70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım baya uzun zamandır gelmiyorsun sanırım ben hatırlayamadım bak burdan uzak kalmak yaramıyo kimseye kilo alıo herkes :)

kıymetcim naptın sen canım yaaaa bi dur diyemedin mi kendine o kadar güzel kilo veriyordun canım bi kere bozdunmu devamı çok zor olur aman dikkat et canım bugün az kalorili ye bol hareket yap ki dünküler kiloya dönüşmesin dün sana ders olsun sakın bi daha bu kadar cozutma canım aman haaa

ne güzel canım ya hiç rejim yapmamak ama artık zamanı gelmiş geçio hatta boyun kaç bilmiorum ama marta kadar verebilirsin aramıza hoşgeldin :)

valla diziyi bende izledim sinir oldum dizi izleyemiom artık böyle saçma sapan konuşar artk sıkıyor beni adamda tam saftirik kendini üzüo bihter bi alem hehe

günaydın canım iyi sabahlar bugün dikkat edince dün yediklerin kilo olmasın canım bir gün bozdun bundan sonra dikkat et aman haaa kolay verilmio bu kilolar

günaydın herkese iyi sabahlar bu sabah sanki cumartesi gibi gelio bana anlamadım neden :))) neyse bende 63.50 kg çıktım sabah kesin kilo için 100 kez tartılıom resmen dijital değil ya inanamıom bi 64 çıkıo bi 63 bi 63.50 heheh karar veremedi kilom kaç olcağına en son 63.50 de karar kıldı herkese az kalorili bol hareketli günler şimdi gidip kahvaltımı yapayım 1 kase nesfit ile görüşürz

günaydın kızlar benimde kilom 71,600

haftaya kesinlikle hedeefim 69,900

bu hafta bide reglim,sadece 600 gr gitmiş ama bunada şükür

herkese günaydın uzuuun haftalardan sonra bu hafta kilo verebildim nihayet bende
önceki kilom 68 di bu hafta 1 kilo verdim ve 67 oldum yaşasın artık zayıflıyorum

günaydın kızlar benimde kilom 71,600

haftaya kesinlikle hedeefim 69,900

bu hafta bide reglim,sadece 600 gr gitmiş ama bunada şükür
Günaydın kiraz reg olmana rağmen veremilmişin canım bu da güzel haftaya hedefine ulaşmanı beklliyoruz :)
herkese günaydın uzuuun haftalardan sonra bu hafta kilo verebildim nihayet bende
önceki kilom 68 di bu hafta 1 kilo verdim ve 67 oldum yaşasın artık zayıflıyorum

günaydın canım ne güzel kilo vermişin sen öle hadi bakalım başladın kilo vermeye aynen devam :)

Merhaba kızlar... hala uğrayamıyorum topiğe... kimseler gelmemiş gerçi... her zaman giremiyorum sabah tartılmayı unuttum ama aynıydım son tartıldığımda... spora başlayınca gidecek inşallah kilolar... kıymetçim geçmiş olsun geçmişi okudum dikkat et biraz... moral bozukluğuyla verdiğin kiloları fazlasıyla geri alma... onca eziyetle veriliyor dikkatli ol canım...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz... inşallah hedefinize ulaşırsınız...

1 aydr 77-78 arasındayım bı 76yı göremedım.çıldırmak uzereyım.bugun form cay ıcmeye basladımkayısılı form cay alıcamaksama bırazcık bağırsak calıstıralım bakalım nolucak<:)

ya ben bu hafta pek dikkat edemedim yediklerime sporuda yapamadım kilomda azalma var anlamadım öf böle oluo sonra tartı fırlıo 70e yine.

