kızlar bende katılııyorum aranıza 76 kıloolarak.ama hadı artık bırseyler yapalım bole katılmayla olmuyor. dıyet yapalım motıve edlım bırbırımızı
hihoyyyt
benide aranıza alırmısınız bende 72 kiloyum boyumda kısa oldugundan cok şişman gözüküyorum
minna, magrenta çok teşekkür ederim hoşgeldınız mesajlarınız için .. inşallah zayıflamaya kaldıgımız yerden devam edecez sağlıklı olarak tabiii ...
mezuniyet tekrardan hoşgeldin a.s.
zynpgrbz , aycanisa hoşgeldiniz a.s.
selam kızlar nasılsınız
ben iki haftadır yoğun bi şekilde temizlik yapıyorum kardeşim geldi yardıma oğlan doğduğundan beri dipten temizlik yapamamıştım :1no2:
tabi kardeşim de yanımda olunca diyet filan hak getire delikafadulden
kendimi saldım sanırım bu kiloya düşünce delikafadulden
kardeşim gidene kadar yine yediklerime dikkat edemem (malum istediği özel yemeklerden yapmaya çalışıyorum bi de kardeşim erkek olduğundan güzel yiyor bende gaza geliyorum onunla beraber :jeyyar:)
bi de geceleri çok uykusuz kalıyorum oğlanın diş çıkarma dönemi olduğundan yemezsem hemen hasta oluyorum kendime bir hafta daha izin verdim ondan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağımlmaz: hedef kiloma geç de olsa ulaşacağım:lepi:
destan yazdım sanırım:kedi:
hepinizi öpüyorumkaydirigubbakcemile3
selam canım arada buraya uğra kimsecikler yok zatennnn yalnız kaldım bu gidişle bende kaçıcam burdan kiraz gibi :)
kardeşine uyup çk yeme canım alması kolay ama vermesi çok zor biliosun kolay gelsin sana
baktım canım buralardamışın gördüm diğer grupta :))))) kimseler yok evet benimde yazasım gelmio ama biri gelir oda yazar die işte :))))canım ben hep buralardayım ama,geliyorum kimseler yok,benimde yazasım gelmiyo
eski günlerimizi özledim valla
zeynacım sende dikkat et canım,bu kiloları vermek için ne çabalar harcıyoruz,maalesef vermek çok zor ama almakta bi okadar kolay
kızlar bende nihayet nivea cd sini indirebildim,leslie yi bi türlü indiremedim,yarından itibaren her sabah onu yapıcam,akşamları zaten bisiklet sürüyorum,bu sefer çok kararlıyım,yeme işinide düzene soktum,2 kaşık alıp bırakıyorum,aralık 14 te 60 kilo hedefim,doğumgünümde en güzel hediyeyi kendi kendime vermek istiyorum
herkese selamlar uzun zamandır bir fırsat bulup yazamadım bir türlü şimdi geçmişi okuyup dönücem
evet okudum geldim maşşallah pek gelen olmamış ama herkesin motivasyon tavan yapmış
haa unutmadan sedacım herkes gelsin demişsin ama sen gelmemişsin yoksa ben mi göremedim
haklısın canım doğru diyosun ama neden bilmem saldım kendimi toparlıyamıyorum bi türlü bi de bu aralar face de bi zeka oyununa sardım arada bi ona bakıyorum:kedi:selam canım arada buraya uğra kimsecikler yok zatennnn yalnız kaldım bu gidişle bende kaçıcam burdan kiraz gibi :)
kardeşine uyup çk yeme canım alması kolay ama vermesi çok zor biliosun kolay gelsin sana
evet kirazcım verdiğim kiloları alırsam çok üzülürüm hem de kendime çok kızarım bakalım bu pazartesiden itibaren eski düzenime döneceğimcanım ben hep buralardayım ama,geliyorum kimseler yok,benimde yazasım gelmiyo
eski günlerimizi özledim valla
zeynacım sende dikkat et canım,bu kiloları vermek için ne çabalar harcıyoruz,maalesef vermek çok zor ama almakta bi okadar kolay
kızlar bende nihayet nivea cd sini indirebildim,leslie yi bi türlü indiremedim,yarından itibaren her sabah onu yapıcam,akşamları zaten bisiklet sürüyorum,bu sefer çok kararlıyım,yeme işinide düzene soktum,2 kaşık alıp bırakıyorum,aralık 14 te 60 kilo hedefim,doğumgünümde en güzel hediyeyi kendi kendime vermek istiyorum
kızlar artık zayıflamak istiyorummmuzun süredir kilo veremiyorum.sürekli bi koşturma halindeyim ama spor yapmak gibi olmuyo.bizim ufaklık biraz zorluyo.diş çıkarıyo bu aralar hemde bikaçtane bide grip oldu
selam canım zayıflamak istiyorum demekle olmuyo bu işler karar verceksin ancak ozaman oluyor spor yapamıyosun bu aralr ozaman al eline su şişesini bol bol su iç abur cubur yeme fazla yemek yeme ufaklığada geçmiş olsun bir an önce geçer inşallah bu aralr herkes hastakızlar artık zayıflamak istiyorummmuzun süredir kilo veremiyorum.sürekli bi koşturma halindeyim ama spor yapmak gibi olmuyo.bizim ufaklık biraz zorluyo.diş çıkarıyo bu aralar hemde bikaçtane bide grip oldu
haklısın canım doğru diyosun ama neden bilmem saldım kendimi toparlıyamıyorum bi türlü bi de bu aralar face de bi zeka oyununa sardım arada bi ona bakıyorum:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?