gel canım gerekirse depresyona da beraber gireriz
yazın oluyor zaten canım kayısı sen gel yeter ki al bütün tarla senin olsun
bu enerji de nerden geldi anlamadım aslında çok yorgun ve uykusuzum ama var bişiler bende :26:
alttan ortadaki benim elim canımbenim mezuniyetim daha eğlenceli olsun inşallah
hizli gidiyorsun dilegim yineGünaydın kızlar
Bayağı uyumuşum bugün demin tartıldım 72.2
Cuma'ya kadar daha da gitmiş olur inşaallah.
Diyetin ilk günlerini seviyorum hemen gidiyor.:119::119:
hosgeldin canimMerhaba; aranıza yeni katıldım ve kesinlikle artık kilo vermeye devam etmeliyim, çok kızıyorum kendime..Kısaca kendimden bahsedeyim, 6 yıl oldu diyetle tanışalı..bundan 6 yıl önce 89 kiloyu gördüm ve ne yapıyorum ben, artık buna bir dur demeliyim diye düşündüm, diyete başladım.Aynı zamanda bebeğimle (çocuğum olmuyor) ilgili doktorlara gidip geldiğim içinde sanırım kendimi unutmuştum biraz Spor, diyet ama en çok irademle 68 kiloya düştüm :) geçen yıldan beri diyetten biraz uzağım maalesef şu an 72 kiiloyum cuma günü istifa ettim artık burada birazcık çalışmalıyım :) Motivasyon benim için çok önemli, inşaallah başarılı olurum :) hepimize kolaylıklar diliyorum :)
evet cok güzel arkadasliklar edindik canimFarklı beslenmen güzel bence.. İçerikler gibi saatlerini de değiştirebilirsin. Ara öğün yapıyorsan kaldırmayı deneyebilirsin. Metabolizman neye alıştıysa bunun dışına çıkıldığında değişiklik oluyor.
Diyetisyen de iyiymiş yani.
Ay ben olsam mesleği bırakırım.
Boyum 1.70
iştah hali bende de baki..
Hani "midem küçüldü" diyenler vardır ya, hep şaşırmışımdır.
Benim hiçb öyle tecrübem olmadı.
Beynim hep aç.. hep aç.. :18:
Teşekkürler..
Ne güzel bir ortam oluşturmuşsunuz burada..
hadi insallah canimsolasın neslimmmmm hevese geldim bu hafta ben birinciyim
kızzzzzz sen benle dalga mı geçiyon ne demek yiyom yiyom veriyom
hepimizin aynı ne iş bitiyo ne sıkıntı
ayyyyy vallaha güldüm hem de çok güldüm
kuzucugu tebrik edeyorumminecim seninde ellerine saglık.......
aynen suzimmmmmmmhaftaya asılıyorum kesin birinciyiz
doktorrum ben teşhisi koydum sen aşık olmuşsunben en son eşimle ilk başladıgımızda o kadar enerjiktim evlenip çolo cocuga karışınca enerji menerji kalmadı söyle bakam kim damadımız kimse duymaz aramızda
ben senin menüyü okurken kafam karışıyo . tek aklımda kalan profiterol oldu o deydiki unuttum benbi 65 düsüyüm 15 tane yiycem
günaydın şeker
günaydın nasılsın ciciş kesin sen şimdi romantik takılıyondur
kirmizi sari bikiniler geliyoraynen bende çok seviyorum ilk günleri.sabah tartıldım
76.2800 gr gitti bile. maşallah bize
bana göre de degilodamı topladım yerleri süpürdüm fırçaladım sildim yoruldum
şu ev işleri hiç bana göre değil
hosgeldin canimslm kızlar,
ben de bugün itiberi ile 79.4'e düştüm ve aranıza girdim. Hedefim 65 olmak. bunun için belli listeler takip etmek yerine azar azar yemeyi tatlıdan uzak durmayı hedefliyorum. Diyeti bıraktıktan sonra devam edemeyeceğim bir beslenme şekline başlamak istemiyorum ama bu kez de kilo verme süreci epey yavas işliyor. Hayırlısı artık :) Bu arada bir motivasyon tekniğim var. Ne zaman karnınız çok acıksa gıcık oldugunuz birini düşünün ve karşınıza geçmiş size şişko şişko diye dalga geçiyor. Böyle düşününce küçük bişi yiyiyp geçiştirmek mümkün oluyor en azından benim için :) umarım hedeflediğimiz kilolalara tahminimizden de önce ulaşır ve hep aynı kiloda kalmayı başarabiliriz. sevgiler...