kızlar teşekkür ederim motiveniz için canlar o dün için geçerliydi zaten çok kararlıyım ama dün gerçekten çok üzgündüm bugün kahvaltısız elma sırf bütün gün 2 elmamı yedim 2 yeşil çay bitti 2 litre suda bitti yani sporu öğleden sonra yapacam yarın et dieti ki eminim onu çok güzel yaparım ee .4. 5 kiloda az değil ama 8 günde geçen cuma 78. 5 tum sanırım 2 kilo gitmiş oluya sedacım eski listeden bakarsın değilmi canım kızlar hepinize kolay gelsin 76 .5 olmuştum sabah ah ah bozmasaydım dün 75 olurdumki dün sabh 76 netti

oohh maşşallah kıymet hn ama olmuyo 2 kilo azmı da beğenmiyosun tüh vah diyosun kızdım bak şimdikaydirigubbakcemile

merhaba kızlarrr be de 1..1 kilo vermişim:lepi: 74.4 oldum geçen hafta 75.5 tim :teytey:
haftaya hedefim 73.7

iyi akşamlar herkese yarın çalışmayanlara iyi tatiller iyi haftasonları
ben yarın yine burdayım az da olsa çekilmiyor cumartesiler yaaa

canım kızma:kedi:,ama pek sağlıklı olmazakannehir,hiç yemıyorsan ve 56 kg,fazla değilmıakannehir?boyu kaç senin?benim mesele 1,79 ve şu an 73 oldum,hedefim 65kgopuyorumnanaktan ama sıkı diyetle değilCADIARZU,ben daha öncede verdim kg baya,ama şok diyet tavsiye etmem:sinifsinif:,birde,arkadaşlarım dr dan yeni öğrendimzemuszemus:akşam su fazla içmeyın,sabah eller ve bacaklar çok şişer:CüvCüv:,sabah ve oğlen bol su için,birde dr tavsiye etti:her yemekten önce(kahvaltı,oğlen vs)bir su bardağı ılık su için,daha çabuk doydunu hissedersınız ve metabolizmanız daha iyi çalışırkaydirigubbakcemile2..ben denedim gerçekten normal benim yediğim porsiyondan yarısından azcik fazla yedim :CüvCüv:ve karnım patlamak üzereydikaydirigubbakcemile3,doydum:CüvCüv:,hepinizi çook öptümopuyorumnanaktan.....çok özledim sizi ya:asigim:..

senin adına hepimiz sevindik
,bizde hedeflerimize en yakın zamanda ulaşırız inşl

benimde kg aynı bu haftada değisiklik yok artık spora baslamam lazım aslında herkez kızıyor yeter böyle iyisin daha fazla verme diye ama ben 5 kg daha versem süper olacak kaydirigubbakcemile2 kıymet süpersin dün kacırmasan daha iyi olacaktı ama olsun aylardan sonra büyük basarı :hooray: kilo veren herkezi tebrik ediyorum.:teytey: :teytey: özge - burcu :hooray: :hooray: :hooray: bunlarda sizin kızlar.çok yoğun bir cumaydı artık sesim cıkmıyor basım catlıyor aybası olunca hesaplarla uğrasmaktan nefret ediyorum neyseki yarın tatil yarın doğum günüm yeni bir yas beni bekliyor 3 lü rakamalar hızla ilerliyor valla yarın tantana gelen giden cok olur aksama artık dısarda olurum sanırım süpriz parti hazırlıyorlar ama bakalım

selam canım şimdiden doğumgünü kutlu olsun demek istedim ailenle birlikte sağlıklı mutlu nice senelere :)a.s.opuyorumnanaktan

iyiliğimi düşünüp yorum yapmışsn canım neden kızayım.hiç yemiyorum demedim sadece ebur cubur kestim bide tuz kestim su içiyorum işte senin dedğin gibi yemeklerden önce içiorum genellikle akşam zaten çok içmiyorum yoksa gece uyuyamıyorum. boyum165 öyle şok diyet falan uygulamıyorum yani sadece dengeye sokmaya çalışıyorum 5 ayda 15kg giderse sağlıksız mı olur diyosun:kedi:

herkese günaydın
şule doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sana mutluluk ve sağlık getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…