bugün pazarımız bizim....hemen aşağıda karnıbaharlar...brokoliler...lahanalar....vs bana bakıyor bende onlara
Busabah 2 bardak suyla güne başladım...
Kahvaltıartık klasikleşti gerçide... Special -k doyurucu olurmu bilmiyorum)
2 fincan şekersiz çay
1 dilim tam b. Ekmeği
1 yeşil+1siyah zeytin
1 yudum reçel
1/2 kk peynir
ara:
*****canım bidenem leslie cimle yürüdük*****
öğlen:
1 kase yoğurt
1 dilim tam b. Ekmeği
1muz
ara:
1 kupa şekersiz sütlü nescafe( ilk kez şekersiz içtim ama çok zor içimi bilmiyorum artık:)
4 tane eti yulaflı
akaşam:
Tavuk haşalama( dünkü tavuk bitmedi bu akaşamda tavuk gıd gıd gıd)
3 kaşık pilav
1 bardak ayaran
salata ....bugünlük bukadar....
Güya az yiyiyorum ama maşallah yaz yaz bitmiyor ya....
Bugün pazarımız bizim....hemen aşağıda karnıbaharlar...brokoliler...lahanalar....vs bana bakıyor bende onlara
2 fincan şekersiz çay
1 dilim tam b. Ekmeği
1 yeşil+1siyah zeytin
1 yudum reçel
1/2 kk peynir
ara:
öğlen:
1 kase yoğurt
1 dilim tam b. Ekmeği
1muz
ara:
1 kupa şekersiz sütlü nescafe( ilk kez şekersiz içtim ama çok zor içimi bilmiyorum artık:)
4 tane eti yulaflı
akaşam:
3 kaşık pilav
1 bardak ayaran
akşam ki kek ve poaça listeden mi???gerisi güzel de.
Diyetisyene maddi olarak zorlanacam canım aylık 200 tl verme imkanım yok, 100 tl olsaydı neyse, o nedenle şimdilik onu askıya aldım, ona gidinceye kadar eliptik bisiklet mi alsam diyorum, kararsızım???
öğlen yemekten geldim unutmadan hemen yazayım dedim
1 kase mercimek çorbası
1 tabak tebiyeli köfte (köfteler fındık büyüklüğünde 7 tane)
makarna almadım ekmek yemedim ama kadayıf tatlısından 2 çatal aldım
akşam spora gidiyorum 5 ten 7 e kadar spor yapıyorum hoca eşliğinde sonra sauna ve buhar banyosu duş derken 8 de eve geliyorum. 3 lt su içiyorum
akşam sadece yoğut yiyeceğim açıkırsam yatmadan önce 1 portakal
nasıl tatlı hariç fena değil değilmi o tatlıda günün kaçamağı oldu diyetisyenim duymasın
kızlar merhaba..ben daha önce 22 kilo vermiş ama hiç koruyamayıp 22 kilosunu da geri almış biriyim ne yazık kiUzuun süredir diyet yapmalıyım diyor bir türlü başlayamıyordum ama sonunda 3 gündür başlamış bulunuyorum..kilom gereği bu topiğe aitim Hepinizi öpüyorum
arkadaşlar diyetisyen bana aralarda meyve ve kuru incir ve kayısı gibi yiyecekler verdi ama sizde kuruyemiş var kalorisi çok yüksek değilmi aslında kuruyemiş yemeyi o kadar çok özledimki ama yasak diye ağzıma koymuyorum
Düşünüyorum canım, devlet hastanesinde ilgilenirler mi bilemedim, çok da fazlam yokya, belki ne uğraşıyon falan derler mi bilemiyorum??dev let hastanelerinde de diyetisyenler var canım ...onları düşünmüyormusun...bir kaç arkadaşım gittiler veiyi sonuç aldılar...bisiklet konusuna gelince bundan 2 3 yıl önce bende bisiklet aldım.....aldığımız mağaza akşam dükkanı kapatınca eve bırakacaktı bisikleti....yok olurmu ben hemen olsun ....eşim eve kadar getirmişti....neyse bir kaç hafta çok düzenli kullandım basen kısmı için çok iyi ama o zamandan buyana sadece tozunu alıyorumkoşu bandı istiyorum bende ama oda aynı şekilde olur diye cesaret edemiyorum...
