yetişemiorum
kilo bildirimimi yapıyım
başlangıç:78.7
geçen hafta:73.7
bu hafta:72.6
giden:1.1
toplamda giden:6.100
hedef:60
tebrikler canimBaşlangıç :78,5
Geçen Hafta : 78,5
Bu Hafta : 77,2
Giden : 1300 gr
Hedef : 60
düzelttimmmmmm
tebrikler canimkilo bildirimimi yapıyım
başlangıç:89
geçen hafta:71
bu hafta:70.5
giden:500
toplamda giden:18.5
hedef:62
okadar da yedim son günlerde canim arti bekliyordum aslindao kadar strese ragmen 100 gr gitmiş aferim ortime..... iş yerinde kolaylıklar canım allah yardımcın olsun....gözü cıksın su gurbetin. ben aynı ülkedeyken çorum diyince içim cızzz ediyo siz neler çekiyosunuz.....ben hep söylüyorm keske ilk basta 1950 de hiç gurbetçi gitmeseydi türk oldukları için dışlanmasa zorlanmasalardı.....
tebrikler canimgunaydin kizla hepinizi tebrik ediyorum supersiniz
gelelim bana
kilo bil
baslangic:80
gec haf:78.2
bu haf:77.3
giden:900
top gid: 2.7
hedef:
65
canim olsun özür nedemek ben beklerim sen yenisini alana kadar sIkma caninisıra geldi bana 700 gr gitmiş gibi gözüküyor.
ama benim içim rahat degil tartım bozuldu demiştim hafta basında ben kendimi de biliyorum 700 gr hiç zannetmiyorum ..... 700 gr dersem arkadasların haklarını yemiş olurum ö yüzden sabit diye bildirim yapıyım diyorum siz ne dersiniz hiç yapmasam mı?
suzimmmm özür dilerim senden de tartının ayarı bozuk gibi geldi bana tam karar veremedim......
giciklik olcak ya cok morelimi bozdu zaten
hmm anladım canım
ona neyse nereye girdiğinden çıktığından
insanların uğraştığı şeye bak
tebrikler minemgünaydın kızlar
ağlamaktan gözlerim şişmiş sizi okumakta zorlandım
kilo veren herkesi tebrik ederim
alıntılayamadım
geçen hafta kilo alan yoktu umarım bu hafatda öyle oluruz
başlangıç:65.5
gene hafta: 64.4
bu hafta: 64
giden: 400
toplamda giden 1500
hedef 58
ben geçen ay regl olduğumda eksi çıkmıştım birde şimdi
ayda 1 kere kilo verebiliyorum yaniii
dün yediğim çikolara, kurabiyelere, keklere(çoğul eklerine dikkat) pilava ekmeğe rağmen iyi
tebrikler canimmerhaba arkadaşlar, kusura bakmayın 2 haftadır pek giremiyorum nete, geçen hafta pc bozuktu pazartesi yapıldı, bu haftada okul evrak işleri derken pek yazamadım aslında okudum bir kaç kere, o alttaki ziyaretçilerden biri bendim
başlangıç:70
geçen hafta: 69.2
bu hafta: 68.5
giden: 700
toplam giden: 1.5
hedef:60
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
daha güzel olmuskızlar bıde benım tartım 500 gram fazla tartıyor
evdekı 10 lt suyu koydum
19.5 cıktı normalde 64 herlde
tebrikler canimbaşlangıç:75.5
geçen hafta:69.9
bu hafta:69.2
giden:700gr.
