70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar bi suru alinti yaptim telden yazinca hepsi gitti

Orti olalim canim olur.
Senin cocuk ne kadarlik :)

Pucca canim dogadanmis 7 otlu cay super..
Cocuk oldugundan beri alisveris isini esime sutladim yeniliklerden haberdar degilim
Hemen edinmeye calisacagim

Nasilsiniz canlar...

Pazar gunu esimle gezi gunumuz ister istemez kacamak oldu malesef
Ama bundan sonra daha dikkatli olacagim
2 ay sonra alisveris yapicaz esimle oyle hedef koydum
Kismet insallah en kotu 65 olurum o zamana

bence de öyle çınarınannesi sen plates yada başka sporları dene çok rahat sıkılasırsın

kızlar ben kaçıyorum kocişe ögle yemegi hazırlıycam. evle işin yakın olması çoookk kötü adam hep evde ..öptüm hepinizi byyyy

Kızlar selam

Moralim çok bozuk ya ne güzel bir hırsla başlamıştım 1 ayda 75' ten 71' e inmiştim ama şu son 15 gündür zor günler geçiriyorum hastane işleri vs.. derken olmuşum 76 ((( offf bana yeni bir hırs lazım işin kötü tarafı da her şeye en başından başlamak şimdi (

Aslında bir hata yaptım buraya ilk üye olduğumda, buradaki hikayelerden, sizin anlattıklarınızdan çok etkilenmiştim. 27 yaşındayım ve hayatım boyunca hep kiloluydum artık kendimi böyle kabullenmeye başlamıştım ki bunun değiştirilebilir bir şey olduğunu yine burada görmüştüm. Gerçekten müthiş hikayeler var. Ama maalesef işin yoğunluğundan, biraz da serkeşlikten forumu takip edemez oldum, sonucunda da bir anlık gaflete kapılıp bırakabiliyor insan. Gerçekten kilo vermek ve hırslanmak istiyorsan her gün geleceksin buraya arkadaş :)) Neyse döndük dolaştık geldik yine :))

kızlar ben kaçıyorum kocişe ögle yemegi hazırlıycam. evle işin yakın olması çoookk kötü adam hep evde ..öptüm hepinizi byyyy

afıyet olsun cnm sıze benımkıde her gunduz evde aksamlarıda 1 gun gıdıo bır gun evde ama ıı oluo ben alıstım onsuz duramıom

hosgeldın cnm devamın dılerız

cnm bnmde boyum 1.71 69 kıloyum ama 38 gıyıyom sen nası 42 gıyıon boyunda 1.69mus
Spor yapmak spor derken hareket etmek de yeter
Dogumdan sonra hele olmazsa olmuyor

Ben 174 um 79 kg ken 44 bol geliyor 42 tam oturuyor ama kilolu olunca hicbirseyi yakistiramiyoeum kendime
Tahminime gore 65 olsam 36 olur

Herkesin benEr hikayeleri vardir burada canim
Hosgeldin tekrar
Bu kez hikayemize mutlu son olur insallah :)

Herkesin benEr hikayeleri vardir burada canim
Hosgeldin tekrar
Bu kez hikayemize mutlu son olur insallah :)

Sevgili Dgy

Hoşbuldum tekrar inşallah teşekkür ediyorum :) Neredeyse ocağın sonuna geldik şubat mart derken nisan yavaş yavaş tişörtlere geçme ayı ve inan artık kot üstüne askılı bir badi giymek istiyorum kollarımı kapatacak bir şal, bolero olmadan çok fazla tatile gidemiyorum mesela ama bu yaz utanmadan sıkılmadan biri bana mı bakıyor kesin benim hakkımda konusup gülüyorlar yok onlar benle dalga geçecek demeden havuza gitmek istiyorum bikiniyle hemde :) ve kışa doğru o çok istediğim ama bir türlü tombik bacağımdan geçmeyen çizme!! Evet o fermuarlı çizmeyi istiyorummm ve bunların hepsi sadece boğazı tutmaktan biraz spor yapmaktan geçiyor.. Ne kadar zor olabilir ki :)) Umarım hayatta herkesin hikayesi mutlu sonla devam etsin

boyum çok kısa 155 yerla birim valla
Ben de 1,52 cm. im canım, elbise bedenleri de aldığın yere göre değişiyor, LCW den aldığım zaman 38 oluyor bana, kalıpları çok bol, ama diğer hiçbiryerin ki olmuyor. 38 beden olup, ilelebet 38 de kalmak dileğiyle inşallah hepimiz o günleri görürüz.

Anne olan mankenleri derlemisler
Utandim kendimden ulan :)
Cocuk dogurdumun arkasina siğinmamak lazim.
Kizdim kendime

bence de öyle çınarınannesi sen plates yada başka sporları dene çok rahat sıkılasırsın

Haklısınız bayanlar, plates topu var zaten evde, Çınarı uyutum başlıyorum geceler, üzerinde mekik. Aslında biraz da erken kalkıp sabah sporu da yapsam
İşte Gece en az 2 kez uyannınca zor oluyo. (hep mazeret hep mazeret )

evet ya mesela koton un kalıpları çok dar ben, park bravonunkiler normal, marka marka değişiyor.

ya kızlar leslıe 3 mılın 25dk yaptım gerısını yapmadım cabuk sıkılıom ben ya ama yarından ıtıbaren hepsını yapcam

cnm lcw bol bı marka zaten onun 38 baska magazanın 40 gıbı lcw 38lerı bana bol oluo lcw pantolan almıstım 27 bos bol olmustu

Ellerine sağlık minecim, umutlukuzu ve kilo veren tüm kızçeler tebriklerrr. Alanlar da haftaya eksidesiniz İnşallah hiç artısız bir listede buluşuruz bu hafta, hadin kızlar, 4 gece var daha sıkalım dişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…