başbakandan filan değil ben sadece kalabalık aileleri seviyorum
bi sürü çocuk bi sürü torun oohh miss
bitane dogur hele bi o zaman görürürüm ben seni aynı fikirde olcanmı bakalımbaşbakandan filan değil ben sadece kalabalık aileleri seviyorum
bi sürü çocuk bi sürü torun oohh miss
allah gönlüne göre versin o zaman bebişim benim gözüm 2. yi bile yemiyo valla
Günaydın kısçeler.
günaydınnn kızlarrrr
haftasonu gelemedim içimdeki fil uyandı tıka basa yedimm:18:
sebebide bugün belli oldu regl oldum
hızlı bi geçmiş yaptm ortimle birinci olmuşuz .nazcm geçmiş olsn
neslicim ellerine sağlık
Eline sağlık canım, bu hafta bu yazıyı ben yazacağım sanırım, hafta sonu diye abarttım da abarttım.
Ha ha ha, Allahım yaa öldüm gülmekten.
Al bi dene daha, ben de bu hafta kesin artıda olcam, cuma-cumartesi-pazar yediklerimin haddi hesabı yokkkk
Kızlar alıntı bu kadar yapabildim, işlerim var, sonra devam ederim umarım.
afiyet olsun canım menünü çok beğendim idealGünaydın kızlar
güneşi görünce inanılmaz mutlu oluyorum. işe bile koşa koşa gidiciim o derece
Sabah kahvaltım
- bir tatlı kaşığı labne peyniri
- 2 dilim çavdar ekmek
- yarım kibrit kutusu kaşar peynir
- bir çay kaşığı bal
Ara
- Yeşil çay
- 2 adet diyet bisküvi
Öğlen
- Yarım Çorba
- Yemekhanedeki et yemeklerinden biri
- Salata
Ara:
-Ballı süt
Akşam
- 2 adet etli biber dolması
- yoğurt
- roka salatası
az kalorili günleriniz oldun. Bu hafta çok iddalı geliyorum
canım menün çok yalın bu şekilde doymaz ve çabuk acıkırsınbugunku menum
sabah 5 zeytın
1 yumurta
1 dlm ekmek
3 catal krem peynır
cay
öğle
1 kase corba
ara
elma
aksam
1 tbk pırasa
yogurt
salata
gun ıcınde 2.5 lıtre su
canım bizden birincilik çıkmaz
uuuuuuuuuuuu iddialı kısçe
ben 11de kalktım dün
bu hafta iddilısın belli oldu
sonuncu olanlar bisonraki hafta 1. oluyor nesliii
üstümüzdeki yükün farkındamısın
bence güzel olur
yemek konusunda aynıyız demekki
iştahım yok bile demedim hiç
o derece
teşekkürler canım
inşallah ameliyatsız geçer canım
varis tedavisini yaptır hamilelik olursa dahada artıyormuş diye duymuştum
bende tartıldım sabah +600 çıktım
ama ben eminim tartım doğru tartıyor
yeni almadınmı tartıyı belki eskisi yanlıştı bu tartının tarttığıyla devam et önemli olan nekadar verdiğin 700grın lafımı olur
5 ltlik su şişesi varsa tartsana yada pirinç falan
bende çok yedim yaaa
eski yeme düzenime döndüm bütün gün bişey yiyemedim sonrada akşam yemeğinde saldırdım yemeklere
günaydın kızlar
canım bu liste ortaklık listesi,ya ben tek başıma 1300 verdim kimse bana bişe yazmamış
ben duydumkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikimse duymasın!!!!!!!!!! ben 44 giyiyorum boy olayınca enine büyüyorum ha bire
sanırım bizim topik diyetisyenleride geçtidilek geçen diyetisyenimi sormuştun cnm.3 haftadan sonra gitmedim.
işe yaramıyordu
Merhaba kızlar, kaçamaklarla dolu hafta sonun bitti ve ben tartıda +700 ü gördüm.Aslında yemedim, kendimi de tuttum ama belki şişkinliktir . Bende 42 beden giyiyorum. evdeki kıyafetlerin hepsi 38, 60 ken 38 giyerdim. Boyum 1.69. İnşallah istediğimiz cicileri giymek çoooook uzakta değildir.
uuuvvvvvvv canım bende 1.71 ama 69 la 38 nasıl oluyor onu anlamadımcnm bnmde boyum 1.71 69 kıloyum ama 38 gıyıyom sen nası 42 gıyıon boyunda 1.69mus
inşallah canımKizlar bi suru alinti yaptim telden yazinca hepsi gitti
Orti olalim canim olur.
