merhaba arkadaşlar
umarım herkes iyidir. sürekli burayı okuyorum çoğunuzuda yazdıklarınızdan nerdeyse tanıyorum. kendime bir günlük açtım hergün yazıyım diye ama kimseler gelip gitmediği için istediğim gibi olmadı. masa başı çalışıyorum genelde pc deyim yani yazma, takip etme ve okuma olanağım. çok sanki burası bana göre gibi geldi. 42 yaşındayım evliyim üniversiteye giden bir kızım var ve benim zayıflamamı çok istiyor. bana aldığı kıyafetler dar gelince çok üzülüyor. zayıflamam için her şey var tek olmayan motivasyon desteğe ihtiyarcım var bugün hazırladığınız listenin başında olmak istiyorum ne dersiniz arkadaşlar
Gelelim benim şişmanlık macerama, hayatımın 35 yılını hep zayıf bir insan olarak yaşadım hatta şişmanlamak için vitamin ilaçları bile kullandım. Sonra eşimi ve çocuğumu götüremeyeceğim bir yere tayinim çıktı ve bir süre ayrı yaşamak zorunda kaldık. O stres ve bunalımla hızla kilo almaya başladım. 2 yıl gibi bir sürede 55 kilodan 75 kiloya çıktım. Sonra görevim bitti eşimin ve kızımın yanına döndüm ama eski kiloma bir türlü dönemedim. Gitmediğim diyetisyen, uygulamadığım diyet , yapmadığım spor kalmadı. Sürekli kilo verdim, aldım. Ama artık bu kiloları vermeye ve bir daha asla almamaya karar verdim. Nedeni ise 2 aylık bir seminer sonunda eve döndüğümde eşimin odanın birini boşaltıp, spor aletleri ile doldurması oldu. Aramızda kilo ile ilgili hiçbir diyoloğun geçmemesine rağmen benim zayıflamamı istemesini üstü kapalı bir şekilde ima etmiş bulundu. Bütün bu koşu bandı, bisiklet, step tahtası, twister, plates topu, dambır, ip ve duvara dev ekran televizyon almasının nedeni başka ne olabilir değil mi? Odanın adına sağlıklı yaşam odası dese de ben onu sağlıklı zayıflama odası olarak algıladım. Aslında itiraf edeyim bu tarz düşüncesi beni mutlu etti.
Benim de bu durumda üzerime düşeni yapaktan başka çarem kalmadı. İki haftadır diyetisyene gidiyorum, haftanın 3 günüde spor salonuna gidiyorum. Gitmediğim günlerde evde sağlıklı yaşam odasında sporumu yapıyorum. Hem diyetisyenim hem de spor hocam birebir ilgileniyor spordan sonra sauna ve buhar banyosu alıyorum. Hedefim 55-57 kilolara geri dönmek. Şu an spor salonunda 75,300 geldim ama evdeki tartıda 73,600 geldim hangisi doğru bilmiyorum ama ben evdeki tartıya göre davranacağım :)))) yani 15 kilo vermem lazım. BANA YARDIM EDERMİSİNİZ
merhaba arkadaşlar
umarım herkes iyidir. sürekli burayı okuyorum çoğunuzuda yazdıklarınızdan nerdeyse tanıyorum. kendime bir günlük açtım hergün yazıyım diye ama kimseler gelip gitmediği için istediğim gibi olmadı. masa başı çalışıyorum genelde pc deyim yani yazma, takip etme ve okuma olanağım. çok sanki burası bana göre gibi geldi. 42 yaşındayım evliyim üniversiteye giden bir kızım var ve benim zayıflamamı çok istiyor. bana aldığı kıyafetler dar gelince çok üzülüyor. zayıflamam için her şey var tek olmayan motivasyon desteğe ihtiyarcım var bugün hazırladığınız listenin başında olmak istiyorum ne dersiniz arkadaşlar
m :)))) yani 15 kilo vermem lazım. BANA YARDIM EDERMİSİNİZ
hoşgeldin canım.eşinin düşüncesine bayıldım. hayatta böyle erkekler kaldı mı yahu? benim eşim daha çok eve bol bol tatlı getiriyo gel yiyelim diye.yaptığım yemekleri beğenmiyo.bıktım sebzeden diyo düşün yanii. bi de kendisi 106 kilo yanii
aman ben sıkılıyom valla hep evde nerdeyse sabah gidiyo 4 saat sonra evde geri gidiyo 4 saat sonra yine evde ögleleri gelmezse akşama azıcık özlerim bari
hangimiz de yok ki
insallah canım ya sen benden 10 kg zayıfsın iyisin.ben top gibi yuvarlanıyorum nerdeyse
onlar yaratık insan degiller üzülme
aynı bennnnnn hep mazeret bende genlerime şuç atıyom
ben 46 dk tamamlıyorum 3 milin sende yaparsın sık kendini
ben lessile yeni alıştım bide o mu çıktı sabah leslie akşamda anu yapıyım bari bi bakıyım da....
aramıza katıldın bile hoşgeldin.......
yok canım çok degil bence iyisin.....
o nasıl iş gurme misin sen ......
hoşgeldin
nabersin?
