70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok cnm bende dar gıymeyı sevıyorum ama 60 kıloykende hep 38 gıyodum mesala bekarken gıydım elbıselerım hala oluo belkı o zaman 38 ıcınde daha rahattım sımdı oturdugum zaman bazen gobek tasıo
evet canım doğumdan sonrada farkediyor
önceki 38 bedenle şimdi bir olmuyor
bende şu anda 42 giyiyorum
düşecek canım bedeninde
zaman ve sabır lazım
verıcez cnm verıcez senıde 38 beden olarak ugurlucaz burdan ben 36 beden olmak ıstemıom zaten kadın dedıgın bıraz hatları bellı olacak oyuzden 60 olsam yeter
bende çok zayıf olmayı sevmiyorum
giydiğin yakışmıyorkiii
ahh ahhh 36 giyerdim önceleri simdi 40 hasret kaldım. yaza kavusucam insallah
inşallah canım
sen nezaman gelmiştinki ben hatırlayamadım seni
yine buralarda olursan verirsin inşallah zaman lazım

Pazartesilerinden nefreet ediyorummmm... Acaip yoğun.
Vee benn çok acıktımmm sabah fosur fosur uyuyup geç kaldıgım icin şimdi dışarıdan piliç ızgara sipariş ettim.
Gelse de yesem çok açım..

Gamze yaa ne ara biz bu hallere geldikkk ahhh ahhhh çatlıcam valla sinirimden.

Sabııııır canım, Allah kolaylık versin.

geçmiş olsun canım.bende hiç varis yoktu kızıma hamile kalınca başladı şimdi dolu yığınla var valla benim bacaklar ince olduğundan taşımadı fazla kiloyu
hım ne guzel gule gule gıy cnm ben 60kıloykenda 38 gıyodum sımdıde nıye beden kuculmuokı aceb
spor bedeni küçültüyo canım sadece diyet yetmiyo
listeniz beni çok heyacanlandırdı
kilo verenleri görünce bende yapabilirim duygusu uyandı eğer aranıza benide alırsanız kendimden bahsedeceğim

hoşgeldin canııımm

valla bilmiyorumki cnm herşey çok çbk oldu

Mesaj sayımdan da anlaşılacağı üzere çok aktifliğim yok sadece hergün girip hikayeleri, yazıları turluyordum kimseyle tanışmışlığım yok bu nedenle. İnşallah teşekkürler
anladım canım
ozaman kendini tanıt

afiyet olsun canım

bugünkü menüm
bozmam inşallah

sabah
1 küçük kase yoğurt+ 3 yemek kaşığı müsli

ara
1 türk kahvesi
1 mısır pirinç patlağı

öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek

ara
1 türk kahvesi
1 avuç beyaz leblebi

ara
1 kase portakallı yoğurt

akşam
ne yapsam?
giderken ıspanak alabilirim belki

kahve fazla oldu canlar biliyorum ama misafirlerim oldu içtik birlikte

bence gayet güzel olmuş hem türk kahvesinde şekersiz se kalori yok zaten canım

yanımda 1 kutu eti nin tüm bisküvi kek çiko çeşitleri var.ne yapıcam ben tutamıyorum kendimi :18:
bide bnm tatmam lazım.işyerimizde günlük dağıtıyoruz.ne alacağımıza karar vermem lazım.
off

bence gayet güzel olmuş hem türk kahvesinde şekersiz se kalori yok zaten canım
malesef şekersiz içemiyorum
ortaydı kahveler
yanımda 1 kutu eti nin tüm bisküvi kek çiko çeşitleri var.ne yapıcam ben tutamıyorum kendimi :18:
bide bnm tatmam lazım.işyerimizde günlük dağıtıyoruz.ne alacağımıza karar vermem lazım.
off
birlokmadan bişey olmaz diycem ama hepsinden denersen bir çiko eder
ağzına al çiğne tadını alınca tükür :76:

Güzel canım menün, afiyet olsun, roma diyetine devam mı?

off
Sen de ne kadar form türü bisküvi varsa doldur o zamanNasıl işyeriymiş ayol o, her şirkete lazım??Şaka bir yana da, yok mu başka yapacak kimse, mazeret beyan edemiyor musun?

Son düzenleme:

malesef şekersiz içemiyorum
ortaydı kahveler

birlokmadan bişey olmaz diycem ama hepsinden denersen bir çiko eder
ağzına al çiğne tadını alınca tükür :76:

Bu durumda işin çooooook zor.

