70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben umaya mesaj atmadımda topiğe direk yazdım başlangıç kilom vs. diye neyse cuma direk umaya mesaj atarım.

arkadaşlar ben devlet memuruyum taşınıra bakıyorum sömestır olunca labları taşıyoz pc başına çok oturamıyorum ama oturuncada yazılanları okumaya çalışıyorum.
herkese az kalorili günler diliyorum.

tşk ederim canım
diyetisyenim verdiği listenin nerdeyse aynısı benimkinde öğlende çorba var yemekhanede yediğim aylık listeyi götürdüm ona göre diyet listesi hazırladı ama o listeden makarna pilan ve tatlıtı çıkartarak eline sağlık canım ARTIK GİTSİN KİLOLAR DEĞİLMİ AMA:))))

liste önceden belli olmuyormu ona göre evden bşeyler götürürdün..
Ben de alıcam 7 otlu veya 5 otlu çay, hep aynı insan sıkılıyo.
aynen bende sıkıldım 7 otlu aldım
1 tane 7 otlu 1 tane yeşil çay içiyorum yetiyor

kızlar merhaba ben buraya bi ara yazmıştım sonra kaldı yazamadım bazı sebeplerden ama şimdi ok kararlıyım inş dikkat etcem ve hep bildircem burdayım inş

şimdi sabah kakktım bir bardak suyla sandaloz sakızı çiğnedim hazırlandım işe geldim
yağsız kepek ekmeğinden tost yaptım domatesli yanında bi salatalık ve ayran
şimdi form kayısılı çayımı içiyorum =)

herkeslere bol kilo vermeler
bide bişey sorcaktım bu kilo çizelgesinden bende istiyorum nasıl yaplyor yardmcı olurmusunuz=)

gunaydin kizlar kacgundurr giremedim aksama menumu paylasmaya calisirim hepinizi cok opuyorum....

kızlarrrrrr meraba 4 günden sonra çook yoğunum

ama kızlara müjdeyi verim dedim 3 haftadan sonra 73 oldum tam

aman nazar değmesin regl beni bitirdi hiç veremedim ya moralim yerine geldi...

Günaydınnnnn kızlarr Ankara'da olanlar bilirler dışarıda resmen bir bahar havası var mis gibi bir gün içim kıpı kıpır :)) çok alıntılama yapamadığım için teker teker herkese çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için :) Bugün diyetimin ilk günü kısaca ne yaptığımdan ve listemden bahsedeyim.

Sabah:

Kalkar kalkmaz 1 su bardağı ılık su

KAHVALTI (9:30)
1 haşlanmış yumurta - 1 dilim kepek ekmek - zeytin/peynir - şekersiz çay

ARA (1)
( Bugün ara öğünümü atlamak zorunda kaldım müşteri ziyaretine gittiğim için, 3 tane diyet bisküvi ile yeşil çay içeçektim)

ÖĞLE (13:00)
İş yerinde çıkan hangi yemekse 1/3' ü yanına bol salata ekmeksiz (yemekten 15 dakika sonra gazı alınmış limonlu maden suyu)

ARA (2) (15:00)
Bir avuç kuruyemiş (fındık/ceviz/kayısı/üzüm ne varsa), 1 tane elma

ARA (3) (17:00)
1 tane grisini yeşil çay ile birlikte

AKŞAM (20:00)
1 kase çorba, bol salata, 1 dilim ekmek ( yemekten 15 dakika sonra gazı alınmış 1 maden suyu daha)

ARA (4)
Spor yapmaya ancak akşamları vakit buluyorum akşam yemeğinden 45 dakika sonra başlıyorum o günkü enerjime göre ısınma, koşu bandı, kardiyo ve pilates yapıp duştan sonra 1 tane portakal yiyorum

Bana ve benim iş saatlerime göre düzenlenmiş bir program. Yemek saatlerim, geçtiğimiz yıl gittiğim diyetisyen önerisidir ama programın içeriği benim zevkime ait. Ayrıca öğle yemeğine kadar 1 litre, öğleden yatmaya kadar olan süre içinde 2 litre su tüketiyorum. Şeker, tuz, beyaz ekmek yok.

Umarım öğleden sonraki programa bütün kalbimle uyacağım :)

hangi marka alıyosun cayları. liste için teşekkürler not aldım bu ara liste koleksiyonu yapıyorum kendime en uygununu arıyorum. lisste kimdenablacım. abla dedim aba umarım pot kırmadım
Abla demene gerek yok canım, ismim Fadime, ismimle hitap edebilirsin, sakıncası yok.