gecmis olsun canim gider insallah bizim bi tanidikda aldirdi varislerinislm kızlar. 2gündür yazamıyorum malesef çok yoğun geçti bu hafta sonu. hepinizi çok özledim valla. cuma günü sadece ufak kaçamağım oldu onun dışında normal diyete devam ettim. sayfalar maşlh çok güzel ilerlemiş.
bu hafta ortide biz 1. olmuş çok sevindim ortimmm nerelerdesin. kutlayalım bunu. neslicim şarkı için çok tşkrler. mineyle ikinizin ellerine sağlık yine çok emek harcayarak süper bir liste hazırlamışsınız.
kızlar bende üç sene önce küçük bir varis çıkmıştı. kist ameliyatından sonra horman tedavisi birde doğum hapı kullanmıştım. onlar varis varsa onu ilerletirmiş. zaten damar sorunu olanlar kullanmasın yazıyıyor ama mecbur kullandım. şimdi varisim büyüdü. doktorum lazerle kurutmamız lazım dedi. yarın tahlilleirin yaptırcam. ona göre amlyt için gün vercekler inşllh geçer ya yazın kötü görünüyor hem sağlık hem görünüş için kurtulmam lazım.gitmişken birde diyetisyene gidicem. devletteki diyetisyen çok iyi diyorlar ama önce dahiliye gitmek gerekiyormuş o yönlerdirirse gidebilirmişsin tanıdık biri hemşeri buldum o direk diyetisyene yönledirim dedi. bakalım diyetisyenle işim daha kolaylaşır inşllh.
döndücüm yarın sizin ordayım canım. ssk hastenisin ordaydın demi canım sen.?
bende kücücügümboyum çok kısa 155 yerla birim valla
hosgeldin tekrar canimKızlar selam
Moralim çok bozuk ya ne güzel bir hırsla başlamıştım 1 ayda 75' ten 71' e inmiştim ama şu son 15 gündür zor günler geçiriyorum hastane işleri vs.. derken olmuşum 76((( offf bana yeni bir hırs lazım işin kötü tarafı da her şeye en başından başlamak şimdi (
Aslında bir hata yaptım buraya ilk üye olduğumda, buradaki hikayelerden, sizin anlattıklarınızdan çok etkilenmiştim. 27 yaşındayım ve hayatım boyunca hep kiloluydum artık kendimi böyle kabullenmeye başlamıştım ki bunun değiştirilebilir bir şey olduğunu yine burada görmüştüm. Gerçekten müthiş hikayeler var. Ama maalesef işin yoğunluğundan, biraz da serkeşlikten forumu takip edemez oldum, sonucunda da bir anlık gaflete kapılıp bırakabiliyor insan. Gerçekten kilo vermek ve hırslanmak istiyorsan her gün geleceksin buraya arkadaş :)) Neyse döndük dolaştık geldik yine :))
hosgeldin canimmerhaba arkadaşlar
umarım herkes iyidir. sürekli burayı okuyorum çoğunuzuda yazdıklarınızdan nerdeyse tanıyorum. kendime bir günlük açtım hergün yazıyım diye ama kimseler gelip gitmediği için istediğim gibi olmadı. masa başı çalışıyorum genelde pc deyim yani yazma, takip etme ve okuma olanağım. çok sanki burası bana göre gibi geldi. 42 yaşındayım evliyim üniversiteye giden bir kızım var ve benim zayıflamamı çok istiyor. bana aldığı kıyafetler dar gelince çok üzülüyor. zayıflamam için her şey var tek olmayan motivasyon desteğe ihtiyarcım var bugün hazırladığınız listenin başında olmak istiyorum ne dersiniz arkadaşlar
Gelelim benim şişmanlık macerama, hayatımın 35 yılını hep zayıf bir insan olarak yaşadım hatta şişmanlamak için vitamin ilaçları bile kullandım. Sonra eşimi ve çocuğumu götüremeyeceğim bir yere tayinim çıktı ve bir süre ayrı yaşamak zorunda kaldık. O stres ve bunalımla hızla kilo almaya başladım. 2 yıl gibi bir sürede 55 kilodan 75 kiloya çıktım. Sonra görevim bitti eşimin ve kızımın yanına döndüm ama eski kiloma bir türlü dönemedim. Gitmediğim diyetisyen, uygulamadığım diyet , yapmadığım spor kalmadı. Sürekli kilo verdim, aldım. Ama artık bu kiloları vermeye ve bir daha asla almamaya karar verdim. Nedeni ise 2 aylık bir seminer sonunda eve döndüğümde eşimin odanın birini boşaltıp, spor aletleri ile doldurması oldu. Aramızda kilo ile ilgili hiçbir diyoloğun geçmemesine rağmen benim zayıflamamı istemesini üstü kapalı bir şekilde ima etmiş bulundu. Bütün bu koşu bandı, bisiklet, step tahtası, twister, plates topu, dambır, ip ve duvara dev ekran televizyon almasının nedeni başka ne olabilir değil mi? Odanın adına sağlıklı yaşam odası dese de ben onu sağlıklı zayıflama odası olarak algıladım. Aslında itiraf edeyim bu tarz düşüncesi beni mutlu etti.