slm cnm2 çatal tatlın günlük enerjin olsun..afiyet olsun da ..akaşm bana çok az geldi....yanına bir sebze yada çorba yada yağsız az makarna falan olsa dedim kendimce....hem çalışıyorsun ...hem spora gideceksin...vücudun zorlanmasın sonra...
hoşgeldinnn cnm...Inşallah almamak üzere istediğin kilolarını verirsin...
ara öğünlerde 1 incir, 2-3 kayısı,2 ceviz yine azar badem vede fındık yeniyor cnm...benim naçizane fikrim....
Akşama toparlarsın canım, ne işinde çalışıyorsun?Ben bugun iyice sacmaladim.
Sabah kahvaltisinin uzerine sadece bi paket cubuk kreker yedim. Goya erken cikicaktim anca ciktim isten...
Kimyasal maddelerin kokusu iyice icimi kaldirdi. Cocugum olmiycak valla
forum ana sayfa kısmında kilo çizelgesi nasıl yapılır diye var canım, açıklamalı.kızlar çok hızlı ilerlemiş sayfa yav =)
bana kilo çizelgesi yapmak için yardım edicek kimse yokmuuuu
öğlenki menüm =)
1 kase çorba
1 tabak sebzeli tavuk =)
1 litre suyumu içtim şimdi diğer litreye başladım.
aşşama çorba içicem.
bide bayanlar bişey sormak istiyorum yulaf kepeği die bişey duydum işe yarıyormu o nasıl kullanıyoruz yardımcı olurmusunz
kızlarrrrrr meraba 4 günden sonra çook yoğunum
ama kızlara müjdeyi verim dedim 3 haftadan sonra 73 oldum tam
aman nazar değmesin regl beni bitirdi hiç veremedim ya moralim yerine geldi...
Günaydınnnnn kızlarr Ankara'da olanlar bilirler dışarıda resmen bir bahar havası var mis gibi bir gün içim kıpı kıpır :)) çok alıntılama yapamadığım için teker teker herkese çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için :) Bugün diyetimin ilk günü kısaca ne yaptığımdan ve listemden bahsedeyim.
Sabah:
Kalkar kalkmaz 1 su bardağı ılık su
KAHVALTI (9:30)
1 haşlanmış yumurta - 1 dilim kepek ekmek - zeytin/peynir - şekersiz çay
ARA (1)
( Bugün ara öğünümü atlamak zorunda kaldım müşteri ziyaretine gittiğim için, 3 tane diyet bisküvi ile yeşil çay içeçektim)
ÖĞLE (13:00)
İş yerinde çıkan hangi yemekse 1/3' ü yanına bol salata ekmeksiz (yemekten 15 dakika sonra gazı alınmış limonlu maden suyu)
ARA (2) (15:00)
Bir avuç kuruyemiş (fındık/ceviz/kayısı/üzüm ne varsa), 1 tane elma
ARA (3) (17:00)
1 tane grisini yeşil çay ile birlikte
AKŞAM (20:00)
1 kase çorba, bol salata, 1 dilim ekmek ( yemekten 15 dakika sonra gazı alınmış 1 maden suyu daha)
ARA (4)
Spor yapmaya ancak akşamları vakit buluyorum akşam yemeğinden 45 dakika sonra başlıyorum o günkü enerjime göre ısınma, koşu bandı, kardiyo ve pilates yapıp duştan sonra 1 tane portakal yiyorum
Bana ve benim iş saatlerime göre düzenlenmiş bir program. Yemek saatlerim, geçtiğimiz yıl gittiğim diyetisyen önerisidir ama programın içeriği benim zevkime ait. Ayrıca öğle yemeğine kadar 1 litre, öğleden yatmaya kadar olan süre içinde 2 litre su tüketiyorum. Şeker, tuz, beyaz ekmek yok.