Amaneeee, yandın kızım sen.
çooooooookkkkkkkk
anammmmmm gözüm döndü yaaaburçakları götürüyorum şimdi
Ay canım, ne kadar şanslısın her imkanın var, ben bir spor aletim bile yok, alsam mı almasam mı, diyetisyene gitsem mi, nasıl ödeyeceğim diye düşünmekten fırsat bulamıyorum, çok şanslısın vesselam, kıymetini bil, buraya da her gün düzenli menülerini yaz, bir şekilde gider o kilocuklar, hadi şimdiden kolay gelsin.merhaba arkadaşlar
Gelelim benim şişmanlık macerama, hayatımın 35 yılını hep zayıf bir insan olarak yaşadım hatta şişmanlamak için vitamin ilaçları bile kullandım. Sonra eşimi ve çocuğumu götüremeyeceğim bir yere tayinim çıktı ve bir süre ayrı yaşamak zorunda kaldık. O stres ve bunalımla hızla kilo almaya başladım. 2 yıl gibi bir sürede 55 kilodan 75 kiloya çıktım. Sonra görevim bitti eşimin ve kızımın yanına döndüm ama eski kiloma bir türlü dönemedim. Gitmediğim diyetisyen, uygulamadığım diyet , yapmadığım spor kalmadı. Sürekli kilo verdim, aldım. Ama artık bu kiloları vermeye ve bir daha asla almamaya karar verdim. Nedeni ise 2 aylık bir seminer sonunda eve döndüğümde eşimin odanın birini boşaltıp, spor aletleri ile doldurması oldu. Aramızda kilo ile ilgili hiçbir diyoloğun geçmemesine rağmen benim zayıflamamı istemesini üstü kapalı bir şekilde ima etmiş bulundu. Bütün bu koşu bandı, bisiklet, step tahtası, twister, plates topu, dambır, ip ve duvara dev ekran televizyon almasının nedeni başka ne olabilir değil mi? Odanın adına sağlıklı yaşam odası dese de ben onu sağlıklı zayıflama odası olarak algıladım. Aslında itiraf edeyim bu tarz düşüncesi beni mutlu etti.
Benim de bu durumda üzerime düşeni yapaktan başka çarem kalmadı. İki haftadır diyetisyene gidiyorum, haftanın 3 günüde spor salonuna gidiyorum. Gitmediğim günlerde evde sağlıklı yaşam odasında sporumu yapıyorum. Hem diyetisyenim hem de spor hocam birebir ilgileniyor spordan sonra sauna ve buhar banyosu alıyorum. Hedefim 55-57 kilolara geri dönmek. Şu an spor salonunda 75,300 geldim ama evdeki tartıda 73,600 geldim hangisi doğru bilmiyorum ama ben evdeki tartıya göre davranacağım :)))) yani 15 kilo vermem lazım. BANA YARDIM EDERMİSİNİZ
merhaba arkadaşlar
umarım herkes iyidir. en çok burayı okuyorum çoğunuzuda yazdıklarınızdan nerdeyse tanıyorum. kendime bir günlük açtım hergün yazıyım diye ama kimseler gelip gitmediği için istediğim gibi olmadı. masa başı çalışıyorum genelde pc deyim yani yazma, takip etme ve okuma olanağım çok sanki burası bana göre gibi geldi. 42 yaşındayım evliyim üniversiteye giden bir kızım var ve benim zayıflamamı çok istiyor. bana aldığı kıyafetler dar gelince çok üzülüyor. zayıflamam için her şey var tek olmayan motivasyon desteğe ihtiyarcım var bugün hazırladığınız listenin başında olmak istiyorum ne dersiniz arkadaşlar
Gelelim benim şişmanlık macerama, hayatımın 35 yılını hep zayıf bir insan olarak yaşadım hatta şişmanlamak için vitamin ilaçları bile kullandım. Sonra eşimi ve çocuğumu götüremeyeceğim bir yere tayinim çıktı ve bir süre ayrı yaşamak zorunda kaldık. O stres ve bunalımla hızla kilo almaya başladım. 2 yıl gibi bir sürede 55 kilodan 75 kiloya çıktım. Sonra görevim bitti eşimin ve kızımın yanına döndüm ama eski kiloma bir türlü dönemedim. Gitmediğim diyetisyen, uygulamadığım diyet , yapmadığım spor kalmadı. Sürekli kilo verdim, aldım. Ama artık bu kiloları vermeye ve bir daha asla almamaya karar verdim. Nedeni ise 2 aylık bir seminer sonunda eve döndüğümde eşimin odanın birini boşaltıp, spor aletleri ile doldurması oldu. Aramızda kilo ile ilgili hiçbir diyoloğun geçmemesine rağmen benim zayıflamamı istediğini bu şekilde anlamış oldum. Bütün bu koşu bandı, bisiklet, step tahtası, twister, plates topu, dambır, ip ve duvara dev ekran televizyon almasının nedeni başka ne olabilir değil mi? Odanın adına sağlıklı yaşam odası dese de ben onu sağlıklı zayıflama odası olarak algıladım. Aslında itiraf edeyim bu tarz düşüncesi beni mutlu etti.