Benim de bu durumda üzerime düşeni yapaktan başka çarem kalmadı. İki haftadır diyetisyene gidiyorum, haftanın 3 günüde spor salonuna gidiyorum. Gitmediğim günlerde evde sağlıklı yaşam odasında sporumu yapıyorum. Hem diyetisyenim hem de spor hocam birebir ilgileniyor spordan sonra sauna ve buhar banyosu alıyorum. Hedefim 55-57 kilolara geri dönmek. Şu an spor salonunda 75,300 geldim ama evdeki tartıda 73,600 geldim hangisi doğru bilmiyorum ama ben evdeki tartıya göre davranacağım :)))) yani 15 kilo vermem lazım. BANA YARDIM EDERMİSİNİZ
sabah sorun kalkti canimolabilir
amin nasipse versin inşallah çok istiyorum valla
olurum inşallah ya çok özeniyorum çok çocuğa.. Allah nasip eder de bi sorun çıkmazsa çok isterim..
benim annemler 6 kardeş. anneannem vefat etmeden önce her bayram sabahı orda toplanırdık kahvaltı yapardık.
börek filan yapardı anneannem bize. herkes bayramlaşırdı filan
çok hoşuma gidiyor hala.. ben de öyle bi anneanne-babaanne olunca çocuklarım torunlarım gelsin onlara bi sürü şeyler hazırlayayım istiyorum
ah canım bu erkekler biraz patavatsız olabiliyorlar işte..
o senin iyiliğin için söylemiştir de kırıcı olmuş işte :26:
kayısı wc sorununa iyi gelmeliydi ya neden olmadı ki acaba
duymuştur muhtemelen
bizim eski evde balkonu çok pisletirdi onlar..
elimle temizlediğimi bilirim hepsini
hepsine bir bez mikemmel olabilir
erkekler işte suzimmm odun geldiler odun gidiyolar.işyerinde kolay gelsin canım allah yardım etsin
sagol canimcim evet odunuleeeeen ne ara yazdınız bu kadar pöfffff karadayımda başladı
ayyy bide şu martıların k.....larına lastik don dikeceğim
hep pisletiyorlar
kazı kazı çıkaramıyorum ya
evim 3. katta ben cam silerke ödüm kopar siz aşagıdaysanız korkmam gari
caminin yanı çok felaket tafif ettim dimi.hafta sonu taşınıyorum metege beklerim gari
o kadar istiyon madem allah 6 çocuk nasib etsin sana ahada dua da ettim yandım yavrummmhirslandim
aynen dilegim aksam uykum geliyor isyerinden giremiyorum zaten esimde pcden kalkmiyorİyi geceler kısçeler..
Pötüşüm havayı azcık sıcak gördün mü direkt temizliğe dalmışsın.
Yıpratma anacım kendini böylee çarşamba yağış geliyormuş bak.
Annemde hemen battaniyeleri falan yıkamış.. Hatunlar güneşi görünce dayanamıyolar.
Suzimm kendine iyi bak canım arada gel akşamları hoş bende pek takılamıyorum uykum geliyo çabucak.
Betül'üm 6 çocuk demişsin maşaallah valla bende evlilik fobisi oldu.
Hoş zaten vardı bu yüzden de kaybettim yaa neyseee bi gün dertleşelimmm.
Canım çiko istedi yememek için dolaptan 750 mllik cam şişe suyumu aldım dikiyorum kafama..
Bu paklar beni.
Bugünde biraz fazla kaçtı sanki.
Yarına telafi edicem erken kalkıp sözzzz.