Canım bu diyetisyen listesi mi, normalde diyetisyenler 1/3 porsiyon yemek vermezler, 1/3 yemekle doyacak mısın? Bir de öğleden sonraki aranda 1 avuç kuruyemiş demişsin ama fındık-ceviz bunları belli bir sayıda yemek gerekiyor kalorileri yüksek biliyorsun değil mi, 2-3 ceviz veya 10 adet fındık gibi...

Güzel canım menün, afiyet olsun, roma diyetine devam mı?
yok tam yapamıyorum onu
ama bazı kurallarını uygulamaya çalışıyorum
hoşgeldiniz aramıza
bizi takip edin yeterli

ıyıyım mınecım sen nasılsın nasıl gıdıyor dıyetınız
pek diyet yaptığım söylenemez canım
sen nerelerdesin,gittinmi memlekete?
diyetisyene devam et bence canım
benim imkanım olsa yani burda diyetisyen olsa hiç bırakmazdım
Desene bu hafta şişkoyuz yazma sırası bize geldi, sırayla bi hafta biz, bir hafta nesliler Diyeti miyeti bırakıp tatlılara, bisküvilere akasım var anasını satayım, regli de geliyor, etkileri acaip
biz ilk defa sonuncu olduk bikere

canım kahve şekersizse bişey olmazki akşamda fazla yemezsen güzel menün canım.
şekersiz değildi malesef canım
başbakandan filan değil ben sadece kalabalık aileleri seviyorum
bi sürü çocuk bi sürü torun oohh miss
sen bitane doğur canım görürüm seniiii
doğurması ayrı olay bakması ayrı olay
ben dün facede bişey paylaşmıştım gördünmü sen
canım menünün beğenmedim hiç yemek yememişsin
peynir domates seni nekadar wcye götürcekki
lifli şeyler ye portakal ye

aynen canım sonuncu olmayalım yeter
ben bugün güzel bişey gördüm tartıda

ben sana yapardım kahve canımmm
ayy keşke öyle bir imkanımız olsaydı demii
kısçeleri çekiştirirdik
bizim okulda güzel yapıyorlar hergün içiyoruz bugün içecek birini bulamadım :26:

duydum hem
cuma görüşcez senle
ama umutluydun buhafta :26:
kimmiş o ağzına gofret atan
baktım fotolarına
öyle fazla yok gibi, kaç kilosun ki oralarda
mevsimlerdenroma diye bir sayfa var orayı biraz incelesene canım
bence güzel bilgiler var diyet menüsü veriyor gruplar yapacakmış ileride
orayı takip edip çok kilo veren var
çokta kötü değil bence
sabah kahvaltıda farklılık gerekiyor aslında
hep aynı düzen beslenince alışıyor vücut kilo verme duruyor
olur cnm onuda denerım
öyle cnm dogumla farkedeıo ama ben dogumdan sonra cok fazla spor yaptım belkı o yuzden sıııkıyımdır
hmm evet spor yaptıysan farkeder
arkadaşlar uyguladığınız bir beslenme proğramı varmı herkes kendine göremi diyet yapıyor
kafamıza göre takılıyoruz valla
diyetisyene gidende var ama
Yeşilçay zamanı
ben içemedim bugün yeşilçay
sebilde su bitmiş
aslında kahve için gitmiştim itiraf edeyim su bitince kahvede içemedim
bende ıı cnm kızma alfabeyı ögretıom kıtabı alıp gelıo cok ıstahlı masllah sımdılık e ye kadar ogrendık
hmmm neden alfabeyi öğretiyorsun canım
yanlış bişey öğretebilirsin sonra okulda sorun yaşar
ben hiç göstermemeyi düşünüyorum
kendisi öğrenirse öğrensin ama ben özel olarak öğretmiycem

kızlar merhaba
sabah geldim aslında alıntı yaptım ama elektrikler gitti
daha yeni geldi ve hemen göndere bastım
dünkü menümü yazayım
aslında çok iyi değil ama sabah 63.5i gördüm

sabah
sabah
1 küçük kase yoğurt+ 3 yemek kaşığı müsli

ara
1 türk kahvesi
1 mısır pirinç patlağı

öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek

ara
1 türk kahvesi

ara
1 kase portakallı yoğurt

akşam
1 kase çorba
3 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak
yarım dilim ekmek

akşam
1 dilim kek
1 tane poaça

[h=1]Basit bir matematik eşittir kolay kilo kaybı[/h]Engin Ünay | 20 Ocak 2013 | Hiç yorum yok
Harvard Sağlık Bülteninden:
Bir şeker yemenin keyfi birkaç dakika sürer. Ancak, verdiği kalorileri yakmak neredeyse 45 dakikayı alır.

