70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

7 tane fındık büyüklüğündeyse çok az değilmi 1 kase eder o ancak
akşamda bişeyler yemelisin bence
yoğurt acıktırır diye düşünüyorum

birde menülerimizi toplu olarak yazalım, daha kolay yorumlarız o şekilde
sabah:
ara:
öğlen:
ara:
akşam: şeklinde

kızlar merhaba..Ben daha önce 22 kilo vermiş ama hiç koruyamayıp 22 kilosunu da geri almış biriyim ne yazık ki uzuun süredir diyet yapmalıyım diyor bir türlü başlayamıyordum ama sonunda 3 gündür başlamış bulunuyorum..Kilom gereği bu topiğe aitim hepinizi öpüyorum

arkadaşlar diyetisyen bana aralarda meyve ve kuru incir ve kayısı gibi yiyecekler verdi ama sizde kuruyemiş var kalorisi çok yüksek değilmi aslında kuruyemiş yemeyi o kadar çok özledimki ama yasak diye ağzıma koymuyorum

yok o kaçamak
annemler vardı akşam onlar için yaptım
ama sabah 63ü gördüm çok sevindim bisikleti bende düşündüm ama koşu bandı gibi olursa diye vazgeçtim

isarkadaslari molaya gitti bende hemen daldim yaniniza

reglmi olacan fistik yoksa iyi gidiyordun niye aldinki :26:
haklisin fadimecim hep kuru oldu menü isyerinde pratike kactim dün evet catlatalim birde bugün sabah erkenden kalkmis hic yapmazdin yani ilk kez hamur yugurmus kiymali gözleme yapiyordun kalktigimda bu adam piskopat hem tombili diyor sonrada hamur yapiyor
amin canim
edelim zerram ben unutsam siz unutmayin esimin bana dediklerini
günaydın canım. kolay gelsin sana
sagol canim sanada
canim gamzem hep bisküvit var menünde sana bisküvi yazagi koymak lazim olacak sen toparliycan ben biliyorum bebegim
​gunaydın kızlar nasılsınız
iyi diyelim iyi olalim sen nasilsin canim
Yeşilçay zamanı
bende 1 sülahi yesilcay isirganotu cayimi bittirdim

22 kilo
inşallah tekrar verirsin
hoşgeldin aramıza...

kuru incir çok yenmemeli diye biliyorum
şeker oranı yüksek, dut ve incir kurusunu önermiyorlar sanırım diyette
fındık yiyeceksen 10-15 tane badem daha az 10 tane falan
ceviz 2 tane
ama diyetisyen vermediyse belki ileride verecektir sen ona uy bence
bende 1 sülahi yesilcay isirganotu cayimi bittirdim

sagol minem dikkate alacam bugün 1 tane portakal yedim kanportakali ara olarak

minem cumaya daha da gider
yeşilçayıda fazla içme canım
2 kupadan fazla içme, birde demli olursa yeşilçay oda kabızlık yapıyormuş
ben yarım yada çeyrek portakalı 1 küçük kase yoğurda doğruyorum
çok güzel oluyor suzim hem meyveden sonra yoğurt, ayran, kefir tüketin diyorlar ya
deneyebilirsin
inşallah suzim yaaa 63e yerleşeyim artık 1 aydır 64teyim sıkıldım
bugün çok sevindim ama

yeni gelen kizlar hosgeldiniz tekrar birlikten kuvvet dogar beraber verecez insallah

fadimecim minenin pogcayla keki gözünden kacmamis ben kilo verdigini okuyunca sevinip menüye dikkatli bakmamisdim

kactim geri kizlar öperim sizi isarkadaslari gelirler simdi

saatleri ve miktarları diyetislenle uygun bulduklarımız onun dışında içerik bana ait canım şimdi bizim öğle yemeklerimiz çok yağlı mesela bugün türlü, erişte, cacık vardı aslında yanlış yazmış olabilirim toplam menünün 1/3' ü değil tabak tabak türlünün 1/3'ü eriştenin 1/3'ü gibi cacık istediğim kadar yedim .. 1 avuç kuruyemişte şöyle kalori olarak değil verdikleri enerji olarak düşünmek gerek demişti diyetisyen zaten haftada 2 kere yeme hakkım var benim yanımda da 2 ceviz 3 badem 4 fındık var diyetisyene genel bir program belirlemek için gitmiştim şuan tek başımayım :))