İnşaallah Cuma eksi çıkarım.
sen nasilsin ballim ehliyetini aldinmi sekerhayirli geceleer
suzi ababa
canlarim hosbuldumm
iyimi herkes bakeemm
dilekimm nasilsin
kactim kizlar gec kaldim
İşte bu suzim daha ne olsun seni şaha kaldırmak için
varya ben o kocaya inat manken gibi olup çatır çatır çatlatırdım yaza onu
işe koyullalım suzim hiç bırakma menülerine bakıyorum
geçen seneye nazaran çok iyi gidiyorsun
biraz daha dikkat bebeğim ve bbol bol su iç
acıktığında 2 bardağı dikle
[/FONT][/B]
hayirli geceleer
suzi ababa
canlarim hosbuldumm
iyimi herkes bakeemm
dilekimm nasilsin
iyi geceler nasılsınız
günlük yediklerinizi yzıyorsunuz değilmi
İyi aksamlar canlar
Bu gun totalde yediklerim
1 kaseden az kakaolu misir gevregi
2 kupa sut e nescafe
2.5 elma
1 mandalina
1 portakal
Firin yarim palamut limonlu salata
Limonlu soda
Okuz gibi yemisim
İşte bu suzim daha ne olsun seni şaha kaldırmak için
varya ben o kocaya inat manken gibi olup çatır çatır çatlatırdım yaza onu
işe koyullalım suzim hiç bırakma menülerine bakıyorum
geçen seneye nazaran çok iyi gidiyorsun
biraz daha dikkat bebeğim ve bbol bol su iç
acıktığında 2 bardağı dikle
aynen canım ya hava bugün istanbulda müthişti
geröçi gezmek istedim oğluşla ama
baktım bu fırsat kaçmaz
ala ala yolacam seni az kaldı cumayı bekliyimmm eelimde tasdikli senet olucak
ona göre daha iyi yolarım seni
dikkat et aslında fazla değilde o öğlenki ekmek çok kolayıda light da olsa azalt canım
haftada 1 yada bilemedin 2 kez iç
kola öcü öcüüüü böğğğğğğ
beni görmedin mi küstüm ballımmm ama:26:
ben bi türlü istediğim şekilde oturtamıyorum şu yemek olayını.
evdeyken hiç sorun olmuyor ama işe gittiğimde allak bullak oluyor. çok üzülüyorum.
eski fotoğraflardan albüm yaptım iki tane. az önce keşfettim
motivasyonum düştükçe girip girip bakıcam. çok şey istemiyorum ki ayda iki kilocuk
Eki Görüntüle 612740
hizli gidiyorsun dilegim yine
hosgeldin canim
evet cok güzel arkadasliklar edindik canimdün isyerinde senin fotograflarina baktim topige yazamiyorum sadece okuyabiliyorum gezerken gördüm cok güzel vermissin ve cok güzel bir bayansin
hadi insallah canim
kirmizi sari bikiniler geliyor
bana göre de degil
hosgeldin canim
gecmis olsun canim gider insallah bizim bi tanidikda aldirdi varislerini
bende kücücügüm
hosgeldin tekrar canim
hosgeldin canim
sabah sorun kalkti canimiyice sinir etti ona inat verecem insallah
erkekler işte suzimmm odun geldiler odun gidiyolar.işyerinde kolay gelsin canım allah yardım etsin
sagol canimcim evet odunhirslandim
aynen dilegim aksam uykum geliyor isyerinden giremiyorum zaten esimde pcden kalkmiyor
sen nasilsin ballim ehliyetini aldinmi seker
kactim kizlar gec kaldim
Günaydın kuşum.
Günaydın kızlar:119::119:
Sabah peynir, zeytin sandvic yaptım.
Aralarda da 1 mandalina 1 tadımda düşünüorum.
Öğlen için 1 tane karnıyarık getirdim.
Gidip ayran alırım bide.
Akşam 1 kase yogurt yemeyi düşünüyorum sadece gene kilo almışım.
Ohhhh ne güzel, darısı bizimn eve, yarın da bana gelseneSelam kızlar
bugün topiğe giremedim zaman bulup
havayı güzel görünce cam kapı dip köşe daldım temeixzliğe
ancak bitirebildim ki bitmedi de
yoruldum herbiyerim sızlıyor
geçmişe bakmadım merak ettim neler yaptınız
ama yemekden sonra güç toplayım bakarım geçmişe
diyet felan bugün yalan oldu
acıktıkca yedim
Canım inşallah gönlüne göre bir yer bulup, ameliyatını olup, aramıza dönersin inşallah,, sıkma canını, bugünlük de olur böyle zamanlar.bugün çok yoğum geçti hastene çarşı anca eve geldimbugün diyet diye birşey yoktu.sabah 9da 8 tüp kan verdim. malesef hep dışarda yemek zorunda kaldım.
sabah:
bir tane dereotlu boğaça
2 tane şekersiz çay
akşam
2 köfte
1 adet pirzola et
5tane patates kızarması
çeyrek künefe
1 bardak zero
dışarda olduğum için böyle oldu. ara yapmmadım zaten ara yapılacak bir menüde yok. sporda yok malesef. cumadan beri sporda yapmıyorum. 3gün olmuş yaa. yarın çok sıkı şekilde bir diyet ve spora devam allah izin verirse tabi.
