- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
hoşgeldin canım baya uzun zamandır gelmiyorsun sanırım ben hatırlayamadım bak burdan uzak kalmak yaramıyo kimseye kilo alıo herkes :)merhaba canlarım:hulya:,ben o kadar uzun süre uğramadım ki çok mahçup oldum:gitme:,önce tatile gittik kaydirigubbakcemilegeldikdiğer gün oğluşum okula başladıturkbayragi,onu sabah ben götüryorum ve oğlen alıyorum,bebişime de o arada da bakıyorumfisfisfis,ev işleri vs,misafir eksik olmıyorsengözlerimebaksanab,çok yoruldum:gitme:,kendimi dövülmüş gibi hissediyorummafoldumben,birde tatilden sonra 2 kg aldım-73 oldum iyice moralim bozuldumafoldumben,birde sitenin bazı değişiklere uğramış,anlamadım gittiakannehir
kızlar nasıl gidiyo dicem yine katılım yok pek.. ben sabah 6 da kalkıp annemi doktora götürdüm kan tahlilleri ki 5 taneydi filimdi idrar tahlili serumdu derken 16 da yatırılmasına karar verdi doktor.tabi elmayı geçen çarşambadan beri süper yapan ben motive kalmadı. önce anneme poğaça alim derken peynirli kendimede aldım. 6 .30 da kepekli tostumu yumurtamı yemiştim ama oraya gidene kadar ve zaman içinde açıktım. 10 da yedim sırf sigara içebilim diye e güzel yanıma 2 elmamıda almışım yesene onları dimi bişey pek olmaz poçaaaaadan.. ama yok 8 gün muhteşem gitmiş ya bozmadan olurmu tadını aldın sen hamurun birde hastane ortamıki insanları görünce çok kalabalık ve hepsi yaşlı ama muhteşem ilgileniyolar. yenişehir diye biyer orası bursaya bağlı devlet hastanesi doktorlar yani bizim doktor ötekileri bilmem hemşireler personel muhteşem neyse sonra serumu beklerken. anem çık dışarı hava al sen der ve ben çıkarım sigarada alim içim biraz diye tabi sıfır morel karnım aç değil ama beyin yok ye diyo .sen üzgünsün yeki moralin yerine gelsin sigara ve gazete aldığım yerin hemen yanında aaa oda ne dönerci şimdi koktuda beyinde dürtüyo ye ye diye gittim çeyrek tavuk döner ayran peşinden içecem ya zıkkımı rahatlim. karnım şöle bi doysun pis boğaz yarın cuma son gün tartılcaksınız bozmamışın ne yiyon bi güzel oda hüplendi sonra git içeri moral bozuk tabi annemi öle görüyorum çık tekrar kantine ne paklar nescafe ee tabi oda üçübir arada var sadece onuda iç aaa yanına tatlı bişey olsun madem bu kadar bozdun oda sanki çok kalorisiz diye avut kendini form diye ye çikolata gibi küçük bişey şu piko tarzında avut kendini işte....
neyse sonra eve gelirken ben .evde kardeşim okula gitmedi tabi oğlumu sabah bıraktık ona oda pek yemez bişey evdede yapılcak kim uğraşcak siz gelin köfteciye ben oraya incem orda yeriz ki meşhurdur iznikte orası ee ordada ye köfte acılı ezme getiriyolar ortaya tabi kola falan yok ayran içim ben. çüş diyom kendime ayranla avunuyom kalori yok diye yani gitti .bir gün daha dayanamadım moral bozukluğu diye kendini kandır tamam moral bozuk ama bu kadarda yenmezki 8 gündür süper giden rejim haa önemli bi detayda şu 23 eylül çarşamba 81 1eylül perşembe sabah 76 dijital değil ama net 76 yani 8 günde 5 kilo ee oda bişeydir ama ben tabi onun hala 1 kilosunu su diyom kendimi 80 den düşmüş olarak kabul ediyom oturmamış kiloydu hatırlarmısınız eski arkadaşlar mayıstada anemdeydim hani gölde falan hep yürüğüş yapıyodumda yazardım. 