70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba

gelemedim bugün yine koşturmaca dolu bir gün geçirdim
sabah açık lise görevim vardı
eve geldiğimden beri felaket bir başağrısı çekiyorum
uyumuzsam geçmeyecek biliyorum
sınavdan geldiğimden beride hiç boş durmadım
herkesmi böyle hiç işim bitmiyor benim yaaa
evde misafirde olunca daha yoğun geçiyor

uyumayı planlıyordum ama size karşı sorumluluğum var listeyi hazırlamaya çalışcam birazdan
inşallah paylaşabilirim sızmadan

Ayyy bizde de yeğenden dolayı ozmo dolu evde.
Ozmo kornet, çikolatalrı, krakeri vs vs pingui bide
Sabah tartıldım 72.5 di. Demin tartıldım 73.0
Şaka gibi yaaa

Şaka gibi yaaa

tadı güzelmi
benim hiç yemek aklıma gelmemişti onlardan
buarada sana yazdım yaaa sonra dedim sen önce kendine bak
neler neler yedim
diyetin d si yok artık bende
geçenlerde benimde sabahla akşam aynı çıktı

Çikosu güzel ben dondurmada da kornet sevdiğim için bayıldım kutay bonibonlarını yiyo gerisini ben kemiriyorum.
Pinguiyi silip süpürüyo bırakmıyo kırıntısını bile.
Senin kilon gene iyi ama ya
Daha iyi olabilir tabi ama buna şükür de beterin beteri var
Sabah erken tartıldıgımız için vücut daha şiş oluyor sanırım.:26:
Bide ben tartılmanın bi akşam öncesi abartmıştım gene.:26:

hiç farketmeden gidiyor canım yaaa
şimdi haftaya tatil ben evde yerim yine olurum 66 falan ozamanda hiç yok katetmiş olmuyorumkiii
zaten 70le başlamıştım burayabende çiko krizine girersem bakayım tadına iyi dedin
bide diyetisyenlerde sabah tartılmayı öneriyorlar

BEN ŞİŞKOYUM , BEN DOBİÇİM AYIMIYIM NEYİM
ALLAHIM YAAAAA KENDİMDEN NEFRET EDİYORUM

ben şişkoyum
ben şişkoyum
ben şişkoyum
ben şişkoyum
ben şişkoyum
ben şişkoyum
ben şişkoyum
ben şişkoyum
ben şişkoyum
ben şişkoyum
ben şişkoyum
ben şişkoyum
ben şişkoyum
ben şişkoyum
ben şişkoyum

gülmeyin haaaaaaaaaaaaaa
gelir başınıza görürsünüz ozaman

ben şişkoyum
ben şişkoyum
ben şişkoyum
ben şişkoyum

oldumu ortim? hem nerden çıktı bu ceza yaaaa
biz okadar liste yapıyoruz uğraşıyoruz ama yaaaa

ben şişkoyum
ben şişkoyum
ben şişkoyum
ben şişkoyum
ben şişkoyum
ben şişkoyum
ben şişkoyum

maşallahbu nasıl menü böyle

sende ortadan kaybolmayacaksan bende yalnizim orti olabiliriz kiololarimiz yakin....
Ortin terk mi etti ki sen de diyosun
Yok yahu ben telden giriyorum zaten
Sen yazdika gorurum ben.
Marjinal bi durum olmadikca buralardayim
Sen gelmez diyene kadar tavladim bi fistik yavrim

menüyü çok beğendim sporu da yapmışsın nazar boncuğu koyayım da nazar değmesin cıslardan uzak bir hafta geçir

Canim ben bi haber izledim tirstim...
Cay almis adamin biri bobrekleri iflas etmis vs...
Cekinip dogadan lipton disinda almiyorum cay.
Senin bu 7 otlu cayin nedir
Temini nereden saglanir
Guvenilir midir

Darısı başına şekerim o vakittt.
Abur cuburla da gidiosa yakıosun herhalde yediklerini insallahh hep gider

demekki hareketlisin ve yakıyorsun canım
darısı başımıza ne diyelim

sağolun canlarım.. cidden hareketliyim galiba az önce evde hoplayıp zıplarken buldum kendimi
bi enerji patlaması oluyor işte arada