toplamda giden:6.300gr
hedef:65
68 i gormeyı cok ıstemıstım ama spor yapamadım bu hafta sadece oğlumu okula goturrken 20dakıka hergun yurudum ama tempo ypktu sanırım spor olaydı ıyı olacaktı artık onumuzdekı haftaya 67yi tatılden once hedeflemıstım ama olmayacak gıbı
kılo veren hekesı tebrık edıyorum cızelge (tablo)bıldırım alan ugrasan arkadaslarıma da cok cok tesekkur edıyorum
bu aralar fazla gıremıyorum soylemıstım oglumla ugrasıyorum bır de astımı var onun en ufak bı oksuruk onu hemen hasta edıyor onunda tedırgınlıgıyle okula gıdıp gelıyruz vee oksurugu basladı bugunınsallah tıkanmadan atkatırız
ortim nerelerdesın orti bıldırımını sen yapabılırmısın ben suan senı goremıyorum gıremeyebılırım de bugun aksama kadar canım sen neler yaptın verebıldın mı bakalım
canim yarim kilo onu haftaya fazlalikla verirsin insallah bozma morelinitopiğin yüz karası geldı hanım
baslangıç 72.5
gecen hafta 68.5
bu hafta 69.0
gelen 500gr
toplam gıden 3.5
hedef 60
amanennnn ballimmm gelmishuuuu huuuuu
nasilsiniz kizlar
ben yuvarlaniyorum istebilmem anlatabiliyormuyum
bugün yarin derken anca gelebildim :26:
tam tarti günü gelmekde ne kadar dogru bilemedim ama
umarim hepiniz iyisinizdir
amin canimAmin kızlar mekanları cennet olsun inşallah
süper canım tebrik ederim sanırım bir sıfır silinmiş 1000 demişyikya
neyse ghaftya 900 gidecek
hoşgeldin canım nerelerdeydin tatlım ya
geçende kulaklarını çınlatmıştık suzimle
regl olamadin ya ondan neslimgünaydın kızlar
öncelikle hayırlı cumalar
bildirimlerinizi yapmışsınız
maşallah bu hafta artıda var ekside var
ben artılardayım yinede şükür dahha fazla bekliyordum
onada şürediyorum
ortak olan arkadaşlar bildirimlerini yapabilirler özelden
ortaklarını değiştirmek isteyenlerde yeni ortak bulablirler
bildirimleri yarın sabaha kadar atarsınız bebişlerim
bu hafta sonuncuyuz sanırsam
bildirimim
başlangıç 65.5
geçen hafta 64.4
bu hafta 64.9
gelen 500
toplam giden 600
üzgünüm ama böyle şişliğim çok kıslar
tebrikler canimKg bildirimimide yapayım...
Başlangıç:75 kg
11.01.2013:69.9 kg
18.01.2013:68.9 kg
giden kg:1.00 kg
toplam giden kg: 6.1 kg
nihayet bunu 1 kg yide attım üzerim den .....
tebrikelr canimMerhaba kizlar...
Ben patates diyetine hic baslamadim
Az yiyerek ozel doneme ragmen yarim kg verdim
Meyve salata yogurt yemekleri azalttim
Yine de vazgecmedim :) hazir hissettigimde en az 1 hafta yapmak istiyorum.
Diyetin disina hic cikmadigi zaman insan cok gizel kg verdiriyor
Benimle bir hafta vazgecmeden bu agir diyeti yapabilecek var mi?
Birbirimizi motive ederek bozmamizi engelleyebilecegimiz :)
Bir orti ariyorum kendine azmine guvenen :)
Baslangic 79.7
Bu hafta 79.2
Giden 0.500
Hedef. 63
hosgeldin canim aramizaselam arkadaşlar nasılsınız
bende 74 kiloyum buralarda dolanıp duruyorum yollar çareler motiveler arladaşlar dostlar arıyorum
insallah zerramşu anki kilom 13 sene önceki kilom..
bundan sonra vereceğim her gr da kendi rekorumu kırıcam inşallah....
hayirlisi canim benim insallah cabuk düzelir toplar kendiniEşimin ameliyat olması gerekiyormuş
tebrikler canimhenüz msj sayımı doldurmadığımdan mesaj gönderemiyorum ki, napcaz?