Senin cocuk ne kadarlik :)
Pucca canim dogadanmis 7 otlu cay super..
Cocuk oldugundan beri alisveris isini esime sutladim yeniliklerden haberdar degilim
Hemen edinmeye calisacagim
Nasilsiniz canlar...
Pazar gunu esimle gezi gunumuz ister istemez kacamak oldu malesef
Ama bundan sonra daha dikkatli olacagim
2 ay sonra alisveris yapicaz esimle oyle hedef koydum
Kismet insallah en kotu 65 olurum o zamana
bozma moraliniKızlar selam
Moralim çok bozuk ya ne güzel bir hırsla başlamıştım 1 ayda 75' ten 71' e inmiştim ama şu son 15 gündür zor günler geçiriyorum hastane işleri vs.. derken olmuşum 76((( offf bana yeni bir hırs lazım işin kötü tarafı da her şeye en başından başlamak şimdi (
Aslında bir hata yaptım buraya ilk üye olduğumda, buradaki hikayelerden, sizin anlattıklarınızdan çok etkilenmiştim. 27 yaşındayım ve hayatım boyunca hep kiloluydum artık kendimi böyle kabullenmeye başlamıştım ki bunun değiştirilebilir bir şey olduğunu yine burada görmüştüm. Gerçekten müthiş hikayeler var. Ama maalesef işin yoğunluğundan, biraz da serkeşlikten forumu takip edemez oldum, sonucunda da bir anlık gaflete kapılıp bırakabiliyor insan. Gerçekten kilo vermek ve hırslanmak istiyorsan her gün geleceksin buraya arkadaş :)) Neyse döndük dolaştık geldik yine :))
Pazartesilerinden nefreet ediyorummmm... Acaip yoğun.
Vee benn çok acıktımmm sabah fosur fosur uyuyup geç kaldıgım icin şimdi dışarıdan piliç ızgara sipariş ettim.
Gelse de yesem çok açım..
Gamze yaa ne ara biz bu hallere geldikkk ahhh ahhhh çatlıcam valla sinirimden.
güel menü canım bugün canım ne kahve istedidebugünkü menüm
bozmam inşallah
sabah
1 küçük kase yoğurt+ 3 yemek kaşığı müsli
ara
1 türk kahvesi
1 mısır pirinç patlağı
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
1 türk kahvesi
1 avuç beyaz leblebi
ara
1 kase portakallı yoğurt
akşam
ne yapsam?
giderken ıspanak alabilirim belki
kahve fazla oldu canlar biliyorum ama misafirlerim oldu içtik birlikte
sabret canım bir ileri iki geri ama sonuçda almamış olucazKızlarrr, benim canım çok sıkılıyor bu diyet işlerine, hafta sonu yine yedim de yedim, dikkat etmeye çalışmaktan da yoruldum, offfff of ne olacak bizim bu halimiz?Bıraksam bu sefer iyice alıyorum, bırakmasan böyle 1 ileri, 2 geri motivasyonum düşüyor
ben yedim bugün çiko ortik duymasınnaber canlarım
bugün dikkat ettim biraz daha yediklerime..
son 2.4 kilom kalınca sıkıldım artık az vermekten
dayanabilirsem bu hafta 5'leri göreyim diyorum ne dersiniz
bugün tam çikolta alcaktım arkadaşlardan mesaj geldi hocanın yanına gitmek için beni bekliyorlarmış
koştum hemen alamadan
zorla diyet yaptırıyorlar adama
ben çok yedim be pötüşYoğunluktan giremiyorum geçmişe baktım da teker teker alıntılayamıycam..
Yeni gelen kısçeler hoşgelmiş..
Akşama inşaallah aabartmayızz.
Öpüyorum sizi.
ayyy bide şu martıların k.....larına lastik don dikeceğimben bi halı sildim diye bittim sen kim bilir ne hale gelmişsindir
valla canım hep gezdim. pastacıyada 2kere gittim. bir cuma akşamı yeemk için gittim. bugünde tahlil sonuçlarına beklerken giitm. çok güzel biryer ama çok kalabalık yaa. bugün varis için giitm ama diyetisyen pazartesi perşembe olmuyormuş şansıma dedim. eeskiden sivrikayadaki çok güzeldi ama gitti. ben onla 15 günde 6kilo vermiştim. hastenni tam karşısında eczaneler var sen onların üstündemisin.
