70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hım ne guzel gule gule gıy cnm ben 60kıloykenda 38 gıyodum sımdıde nıye beden kuculmuokı aceb
ben şuan 40 giyiyorum 60 kiloyken daha küçük beden giymelisin bence çünkü ben 60ken 38 giydim
senin boyun daha uzun
gerçi ben dar seviyorum onun için belkide
farketmez bence canım
ozaman ev yoğurdu yap hazırlar gibi katı olmuyor yaaa

kimse duymasın!!!!!!!!!! ben 44 giyiyorum boy olayınca enine büyüyorum ha bire

4 kilo falan verince bir beden küçülüyor canım ben 70ken 42 giyiyordum
şimdi 40 biraz bol 38 dar geliyor beli kapanmıyor
onada girecem inşallah

yok cnm bende dar gıymeyı sevıyorum ama 60 kıloykende hep 38 gıyodum mesala bekarken gıydım elbıselerım hala oluo belkı o zaman 38 ıcınde daha rahattım sımdı oturdugum zaman bazen gobek tasıo

verıcez cnm verıcez senıde 38 beden olarak ugurlucaz burdan ben 36 beden olmak ıstemıom zaten kadın dedıgın bıraz hatları bellı olacak oyuzden 60 olsam yeter

agzın bal yesin inşallah ben 56 iken giyerdim sen yakınsın benim çokkk yolum var

gorursun cnm pes etmeden azımle yolumuza devam edersek ıstedıgımız kılolara ulasırız

cnm şükret sen yine 5 li rakamları yaşamışsın.ben hiç görmedim o rakamları
hep 42 beden giydim.en son zayıfladığımda 38 e girdim.o da uzun sürmedi
gülüyorum ama sinirimden

Merhaba kızlar, kaçamaklarla dolu hafta sonun bitti ve ben tartıda +700 ü gördüm. Aslında yemedim, kendimi de tuttum ama belki şişkinliktir . Bende 42 beden giyiyorum. evdeki kıyafetlerin hepsi 38, 60 ken 38 giyerdim. Boyum 1.69. İnşallah istediğimiz cicileri giymek çoooook uzakta değildir.

cnm bnmde boyum 1.71 69 kıloyum ama 38 gıyıyom sen nası 42 gıyıon boyunda 1.69mus

gorursun cnm pes etmeden azımle yolumuza devam edersek ıstedıgımız kılolara ulasırız
hep beraber hedeflere varacagız pes etmek yok.ben burda felaket gaza geliyom bayılıyorum burda olmaya
cnm şükret sen yine 5 li rakamları yaşamışsın.ben hiç görmedim o rakamları
hep 42 beden giydim.en son zayıfladığımda 38 e girdim.o da uzun sürmedi
gülüyorum ama sinirimden
hasret kaldım artık ama. sende 5lileri görür bidahada cıkmazsın inşallah.

şiştir şiş.boy 170 kilo 70 nasıl 42 oluyor ben mi anormalim 155 boy 55 kilo iken 38 rahat rahat olurdu

inşallahhhhhhhhhhhhh

evet cnm aynen tam gaz yola devam yok cnm sorun sende deıl
cınarınannesının problemı bence spor dogum sonrası spor yapmadıysa o yuzden genıs beden gıyıyordur ama bence 2 ayda spor yaparak cok guzel sıkılasabılır ve 2 beden farkeder cunku fazla kılosu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…