70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlar

Menum,

Sabah 1.5 karisik tost

Ara 12 findik

Oglen yarim kase corba
Yarim tabak kiymali ispanak

Ara yarim waffle (bundan kimbilir kac dunya kalori aldim, goya kakolu sut icicektim)

Aksam derisiz tavuk izgara
Roka salatasi
2 adet minik haslanmis patates

Himmm gordugunuz uzere waffle orda siritiyo. Hep sevdicek yuzunden (

Gunluk spor: 450 kalori
Su : 3 litre

Göbeğimdeki yağlar kıllarımdaki sarkmalar ve tombul bacaklarımı sevmiyorum mmmmmmmmmmmmm
gitsin bu kilolar istikrar yok bende
burayı takip etmeliyim hiç bırakmadan
geçen hafta 3 gün yürüdüm haftasonu börek yedim
yardım kızlar
tartı alıcam dijital mi olsun sizce her sabah tartılıcam leslie 3 mile indirdim hafif gibi egzersizler
bu işi başaranlardan tavsiye istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin cnm... hepbirlikte fazlalıklar kurtulacağız inşllh...

darısı senin başınada canım inşlh....negüzel çok şanslısın aburcubur yiyipte kilo almaman ...

ödül üstüne ödül vermişsin canım... senin bu listen benim 3 ay önceki günlük beslenme düzenim aralara birde kola + birde akşam yemeği
ama artık byy dedim o günlere şükürler olsun ki...arada insan böyle patlamalar yaşıyor malesef...bazen az bazen çok ...ertesi günlerde bunu telafi ettikmi sorun olmaz sanırım.....ama yinede yapmamakta fayda var full enerji depolamışsın sefan olsun....

geçmiş olsun canım...yoğunluk +havaların da etkisi var....kendine dikkat et cnm...
biraz cıslı olmuş sanki dimi canım.bugün cıs yeme telafi et bence spor ve su da varmış süper o bakımdan

ettim ettim tşklr canım
Günaydın kızlar
Bayağı uyumuşum bugün demin tartıldım 72.2
Cuma'ya kadar daha da gitmiş olur inşaallah.
Diyetin ilk günlerini seviyorum hemen gidiyor.:119::119:

inşlh cnm 1 er 1er vereceğiz bu fazlalıkları....

farkındayım cnm bile bile lades dedim ...napiyim çok cnm istedi....ama bugün telafi ettim hiç cızz yapmadım

ha aklımA ne geldı bıgun aksam yoklma yapaalım ve butun kısceler aynı saatte gırıp sohbet edelım nasıl olur haftada bır bence yapmalıyız bunu hem hepberber oluruz ne dersınız

bence çok iyi bi fikir cnm ...
afıyet olsunda kahvaltı ıcın gec olmus snkı

bugün izin günümüz cnm eşimi bekledim oyüzden geç kaldı....kahvaltı öğlen bi arada
İyi Pazarlar..
Keyifli sohbetler

iyi pazarlar sizede....tşklr böyle bir topiğe vesile olduğunuz için çooookkkkkk tşk ederim size...çok keyifli bir şekilde amacımıza ulaşıyoruz ...

tebrikler cnm menünde güzel cnm afiyet olsun

slm kızlar,
ben de bugün itiberi ile 79.4'e düştüm ve aranıza girdim. Hedefim 65 olmak. bunun için belli listeler takip etmek yerine azar azar yemeyi tatlıdan uzak durmayı hedefliyorum. Diyeti bıraktıktan sonra devam edemeyeceğim bir beslenme şekline başlamak istemiyorum ama bu kez de kilo verme süreci epey yavas işliyor. Hayırlısı artık :) Bu arada bir motivasyon tekniğim var. Ne zaman karnınız çok acıksa gıcık oldugunuz birini düşünün ve karşınıza geçmiş size şişko şişko diye dalga geçiyor. Böyle düşününce küçük bişi yiyiyp geçiştirmek mümkün oluyor en azından benim için :) umarım hedeflediğimiz kilolalara tahminimizden de önce ulaşır ve hep aynı kiloda kalmayı başarabiliriz. sevgiler...

slm kızlar. 2gündür yazamıyorum malesef çok yoğun geçti bu hafta sonu. hepinizi çok özledim valla. cuma günü sadece ufak kaçamağım oldu onun dışında normal diyete devam ettim. sayfalar maşlh çok güzel ilerlemiş.

bu hafta ortide biz 1. olmuş çok sevindim ortimmm nerelerdesin. kutlayalım bunu. neslicim şarkı için çok tşkrler. mineyle ikinizin ellerine sağlık yine çok emek harcayarak süper bir liste hazırlamışsınız.

kızlar bende üç sene önce küçük bir varis çıkmıştı. kist ameliyatından sonra horman tedavisi birde doğum hapı kullanmıştım. onlar varis varsa onu ilerletirmiş. zaten damar sorunu olanlar kullanmasın yazıyıyor ama mecbur kullandım. şimdi varisim büyüdü. doktorum lazerle kurutmamız lazım dedi. yarın tahlilleirin yaptırcam. ona göre amlyt için gün vercekler inşllh geçer ya yazın kötü görünüyor hem sağlık hem görünüş için kurtulmam lazım.gitmişken birde diyetisyene gidicem. devletteki diyetisyen çok iyi diyorlar ama önce dahiliye gitmek gerekiyormuş o yönlerdirirse gidebilirmişsin tanıdık biri hemşeri buldum o direk diyetisyene yönledirim dedi. bakalım diyetisyenle işim daha kolaylaşır inşllh.

döndücüm yarın sizin ordayım canım. ssk hastenisin ordaydın demi canım sen.?

Günaydınnnnnnnn
Dükkanı ben açtımmm
günaydınnnn canımmm..

günaydınnn kızlarrrr
haftasonu gelemedim içimdeki fil uyandı tıka basa yedimm:18:
sebebide bugün belli oldu regl oldum
hızlı bi geçmiş yaptm ortimle birinci olmuşuz .nazcm geçmiş olsn
neslicim ellerine sağlık

Son düzenleme:
teyze olmanız için en az 3-4 yıl var
damat bulmaaaa... o çok zor ya kim alır beni
denemek beni kim alır asıl biz kızımızı vermeyiz herkese

Son düzenleme:

günaydın kuzucuk nerelerde kaldın birinci oldun haberin yok ortin seni bekledi dün kutlama yapmak için. ben tekrar tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…