Umarım öğleden sonraki programa bütün kalbimle uyacağım :)
kızlar merhaba
sabah geldim aslında alıntı yaptım ama elektrikler gitti
daha yeni geldi ve hemen göndere bastım
dünkü menümü yazayım
aslında çok iyi değil ama sabah 63.5i gördüm
sabah
sabah
1 küçük kase yoğurt+ 3 yemek kaşığı müsli
ara
1 türk kahvesi
1 mısır pirinç patlağı
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
1 türk kahvesi
ara
1 kase portakallı yoğurt
akşam
1 kase çorba
3 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak
yarım dilim ekmek
akşam
1 dilim kek
1 tane poaça
kızlar merhaba ben buraya bi ara yazmıştım sonra kaldı yazamadım bazı sebeplerden ama şimdi ok kararlıyım inş dikkat etcem ve hep bildircem burdayım inş
şimdi sabah kakktım bir bardak suyla sandaloz sakızı çiğnedim hazırlandım işe geldim
yağsız kepek ekmeğinden tost yaptım domatesli yanında bi salatalık ve ayran
şimdi form kayısılı çayımı içiyorum =)
herkeslere bol kilo vermeler
bide bişey sorcaktım bu kilo çizelgesinden bende istiyorum nasıl yaplyor yardmcı olurmusunuz=)
kilo çezilgemi yaptım inş o 60 rakamını sağlıkla görmekte nasip olur bana :)
Günaydın kızlarhiç keyfim yok
Dünkü menüm hiç istediğim gibi olmadı.
DÜNKÜ MENÜM
Uyanınca sirkeli su
Sabah:
1 kase sütlü nesfit
Ara:
2 ad. form bisküvi
Öğle:
5-6 yk. kuru fasulye
1 kase yoğurt
turşu
Ara:
4 ad. burçak bisküvi
Akşam:
3-4 yk. menemen
1.5 kepekli lavaş
2 dilim kaşar peyniri
çay
Ara:
2 mandalina
Su:
3 lt.
spor yok
göre bugün telafi edecektim.sabah uyanıp doğru düzgün kahvaltı yapacaktım
ama uyuya kaldımonun için kahvaltımda yine bisküvi oldu.
farkındayım çok sağlıksız ve saçma sapan
ooooooofffffffffff offffffffffffff canın çokk sıkkın çokkkk
arkadaşlar uyguladığınız bir beslenme proğramı varmı herkes kendine göremi diyet yapıyor
​gunaydın kızlar nasılsınız
afiyet olsun...bikaç ay önce bende yeşil çay aldım ama bende nedense halsizlik yaptı yaaa...içemedim...oysaki faydaları saymakla bitmiyor ..neden öyle oldu anlamadım...Yeşilçay zamanı
dünkü menüm:
sabah:
-1 fincan 9'lu çay
-1,5 kepçe mercimek çorbası
ara:
-1 fincan 9'lu çay
öğle:
-2 ortaboy haşlanmış patates
-4-5 kaşık yoğurt
ara:
-1 avuç beyaz leblebi
akşam:
-5 kaşık yoğurt
-3-4 kaşık salçalı etli patatesli yemek fırındaydı ama biraz yağlıydı
-1,5 kepçe mercimek çorbası
ara:
yatmadan kayısılı form çayı
3 litre su
2 saat spor 1 saati kondisyon aletleri, 1 saat plates
günaydınnnnn millettttttttt
BLUEDENIZ hoşbuldum canım..İnşallah hepbirlikte güzel kalıcı kilolar veririz tatlım
canım şekersiz nescafe harika oluyor alışman gerek sadece, devam et yeterli..Afiyet olsun
çok yakın 2 arkadaşım gitti cnm devlat hastanesine..yalnız onlar obezdi sanırım....yani oldukça fazla kilolulardı....halen bir tanesi devam ediyor....ikisinde de güzel gelişmeler oldu ....ama evet çok kilolu olmadığın için ne olur bilmiyorum...bende gidecektim ancak çok uzun yıllar gördüğüm tedavi yüzünden artık illahlah geldi ve gitmedim canım...benimde 11 yıldır aldığım ilaç ve hormon tedavileri yüzünden fuul bir mide görüntüsü oldu...görenler hamilemisin diyordu...tedaviyi bırakalı 2 yııl olucak ve bende burda sizleri keşfettim ...sizlerin de desteği ve yardımıyla....bunu ben başaracağım dedim allahın izniyle....de iyi de gidiyor sanırım....Düşünüyorum canım, devlet hastanesinde ilgilenirler mi bilemedim, çok da fazlam yokya, belki ne uğraşıyon falan derler mi bilemiyorum??
