sedacım ellerine sağlık canım arada olur böyle şeyler zaten pek kişi kalmadık gördüğün gibi :))))) ama bizi ihmal etme arada gir canım :) bu arada bizim komşunun kızıda öle yaşıtları bıcır bıcır konuşuodu bunda tık yok şimdi bir açıldı allahım susmuyo zilli kimide böyle oluomuş konuşsunlarda susmasınlar napalım :)Kızlar kusura bakmayın emi dün gece liste çıkmış aklımdan tamamen bu afacan akıl bırakmıyor ki bende konuşmuyor diye evham yaparken şimdi evin papağanı oldu susturabilene aşk olsun dizilerden bile bişey anlamıyorum ayy onlarıda biliyor kereta akşam melekler korusun başlıyor oradaki kızın resmini görünce bağırıyo ipek ipek diye aşkı memnuda da bihter hastası biter biter diye bas bas bağırıyor tabiii ona bakıp bakıp gülerken diziler de hooop diye geçip gidiyor neyse yeter ki oğluş iyi olsun salla diziyi o zamanlar boşu boşuna evham yapmışım 2 ayda maşallahı var oğluşun çenesi hiiiç kapanmıyor....:))))
İnanın onla uğraşmaktan kafa kalmadı sabah face açınca aaaa ben liste yapmadım dedim hemen yaptım biraz geç oldu kusura bakmayın artık....Hafta içi de sözde her sabah uğrucam ama fırsat olmuyor ki ben kalkar kalmaz bizimki de ayakta şöleee keyifle çay bile içemiyorum fırsat buldukça yanınızda olacağım inşallah herkese mutlu hafta sonları dilerim.....
kıymetcim süpersin canım maşalllahın var bu azimle sen 70in altınada düşersin valla aynen devam canım bakalım yeni diyetin işe yarıomu ben gündüz biraz kaçırdım ama o yüzden akşam yemedim şimdi gidip elma yicem görüşürzzz herkese iyi gecelerinanmıyom kimseler girmemiş gündüz kaç saat ben haşlanmış tavuk beyaz yerinden yedim 3 öğün en son 18 30 da yedim 3 litre suyumuda içtim en son 17 de içtim 4 yeşil çayımıda içtim sabah şekersiz sütsüz nescafe içtim bakalım verebilcemmi haa lesli 5 mil yaptım kemerimide taktım göbek basen falan 10 dakika oluyo ayrı ayrı neyse çıktım iyi geceler kızlar
Canım benim annene çok çoook geçmiş olsun diyorum inşallah bugünlerde geçecek diyet olayın da da süper gidiyorsun bozmayasın sakın haaa harika ilerliyorsun.....günaydın kızlar sabah erken kalktım kardeşim dersaneye gitti dahada uyumadım oğlum uyanmadan lesli yapim yine kemerimi takim dün hiç kaçamaksız süperdi eğer şekersiz sütsüz nescafe kaçamaksa tabi 2 tane içtim sabah 76 düz gösteriyo 76.5 tum dün ama anlamadım ben perşembe sabahıda 76 düzdü o gün kaçırdım diyeki tek gün yedim ertesi cuma tüm gün elma yedim dün 76 olmam gerekiyodu ama yeşil çaylar artık mpek wc ye çıkarmıyo bağışıklık yaptı herhal neyse yine tüm gün tavuk yicem su yeşil çay nescafe içcem anemi ziyarete gitcem ablamla kardeşim gitti 2 gündür ben gitmedim bugün artık RABBİM tüm hastanede yatanlara acil şifa versin kimseleri düşürmesin oralara neyse öpüldünüz kız çıtırlar MİNNACIM senin nasıl geçti doğum günün
herkese günaydın
şule doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sana mutluluk ve sağlık getirsin