79 dan 75 düşmüştüm ama annem o zamanda hastaneye yatmıştıda bende yürüğüşe ara verip hastaneye gidip gelmelerimde kiloyu hızla yeme psikolojisinden dolayı hızla geri almıştım. neyse çok yazdım özellikle yazdım detaylı anlattım kimseler yok haraket kızlar İNŞALLAH sabah 76 olurum hala yarın kahvaltıda yapmadan elma yicem bütün gün yeşil çayda içcem ama ertesi gün et olayına geçcem çünkü tok tutar yarın annemin yanına kardeşim gitcek gelcek ertesi gün ben gitcem çünkü yol aç çekilmiyo burdan yarım saat sürüyo bide dağların arasından döne döne virajlı miğdem bulanır hem et olayınıda inceleğin 5 günde 5 kilo topiği ama ben burayada yazıyom ..ben hatta en çok burası neyse gidim bari yoksa bi daha yazma diceniz destanımdan sonra iyi geceler.. hem anlamadım behlül niye üzüldü adnan bihterin kocası değilmi hiçmi yapmıcaklardı anlamadım ben bihter yeminmi etmişti birlikte olmicem diye hala dizi pisikolojisinden sıyrılamadım kafa dağıtım dedim yoksa kafayı yicem annemin olayına
kıymetcim naptın sen canım yaaaa bi dur diyemedin mi kendine o kadar güzel kilo veriyordun canım bi kere bozdunmu devamı çok zor olur aman dikkat et canım bugün az kalorili ye bol hareket yap ki dünküler kiloya dönüşmesin dün sana ders olsun sakın bi daha bu kadar cozutma canım aman haaa
ne güzel canım ya hiç rejim yapmamak ama artık zamanı gelmiş geçio hatta boyun kaç bilmiorum ama marta kadar verebilirsin aramıza hoşgeldin :)slm hanımlar 71 kilo ile beni de aranıza alın şimdiye kadar hiç diyet yapmadım.aslında farkındaydım bi yıldrı kilo aldığımın ama artık tak etti canıma her görenn aaa sana ne olmuş böyle diyor sinirimi bozuolarklava: spor yapmadan gitmez mi bu kilolar ya:çok üzgünüm: bikaç gündür su şişesi ile yatıp kalkar oldum çayda kahvede şekeri kestim beyaz ekmeği bırakıp tam buğday ekmeğine geçtim abur cubur yok bi de yağsız tuzsuz salat vs şimdilik hayatımda bunları değiştirdim. aslında tam olarak ne yapmam gerektiğini de bilmiorum.sevgiglimle iddaya girdim 1 martta 56 kilo olmam lazım olur mu sizce?imdatttttttttt yardım edin
valla diziyi bende izledim sinir oldum dizi izleyemiom artık böyle saçma sapan konuşar artk sıkıyor beni adamda tam saftirik kendini üzüo bihter bi alem heheha bu arada adnana çok acıdım içim ezildi birazda tatlı paklar beni dedim muz almıştım oğluma yer falan diye dün pazardan batıyodu bana dolapta yedim onuda büyük bardak sütle ne güzelde gidiyo ikisi bir arada ama adnanı öle görünce yiyim dedim valla yoksa başka battı balık yan gider olayı değil yanııı hadi ordan diceniz ama yazık adama ya o kadarda zengin garip
günaydın çıtırlar kızlar tartıldım 76. 77 arasıki çok belli oluyo bu tartıda yani 76 .buçuğumdur o kadar yememe rağmen dün başladığımdan bu yana 4.5 kilo vermiş oldum ama dün 5 ti neyse bozmasaydım dün ve lesliyide yapabilseydim 75 olurdum gibime geliyo ama bugün kahvaltı yapmadım 1 litre suyumu içtim 1 elmamı yedim şimdide yeşil çayımı içcem bugün sırf su yeşil elma yeşil çay içcem yarında et dietine başlıcam neyse oğluşum kalktı doyurim bakarım yine kızlar
günaydın canım iyi sabahlar bugün dikkat edince dün yediklerin kilo olmasın canım bir gün bozdun bundan sonra dikkat et aman haaa kolay verilmio bu kilolar
günaydın herkese iyi sabahlar bu sabah sanki cumartesi gibi gelio bana anlamadım neden :))) neyse bende 63.50 kg çıktım sabah kesin kilo için 100 kez tartılıom resmen dijital değil ya inanamıom bi 64 çıkıo bi 63 bi 63.50 heheh karar veremedi kilom kaç olcağına en son 63.50 de karar kıldı herkese az kalorili bol hareketli günler şimdi gidip kahvaltımı yapayım 1 kase nesfit ile görüşürz