Bisiklet konusunda o dediğin nedenle zaten, alıp bi kenara atılırsa diye almıyorum, yesek yesek de zayıf kalsak ne güzel olur değil mi, uğraş dur, nedir bu kadınların derdi bilmem?
forum ana sayfa kısmında kilo çizelgesi nasıl yapılır diye var canım, açıklamalı.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Yulaf kepeği dukan diyeti yapanlar kullanıyor, ben eti yulaf ezmesi aldım, onu yiyroum bazı sabahlar, tok tutuyor.
TEBRİKLER CNM
hoşgeldin cnm...bu sandaloz sakızını 2 dir duyuyorum araştıracaktım unuttum...faydası var sanırım.....
yine birsey daha ögrenmis oldum sagol canimiş yerinde eli bol kepçe bir ablamız var o pişiriyor :)) yanlış yazmışım toplam menünün 1/3'ü değil tabak tabak 1/3 şeklinde yanında cacık salata yoğurt bol bol yiyorum bu desteklerle doyurucu oluyor birde acayip hırs yaptım da diyette katılık olabilir kabul ederim :))
neden gazı alınmış? çünkü asit midede geçici genişleme yaratıyor(muş), afedersiniz genişlemeden kastım midede oluşan gaz buda hem mideyi yoruyor hemde daha çabuk acıkmanı sağlıyor(muş) sabahtan 2 tane hemen kapaklarını açıyorum sonra üstüne emanet tekrar koyuyorum (öneri diyetisyenden)
Bakin benim telin yaptigina
Mesaji sasi bak sasira cevirdi :b
tamam tatlim ben sülahiye 2 poset saliyordumalıntı yaptım ama yarısı kaçmış bugün bişeyler var topikte..... yeşil çayı çokk içme yavrum 2 kupa yeter. tam gaz devamdayım ben ama bu ara leslie yapmadım
Ne demek canım rica ederim :) :) soda, hem hazmı kolaylaştırıyor, hem günlük mineral ihtiyacını karşılıyor, yağ yakmayı hızlandırıyor hemde vücutta biriken ödemleri atmayı kolaylaştırıyor mesela yüzüne tonik olarak soda kullananlar bilirler soda sadece yağlı yüzlerde kullanılır ki yağı çözsün parlamayı azaltsın diye vücuttaki etkisi de özellikler yağlar konusunda muazzam ama mutlaka gazı alınmış bir şekilde tabi ki..
Önerilere her zaman açığım ve dediğin çok doğru işte bende öğün aralarıma biraz enerji verici besinler katmaya çalışıyorum ki metabolizma hızı yavaşlamasın diye
tesekkürler canim senin keyfinde yerinde insallahSelam kızlarherkesin keyfi yerindedir inşalh
:128:hava çok güzel, listeme uyuyorum, uygulayabildiklerimi gördüğüm zaman inanılmaz gurur duyuyorum kendimle herşey harikaa :) :)
ben yogurtun icine katiyordum tok tutuyordun caNimkızlar çok hızlı ilerlemiş sayfa yav =)
bana kilo çizelgesi yapmak için yardım edicek kimse yokmuuuu
öğlenki menüm =)
1 kase çorba
1 tabak sebzeli tavuk =)
1 litre suyumu içtim şimdi diğer litreye başladım.
aşşama çorba içicem.
bide bayanlar bişey sormak istiyorum yulaf kepeği die bişey duydum işe yarıyormu o nasıl kullanıyoruz yardımcı olurmusunz
Ben bugun iyice sacmaladim.
