hım ne guzel gule gule gıy cnm ben 60kıloykenda 38 gıyodum sımdıde nıye beden kuculmuokı aceb
ben şuan 40 giyiyorum 60 kiloyken daha küçük beden giymelisin bence çünkü ben 60ken 38 giydimhım ne guzel gule gule gıy cnm ben 60kıloykenda 38 gıyodum sımdıde nıye beden kuculmuokı aceb
farketmez bence canımöyle daha ıı olabılır zaten pırasayı yedıkten sonra salataya yer kalcagını sanmıyorum 2.catal anca yıyorum bıde ben yogurt yerken mıgdem bulanıo yogurdu sulandırıp koyu ayran seklınde ıcıom farkedermıkı
kimse duymasın!!!!!!!!!! ben 44 giyiyorum boy olayınca enine büyüyorum ha bire
ben şuan 40 giyiyorum 60 kiloyken daha küçük beden giymelisin bence çünkü ben 60ken 38 giydim
senin boyun daha uzun
gerçi ben dar seviyorum onun için belkide
farketmez bence canım
ozaman ev yoğurdu yap hazırlar gibi katı olmuyor yaaa
cokta kılon yok cnm nası 44 gıyonkı boyun kactı. bence bol gıyoyosun bıraz yoksa 44
boyum çok kısa 155 yerla birim valla
4 kilo falan verince bir beden küçülüyor canım ben 70ken 42 giyiyordum
şimdi 40 biraz bol 38 dar geliyor beli kapanmıyor
onada girecem inşallah
verıcez cnm verıcez senıde 38 beden olarak ugurlucaz burdan ben 36 beden olmak ıstemıom zaten kadın dedıgın bıraz hatları bellı olacak oyuzden 60 olsam yeter
topigin en kalını benim desenizebende şu anda 42 giyiyorum
56 kıloykenmı 36 gıyodun ben nıye 60 kıloyken bıle 38gıyıyom
topigin en kalını benim desenize
öyle mi yazmışım yok seker 56 iken 38 giyerdim dogumdan önce. evlenmeden önce 52 idim 36 giyerdim. şimdi bi 5 li sayıları görsem 38 girerimde çokkk youm var.
topigin en kalını benim desenize
öyle mi yazmışım yok seker 56 iken 38 giyerdim dogumdan önce. evlenmeden önce 52 idim 36 giyerdim. şimdi bi 5 li sayıları görsem 38 girerimde çokkk youm var.
Merhaba kızlar, kaçamaklarla dolu hafta sonun bitti ve ben tartıda +700 ü gördüm.Aslında yemedim, kendimi de tuttum ama belki şişkinliktir . Bende 42 beden giyiyorum. evdeki kıyafetlerin hepsi 38, 60 ken 38 giyerdim. Boyum 1.69. İnşallah istediğimiz cicileri giymek çoooook uzakta değildir.
hep beraber hedeflere varacagız pes etmek yok.ben burda felaket gaza geliyom bayılıyorum burda olmayagorursun cnm pes etmeden azımle yolumuza devam edersek ıstedıgımız kılolara ulasırız
hasret kaldım artık ama. sende 5lileri görür bidahada cıkmazsın inşallah.cnm şükret sen yine 5 li rakamları yaşamışsın.ben hiç görmedim o rakamları
hep 42 beden giydim.en son zayıfladığımda 38 e girdim.o da uzun sürmedi
gülüyorum ama sinirimden
Merhaba kızlar, kaçamaklarla dolu hafta sonun bitti ve ben tartıda +700 ü gördüm.Aslında yemedim, kendimi de tuttum ama belki şişkinliktir . Bende 42 beden giyiyorum. evdeki kıyafetlerin hepsi 38, 60 ken 38 giyerdim. Boyum 1.69. İnşallah istediğimiz cicileri giymek çoooook uzakta değildir.
hep beraber hedeflere varacagız pes etmek yok.ben burda felaket gaza geliyom bayılıyorum burda olmaya
hasret kaldım artık ama. sende 5lileri görür bidahada cıkmazsın inşallah.
şiştir şiş.boy 170 kilo 70 nasıl 42 oluyor ben mi anormalim 155 boy 55 kilo iken 38 rahat rahat olurdu
hep beraber hedeflere varacagız pes etmek yok.ben burda felaket gaza geliyom bayılıyorum burda olmaya
hasret kaldım artık ama. sende 5lileri görür bidahada cıkmazsın inşallah.
şiştir şiş.boy 170 kilo 70 nasıl 42 oluyor ben mi anormalim 155 boy 55 kilo iken 38 rahat rahat olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?