Suziii bu menü de hiç yemek yok ama canikom, sebze yemeği veya çorba o tür şeyler yemelisin biliyorsun, hep kuru beslenmişsin, azıcık boğazından yemek geçsin be kuzum, boşver kocanı da kızzz sen bizim için zayıfla, o da çatlasın anamKusura bamayin kizlar dün sabah 6 aksam 6 calisdim yorgunlukdan yattim giremedim
Bugün yine 5 e kadar isyerindende gicik isarkadasi yüzünden giremiyorum
Az öncede bilgisayardan gireyim dedim esim benim isim var dedi alintilarim yarida kaldi
Keyfler yerindedir isallah kizlar takip de edemedim
Aksam tekrar gelir bakarim eger uyuya kalmasam :-*
Kizlar az önce esim bana ben zayifliyorum sende versen artik dedi ben zayif olunca sen tombil tombil yanimdami durcan dedi :'( sonrada güliyor ciddiye almiyormus gibi yaptim ama gücüme gitmedi degil :-(
Bugün yediklerimide yazayim :
Sabah: sade yogurt light Müsli
Ara: elma
Öglen: 1 1/2 dilim kara ekmek sürme peynir domates koytum ekmegin üzerine
Ara: muz
Aksam: 1 dilim kara ekmek sürme peyniri ve yine üstüne domates koytum
Sabahlari hep ac karnina 2 kuru kaysi yiyorum
Yesil cay iciyorum 2 güne bir form cayi iciyorum ama 3-4 gündür wcde yok
Kendimi cok sis ve sisko hissediyorum cok mutsuzum :'(
Telden yazmasida bi iskence :-\ öptüm sizi kizlar cook :-*:-*:-*
Güle güle git gel canım.canım annemler burda ama eşimin ailesi tarsuta oraya gidicez allah izin verirse cuma akşamı yolla çıkıcaz. 15 gün ordayım. hangi köşedeki bina kız?
Hadi bakalım göreceğiz eski Dilek 'i bekliyoz ümitle.İyi geceler kısçeler..
Pötüşüm havayı azcık sıcak gördün mü direkt temizliğe dalmışsın.
Yıpratma anacım kendini böylee çarşamba yağış geliyormuş bak.
Annemde hemen battaniyeleri falan yıkamış.. Hatunlar güneşi görünce dayanamıyolar.
Suzimm kendine iyi bak canım arada gel akşamları hoş bende pek takılamıyorum uykum geliyo çabucak.
Betül'üm 6 çocuk demişsin maşaallah valla bende evlilik fobisi oldu.
Hoş zaten vardı bu yüzden de kaybettim yaa neyseee bi gün dertleşelimmm.
Canım çiko istedi yememek için dolaptan 750 mllik cam şişe suyumu aldım dikiyorum kafama..
Bu paklar beni.
Bugünde biraz fazla kaçtı sanki.
Yarına telafi edicem erken kalkıp sözzzz.
İnşaallah Cuma eksi çıkarım.
Günah çıkarma
Sabah:
Kaşarlı, salamlı sandvic,
Ara:
1 mandalina
Öğlen:
Az pilav,
Izgara tavık,
Az salata,
Kola,
Biraz ekmek
Ara:
Türk kahvesi
Akşam:
Yarım karnıyarık,
Ufak sarı biberlerden,
Yoğurt,
Az pilav
Sonraaa biri ağzıma gofret attı sanırım.
Pöttüüşşşş beniii yoooll en iyisi ben yemek yerken seni faceden taciz edeyim beni tuttt diyeeeeeeeeeee.:2:
Evet canımiyi geceler nasılsınız
günlük yediklerinizi yzıyorsunuz değilmi
Bu nasıl bir menü canikom hangisi sabah, hangisi öğlen???İyi aksamlar canlar
2 kupa sut e nescafe
2.5 elma
1 mandalina
1 portakal
Limonlu soda
Okuz gibi yemisim
Güzelllben sizin desteginize verecegimi biliyorum neslimbeni zayiflat tatlim catlatayim sunu girebildikcede menümü yazmaya caliscam isyerinde yazmaya basladim yediklerimi taklime
Günaydın canikom,Günaydın kızlar:119::119:
Gidip ayran alırım bide.