Başlangıç kilo :74.5
Geçen haftaki Kilo : 73.8
Bu haftaki kilo : 73.3
Giden kilo : 500 gram
Topla giden kilo : 1200 gram
Hedef: 58
birlikte verecez insallahBaşlangıç kilo :75,300
Geçen haftaki Kilo : 73.300
Bu haftaki kilo : 73.600
Giden kilo :
Topla giden kilo :
Hedef: 57
durum vahim değilmi
yardıma ihtiyarcım olduğu açık ve net ortada
ne yaparsan yap sen benim kabulümsün tatlimbende öyle yaptım bi banyoda bi odada her yerde farklı çıktı ama yogunluk 700 ben yinede sabit diyim ya da bu hafta mazeret izini ver gerçi suzim var bide ama ayyyy napıyım ki
insallah canim verelim geri de almayalim insallahtebrikler cnm....bu azimle inşlh bütün fazlalıklardan kurtulacağız...sadece kilo vermek değil önemli olan onu korumakta çok önemli....
en önemliside bu zaten moral bozmamak ...ilk (artık diet demiyorum ben)başladığım zamanlarda 100 neki 1 2 kilo fark ediyodu nasıl sinir oluyordum...o sinirle çayı şekersiz içmeye başladım
asker yolu bekledik birde hayirlisi dilegim kardesimde birkac kilo aldi kiz demis asik miyim sana bilmiyorum hersey kiloyla mi bitiyor evlenincede öyle insanlar bence hep birseyler bulurlarErteledim erteledikçe erteledim.. Sonunda benimle evlenirse mutsuz olacağımı düşünmüş öyle bir süre şey.
Uzun zamandır beraberiz zaten. Herşey üstüste geldi.
Tahammülü kalmamış bana. En son yaptığı şişman bi kadın karikatürü paylaşıp beni etiketledi.
Herkese açık yapmış bide.
Niye yaptın kırıcı bişi bu dedim.
Ben seni tanıdıgımdan beri şişmandın. Arkadaşların yeni mi öğrendi durumunu, şişman olduğunu dedi.
Öyle beğenmemeye başladı.
Bilmiyorum ya karışık şeyler. Hayırlısı olsun herkes için ne diyim.
tebrikler canimMerhaba sevgili arkadaşlarım,
Başlangıç 77,6
Bugün 75,6
gecmis olsun neslim dis agrisida insani cok kötü ediyoröfff kızlar dişim ağrıyor
canım sıkılıyorrrr
böğüre böğüre ağlamak istiyorum
bugün duygusal takılıyorum niyeyse
yada regl yaklaştı
onun reflekleri dürtüyor
bugünlerde gececek minem
gelmişti sanırım canım listeyi kağıda hazırladım ama pc ortamında yapmadım henüz
teşekkür ederim buarada
aslındaa hiç üstüne düşmedim biliyormusun
yani gel seveyim bile yapmadım çünkü git diyordu daha çok üzülyorum diye bende uzak durdum
bugün ama hep benleydi, eşimde onu görmediği için böyle alışır diyordu
mesela bugün bana sallattı kendini
kalkıp kalkıp sarıldı bana
cadı kızım oda özlemiş beni
bende diyetten çıkmış gibiyim
yatağa girdim valla canım
yarın açık bişey sınavı varda onda görevliyim
görev aldığıma pişmanım gitmezsem bidaha görevde vermiyorlarmış
üüüüüüüüüüüüfffff
ayy kendimden nefret ettim bian
iyice depresif oldum yaaaa
karı-koca psikolojik danışmanız
şu halime bakın
aynen neslim 2 haftadir bende olmuyorum sinirler hat safadaregl olacağıma yakın bana böyle geliyorlar soldan soldan
aaz evelkocişi kırdım
oda altta kalırmı beni kırdı işte
ama hata bende tabi
genede çaktırmödım
özürde dilemedim
geldim pc başına
pöffffff canımmmm istediha şimdi
valla ağlıcam yaa
az önce tartıda 72.7 yi gördüm. kurbağa gibi zıplaya zıplaya çıktım dışarı.
off yarin bende caliscam fistikGünaydın kızlar
Sefil Dilek işbaşındaaa sabahın köründe kalktım geldimmm iş aşkıyla.
Ah bendeki bu aşkı napcez.