ruhumuzda hesap verme olayı o kadar çok yerleşmişki
küçükken gittiğimiz geldiğimiz yerleri harcamalarımızı annemize babamıza söyler hesap verirdik
büyüdük evlendik anne babanın yerini eş aldı
işe girdik izin alırken yada yaptığımız işlerden dolayı amirimize hesap verdik
şimdi ise ŞİŞMANLADIK ZAYIFLAMAK İÇİN NE YEYİP İÇTİĞİMİZİ HESAP VERECEĞİMİZ KİŞİLER ARIYORUZ
Amaneeee, yandın kızım sen.
Ay canım, ne kadar şanslısın her imkanın var, ben bir spor aletim bile yok, alsam mı almasam mı, diyetisyene gitsem mi, nasıl ödeyeceğim diye düşünmekten fırsat bulamıyorum, çok şanslısın vesselam, kıymetini bil, buraya da her gün düzenli menülerini yaz, bir şekilde gider o kilocuklar, hadi şimdiden kolay gelsin.
merhaba arkadaşlar
umarım herkes iyidir. Sürekli burayı okuyorum çoğunuzuda yazdıklarınızdan nerdeyse tanıyorum. Kendime bir günlük açtım hergün yazıyım diye ama kimseler gelip gitmediği için istediğim gibi olmadı. Masa başı çalışıyorum genelde pc deyim yani yazma, takip etme ve okuma olanağım. çok sanki burası bana göre gibi geldi. 42 yaşındayım evliyim üniversiteye giden bir kızım var ve benim zayıflamamı çok istiyor. Bana aldığı kıyafetler dar gelince çok üzülüyor. Zayıflamam için her şey var tek olmayan motivasyon desteğe ihtiyarcım var bugün hazırladığınız listenin başında olmak istiyorum ne dersiniz arkadaşlar
gelelim benim şişmanlık macerama, hayatımın 35 yılını hep zayıf bir insan olarak yaşadım hatta şişmanlamak için vitamin ilaçları bile kullandım. Sonra eşimi ve çocuğumu götüremeyeceğim bir yere tayinim çıktı ve bir süre ayrı yaşamak zorunda kaldık. O stres ve bunalımla hızla kilo almaya başladım. 2 yıl gibi bir sürede 55 kilodan 75 kiloya çıktım. Sonra görevim bitti eşimin ve kızımın yanına döndüm ama eski kiloma bir türlü dönemedim. Gitmediğim diyetisyen, uygulamadığım diyet , yapmadığım spor kalmadı. Sürekli kilo verdim, aldım. Ama artık bu kiloları vermeye ve bir daha asla almamaya karar verdim. Nedeni ise 2 aylık bir seminer sonunda eve döndüğümde eşimin odanın birini boşaltıp, spor aletleri ile doldurması oldu. Aramızda kilo ile ilgili hiçbir diyoloğun geçmemesine rağmen benim zayıflamamı istemesini üstü kapalı bir şekilde ima etmiş bulundu. Bütün bu koşu bandı, bisiklet, step tahtası, twister, plates topu, dambır, ip ve duvara dev ekran televizyon almasının nedeni başka ne olabilir değil mi? Odanın adına sağlıklı yaşam odası dese de ben onu sağlıklı zayıflama odası olarak algıladım. Aslında itiraf edeyim bu tarz düşüncesi beni mutlu etti.