6 çocukmuyok ya okul bitince evlenecek birini bulursam çok beklemem ben çocuk yapmak için uzmanlık yaparken de doğurmaya başlamam lazım
6 çocuk istiyorum geç kalamam
tabii bunların hepsi için önce bi eş bulmam lazım
şimdilik vermeyin de zamanı gelince de verin tabii
canım sana diyoruma akşam öyle yedimkiAy inşallah, sırf seni de düşünerek daha da dikkat edecem söz.
eline sağlık mis gibi olmuştur evin..Selam kızlar
bugün topiğe giremedim zaman bulup
havayı güzel görünce cam kapı dip köşe daldım temeixzliğe
ancak bitirebildim ki bitmedi de
yoruldum herbiyerim sızlıyor
geçmişe bakmadım merak ettim neler yaptınız
ama yemekden sonra güç toplayım bakarım geçmişe
diyet felan bugün yalan oldu
acıktıkca yedim
eşini söylediğine pişman edicez suzim...Kusura bamayin kizlar dün sabah 6 aksam 6 calisdim yorgunlukdan yattim giremedim
Bugün yine 5 e kadar isyerindende gicik isarkadasi yüzünden giremiyorum
Az öncede bilgisayardan gireyim dedim esim benim isim var dedi alintilarim yarida kaldi
Keyfler yerindedir isallah kizlar takip de edemedim
Aksam tekrar gelir bakarim eger uyuya kalmasam :-*
Kizlar az önce esim bana ben zayifliyorum sende versen artik dedi ben zayif olunca sen tombil tombil yanimdami durcan dedi :'( sonrada güliyor ciddiye almiyormus gibi yaptim ama gücüme gitmedi degil :-(
Bugün yediklerimide yazayim :
Sabah: sade yogurt light Müsli
Ara: elma
Öglen: 1 1/2 dilim kara ekmek sürme peynir domates koytum ekmegin üzerine
Ara: muz
Aksam: 1 dilim kara ekmek sürme peyniri ve yine üstüne domates koytum
Sabahlari hep ac karnina 2 kuru kaysi yiyorum
Yesil cay iciyorum 2 güne bir form cayi iciyorum ama 3-4 gündür wcde yok
Kendimi cok sis ve sisko hissediyorum cok mutsuzum :'(
Telden yazmasida bi iskence :-\ öptüm sizi kizlar cook :-*:-*:-*
uleeeeen ne ara yazdınız bu kadar pöfffff karadayımda başladı
saol tatlım
Haftaya bizim iki katımız olunda görün ohhhhhhhhh
afiyet olsun canım menünü çok beğendim ideal
canım menün çok yalın bu şekilde doymaz ve çabuk acıkırsın
canım bizden birincilik çıkmaz
ilk başlardaki kilolar olsa tamamda
ben şimdi 1000 kg versem 1000 takla atarım
eskiden de 65den sonra zor inmiştim
canım bu liste ortaklık listesi,
sen umaya bildirim yaptınmı
yapmadıysan nasıl bilebilirizki senin 1300 verdiği
her cuma kilonu sabah tartılıp topiğede vede listeyi düzenleyen arkadaşa bildirim yapıyoruz
ben duydumkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sanırım bizim topik diyetisyenleride geçti
inşallah canım sabretcez ve inşallah göreceğiz
uuuvvvvvvv canım bende 1.71 ama 69 la 38 nasıl oluyor onu anlamadım
1.71 69 kg la 40 beden olur
bol kesim giyiniyorsan o ayrı canım
inşallah canım
bozma moralini
kaldığın yerden tekrar devam et geleceğin ve sağlığın için
afiyet olmuştur dimi pötüşüm
güel menü canım bugün canım ne kahve istedide
yapıcak kimse yoktu evde
iş bitince anca yapabildim
sabret canım bir ileri iki geri ama sonuçda almamış olucaz
ben yedim bugün çiko ortik duymasın
ben çok yedim be pötüş
pefffff
ayyy bide şu martıların k.....larına lastik don dikeceğim
hep pisletiyorlar
kazı kazı çıkaramıyorum ya
hiihohooo don olayı iyiymişayy ben çok yoruldum beybim sana kolay gelsin
zaten ben bi işe girdimmi sonunu getirmeden bırakmam
Allah korusun bebişim biz seni aşağıdan tutarız
öyle kolaymı topiki bizi bırakmak
seninki öküz gibiyse benim ki öküz sürüsüİyi aksamlar canlar
2 kupa sut e nescafe
2.5 elma
1 mandalina
1 portakal
Limonlu soda
Okuz gibi yemisim
günaydın suzişşben sizin desteginize verecegimi biliyorum neslimbeni zayiflat tatlim catlatayim sunu girebildikcede menümü yazmaya caliscam isyerinde yazmaya basladim yediklerimi taklime
günaydın diloşşşGünaydın kızlar:119::119:
Gidip ayran alırım bide.
