Desene bu hafta şişkoyuz yazma sırası bize geldi, sırayla bi hafta biz, bir hafta neslilerhoş geldin canım....
doğru yerdesin canımmm..
iyidir iyi...
akşam cozutmazsan iyidiir canım..
aynen benimki
hala kendime hayret ediyorum ben bu adamın elinde nasıl kilo vermişim diye...
bende senin gibiyim canım
yoruldum ama salsam da gidecek yani..
cuma 59 lardayken şimdi 61 küsürüm....
devam edicez kontrollü olmaya başka şansımız yok....
iyilik canım çok şükür kilo vermeye uğraşıyom iştee
ayy valla artık fesatlık yapmaya başladığını düşünüyorum.bugün tutturdu seni kıskanıyorum diyo...
Desene bu hafta şişkoyuz yazma sırası bize geldi, sırayla bi hafta biz, bir hafta neslilerDiyeti miyeti bırakıp tatlılara, bisküvilere akasım var anasını satayım, regli de geliyor, etkileri acaip
Ama benim regli de gelcek, artı olabilirm sanrım ne kadar dikkat etsem de??Üşenmeyim de akşam spor yapayım bari.banada öyle geliyor ya inşallah biz olmayız..
önümüzde daha 3-4 gün var dikkat edersek sonuncu olmayız...
Ben evdekilere tavuklu nohut yapacam, kendime de brokoli haşlicambirazdan çıkıcam
hepinize hayırlı akşamlar..
ama ben daha ne yiceğimi bile bilmiyorum...:44:
Ama benim regli de gelcek, artı olabilirm sanrım ne kadar dikkat etsem de??Üşenmeyim de akşam spor yapayım bari.
Ay inşallah, sırf seni de düşünerek daha da dikkat edecem söz.benimde geçen hf öyleydi ama sabitte kalmayı başardım
iki gün çok dikkat etmiştim sende belki artı çıkmzsın dikkat edersen...
günaydınnnn canımmm..
3-4 yıl erken değilmi kızzz..
daha uzmanlık varr.....
ooooohoooooo 6-7 sene diyelim biz...
denemek beni kim alır asıl biz kızımızı vermeyiz herkese
naber canlarım
bugün dikkat ettim biraz daha yediklerime..
son 2.4 kilom kalınca sıkıldım artık az vermekten
dayanabilirsem bu hafta 5'leri göreyim diyorum ne dersiniz
bugün tam çikolta alcaktım arkadaşlardan mesaj geldi hocanın yanına gitmek için beni bekliyorlarmış
koştum hemen alamadan
zorla diyet yaptırıyorlar adama
Çiko almadıgın iyi olmuş valla.
Dikkat et yediklerine de bilion çok çabuk kilo alabiliyoruz.
Selam kızlar
bugün topiğe giremedim zaman bulup
havayı güzel görünce cam kapı dip köşe daldım temeixzliğe
ancak bitirebildim ki bitmedi de
yoruldum herbiyerim sızlıyor
geçmişe bakmadım merak ettim neler yaptınız
ama yemekden sonra güç toplayım bakarım geçmişe
diyet felan bugün yalan oldu
acıktıkca yedim
almaz olaydım benim tartıdan 2 kilo fazla hadi 1 kilosu akşam tartıldım ondan diger 1 kilo nerden çıktı aglıycam şimdi
keşke yalan olsaydı ama hepsi gerçekbul hemen bi damatta teyze olalım bizde
ah şeker hangimiz nefret etmiyoruz ki koca göbegimizdendijital al tartıyı bence 100 gr bile çok kıymetli arda kaynamasın..
hoşgeldin motivasyon teknigini begendim
iki gündür hava güzeldi gezdin tozdun dimigittin mi pastacıya ? ben gitmedim ama benim kociş pastacıyı eve taşıdı hastaneye gitçekmişsin bana gel hemen yanında zaten yeşil çay içeriz bende de genetik varis var agrı falan yapmıyo ama kötü görünüyo....ben gittim o diyetisyene aynıysa güzelce bi hatun ben güneş tıba gidicem ordakine daha iyi diyorlar
valla canım hep gezdim. pastacıyada 2kere gittim. bir cuma akşamı yeemk için gittim. bugünde tahlil sonuçlarına beklerken giitm. çok güzel biryer ama çok kalabalık yaa. bugün varis için giitm ama diyetisyen pazartesi perşembe olmuyormuş şansıma dedim. eeskiden sivrikayadaki çok güzeldi ama gitti. ben onla 15 günde 6kilo vermiştim. hastenni tam karşısında eczaneler var sen onların üstündemisin.