evet biz 1. olduk şeker:) sağol canım
canım amlyt dedi ama ben lazerli istiyorum devlet hastenelrinde lazer kalktı dedi. o yüzden özel araştırcaz bakalım ne olcak.
canım kahve şekersizse bişey olmazki akşamda fazla yemezsen güzel menün canım.
bende öyleyim cumartesi gününden beri toparlıyamıyorum malesefmotivasyonum çok düştü ne yapcaz ki artırmak için.
kolay gelsin canım. bende perşembe günü dip köşe gircem. halıları silcem. perdeleri yıkıcam. 15 gün tatile gitmeden halediyim diyorum. gelince siler süpürür yerleştirrim.ama benmide canım çıkacak temizlikten.
kızlar ben 170 boyundayım 70 kiloyum 40 bedenlerin çoğu oluyor meseka kotonda mont beğenmiştim 40 oldu. ama bazı yerlerinde çok dar kalıpları oluyor misspoem gibi onlarda 42 oluyor.ayy ben çok yoruldum beybim sana kolay gelsin
zaten ben bi işe girdimmi sonunu getirmeden bırakmam
Allah korusun bebişim biz seni aşağıdan tutarızsen ondan veriyon kiloları desene
bugün burdada hava çok güzeldi ben de yapıyım dedim sonra vazgeçtim yarın yapıcam üstünden geçtim yarın sesim cıkmazsa bilin camdan düştüm
köşede ki bina.dün geç gördüm hastahaneye gidecegini sabah erken baktım ama yoktun yakalayamadım istersen bi yüzyüze görüşelim diyecektim. 15 tatilde nereye gidicen annenler burdaydı demi?
öyle kolaymı topiki bizi bırakmak
sen ondan veriyon kiloları desene
bugün burdada hava çok güzeldi ben de yapıyım dedim sonra vazgeçtim yarın yapıcam üstünden geçtim yarın sesim cıkmazsa bilin camdan düştüm
köşede ki bina.dün geç gördüm hastahaneye gidecegini sabah erken baktım ama yoktun yakalayamadım istersen bi yüzyüze görüşelim diyecektim. 15 tatilde nereye gidicen annenler burdaydı demi?
sen ondan veriyon kiloları desene
allah gönlüne göre versin o zaman bebişim benim gözüm 2. yi bile yemiyo valla
bitane dogur hele bi o zaman görürürüm ben seni aynı fikirde olcanmı bakalım
Kusura bamayin kizlar dün sabah 6 aksam 6 calisdim yorgunlukdan yattim giremedim
Bugün yine 5 e kadar isyerindende gicik isarkadasi yüzünden giremiyorum
Az öncede bilgisayardan gireyim dedim esim benim isim var dedi alintilarim yarida kaldi
Keyfler yerindedir isallah kizlar takip de edemedim
Aksam tekrar gelir bakarim eger uyuya kalmasam :-*
Kizlar az önce esim bana ben zayifliyorum sende versen artik dedi ben zayif olunca sen tombil tombil yanimdami durcan dedi :'( sonrada güliyor ciddiye almiyormus gibi yaptim ama gücüme gitmedi degil :-(
Bugün yediklerimide yazayim :
Sabah: sade yogurt light Müsli
Ara: elma
Öglen: 1 1/2 dilim kara ekmek sürme peynir domates koytum ekmegin üzerine
Ara: muz
Aksam: 1 dilim kara ekmek sürme peyniri ve yine üstüne domates koytum
Sabahlari hep ac karnina 2 kuru kaysi yiyorum
Yesil cay iciyorum 2 güne bir form cayi iciyorum ama 3-4 gündür wcde yok
Kendimi cok sis ve sisko hissediyorum cok mutsuzum :'(
Telden yazmasida bi iskence :-\ öptüm sizi kizlar cook :-*:-*:-*
ben yedim bugün çiko ortik duymasın
ayyy bide şu martıların k.....larına lastik don dikeceğim
hep pisletiyorlar
kazı kazı çıkaramıyorum ya
erkekler işte suzimmm odun geldiler odun gidiyolar.işyerinde kolay gelsin canım allah yardım etsinKusura bamayin kizlar dün sabah 6 aksam 6 calisdim yorgunlukdan yattim giremedim
Az öncede bilgisayardan gireyim dedim esim benim isim var dedi alintilarim yarida kaldi
Kizlar az önce esim bana ben zayifliyorum sende versen artik dedi ben zayif olunca sen tombil tombil yanimdami durcan dedi :'( sonrada güliyor ciddiye almiyormus gibi yaptim ama gücüme gitmedi degil :-(
uleeeeen ne ara yazdınız bu kadar pöfffff karadayımda başladı
hep pisletiyorlar
evim 3. katta ben cam silerke ödüm kopar siz aşagıdaysanız korkmam gariayy ben çok yoruldum beybim sana kolay gelsin
zaten ben bi işe girdimmi sonunu getirmeden bırakmam
Allah korusun bebişim biz seni aşağıdan tutarız
öyle kolaymı topiki bizi bırakmak
caminin yanı çok felaket tafif ettim dimi.hafta sonu taşınıyorum metege beklerim garicanım annemler burda ama eşimin ailesi tarsuta oraya gidicez allah izin verirse cuma akşamı yolla çıkıcaz. 15 gün ordayım. hangi köşedeki bina kız?