yemekhanede iyemek çıkıyor niye evden getiriyorsunki
günaydın canım... afiyet olsun..herkese günaydın
dilerim bütün arkadaşlarım için güzel bir gün olur bugün
sabah kahvaltımı yazıp biraz çalışıyım işleri yoluna koyumki sizlerle daha fazla sohbet edebiliyim değilmi
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 çatal bal
1 bardak şekersiz çay
günaydın bebişler spora gitmeden bi ce diyeim dedim size
ceeeeeeee
merhaba arkadaşlar
umarım herkes iyidir. sürekli burayı okuyorum çoğunuzuda yazdıklarınızdan nerdeyse tanıyorum. kendime bir günlük açtım hergün yazıyım diye ama kimseler gelip gitmediği için istediğim gibi olmadı. masa başı çalışıyorum genelde pc deyim yani yazma, takip etme ve okuma olanağım. çok sanki burası bana göre gibi geldi. 42 yaşındayım evliyim üniversiteye giden bir kızım var ve benim zayıflamamı çok istiyor. bana aldığı kıyafetler dar gelince çok üzülüyor. zayıflamam için her şey var tek olmayan motivasyon desteğe ihtiyarcım var bugün hazırladığınız listenin başında olmak istiyorum ne dersiniz arkadaşlar
Benim de bu durumda üzerime düşeni yapaktan başka çarem kalmadı. İki haftadır diyetisyene gidiyorum, haftanın 3 günüde spor salonuna gidiyorum. Gitmediğim günlerde evde sağlıklı yaşam odasında sporumu yapıyorum. Hem diyetisyenim hem de spor hocam birebir ilgileniyor spordan sonra sauna ve buhar banyosu alıyorum. Hedefim 55-57 kilolara geri dönmek. Şu an spor salonunda 75,300 geldim ama evdeki tartıda 73,600 geldim hangisi doğru bilmiyorum ama ben evdeki tartıya göre davranacağım :)))) yani 15 kilo vermem lazım. BANA YARDIM EDERMİSİNİZ
Akşam biraz fazla mı olmuş??dünkü menüm:
sabah:
-1 fincan 9'lu çay
-1,5 kepçe mercimek çorbası
ara:
-1 fincan 9'lu çay
öğle:
-2 ortaboy haşlanmış patates
-4-5 kaşık yoğurt
ara:
-1 avuç beyaz leblebi
akşam:
-5 kaşık yoğurt
-3-4 kaşık salçalı etli patatesli yemek fırındaydı ama biraz yağlıydı
-1,5 kepçe mercimek çorbası
ara:
yatmadan kayısılı form çayı
3 litre su
2 saat spor 1 saati kondisyon aletleri, 1 saat plates
Günaydınnnn, aminnnnnçoklu alıntılama yapmayı beceremediğim için böylece ortaya yazıyorum herkese günaydınlar olsun. karnımız tok, tartımız az, tabağımız dolu ama kalorimiz az olsun
dayanamayıp tartılcam sanırım, banyoya kadar gidip geri dönüyorum=)))
olsun canım nefsimizi körlemek lazım arada, sıkma canını6 çocukmuben 3. de pesettim...
