Tabii ki canım, aramızdasın bile, hep birlikte yapacağız.listeniz beni çok heyacanlandırdı
kilo verenleri görünce bende yapabilirim duygusu uyandı eğer aranıza benide alırsanız kendimden bahsedeceğim
evet canım doğumdan sonrada farkediyoryok cnm bende dar gıymeyı sevıyorum ama 60 kıloykende hep 38 gıyodum mesala bekarken gıydım elbıselerım hala oluo belkı o zaman 38 ıcınde daha rahattım sımdı oturdugum zaman bazen gobek tasıo
düşecek canım bedenindebende şu anda 42 giyiyorum
bende çok zayıf olmayı sevmiyorumverıcez cnm verıcez senıde 38 beden olarak ugurlucaz burdan ben 36 beden olmak ıstemıom zaten kadın dedıgın bıraz hatları bellı olacak oyuzden 60 olsam yeter
inşallah canımahh ahhh 36 giyerdim önceleri simdi 40 hasret kaldım.yaza kavusucam insallah
sen nezaman gelmiştinki ben hatırlayamadım seniKızlar selam
Moralim çok bozuk ya ne güzel bir hırsla başlamıştım 1 ayda 75' ten 71' e inmiştim ama şu son 15 gündür zor günler geçiriyorum hastane işleri vs.. derken olmuşum 76((( offf bana yeni bir hırs lazım işin kötü tarafı da her şeye en başından başlamak şimdi (
Aslında bir hata yaptım buraya ilk üye olduğumda, buradaki hikayelerden, sizin anlattıklarınızdan çok etkilenmiştim. 27 yaşındayım ve hayatım boyunca hep kiloluydum artık kendimi böyle kabullenmeye başlamıştım ki bunun değiştirilebilir bir şey olduğunu yine burada görmüştüm. Gerçekten müthiş hikayeler var. Ama maalesef işin yoğunluğundan, biraz da serkeşlikten forumu takip edemez oldum, sonucunda da bir anlık gaflete kapılıp bırakabiliyor insan. Gerçekten kilo vermek ve hırslanmak istiyorsan her gün geleceksin buraya arkadaş :)) Neyse döndük dolaştık geldik yine :))
sen nezaman gelmiştinki ben hatırlayamadım seni
yine buralarda olursan verirsin inşallah zaman lazım
Sabııııır canım, Allah kolaylık versin.Pazartesilerinden nefreet ediyorummmm... Acaip yoğun.
Vee benn çok acıktımmm sabah fosur fosur uyuyup geç kaldıgım icin şimdi dışarıdan piliç ızgara sipariş ettim.
Gelse de yesem çok açım..
Gamze yaa ne ara biz bu hallere geldikkk ahhh ahhhh çatlıcam valla sinirimden.
geçmiş olsun canım.bende hiç varis yoktu kızıma hamile kalınca başladı şimdi dolu yığınla var valla benim bacaklar ince olduğundan taşımadı fazla kiloyuslm kızlar. 2gündür yazamıyorum malesef çok yoğun geçti bu hafta sonu. hepinizi çok özledim valla. cuma günü sadece ufak kaçamağım oldu onun dışında normal diyete devam ettim. sayfalar maşlh çok güzel ilerlemiş.
bu hafta ortide biz 1. olmuş çok sevindim ortimmm nerelerdesin. kutlayalım bunu. neslicim şarkı için çok tşkrler. mineyle ikinizin ellerine sağlık yine çok emek harcayarak süper bir liste hazırlamışsınız.
kızlar bende üç sene önce küçük bir varis çıkmıştı. kist ameliyatından sonra horman tedavisi birde doğum hapı kullanmıştım. onlar varis varsa onu ilerletirmiş. zaten damar sorunu olanlar kullanmasın yazıyıyor ama mecbur kullandım. şimdi varisim büyüdü. doktorum lazerle kurutmamız lazım dedi. yarın tahlilleirin yaptırcam. ona göre amlyt için gün vercekler inşllh geçer ya yazın kötü görünüyor hem sağlık hem görünüş için kurtulmam lazım.gitmişken birde diyetisyene gidicem. devletteki diyetisyen çok iyi diyorlar ama önce dahiliye gitmek gerekiyormuş o yönlerdirirse gidebilirmişsin tanıdık biri hemşeri buldum o direk diyetisyene yönledirim dedi. bakalım diyetisyenle işim daha kolaylaşır inşllh.
döndücüm yarın sizin ordayım canım. ssk hastenisin ordaydın demi canım sen.?
spor bedeni küçültüyo canım sadece diyet yetmiyohım ne guzel gule gule gıy cnm ben 60kıloykenda 38 gıyodum sımdıde nıye beden kuculmuokı aceb
listeniz beni çok heyacanlandırdı
kilo verenleri görünce bende yapabilirim duygusu uyandı eğer aranıza benide alırsanız kendimden bahsedeceğim
Pazartesilerinden nefreet ediyorummmm... Acaip yoğun.