Benim de bu durumda üzerime düşeni yapaktan başka çarem kalmadı. Iki haftadır diyetisyene gidiyorum, haftanın 3 günüde spor salonuna gidiyorum. Gitmediğim günlerde evde sağlıklı yaşam odasında sporumu yapıyorum. Hem diyetisyenim hem de spor hocam birebir ilgileniyor spordan sonra sauna ve buhar banyosu alıyorum. Hedefim 55-57 kilolara geri dönmek. şu an spor salonunda 75,300 geldim ama evdeki tartıda 73,600 geldim hangisi doğru bilmiyorum ama ben evdeki tartıya göre davranacağım :)))) yani 15 kilo vermem lazım. Bana yardım edermisiniz
afiyet olsun canım...bugünkü menüm
bozmam inşallah
sabah
1 küçük kase yoğurt+ 3 yemek kaşığı müsli
ara
1 türk kahvesi
1 mısır pirinç patlağı
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
1 türk kahvesi
1 avuç beyaz leblebi
ara
1 kase portakallı yoğurt
akşam
Ne yapsam?
Giderken ıspanak alabilirim belki
kahve fazla oldu canlar biliyorum ama misafirlerim oldu içtik birlikte
evet canım zor bir durum...sadece tatlarına baksan bilee..uuuuyanımda 1 kutu eti nin tüm bisküvi kek çiko çeşitleri var.ne yapıcam ben tutamıyorum kendimi :18:
Bide bnm tatmam lazım.işyerimizde günlük dağıtıyoruz.ne alacağımıza karar vermem lazım.
Off
pazartesilerinden nefreet ediyorummmm... Acaip yoğun.
Vee benn çok acıktımmm sabah fosur fosur uyuyup geç kaldıgım icin şimdi dışarıdan piliç ızgara sipariş ettim.
Gelse de yesem çok açım..
Afiyet olsunn cnm .....
Gamze yaa ne ara biz bu hallere geldikkk ahhh ahhhh çatlıcam valla sinirimden.
selam millet neler yaparsınız bakalım tombik güzeller
ya kızlar leslıe 3 mılın 25dk yaptım gerısını yapmadım cabuk sıkılıom ben ya ama yarından ıtıbaren hepsını yapcam
kolay gelsin cnm ....afiyet olsun...kızlar ben kaçıyorum kocişe ögle yemegi hazırlıycam. Evle işin yakın olması çoookk kötü adam hep evde ..öptüm hepinizi byyyy
kızlar selam
moralim çok bozuk ya ne güzel bir hırsla başlamıştım 1 ayda 75' ten 71' e inmiştim ama şu son 15 gündür zor günler geçiriyorum hastane işleri vs.. Derken olmuşum 76((( offf bana yeni bir hırs lazım işin kötü tarafı da her şeye en başından başlamak şimdi (
aslında bir hata yaptım buraya ilk üye olduğumda, buradaki hikayelerden, sizin anlattıklarınızdan çok etkilenmiştim. 27 yaşındayım ve hayatım boyunca hep kiloluydum artık kendimi böyle kabullenmeye başlamıştım ki bunun değiştirilebilir bir şey olduğunu yine burada görmüştüm. Gerçekten müthiş hikayeler var. Ama maalesef işin yoğunluğundan, biraz da serkeşlikten forumu takip edemez oldum, sonucunda da bir anlık gaflete kapılıp bırakabiliyor insan. Gerçekten kilo vermek ve hırslanmak istiyorsan her gün geleceksin buraya arkadaş :)) neyse döndük dolaştık geldik yine :))
merhaba kızlar, kaçamaklarla dolu hafta sonun bitti ve ben tartıda +700 ü gördüm.Aslında yemedim, kendimi de tuttum ama belki şişkinliktir . Bende 42 beden giyiyorum. Evdeki kıyafetlerin hepsi 38, 60 ken 38 giyerdim. Boyum 1.69. Inşallah istediğimiz cicileri giymek çoooook uzakta değildir.
günaydın kızlar
güneşi görünce inanılmaz mutlu oluyorum. Işe bile koşa koşa gidiciim o derece
Sabah kahvaltım
- bir tatlı kaşığı labne peyniri
- 2 dilim çavdar ekmek
- yarım kibrit kutusu kaşar peynir
- bir çay kaşığı bal
ara
- yeşil çay
- 2 adet diyet bisküvi
öğlen
- yarım çorba
- yemekhanedeki et yemeklerinden biri
- salata
ara:
-ballı süt
akşam
- 2 adet etli biber dolması
- yoğurt
- roka salatası
az kalorili günleriniz oldun. Bu hafta çok iddalı geliyorum
bugunku menum
sabah 5 zeytın
1 yumurta
1 dlm ekmek
3 catal krem peynır
cay
öğle
1 kase corba
ara
elma
aksam
1 tbk pırasa
yogurt
salata
gun ıcınde 2.5 lıtre su
Oooov helal sana, süperrr, ben olsam paketi bitirirdim sanırımyok yok yanmadımucuz atlattım.bu hafta birinciliği kaptırmammmmm
hoşgeldin cnm....inşallah burada hepimiz sağlıklı ideal kiilolarımıza ulaşacağızzzz.....