olabilir
amin nasipse versin inşallah çok istiyorum valla
olurum inşallah ya çok özeniyorum çok çocuğa.. Allah nasip eder de bi sorun çıkmazsa çok isterim..
benim annemler 6 kardeş. anneannem vefat etmeden önce her bayram sabahı orda toplanırdık kahvaltı yapardık.
börek filan yapardı anneannem bize. herkes bayramlaşırdı filan
çok hoşuma gidiyor hala.. ben de öyle bi anneanne-babaanne olunca çocuklarım torunlarım gelsin onlara bi sürü şeyler hazırlayayım istiyorum
ah canım bu erkekler biraz patavatsız olabiliyorlar işte..
o senin iyiliğin için söylemiştir de kırıcı olmuş işte :26:
kayısı wc sorununa iyi gelmeliydi ya neden olmadı ki acaba
duymuştur muhtemelen
bizim eski evde balkonu çok pisletirdi onlar..
elimle temizlediğimi bilirim hepsini
hepsine bir bez mikemmel olabilir
o kadar istiyon madem allah 6 çocuk nasib etsin sana ahada dua da ettim yandım yavrummm
erkekler işte suzimmm odun geldiler odun gidiyolar.işyerinde kolay gelsin canım allah yardım etsin
uleeeeen ne ara yazdınız bu kadar pöfffff karadayımda başladı
hep pisletiyorlar
evim 3. katta ben cam silerke ödüm kopar siz aşagıdaysanız korkmam gari
caminin yanı çok felaket tafif ettim dimi.hafta sonu taşınıyorum metege beklerim gari
o kadar istiyon madem allah 6 çocuk nasib etsin sana ahada dua da ettim yandım yavrummm
anadım canım ordaki yeşil apartmanları diyorsun sen. metekde kaçıncı bölgedeydi ev. annemler okulun karşısındalar oraya gidince kursa gitsene kız elişi kursu var çok güzel. annem gidiyor neler neler yapıyorlar.
erkekler işte suzimmm odun geldiler odun gidiyolar.işyerinde kolay gelsin canım allah yardım etsin
anadım canım ordaki yeşil apartmanları diyorsun sen. metekde kaçıncı bölgedeydi ev. annemler okulun karşısındalar oraya gidince kursa gitsene kız elişi kursu var çok güzel. annem gidiyor neler neler yapıyorlar.
f13 1. bölge küçük evlerden tüm adresi verdim ya.elişinden başka bişey yok mu ki ben çabuk sıkılırım yapamam
f13 1. bölge küçük evlerden tüm adresi verdim ya.elişinden başka bişey yok mu ki ben çabuk sıkılırım yapamam
anladım canım. ben hiç berecerem ama annemin yaptıklarını görünce yapasım geliyor. sende bana gelllllllllllllllllll.
olur sen git gel ben yerleşiyim buluşuruz birimizde. kurdele nakışı falan mı yoksa tıg işimi annenlerin yaptıgı evde oturunca da çok sıkılıyorumanladım canım. ben hiç berecerem ama annemin yaptıklarını görünce yapasım geliyor. sende bana gelllllllllllllllllll.
Günah çıkarma
Sabah:
Kaşarlı, salamlı sandvic,
Ara:
1 mandalina
Öğlen:
Az pilav,
Izgara tavık,
Az salata,
Kola,
Biraz ekmek
Ara:
Türk kahvesi
Akşam:
Yarım karnıyarık,
Ufak sarı biberlerden,
Yoğurt,
Az pilav
Sonraaa biri ağzıma gofret attı sanırım.