Hayırlı, güzel günler olsun inşaallah
müzik ziyafeti icin tesekkürler fadimecimgünaydın kızlarrr,
güzel güzel bir hafta sonu diliyorum herkeslere.
2 gündür burada felaket yağmur yağıyor fırtınayla birlikte, ve ben yine iş başın dayım
Yorgunum dostlar yorgunum artık[video=youtube_share;JJGgWNK3JKA]http://youtu.be/JJGgWNK3JKA[/video]]
insallah iyilesecek canim güzel birde egitim alir
sagol dilekcim oglumda iylesme var yavas yavas fark ediyor yalniz hayla cok hareketli daha dogrusu normalde guclu bir cocuk buyudukce gucude artiyor zaten fiziksel bir sorunu yok zaten kimse hareket etmedikce rahatsiz oldugunu anlamaz tabi o guclendikce ben takatsiz kaliyorum ozel okul bekliyoruz onlarda yatili aliyorlar basta istege bagli zanediyordum ama oyle degilmis hafta sonu eve gelebilirmis vermesem ogluma en buyuk kotulugu yapmis olurum okul dedigim bir cesiit rehabilitasiyon merkezi orda hem tedavi hemde her yonlu egitim alacak versemde ben onun kokusu olmadan ona sarilmadan yatamam ya ezilirse orda bende yasayamam aklima geldikce su anda oldugu gibi hep agliyorum allahim ogluma yardimci olsun o
ben hep oglumun kosarak gelip annem seni cok seviyorum dediginini arkadaslarindan bahsetigini kendi basina sokaga ciktigini umut ederek dayanmaya calisacam en iyisi ben daha fazla zmayayim bogazim dugum dugum....
aman canim sen hamilemisinsana orti olmaya geldik elifle
Umutlukuzu & Nazugur (1100 + 500) = 1600kg
Ftemiz & Zerra (200+0) = 200g
Bensuzi & Dont (100+0) = 100g
Neskuik & Umay0110 (+500-400) = +100g
Birinci arkadaşlarımızı tebrik ederiz
sonuncu olanlarda ccezalarını biliyorlardır umarım (ben)
BEN ŞİŞKOYUM bir sayfa dolusu yazacaklar
Haftaya güzel bir ortaklık kapışmasıyla buluşmak üzere
öpüyorum kısçelerim siziiiii
Umutlukuzu & Nazugur (1100 + 500) = 1600kg
Ftemiz & Zerra (200+0) = 200g
Bensuzi & Dont (100+0) = 100g
Neskuik & Umay0110 (+500-400) = +100g
BEN ŞİŞKOYUM bir sayfa dolusu yazacaklar
Haftaya güzel bir ortaklık kapışmasıyla buluşmak üzere
Ben de orti istiyorummmmmmm
[ımg]http://img504.imageshack.us/img504/2290/1xod2.gif[/ımg]umutlukuzu & nazugur (1100 + 500) = 1600kg
[ımg]http://img162.imageshack.us/img162/6141/2xut2.gif[/ımg]ftemiz & zerra (200+0) = 200g
[ımg]http://img504.imageshack.us/img504/5210/3xea1.gif[/ımg]bensuzi & dont (100+0) = 100g
[ımg]http://img396.imageshack.us/img396/3792/15803594kz7.gif[/ımg] neskuik & umay0110 (+500-400) = +100g
ben şişkoyum bir sayfa dolusu yazacaklar
haftaya güzel bir ortaklık kapışmasıyla buluşmak üzere
ellerine saglik neslimkil bayi kurtarmissiz pacayi ortimle umutlukuzu ve nazuguru cok tebrik ediyorum ikinci keez birinci oldular haftaya ortimle bzim olacak
kıl payı kurtardınız haftay acaba bizmi birinciyiz hehehehehkusura bakmayin kizlar dün isyerinden gelemedim sonrada misafir geldi yarinda oylama var calismak zorundayimburda oylamaya gelenlere yol göstercem bütün gün
bu aralar sIk gelemiyorum telden okuyorum sizi takip ediyorum ha birdekim demisdin fadimecim demisdin herhalde dün aksam yatmadan suyun icine iki kaysi kurusu attim ve sabah suyunu ictim kayisilarida yedim uff ödem mödem kalmadi herhalde bundan sonra her aksam öyle yapacam dünkü misafirler yengemin akrabalariydin onlarin memleketi malatya olunca birsürü kuru kaysim oldu burda cok pahali altin degerinde sanki iyi oldu yani bana
öptüm sizi kendinize iyi bakin
ortini yarı yolda bırakmıyacaksan toıpiği zamanın olduğu sürece takip edipBen de orti istiyorummmmmmm
akşam kestane yemişin kalorisi çok diye biliyom.:26:
3 tanesi 1 dilim beyaz ekmeğe eşitti sanırım.:26:
Diğerleri güzel bence.