Sabah kahvaltisinin uzerine sadece bi paket cubuk kreker yedim. Goya erken cikicaktim anca ciktim isten...
Kimyasal maddelerin kokusu iyice icimi kaldirdi. Cocugum olmiycak valla
Akşama toparlarsın canım, ne işinde çalışıyorsun?
çok teşekkür ederim canım=)) dukan diyeti dıışında ara öğünde yoğurtun içine katıp yesem olurmuki acaba...
hoşbulduk cnm =))) bende annemden duydum canım geçen baharda yapıodum bi ara sabah sirkeli suyun ardından bi nohut tanesi büyüklüğünde yaa suyun içine veyahut ağğzındada çiğneyebilirsin zaten kum gibi oluyor.ama ben sirkeli suyu yapmadan içiyom artık çünkü işe geldiğim için o sirkeli suyu içmem zman alıyor yani kendimi hazırlamam yutmam sindirmem falan fena yanibende bole içiyorum artık ama tok tutuyor yani
tşklr canım şöyle bi yüzeysel araştırdım...hiç bir yan etkisi yok deniyor...zayıfalamaya etkiside varmış..yalnızca bağırsak ve ülser rahatsızlığı olanlara önerilmiyor anladım kadarıyla...peki nerden temin ediyorsun bu sakızı....
ben de seninle gurur duydum aferim sanahava çok güzel, listeme uyuyorum, uygulayabildiklerimi gördüğüm zaman inanılmaz gurur duyuyorum kendimle herşey harikaa :) :)
çok güzel ama bence ögleyle akşamı yer degiştirseydin daha iyiydiBugün pazarımız bizim....hemen aşağıda karnıbaharlar...brokoliler...lahanalar....vs bana bakıyor bende onlara
2 fincan şekersiz çay
1 dilim tam b. Ekmeği
1 yeşil+1siyah zeytin
1 yudum reçel
1/2 kk peynir
ara:
öğlen:
1 kase yoğurt
1 dilim tam b. Ekmeği
1muz
ara:
4 tane eti yulaflı
akaşam:
3 kaşık pilav
1 bardak ayaran
bence artık sen diyetisyen olmuşsun ... ben devlet hastahanesine gittim çok standart davrandı özel bişey yapmadı..... gerçi tüm doktorlar bir degildir ... yesek yesek kısmına bayıldım en büyük hayalimDüşünüyorum canım, devlet hastanesinde ilgilenirler mi bilemedim, çok da fazlam yokya, belki ne uğraşıyon falan derler mi bilemiyorum??
Bisiklet konusunda o dediğin nedenle zaten, alıp bi kenara atılırsa diye almıyorum, yesek yesek de zayıf kalsak ne güzel olur değil mi, uğraş dur, nedir bu kadınların derdi bilmem?
yine birsey daha ögrenmis oldum sagol canim
tamam tatlim ben sülahiye 2 poset saliyorduminsallah veririz tatlim
tesekkürler canim senin keyfinde yerinde insallah
:128:
ben yogurtun icine katiyordum tok tutuyordun caNim
bugünkü menümü yazip cikiyorum kizlar
sabah: 2 dilim kara ekmek domates sürme opeyniri
ara: 1 portakal
öglen: 1 kupa mantar corbasi 2 dilim ekmek domates (ekmekler cok kücük kizlar avcumun ici kadar 2 dilim dedigime bakmayin)
ara: 1 elma
simdilik bukadar
kızlar merhaba
sabah geldim aslında alıntı yaptım ama elektrikler gitti
daha yeni geldi ve hemen göndere bastım
dünkü menümü yazayım
aslında çok iyi değil ama sabah 63.5i gördüm
sabah
sabah
1 küçük kase yoğurt+ 3 yemek kaşığı müsli
ara
1 türk kahvesi
1 mısır pirinç patlağı
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
1 türk kahvesi
ara
1 kase portakallı yoğurt
akşam
1 kase çorba
3 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak
yarım dilim ekmek
akşam
1 dilim kek
1 tane poaça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?