afiyet olsun canım...
evet canım zor bir durum...sadece tatlarına baksan bilee..uuuutadına bakıp yutma dicem artık...kolay gelsinn...
iyilik cnm...:126: Sen nasılsın....
nerdeyse 2 mili tamamlıyormuşsun canım. En zor aşamasını yapmışsın aslında ...sana getireceği faydaları düşün bide....
kolay gelsin cnm ....afiyet olsun...
hoşgeldin cnm....inşallah hepimiz 38 beden kıyafetlere kavuşacağız....
menün güzel bence cnm afiyet olsun....
afiyet olsun canım menün güzel bence
Oooov helal sana, süperrr, ben olsam paketi bitirirdim sanırım
hoş geldin canım....merhaba arkadaşlar
iyidir iyi...Selam şekerlergünümüz bol keyifli Az kalorili geçer inşallah....herkesin keyfi yerindedir umarım...bugünkü menümü paylaşayım...
Sabah:2 bardak ılık su
kahvaltı:
1 dilim tam b. Ekmeği
1 yeşil+1 siyah zeytin
1/2 kk peynir
2 şekersiz çay
1 yudum reçel
ara:1 kivi
öğlen:
1 kase çorba
1 kase salata
1 tam b. Ekmeği
ara:
Light sütle nescafe
2 eti yulaflı
akşam:
1 kase çorba
tavuk haşalama
3 kaşık pilav
salata
ara:
2 şekersiz çay+ 1 elma bukadar umarım iyidir...
akşam cozutmazsan iyidiir canım..bugünkü menüm
bozmam inşallah
sabah
1 küçük kase yoğurt+ 3 yemek kaşığı müsli
ara
1 türk kahvesi
1 mısır pirinç patlağı
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
1 türk kahvesi
1 avuç beyaz leblebi
ara
1 kase portakallı yoğurt
akşam
ne yapsam?
giderken ıspanak alabilirim belki
kahve fazla oldu canlar biliyorum ama misafirlerim oldu içtik birlikte
aynen benimkihoşgeldin canım.eşinin düşüncesine bayıldım. hayatta böyle erkekler kaldı mı yahu? benim eşim daha çok eve bol bol tatlı getiriyo gel yiyelim diye.yaptığım yemekleri beğenmiyo.bıktım sebzeden diyo düşün yanii. bi de kendisi 106 kilo yanii
Kızlarrr, benim canım çok sıkılıyor bu diyet işlerine, hafta sonu yine yedim de yedim, dikkat etmeye çalışmaktan da yoruldum, offfff of ne olacak bizim bu halimiz?Bıraksam bu sefer iyice alıyorum, bırakmasan böyle 1 ileri, 2 geri motivasyonum düşüyor
iyilik canım çok şükür kilo vermeye uğraşıyom işteehoşgeldin cnm....inşallah burada hepimiz sağlıklı ideal kiilolarımıza ulaşacağızzzz.....
afiyet olsun canım...
evet canım zor bir durum...sadece tatlarına baksan bilee..uuuutadına bakıp yutma dicem artık...kolay gelsinn...
iyilik cnm...:126: Sen nasılsın....
nerdeyse 2 mili tamamlıyormuşsun canım. En zor aşamasını yapmışsın aslında ...sana getireceği faydaları düşün bide....
kolay gelsin cnm ....afiyet olsun...
hoşgeldin cnm....inşallah hepimiz 38 beden kıyafetlere kavuşacağız....
menün güzel bence cnm afiyet olsun....
afiyet olsun canım menün güzel bence
hoş geldin canım....
doğru yerdesin canımmm..
iyidir iyi...
akşam cozutmazsan iyidiir canım..
aynen benimki
hala kendime hayret ediyorum ben bu adamın elinde nasıl kilo vermişim diye...
bende senin gibiyim canım
yoruldum ama salsam da gidecek yani..
cuma 59 lardayken şimdi 61 küsürüm....
yok valla bitirmedim sadece açtığım paketten 4 tane aldım gerisini dağıttım.
hepsinin kalorilerine baktım.oldum.
burçağın bile 1 paketi 650 cal.
bizim 1 öğünüzden fazla yani.ne koyuyorlarda içine bukadar fazla kalori oluyor bunlar anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?