MİNNACIM canım doğumgünün kutlu olsun sevdiklerinle nice uzun senelere sağlıkla canım benimde az kaldı 18 de sende terazisin yani sevindim burçdaşım bende o güne kadar en azından 70 olim diyom ondan bir hafta sonrada evlilik yıldönümüm 76 lıyım ben bu 3 lü rakamlar gerçekten çabuk geçiyo ve benim 5 senesi kilo problemleriyle geçiyo en güzel yaşlarda istediğimi giyememek çok kötü 30 lu rakamlar gerçektende kadının en güzel en olgun zamanları 20 li yaşlardayken hep erkek arkadaşlarımız 30 lu yaşlardaki hatunlara bakarlardı bizde niye diye kızardık yani erkek derken sevgili anlamında değil arkadaşlarımız öyle ne güzel hatun derlerdi cahilde değil derlerdi biz çocuk gibi gelirdik onlara fikir olarak sonra 29 lara gelince anladım onları heleki 30 olunca çok daha iyi anladım öyle abuk sabuk şeylere sinirlenmiyoz veya daha olgun düşünüyoz eskiye göre daha relax bi durumdayız ve ve daha en doruk noktaya çıkıyo kadınlık sonra geçen tv de bi prof demezmi en güzel çağlar 40 lı zamanlarda oluyo heleki kadın kendine bakmışsa bi sevindim bi sevindimki sormayın kendimi avutuyom işte kızlar yaş geçiyo en güzel zamanlar kilolu geçiyo yemeyelimde çıtır olalım
günaydın kızlar sabah erken kalktım kardeşim dersaneye gitti dahada uyumadım oğlum uyanmadan lesli yapim yine kemerimi takim dün hiç kaçamaksız süperdi eğer şekersiz sütsüz nescafe kaçamaksa tabi 2 tane içtim sabah 76 düz gösteriyo 76.5 tum dün ama anlamadım ben perşembe sabahıda 76 düzdü o gün kaçırdım diyeki tek gün yedim ertesi cuma tüm gün elma yedim dün 76 olmam gerekiyodu ama yeşil çaylar artık mpek wc ye çıkarmıyo bağışıklık yaptı herhal neyse yine tüm gün tavuk yicem su yeşil çay nescafe içcem anemi ziyarete gitcem ablamla kardeşim gitti 2 gündür ben gitmedim bugün artık RABBİM tüm hastanede yatanlara acil şifa versin kimseleri düşürmesin oralara neyse öpüldünüz kız çıtırlar MİNNACIM senin nasıl geçti doğum günün
MAGRENTA canım yeşil elmayı aralarda mutlaka ye hem cildede çok yararlı gerçi senin ihtiyacın yok resminde gördüm çok güzel cildin vardı ama zayıflamak amaçlı ye tokda tutuyo ben 5 günün bitsin et olayında elmada yicem aralarda ben deşu var birebir yapacam bakalım gerçektende dedikleri gibi o kadar kilo verilebiliniyomu ki yalan söylediklerini tabiki düşünmüyom bazı bünyeler heleki yaşları gençse çabık verirler ne kadar kararlı olduğumu sölim dün görümcemin kızı geldi elinde evde yapılmış baklavaki görümcem muhteşem yapar bol cevizli falan bayramda açmıştı bi tepsisini ıslatmamıştı onu ıslatmış ama varya yemedim normalde rejimde olduğum zaman bile 1 tane yerdim ama yooo artık çok kararlıyım birde et olayını dedim gibi tam yapcam neyse kaçyım lesli bacım beni bekler
canım bende aynı dertte oldum için dr dan tavsiye aldımkaydirigubbakcemile5,dr bana dediğn ayda 1-2 kg vermek gayet iyiyerimseniben,daha fazla tehlikeliakannehir,hem sonradan daha fazla alabilirsin:CüvCüv:,hem moralin çok bozulabilir:gitme:,vücüdün alışa alışa yavaşça kalıcı olarak zaiflamak çok iyikaydirigubbakcemile2,mesele bir şey soyledi güldümkaydirigubbakcemile3,ama gerçek,bende fark ettimiyiliğimi düşünüp yorum yapmışsn canım neden kızayım.hiç yemiyorum demedim sadece ebur cubur kestim bide tuz kestim su içiyorum işte senin dedğin gibi yemeklerden önce içiorum genellikle akşam zaten çok içmiyorum yoksa gece uyuyamıyorum. boyum165 öyle şok diyet falan uygulamıyorum yani sadece dengeye sokmaya çalışıyorum 5 ayda 15kg giderse sağlıksız mı olur diyosun:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?