Egzersizle yarım kilo vermek için yaklaşık olarak 3.500 kalori yakmanız gerek. Bu, günlerce orta yoğunlukta egzersizyapmanızı gerektirir. Kilo kaybı için daha iyi bir strateji ise iki uçlu bir yaklaşımla olasıdır: egzersiz yapma ve kaloriyi kesme.
Egzersizin kendisi kilo kaybı için hızlı bir yol değildir ama kalorileri kesmenin ötesinde önemli yararlar sağlar. Egzersiz yapmıyorken bile kalori yakma hızınızı biraz arttırır. Ve etkinlik düzeyinizi arttırma yoluyla kaybedilen kilolar hemen hemen tamamen yağdan ibarettir, kas değil.
Matematiği yapın
Şu sayıyla başlayın: 3.500. Bu, yaklaşık yarım kg beden yağında depolanan kalori miktarıdır. Bu sayıyla etkinlik, kalori kesme ya da her ikisi yoluyla ne kadar kilo kaybedebileceğinizi bulabilirsiniz.

1. Yürüme ya da jogging her 1.6 kilometrede kabaca 100 kalori yakar. (Yakacağınız kalori miktarı kesinlikle birkaç şeye dayanır, kilonuz ve ne kadar hızlı yürüdüğünüz dahil.) Dolayısıyla, yürüdüğünüz her 56 kilometrede yarım kilo kaybedersiniz –yiyecek alımını ve diğer etkinlikleri sabit tutmanız koşuluyla.
  2. Haftada beş gün 30 dakika sıkı bir şekilde yürürseniz (saatte 6.4 km hızda), haftada 16 km yaparsınız. Bu demektir ki aldığınız kaloriler aynı kaldığı taktirde yarım kilo kaybetmek için üç buçuk hafta gerekir.
  3. Eğer diyetinizi değiştirir ve günde 250 kalori azaltırsanız (1/2 kap dondurma ya da iki şekerli soda), iki haftada yarım kilo kaybedersiniz.
  4. 250 kalori daha az yiyerek ve günde 30 dakika yürüyerek yarım kilo kaybetmek bir haftayı yalnızca biraz geçer. Kalori alımını daha da azaltmak ve daha fazla egzersiz yapmak süreci daha da hızlandırır.
http://www.health.harvard.edu/healthbeat/simple-math-equals-easy-weight-loss

Akşam ki kek ve poaça listeden mi???Gerisi güzel de.
Diyetisyene maddi olarak zorlanacam canım aylık 200 TL verme imkanım yok, 100 TL olsaydı neyse, o nedenle şimdilik onu askıya aldım, ona gidinceye kadar eliptik bisiklet mi alsam diyorum, kararsızım???

öğlen yemekten geldim unutmadan hemen yazayım dedim
1 kase mercimek çorbası
1 tabak tebiyeli köfte (köfteler fındık büyüklüğünde 7 tane)
makarna almadım ekmek yemedim ama kadayıf tatlısından 2 çatal aldım
akşam spora gidiyorum 5 ten 7 e kadar spor yapıyorum hoca eşliğinde sonra sauna ve buhar banyosu duş derken 8 de eve geliyorum. 3 lt su içiyorum
akşam sadece yoğut yiyeceğim açıkırsam yatmadan önce 1 portakal
nasıl tatlı hariç fena değil değilmi o tatlıda günün kaçamağı oldu diyetisyenim duymasın

kızlar alıntılar hep karışmış
okumakta ve alıntılamakta zorlandım
geçmişide takip edelim çünkü ben mesajlar bana ve bildirimlerin nasıl olacağını yazmıştım buhafta yine paylaşırım
okuyup bildirimi ona gire yaparsak sevinirim
kızlarrrrrr meraba 4 günden sonra çook yoğunum
ama kızlara müjdeyi verim dedim 3 haftadan sonra 73 oldum tam
aman nazar değmesin regl beni bitirdi hiç veremedim ya moralim yerine geldi...
hadi tebrikler
öğlen yemekhanede yiyorsun sanırım
3te biri çok az olmamı zaten nekadar katıyorlarkiii?
kaşık hesabı yap bence 6 kaşık ideal.
birde neden gazı alınmış soda? onu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…