Aminn canımm allah hepimizi iiyi insanlarla karşılaştırsın.
Ahh teşekkür ederim abla.. Sen naptın? çocuğun nasıl oldu iyi misiniz?
çok geçmiş olsunn ufakken sürekli kolumu bacağımı kırdıgımdan iyi biliyorum.
Canı yanıyordur bayagıı ex kaynana da bacagını kırmıstı 8 ay önce falan hala daha ilaç kullanıyor sogukta falan sızlıyo acı biber değmiş gibi yanıyo diyodu.:26:
Senin ödül ödüllükten çıkmış yıldızlı ödül olmuş valla.
Pötüşşşşş
Hayırlısı ne diyim artık çabaladık olmadı böyle daha iyi olur belki.
Ilerde evlenirsem garanti mantıkla bakarım artık o kesin.
Hoşbulduk canımm.
sagol dilekcim oglumda iylesme var yavas yavas fark ediyor yalniz hayla cok hareketli daha dogrusu normalde guclu bir cocuk buyudukce gucude artiyor zaten fiziksel bir sorunu yok zaten kimse hareket etmedikce rahatsiz oldugunu anlamaz tabi o guclendikce ben takatsiz kaliyorum ozel okul bekliyoruz onlarda yatili aliyorlar basta istege bagli zanediyordum ama oyle degilmis hafta sonu eve gelebilirmis vermesem ogluma en buyuk kotulugu yapmis olurum okul dedigim bir cesiit rehabilitasiyon merkezi orda hem tedavi hemde her yonlu egitim alacak versemde ben onun kokusu olmadan ona sarilmadan yatamam ya ezilirse orda bende yasayamam aklima geldikce su anda oldugu gibi hep agliyorum allahim ogluma yardimci olsun o
ben hep oglumun kosarak gelip annem seni cok seviyorum dediginini arkadaslarindan bahsetigini kendi basina sokaga ciktigini umut ederek dayanmaya calisacam en iyisi ben daha fazla zmayayim bogazim dugum dugum....
başlangıç:75.5
geçen hafta:69.9
bu hafta:69.2
giden:700gr.
toplamda giden:6.300gr
hedef:65
68 i gormeyı cok ıstemıstım ama spor yapamadım bu hafta sadece oğlumu okula goturrken 20dakıka hergun yurudum ama tempo ypktu sanırım spor olaydı ıyı olacaktı artık onumuzdekı haftaya 67yi tatılden once hedeflemıstım ama olmayacak gıbı
kılo veren hekesı tebrık edıyorum cızelge (tablo)bıldırım alan ugrasan arkadaslarıma da cok cok tesekkur edıyorum
bu aralar fazla gıremıyorum soylemıstım oglumla ugrasıyorum bır de astımı var onun en ufak bı oksuruk onu hemen hasta edıyor onunda tedırgınlıgıyle okula gıdıp gelıyruz vee oksurugu basladı bugunınsallah tıkanmadan atkatırız
ortim nerelerdesın orti bıldırımını sen yapabılırmısın ben suan senı goremıyorum gıremeyebılırım de bugun aksama kadar canım sen neler yaptın verebıldın mı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?