Pöttüüşşşş beniii yoooll en iyisi ben yemek yerken seni faceden taciz edeyim beni tuttt diyeeeeeeeeeee.:2:
olur sen git gel ben yerleşiyim buluşuruz birimizde. kurdele nakışı falan mı yoksa tıg işimi annenlerin yaptıgı evde oturunca da çok sıkılıyorum
canım ne istersen yapıyorsun diye biliyorum. halk eğitimin kursu. okulun altında yapıyorlar. bence bir git gör dene derim. gidip geliyim canım görüşürüz inşlhh.
İşte bu suzim daha ne olsun seni şaha kaldırmak içinKusura bamayin kizlar dün sabah 6 aksam 6 calisdim yorgunlukdan yattim giremedim
olabilir
amin nasipse versin inşallah çok istiyorum valla
olurum inşallah ya çok özeniyorum çok çocuğa.. Allah nasip eder de bi sorun çıkmazsa çok isterim..
benim annemler 6 kardeş. anneannem vefat etmeden önce her bayram sabahı orda toplanırdık kahvaltı yapardık.
börek filan yapardı anneannem bize. herkes bayramlaşırdı filan
çok hoşuma gidiyor hala.. ben de öyle bi anneanne-babaanne olunca çocuklarım torunlarım gelsin onlara bi sürü şeyler hazırlayayım istiyorum
ah canım bu erkekler biraz patavatsız olabiliyorlar işte..
o senin iyiliğin için söylemiştir de kırıcı olmuş işte :26:
kayısı wc sorununa iyi gelmeliydi ya neden olmadı ki acaba
duymuştur muhtemelen
bizim eski evde balkonu çok pisletirdi onlar..
elimle temizlediğimi bilirim hepsini
hepsine bir bez mikemmel olabilir
aynen canım ya hava bugün istanbulda müthiştiİyi geceler kısçeler..
Pötüşüm havayı azcık sıcak gördün mü direkt temizliğe dalmışsın.
Yıpratma anacım kendini böylee çarşamba yağış geliyormuş bak.
Annemde hemen battaniyeleri falan yıkamış.. Hatunlar güneşi görünce dayanamıyolar.
Suzimm kendine iyi bak canım arada gel akşamları hoş bende pek takılamıyorum uykum geliyo çabucak.
Betül'üm 6 çocuk demişsin maşaallah valla bende evlilik fobisi oldu.
Hoş zaten vardı bu yüzden de kaybettim yaa neyseee bi gün dertleşelimmm.
Canım çiko istedi yememek için dolaptan 750 mllik cam şişe suyumu aldım dikiyorum kafama..
Bu paklar beni.
Bugünde biraz fazla kaçtı sanki.
Yarına telafi edicem erken kalkıp sözzzz.
İnşaallah Cuma eksi çıkarım.
Günah çıkarma
Sabah:
Kaşarlı, salamlı sandvic,
Ara:
1 mandalina
Öğlen:
Az pilav,
Izgara tavık,
Az salata,
Kola,
Biraz ekmek
Ara:
Türk kahvesi
Akşam:
Yarım karnıyarık,
Ufak sarı biberlerden,
Yoğurt,
Az pilav
Sonraaa biri ağzıma gofret attı sanırım.
Pöttüüşşşş beniii yoooll en iyisi ben yemek yerken seni faceden taciz edeyim beni tuttt diyeeeeeeeeeee.:2:
hayirli geceleer
suzi ababa
canlarim hosbuldumm
iyimi herkes bakeemm
dilekimm nasilsin
İyi geceler kısçeler..
Pötüşüm havayı azcık sıcak gördün mü direkt temizliğe dalmışsın.
Yıpratma anacım kendini böylee çarşamba yağış geliyormuş bak.
Annemde hemen battaniyeleri falan yıkamış.. Hatunlar güneşi görünce dayanamıyolar.
Suzimm kendine iyi bak canım arada gel akşamları hoş bende pek takılamıyorum uykum geliyo çabucak.
Betül'üm 6 çocuk demişsin maşaallah valla bende evlilik fobisi oldu.
Hoş zaten vardı bu yüzden de kaybettim yaa neyseee bi gün dertleşelimmm.
Canım çiko istedi yememek için dolaptan 750 mllik cam şişe suyumu aldım dikiyorum kafama..
Bu paklar beni.
Bugünde biraz fazla kaçtı sanki.
Yarına telafi edicem erken kalkıp sözzzz.
İnşaallah Cuma eksi çıkarım.
hayirli geceleer
suzi ababa
canlarim hosbuldumm
iyimi herkes bakeemm
dilekimm nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?