Vee benn çok acıktımmm sabah fosur fosur uyuyup geç kaldıgım icin şimdi dışarıdan piliç ızgara sipariş ettim.
anladım canımMesaj sayımdan da anlaşılacağı üzere çok aktifliğim yok sadece hergün girip hikayeleri, yazıları turluyordum kimseyle tanışmışlığım yok bu nedenle. İnşallah teşekkürler
Pazartesilerinden nefreet ediyorummmm... Acaip yoğun.
bugünkü menüm
bozmam inşallah
sabah
1 küçük kase yoğurt+ 3 yemek kaşığı müsli
ara
1 türk kahvesi
1 mısır pirinç patlağı
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
1 türk kahvesi
1 avuç beyaz leblebi
ara
1 kase portakallı yoğurt
akşam
ne yapsam?
giderken ıspanak alabilirim belki
kahve fazla oldu canlar biliyorum ama misafirlerim oldu içtik birlikte
malesef şekersiz içemiyorumbence gayet güzel olmuş hem türk kahvesinde şekersiz se kalori yok zaten canım
birlokmadan bişey olmaz diycem ama hepsinden denersen bir çiko ederyanımda 1 kutu eti nin tüm bisküvi kek çiko çeşitleri var.ne yapıcam ben tutamıyorum kendimi :18:
bide bnm tatmam lazım.işyerimizde günlük dağıtıyoruz.ne alacağımıza karar vermem lazım.
off
yanımda 1 kutu eti nin tüm bisküvi kek çiko çeşitleri var.ne yapıcam ben tutamıyorum kendimi :18:
bide bnm tatmam lazım.işyerimizde günlük dağıtıyoruz.ne alacağımıza karar vermem lazım.
off
Güzel canım menün, afiyet olsun, roma diyetine devam mı?bugünkü menüm
bozmam inşallah
sabah
ara
1 türk kahvesi
1 mısır pirinç patlağı
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
1 türk kahvesi
1 avuç beyaz leblebi
ara
1 kase portakallı yoğurt
akşam
ne yapsam?
Sen de ne kadar form türü bisküvi varsa doldur o zamanyanımda 1 kutu eti nin tüm bisküvi kek çiko çeşitleri var.ne yapıcam ben tutamıyorum kendimi :18:
off
malesef şekersiz içemiyorum
ortaydı kahveler
birlokmadan bişey olmaz diycem ama hepsinden denersen bir çiko eder
ağzına al çiğne tadını alınca tükür :76:
Bu durumda işin çooooook zor.
Güzel canım menün, afiyet olsun, roma diyetine devam mı?
Sen de ne kadar form türü bisküvi varsa doldur o zamanNasıl işyeriymiş ayol o, her şirkete lazım??Şaka bir yana da, yok mu başka yapacak kimse, mazeret beyan edemiyor musun?
aman ben sıkılıyom valla hep evde nerdeyse sabah gidiyo 4 saat sonra evde geri gidiyo 4 saat sonra yine evde ögleleri gelmezse akşama azıcık özlerim bariafıyet olsun cnm sıze benımkıde her gunduz evde aksamlarıda 1 gun gıdıo bır gun evde ama ıı oluo ben alıstım onsuz duramıom
hangimiz de yok kisen bendeki göbeği bir görsen hehehehehehe :)
insallah canım ya sen benden 10 kg zayıfsın iyisin.ben top gibi yuvarlanıyorum nerdeyseBen de 1,52 cm. im canım, elbise bedenleri de aldığın yere göre değişiyor, LCW den aldığım zaman 38 oluyor bana, kalıpları çok bol, ama diğer hiçbiryerin ki olmuyor. 38 beden olup, ilelebet 38 de kalmak dileğiyle inşallah hepimiz o günleri görürüz.
onlar yaratık insan degiller üzülmeAnne olan mankenleri derlemisler
Utandim kendimden ulan :)
Cocuk dogurdumun arkasina siğinmamak lazim.
Kizdim kendime
aynı bennnnnn hep mazeret bende genlerime şuç atıyomHaklısınız bayanlar, plates topu var zaten evde, Çınarı uyutum başlıyorum geceler, üzerinde mekik. Aslında biraz da erken kalkıp sabah sporu da yapsam
İşte Gece en az 2 kez uyannınca zor oluyo. (hep mazeret hep mazeret)
ya kızlar leslıe 3 mılın 25dk yaptım gerısını yapmadım cabuk sıkılıom ben ya ama yarından ıtıbaren hepsını yapcam
ben lessile yeni alıştım bide o mu çıktı sabah leslie akşamda anu yapıyım bari bi bakıyım da....Bırakmak yok, Jillian michaell yap uzun yapmak istemiyorsan 27 dk.da bitiyor, adamı da bitiriyor
aramıza katıldın bile hoşgeldin.......listeniz beni çok heyacanlandırdı
yok canım çok degil bence iyisin.....bugünkü menüm
bozmam inşallah
sabah
ara
1 türk kahvesi
1 mısır pirinç patlağı
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
1 türk kahvesi
1 avuç beyaz leblebi
ara
1 kase portakallı yoğurt
akşam
ne yapsam?
yanımda 1 kutu eti nin tüm bisküvi kek çiko çeşitleri var.ne yapıcam ben tutamıyorum kendimi :18:
off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?