22 kilo
inşallah tekrar verirsin
hoşgeldin aramıza...

inşallah öyle olur canım..Hoşbuldum,daha önce de kk sayesinde epey kilo verdim ama 60-69 topiğinde idim saha fazla kk ile 70 in üstünde iken tanışmamıştım çünkü..Ama en zor kısmı beyinde başlaması kısmı idi neredeyse bir yıldır diyete başlamalıyım, başlayacağım derken..Bu günlere kadar daha da kilo aldım..Kilo verme çok gurur verici bir duygu idi..Alırken de tam tersi utandırıcı..Boğazıma sahip olamadığım için geldi başıma ne geldiyse ama en önemlisi kiloyu koruma kısmı imiş, öğrendim..

bugünkü yediklerimi yazayım kızlar
sabah kalkar kalkmaz elma sirkeli ılık su
SABAH
1 dilim kepek ekmeği
2 dilim peynir
2 domates
1 bardak şekersiz çay
ARA
1 bardak sütlü nescafe
1elma
şimdiye kadar 2 lt su

öğlen yemekhanede yiyorsun sanırım
3te biri çok az olmamı zaten nekadar katıyorlarkiii?
kaşık hesabı yap bence 6 kaşık ideal.
birde neden gazı alınmış soda? onu merak ettim

iş yerinde eli bol kepçe bir ablamız var o pişiriyor :)) yanlış yazmışım toplam menünün 1/3'ü değil tabak tabak 1/3 şeklinde yanında cacık salata yoğurt bol bol yiyorum bu desteklerle doyurucu oluyor birde acayip hırs yaptım da diyette katılık olabilir kabul ederim :))

neden gazı alınmış? çünkü asit midede geçici genişleme yaratıyor(muş), afedersiniz genişlemeden kastım midede oluşan gaz buda hem mideyi yoruyor hemde daha çabuk acıkmanı sağlıyor(muş) sabahtan 2 tane hemen kapaklarını açıyorum sonra üstüne emanet tekrar koyuyorum (öneri diyetisyenden)

diyette katılık olursa vücut sinyal verir ve kiloyu korur canım yavaş yavaş azaltman lazım
kilo verme durduğunda özellikle
tabiki senin tercihin ama

sodanın faydası neymiş peki? bende deneyeyim iyi oldu öğrendiğim teşekkürler

kilo çezilgemi yaptım inş o 60 rakamını sağlıkla görmekte nasip olur bana :)
insallah istedigin gibi olur herşey
[
İyiler canım, büyük teşekkür alıyor, ufak da iyi gidiyor şimdilik maşallah, sağol sorduğun için bu arada.

Genelde doğadan alıyorum canım.
maşallah kızlarına
kızlarrrrrr meraba 4 günden sonra çook yoğunum

ama kızlara müjdeyi verim dedim 3 haftadan sonra 73 oldum tam

aman nazar değmesin regl beni bitirdi hiç veremedim ya moralim yerine geldi...
hayırlı ve kalıcı olsun
tamam al fadimem bal fadimem yanakları gül fadimem
mine ben mevsimlerden romayı 2 gündür inceliyorumçok güzel bilgiler var bayıldım ama ulaşmak ve üye olmak zor sen oldun mu ? yeni tariflerinide gördüm yedin mi kedidilli pastayı
hoşgeldin. inşallah bu seferkiler kalıcı olur

alıntı yaptım ama yarısı kaçmış bugün bişeyler var topikte..... yeşil çayı çokk içme yavrum 2 kupa yeter. tam gaz devamdayım ben ama bu ara leslie yapmadım

Ne demek canım rica ederim :) :) soda, hem hazmı kolaylaştırıyor, hem günlük mineral ihtiyacını karşılıyor, yağ yakmayı hızlandırıyor hemde vücutta biriken ödemleri atmayı kolaylaştırıyor mesela yüzüne tonik olarak soda kullananlar bilirler soda sadece yağlı yüzlerde kullanılır ki yağı çözsün parlamayı azaltsın diye vücuttaki etkisi de özellikler yağlar konusunda muazzam ama mutlaka gazı alınmış bir şekilde tabi ki..

Önerilere her zaman açığım ve dediğin çok doğru işte bende öğün aralarıma biraz enerji verici besinler katmaya çalışıyorum ki metabolizma hızı yavaşlamasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…