çooooooookkkkkkkk

anammmmmm gözüm döndü yaaa burçakları götürüyorum şimdi

merhaba arkadaşlar
umarım herkes iyidir. sürekli burayı okuyorum çoğunuzuda yazdıklarınızdan nerdeyse tanıyorum. kendime bir günlük açtım hergün yazıyım diye ama kimseler gelip gitmediği için istediğim gibi olmadı. masa başı çalışıyorum genelde pc deyim yani yazma, takip etme ve okuma olanağım. çok sanki burası bana göre gibi geldi. 42 yaşındayım evliyim üniversiteye giden bir kızım var ve benim zayıflamamı çok istiyor. bana aldığı kıyafetler dar gelince çok üzülüyor. zayıflamam için her şey var tek olmayan motivasyon desteğe ihtiyarcım var bugün hazırladığınız listenin başında olmak istiyorum ne dersiniz arkadaşlar
Gelelim benim şişmanlık macerama, hayatımın 35 yılını hep zayıf bir insan olarak yaşadım hatta şişmanlamak için vitamin ilaçları bile kullandım. Sonra eşimi ve çocuğumu götüremeyeceğim bir yere tayinim çıktı ve bir süre ayrı yaşamak zorunda kaldık. O stres ve bunalımla hızla kilo almaya başladım. 2 yıl gibi bir sürede 55 kilodan 75 kiloya çıktım. Sonra görevim bitti eşimin ve kızımın yanına döndüm ama eski kiloma bir türlü dönemedim. Gitmediğim diyetisyen, uygulamadığım diyet , yapmadığım spor kalmadı. Sürekli kilo verdim, aldım. Ama artık bu kiloları vermeye ve bir daha asla almamaya karar verdim. Nedeni ise 2 aylık bir seminer sonunda eve döndüğümde eşimin odanın birini boşaltıp, spor aletleri ile doldurması oldu. Aramızda kilo ile ilgili hiçbir diyoloğun geçmemesine rağmen benim zayıflamamı istemesini üstü kapalı bir şekilde ima etmiş bulundu. Bütün bu koşu bandı, bisiklet, step tahtası, twister, plates topu, dambır, ip ve duvara dev ekran televizyon almasının nedeni başka ne olabilir değil mi? Odanın adına sağlıklı yaşam odası dese de ben onu sağlıklı zayıflama odası olarak algıladım. Aslında itiraf edeyim bu tarz düşüncesi beni mutlu etti.
Benim de bu durumda üzerime düşeni yapaktan başka çarem kalmadı. İki haftadır diyetisyene gidiyorum, haftanın 3 günüde spor salonuna gidiyorum. Gitmediğim günlerde evde sağlıklı yaşam odasında sporumu yapıyorum. Hem diyetisyenim hem de spor hocam birebir ilgileniyor spordan sonra sauna ve buhar banyosu alıyorum. Hedefim 55-57 kilolara geri dönmek. Şu an spor salonunda 75,300 geldim ama evdeki tartıda 73,600 geldim hangisi doğru bilmiyorum ama ben evdeki tartıya göre davranacağım :)))) yani 15 kilo vermem lazım. BANA YARDIM EDERMİSİNİZ

afıyet olsun cnm sıze benımkıde her gunduz evde aksamlarıda 1 gun gıdıo bır gun evde ama ıı oluo ben alıstım onsuz duramıom
aman ben sıkılıyom valla hep evde nerdeyse sabah gidiyo 4 saat sonra evde geri gidiyo 4 saat sonra yine evde ögleleri gelmezse akşama azıcık özlerim bari
sen bendeki göbeği bir görsen hehehehehehe :)
hangimiz de yok ki
insallah canım ya sen benden 10 kg zayıfsın iyisin.ben top gibi yuvarlanıyorum nerdeyse
Anne olan mankenleri derlemisler
Utandim kendimden ulan :)
Cocuk dogurdumun arkasina siğinmamak lazim.
Kizdim kendime
onlar yaratık insan degiller üzülme
aynı bennnnnn hep mazeret bende genlerime şuç atıyom
ya kızlar leslıe 3 mılın 25dk yaptım gerısını yapmadım cabuk sıkılıom ben ya ama yarından ıtıbaren hepsını yapcam
ben 46 dk tamamlıyorum 3 milin sende yaparsın sık kendini
Bırakmak yok, Jillian michaell yap uzun yapmak istemiyorsan 27 dk.da bitiyor, adamı da bitiriyor
ben lessile yeni alıştım bide o mu çıktı sabah leslie akşamda anu yapıyım bari bi bakıyım da....
listeniz beni çok heyacanlandırdı
kilo verenleri görünce bende yapabilirim duygusu uyandı eğer aranıza benide alırsanız kendimden bahsedeceğim
aramıza katıldın bile hoşgeldin.......
yok canım çok degil bence iyisin.....
off

o nasıl iş gurme misin sen ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…