70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün pazarımız bizim....hemen aşağıda karnıbaharlar...brokoliler...lahanalar....vs bana bakıyor bende onlara
Busabah 2 bardak suyla güne başladım...
Kahvaltı artık klasikleşti gerçide... Special -k doyurucu olurmu bilmiyorum)
2 fincan şekersiz çay
1 dilim tam b. Ekmeği
1 yeşil+1siyah zeytin
1 yudum reçel
1/2 kk peynir
ara:
*****canım bidenem leslie cimle yürüdük*****
öğlen:
1 kase yoğurt
1 dilim tam b. Ekmeği
1muz
ara:
1 kupa şekersiz sütlü nescafe( ilk kez şekersiz içtim ama çok zor içimi bilmiyorum artık:)
4 tane eti yulaflı
akaşam:
Tavuk haşalama( dünkü tavuk bitmedi bu akaşamda tavuk gıd gıd gıd )
3 kaşık pilav
1 bardak ayaran
salata ....bugünlük bukadar....
Güya az yiyiyorum ama maşallah yaz yaz bitmiyor ya....

suyu unutmamak lazım 2 lt rede suyumu içerimm...

canım şekersiz nescafe harika oluyor alışman gerek sadece, devam et yeterli..Afiyet olsun

kızlar çok hızlı ilerlemiş sayfa yav =)
bana kilo çizelgesi yapmak için yardım edicek kimse yokmuuuu

öğlenki menüm =)

1 kase çorba
1 tabak sebzeli tavuk =)
1 litre suyumu içtim şimdi diğer litreye başladım.
aşşama çorba içicem.

bide bayanlar bişey sormak istiyorum yulaf kepeği die bişey duydum işe yarıyormu o nasıl kullanıyoruz yardımcı olurmusunz

Ben bugun iyice sacmaladim.

Sabah kahvaltisinin uzerine sadece bi paket cubuk kreker yedim. Goya erken cikicaktim anca ciktim isten...
Kimyasal maddelerin kokusu iyice icimi kaldirdi. Cocugum olmiycak valla

dev let hastanelerinde de diyetisyenler var canım ...onları düşünmüyormusun...bir kaç arkadaşım gittiler veiyi sonuç aldılar...bisiklet konusuna gelince bundan 2 3 yıl önce bende bisiklet aldım.....aldığımız mağaza akşam dükkanı kapatınca eve bırakacaktı bisikleti....yok olurmu ben hemen olsun ....eşim eve kadar getirmişti....neyse bir kaç hafta çok düzenli kullandım basen kısmı için çok iyi ama o zamandan buyana sadece tozunu alıyorumkoşu bandı istiyorum bende ama oda aynı şekilde olur diye cesaret edemiyorum...

slm cnm2 çatal tatlın günlük enerjin olsun..afiyet olsun da ..akaşm bana çok az geldi....yanına bir sebze yada çorba yada yağsız az makarna falan olsa dedim kendimce....hem çalışıyorsun ...hem spora gideceksin...vücudun zorlanmasın sonra...

hoşgeldinnn cnm... Inşallah almamak üzere istediğin kilolarını verirsin...

ara öğünlerde 1 incir, 2-3 kayısı,2 ceviz yine azar badem vede fındık yeniyor cnm...benim naçizane fikrim....

Düşünüyorum canım, devlet hastanesinde ilgilenirler mi bilemedim, çok da fazlam yokya, belki ne uğraşıyon falan derler mi bilemiyorum??
Bisiklet konusunda o dediğin nedenle zaten, alıp bi kenara atılırsa diye almıyorum, yesek yesek de zayıf kalsak ne güzel olur değil mi, uğraş dur, nedir bu kadınların derdi bilmem?

Sabah kahvaltisinin uzerine sadece bi paket cubuk kreker yedim. Goya erken cikicaktim anca ciktim isten...
Akşama toparlarsın canım, ne işinde çalışıyorsun?

forum ana sayfa kısmında kilo çizelgesi nasıl yapılır diye var canım, açıklamalı.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Yulaf kepeği dukan diyeti yapanlar kullanıyor, ben eti yulaf ezmesi aldım, onu yiyroum bazı sabahlar, tok tutuyor.

Son düzenleme:
kızlarrrrrr meraba 4 günden sonra çook yoğunum

ama kızlara müjdeyi verim dedim 3 haftadan sonra 73 oldum tam

aman nazar değmesin regl beni bitirdi hiç veremedim ya moralim yerine geldi...

TEBRİKLER CNM Nazar değmesin ...

afiyet olsun cnm ....

afiyet olsun cnm...ohhhkek poaça sefan olsunn

hoşgeldin cnm...bu sandaloz sakızını 2 dir duyuyorum araştıracaktım unuttum...faydası var sanırım.....
kilo çezilgemi yaptım inş o 60 rakamını sağlıkla görmekte nasip olur bana :)

inşallah canım...

akşamda hazırlasan cnm sanada kolaylık olur...gerçi çalışınca uyku daha tatlıdır herzaman ama ....yinede faydası olur bence akşamdan hazırlasan....

arkadaşlar uyguladığınız bir beslenme proğramı varmı herkes kendine göremi diyet yapıyor

yok cnm...
​gunaydın kızlar nasılsınız

slm cnm .... iyilik sen nasılsın....
Yeşilçay zamanı
afiyet olsun...bikaç ay önce bende yeşil çay aldım ama bende nedense halsizlik yaptı yaaa...içemedim...oysaki faydaları saymakla bitmiyor ..neden öyle oldu anlamadım...