günaydınnn kızlarrrr
haftasonu gelemedim içimdeki fil uyandı tıka basa yedimm:18:
sebebide bugün belli oldu regl oldum
hızlı bi geçmiş yaptm ortimle birinci olmuşuz .nazcm geçmiş olsn
neslicim ellerine sağlık
evet biz 1. olduk şeker:) sağol canım
uuuuuuuuuuuu iddialı kısçe
ben 11de kalktım dün
bu hafta iddilısın belli oldu
sonuncu olanlar bisonraki hafta 1. oluyor nesliii
üstümüzdeki yükün farkındamısın
bence güzel olur
yemek konusunda aynıyız demekki
iştahım yok bile demedim hiç
o derece
teşekkürler canım
inşallah ameliyatsız geçer canım
varis tedavisini yaptır hamilelik olursa dahada artıyormuş diye duymuştum
bende tartıldım sabah +600 çıktım
ama ben eminim tartım doğru tartıyor
yeni almadınmı tartıyı belki eskisi yanlıştı bu tartının tarttığıyla devam et önemli olan nekadar verdiğin 700grın lafımı olur
5 ltlik su şişesi varsa tartsana yada pirinç falan
bende çok yedim yaaa
eski yeme düzenime döndüm bütün gün bişey yiyemedim sonrada akşam yemeğinde saldırdım yemeklere
canım amlyt dedi ama ben lazerli istiyorum devlet hastenelrinde lazer kalktı dedi. o yüzden özel araştırcaz bakalım ne olcak.
bugünkü menüm
bozmam inşallah
sabah
1 küçük kase yoğurt+ 3 yemek kaşığı müsli
ara
1 türk kahvesi
1 mısır pirinç patlağı
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
1 türk kahvesi
1 avuç beyaz leblebi
ara
1 kase portakallı yoğurt
akşam
ne yapsam?
giderken ıspanak alabilirim belki
kahve fazla oldu canlar biliyorum ama misafirlerim oldu içtik birlikte
canım kahve şekersizse bişey olmazki akşamda fazla yemezsen güzel menün canım.
Kızlarrr, benim canım çok sıkılıyor bu diyet işlerine, hafta sonu yine yedim de yedim, dikkat etmeye çalışmaktan da yoruldum, offfff of ne olacak bizim bu halimiz?Bıraksam bu sefer iyice alıyorum, bırakmasan böyle 1 ileri, 2 geri motivasyonum düşüyor
bende öyleyim cumartesi gününden beri toparlıyamıyorum malesefmotivasyonum çok düştü ne yapcaz ki artırmak için.
Selam kızlar
acıktıkca yedim
kolay gelsin canım. bende perşembe günü dip köşe gircem. halıları silcem. perdeleri yıkıcam. 15 gün tatile gitmeden halediyim diyorum. gelince siler süpürür yerleştirrim.ama benmide canım çıkacak temizlikten.
kızlar ben 170 boyundayım 70 kiloyum 40 bedenlerin çoğu oluyor meseka kotonda mont beğenmiştim 40 oldu. ama bazı yerlerinde çok dar kalıpları oluyor misspoem gibi onlarda 42 oluyor.
yok ya okul bitince evlenecek birini bulursam çok beklemem ben çocuk yapmak için uzmanlık yaparken de doğurmaya başlamam lazım
6 çocuk istiyorum geç kalamam
tabii bunların hepsi için önce bi eş bulmam lazım
şimdilik vermeyin de zamanı gelince de verin tabii
6 mııııkııızz deli misn ne 6 sııııı. sn başbakanın sözünü fazla mı dinledin bebişim yanlış anlamışsın o 3 diyodu kıız
sen ondan veriyon kiloları desenenaber canlarım
bugün dikkat ettim biraz daha yediklerime..
son 2.4 kilom kalınca sıkıldım artık az vermekten
dayanabilirsem bu hafta 5'leri göreyim diyorum ne dersiniz
bugün tam çikolta alcaktım arkadaşlardan mesaj geldi hocanın yanına gitmek için beni bekliyorlarmış
koştum hemen alamadan
zorla diyet yaptırıyorlar adama
bugün burdada hava çok güzeldi ben de yapıyım dedim sonra vazgeçtim yarın yapıcam üstünden geçtim yarın sesim cıkmazsa bilin camdan düştümSelam kızlar
acıktıkca yedim
valla canım hep gezdim. pastacıyada 2kere gittim. bir cuma akşamı yeemk için gittim. bugünde tahlil sonuçlarına beklerken giitm. çok güzel biryer ama çok kalabalık yaa. bugün varis için giitm ama diyetisyen pazartesi perşembe olmuyormuş şansıma dedim. eeskiden sivrikayadaki çok güzeldi ama gitti. ben onla 15 günde 6kilo vermiştim. hastenni tam karşısında eczaneler var sen onların üstündemisin.
kolay gelsin canım. bende perşembe günü dip köşe gircem. halıları silcem. perdeleri yıkıcam. 15 gün tatile gitmeden halediyim diyorum. gelince siler süpürür yerleştirrim.ama benmide canım çıkacak temizlikten.
kızlar ben 170 boyundayım 70 kiloyum 40 bedenlerin çoğu oluyor meseka kotonda mont beğenmiştim 40 oldu. ama bazı yerlerinde çok dar kalıpları oluyor misspoem gibi onlarda 42 oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?