canım sana diyoruma akşam öyle yedimki
eşim bile şaşırdı sen böyle yemezdin diye
ama sabah tekrar kendime söz verdim dikkat edicem diye
ceeeeeeee
Günaydınnn, yemek işe yaramış bak pozitifffff olmuşsungünaydınnnnn millettttttttt
Eki Görüntüle 612740
hizli gidiyorsun dilegim yine
hosgeldin canim
evet cok güzel arkadasliklar edindik canimdün isyerinde senin fotograflarina baktim topige yazamiyorum sadece okuyabiliyorum gezerken gördüm cok güzel vermissin ve cok güzel bir bayansin
hadi insallah canim
kirmizi sari bikiniler geliyor
bana göre de degil
hosgeldin canim
gecmis olsun canim gider insallah bizim bi tanidikda aldirdi varislerini
bende kücücügüm
hosgeldin tekrar canim
hosgeldin canim
sabah sorun kalkti canimiyice sinir etti ona inat verecem insallah
sagol canimcim evet odunhirslandim
aynen dilegim aksam uykum geliyor isyerinden giremiyorum zaten esimde pcden kalkmiyor
sen nasilsin ballim ehliyetini aldinmi seker
kactim kizlar gec kaldim
günaydın canım. kolay gelsin sana
Günaydın kızlar:119::119:
Gidip ayran alırım bide.
günYDIN şeker menüm güzel akşama sebzede eklemelisin bence tek yoğurtla açıkıp çikolara saldırma sonra:)
herkese günaydın
dilerim bütün arkadaşlarım için güzel bir gün olur bugün
sabah kahvaltımı yazıp biraz çalışıyım işleri yoluna koyumki sizlerle daha fazla sohbet edebiliyim değilmi
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 çatal bal
1 bardak şekersiz çay
günaydın canım. sabah kahvaltın güzel. inşllh diğer öğünleride böyle güzel yaparsın.
günaydın bebişler spora gitmeden bi ce diyeim dedim size
günaydın canım. sana bol kalori yakmalar ozamn
Ohhhh ne güzel, darısı bizimn eve, yarın da bana gelsene
Canım inşallah gönlüne göre bir yer bulup, ameliyatını olup, aramıza dönersin inşallah,, sıkma canını, bugünlük de olur böyle zamanlar.
Suziii bu menü de hiç yemek yok ama canikom, sebze yemeği veya çorba o tür şeyler yemelisin biliyorsun, hep kuru beslenmişsin, azıcık boğazından yemek geçsin be kuzum, boşver kocanı da kızzz sen bizim için zayıfla, o da çatlasın anam
Güle güle git gel canım.
Hadi bakalım göreceğiz eski Dilek 'i bekliyoz ümitle.
Evet canım
sabah
ara
öğle
ara
akşam şeklinde beslenip yazıyoruz.
Bu nasıl bir menü canikom hangisi sabah, hangisi öğlen???
Güzelll
Günaydın canikom,
Tek yoğurt olmaz, güzelce bir sebze yemeği yaptır annene de 5-6 kaşık ye canım, miden çalışsın
günaydın canım. sağol bir tatile gidip gelelim sonra araştırcaz artık bakalım.
günaydınnnnn millettttttttt
sanada günaydın canım
Akşam biraz fazla mı olmuş??
Günaydınnnn, aminnnnn
olsun canım nefsimizi körlemek lazım arada, sıkma canını
Günaydınnn, yemek işe yaramış bak pozitifffff olmuşsun
evde olmak güzel...bugün öğleden sonra evdeyim yuppi yuppi
o yüzden kahvaltımı geç yapıcam ki öğlen dışarda yemek zorunda kalmıyım.
sabah: bi bardak ılık limonlu su (benim iştahımı kesiyo)
2 dilim çavdar ekmeğinden labneli rokalı sandwich
ara: yeşil çay
2 adet kuru erik
günaydın..Günaydın kızlarhiç keyfim yok
Dünkü menüm hiç istediğim gibi olmadı.
DÜNKÜ MENÜM
Uyanınca sirkeli su
Sabah:
1 kase sütlü nesfit
Ara:
2 ad. form bisküvi
Öğle:
5-6 yk. kuru fasulye
1 kase yoğurt
turşu
Ara:
4 ad. burçak bisküvi
Akşam:
3-4 yk. menemen
1.5 kepekli lavaş
2 dilim kaşar peyniri
çay
Ara:
2 mandalina
Su:
3 lt.
spor yok
göre bugün telafi edecektim.sabah uyanıp doğru düzgün kahvaltı yapacaktım
ama uyuya kaldımonun için kahvaltımda yine bisküvi oldu.
farkındayım çok sağlıksız ve saçma sapan
ooooooofffffffffff offffffffffffff canın çokk sıkkın çokkkk
benimki körlemeninde ötesinde ruhum aç benimm..
hiç aç olmadığım halde yiyorum..
evde olmak güzel...
günaydın..
sabah kalkma sorunun varsa akşamdan sanviç hazırka canım
ekmeğinin arasına peynir yeşillk doldur streçle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?