afiyet olsunn.cnm..yaptığın sporla yemekteki fazla yağ gitmiştir bence

günaydınnnnn millettttttttt

selam cnm

BLUEDENIZ hoşbuldum canım..İnşallah hepbirlikte güzel kalıcı kilolar veririz tatlım

inşallah canım hepbirlikte kurtulacağız bu fazla kilolardan...
canım şekersiz nescafe harika oluyor alışman gerek sadece, devam et yeterli..Afiyet olsun

haklısın canım..2 haftadır şekersiz çay içiyorum ...ondada aynı kahvedeki gibi olmuştu ama alıştım...çok şekerli zaten sevmiyorum ama 0 şeker ilk başta biraz zorluyor....eh napalım 1 şeker = 20 calori cızzzzz....

çok yakın 2 arkadaşım gitti cnm devlat hastanesine..yalnız onlar obezdi sanırım....yani oldukça fazla kilolulardı....halen bir tanesi devam ediyor....ikisinde de güzel gelişmeler oldu ....ama evet çok kilolu olmadığın için ne olur bilmiyorum...bende gidecektim ancak çok uzun yıllar gördüğüm tedavi yüzünden artık illahlah geldi ve gitmedim canım...benimde 11 yıldır aldığım ilaç ve hormon tedavileri yüzünden fuul bir mide görüntüsü oldu...görenler hamilemisin diyordu...tedaviyi bırakalı 2 yııl olucak ve bende burda sizleri keşfettim ...sizlerin de desteği ve yardımıyla....bunu ben başaracağım dedim allahın izniyle....de iyi de gidiyor sanırım....

çok teşekkür ederim canım=)) dukan diyeti dıışında ara öğünde yoğurtun içine katıp yesem olurmuki acaba...

TEBRİKLER CNM

hoşgeldin cnm...bu sandaloz sakızını 2 dir duyuyorum araştıracaktım unuttum...faydası var sanırım.....

hoşbulduk cnm =))) bende annemden duydum canım geçen baharda yapıodum bi ara sabah sirkeli suyun ardından bi nohut tanesi büyüklüğünde yaa suyun içine veyahut ağğzındada çiğneyebilirsin zaten kum gibi oluyor.ama ben sirkeli suyu yapmadan içiyom artık çünkü işe geldiğim için o sirkeli suyu içmem zman alıyor yani kendimi hazırlamam yutmam sindirmem falan fena yani bende bole içiyorum artık ama tok tutuyor yani

yine birsey daha ögrenmis oldum sagol canim
Bakin benim telin yaptigina
Mesaji sasi bak sasira cevirdi :b

alıntı yaptım ama yarısı kaçmış bugün bişeyler var topikte..... yeşil çayı çokk içme yavrum 2 kupa yeter. tam gaz devamdayım ben ama bu ara leslie yapmadım
tamam tatlim ben sülahiye 2 poset saliyordum insallah veririz tatlim

Selam kızlarherkesin keyfi yerindedir inşalh
tesekkürler canim senin keyfinde yerinde insallah
hava çok güzel, listeme uyuyorum, uygulayabildiklerimi gördüğüm zaman inanılmaz gurur duyuyorum kendimle herşey harikaa :) :)
:128:

ben yogurtun icine katiyordum tok tutuyordun caNim

bugünkü menümü yazip cikiyorum kizlar
sabah: 2 dilim kara ekmek domates sürme opeyniri
ara: 1 portakal
öglen: 1 kupa mantar corbasi 2 dilim ekmek domates (ekmekler cok kücük kizlar avcumun ici kadar 2 dilim dedigime bakmayin )
ara: 1 elma

simdilik bukadar

tşklr canım şöyle bi yüzeysel araştırdım...hiç bir yan etkisi yok deniyor...zayıfalamaya etkiside varmış..yalnızca bağırsak ve ülser rahatsızlığı olanlara önerilmiyor anladım kadarıyla...peki nerden temin ediyorsun bu sakızı....

arkadaşlar ben bugün ilk günüm olduğu için ara öğün alamadım yanıma dükkandada forum bisküvi bitmiş çok acıktım eti yulaflı sultani yedim tuttamadım kendimi bi paket yedim akşam yemek yemeyimmi bunu yediysem eve gidince biraz çorba içmeyi planlydmda

bana eşim getirmişti canım adamcağız napsın yeterki zayıflayım die ne bulsa getiriyoaktardan almış o satılır heralde tüm aktarlarda tok tutuyor canım

hava çok güzel, listeme uyuyorum, uygulayabildiklerimi gördüğüm zaman inanılmaz gurur duyuyorum kendimle herşey harikaa :) :)
ben de seninle gurur duydum aferim sana ah bide kendimlden duysam
çok güzel ama bence ögleyle akşamı yer degiştirseydin daha iyiydi
bence artık sen diyetisyen olmuşsun ... ben devlet hastahanesine gittim çok standart davrandı özel bişey yapmadı..... gerçi tüm doktorlar bir degildir ... yesek yesek kısmına bayıldım en büyük hayalim

afiyet olsun güzelmiş akşama kaçamak yapmıycan demi kuzucum.....

sankim akşam kek, poğaça azıcık sırıtmış mı ne:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…