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] umutlukuzu [/TD] [TD] 78.7 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 6.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] hasretttt [/TD] [TD] 87.7 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 65.2 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 22.500 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 78.2 [/TD] [TD] 77.3 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 2.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] nazlıbahar [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 69.2 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 6.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] hawar [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69.2 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] gur_bet [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 75.6 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 6.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] nazugur [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 18.500 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 60.9 [/TD] [TD] 60.4 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 12.600 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] karbeyazı [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 67.4 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 62.6 [/TD] [TD] 62.4 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 59.6 [/TD] [TD] 59.6 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] dond [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 71.9 [/TD] [TD] 71.9 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] GWZNAZ [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] guldogru [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 3.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[/TABLE]

Bu hafta birincimiz olan umutlukuzu arkadaşımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Kilo alan arkadaşlarımız üzülmesin haftaya azimle ve güzel beslenerek hepbirlikte vereceğiz inşallah. lütfen burayı takip etmeye devam edelim
birbirimizi motive edersek kendimizede faydamız olur bunuda unutmayalım

Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; puCCaaa, neskuik, euribiamir, Dgy, bluedeniz dir. arkadaşlarımızın katılımlarının devamını diliyoruz.
bu hafta katılan kızlar haftayada bildirim yaparsanız listede yer alabileceksiniz.

bir hatam varsa affola kızlar

Haftaya güzel bir listeyle buluşmak üzere

Son düzenleme:
kıl payı kurtardınız haftay acaba bizmi birinciyiz hehehehehçok komiğim dimi
[/FONT][/B]
hadi bakalim

masallah canim ya
arkadaşlar çıkmak zorundayım. görüşürüz.
görüsürüz canim
Kızlar kimseler yok hafta sonu kaçamaklarında mısınız:18:
yakalandik :18:
senide bebegim cok sagol tatlim bende seni cok sevdim ortim asik oluyorum herhalde :111: canim sen sonuncu olmayi yeterki iste zaten bu gidisle sondan birinci haftaya biziz :84::84::84::84:
ben geldimmmmm :122::122::122::122::122::122::122:
hani nerdesin

yazisalim tatlim hosgeldin aramiza
hakklisin betülüm ama bazen depresyona giriyor iste insan ballinin sümüklüyü karistirmasan birde böcük koycam diye tehdit ediyordun :18:
yazinda oluyormu kayisi ben gelirsem o tarafa bol bol alir götürürüm
ne güzel birazda bana ver enerjinden bende bi uyusukluk var bence bugünkü kötü menümden böyleyim patliycam :84:
Darısı başına şekerim o vakittt.
Abur cuburla da gidiosa yakıosun herhalde yediklerini insallahh hep gider

Gurur duyuyorum senle beybiiii

Suziiiiii hâlâ yoksuuunnn

ahahhahah Süpermiş.
yettim gariiii sen nerdesin :26:
abovvv dilek bende yazsammi menümü senden gaz geldi :18:
canim acelesi yok cok yorgunsan bence
Şaka gibi yaaa
sabah aksam niye tartiliyon dilek hep sen bana kiziyordun fistik

Canim ben bi haber izledim tirstim...
Cay almis adamin biri bobrekleri iflas etmis vs...
Cekinip dogadan lipton disinda almiyorum cay.
Senin bu 7 otlu cayin nedir
Temini nereden saglanir
Guvenilir midir
niye yazaklamiyorlarsa böyle ürünleri :26: 7 otluyu bilmiyorum da 5 otlusu dogadan :26:
sağolun canlarım.. cidden hareketliyim galiba az önce evde hoplayıp zıplarken buldum kendimi
bi enerji patlaması oluyor işte arada
arada bana da gelse
dün akşamdan bi kare
erkeklere de yaktık kına

Eki Görüntüle 610593

gecenkini de hatirliyorum sarki söyleyip bi güzel eglenmisdiniz betülüm insallah senin mezuniyetinde böyle güzel eglenceli olur tatlim hangi el seninki

eline saglik minem umutlukuzuyu da cok tebrik ediyorum

gel canım gerekirse depresyona da beraber gireriz
yazın oluyor zaten canım kayısı sen gel yeter ki al bütün tarla senin olsun
bu enerji de nerden geldi anlamadım aslında çok yorgun ve uykusuzum ama var bişiler bende :26:
alttan ortadaki benim elim canım benim mezuniyetim daha eğlenceli olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…