70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu gün çok yoğundu giremedim kızçeler, yada girdim okudum kapatmak zorunda kaldım.

Bu sabah 70.00'i gördüm. İnşallah 6'lı rakamları da görürüm yakında. Hepimiz çektiğimiz sıkınının mükafatını alırız.

Bu günkü menüm,

sabah yarım litre ılık su
1 kase musli
ara 4-5 fındık, 10-15 beyaz leblebi
öğlen küçük kase salata (bir kaşık kısır, bir kaşık patates salatası koydum, üzerine de nanalei yoğurt, havuç, zeytin filan falan.)
Izgara köfte, küçük kepek ekmeği
limonlu soda (aslında çok şekerli sonradan pişman oldum)
akşam
yoğurtlu ıspanak 2 tane etimek.

bu gün yeşil çayda içemedim. Unutuyorum ya.

Yazdıklarınızın bir kısmını okudum, süper tavsiyeler hiç duymadığım güzel şeyler var.
Umarım kalorisiz bir akşam geçiririz.

Son düzenleme:
bende menümü yazıyım kurtulayım
sabah:1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 dlim ekmek
biber,salatalık
2 bardak çay( az şekerli şekersiz içemiyorum da)
ara: 1 kupa yeşil çay, 2 petibör
ögle: 1 büyük kase yogurt çorbası
1 dilim ekmek az büyüktü
ara: 1 portakal , ogluma pudig yaptım bende dimini sıyırdım( kaçamak sayılacak kadar)
akşam:havuç rendeli koca kase yogurt
suyu az içtim sanırım ama telafi ederim umarım

bayanlar napmalıyım eve gidince çorba içmelimiyim ara öğün yemediğim için çok acıkınca etinin yulaflı sultani yedim çok tatlı bi büsküvi geldi sanırım

bana eşim getirmişti canım adamcağız napsın yeterki zayıflayım die ne bulsa getiriyoaktardan almış o satılır heralde tüm aktarlarda tok tutuyor canım

tamam canım çok tşklr...yarın bir bakayım....görüntüsü sanki damla sakızına benziyor ...oh negüzel şanlısın sen ...benim de eşim tam tersi...

olurdu belki canım...artık bugün böyle oldu...akşam yoğun geldi sanırım sana

kızlar kaçırdım ben neymiş o tok tutan...

mevsimlerden romada bi çınarın annesi var sen misin yoksa

sandaloz sakızı canım...daha öncede bir kez rastlamıştım...güya araştıracaktım unuttum...bugünde karşılaşınca iyi denk geldi...yarın bir bakıcam bende...

tamam canım çok tşklr...yarın bir bakayım....görüntüsü sanki damla sakızına benziyor ...oh negüzel şanlısın sen ...benim de eşim tam tersi...
.

evet evet canım çok kötü değil yani ağzımda çiğneyip yutuyom o derece fena değil öyle olsa yutamazdım =))
benimki dalga geçti bigün gene benle kilomla bende dedim bi zayıflıcam bi utandırcam seni açtı elleini alalhım neolur utanayım yerin dibine gireyim dioo sağlıkğım için çok üzülüyor yoksa bana tombul mankenim dior

ara da leblebiyle yeşil çay içseydin keşke fındık çok bence araların 100 cal geçmemesi lazımmış bugün fadime bi liste paylaştı orda vardı gördün mü bilmem .gerisi güzel
sandaloz sakızı die bişey cnm tok tutuyor ben kullanıyorumda=)
hafta sonu bende alyım

benim ki de o tarz cümleler kurunca acayib bozulurum.bigün bana güzelsin ama biraz belin incelse daha iyi olur dedi bişey demedim ama çok üzüldüm .bu arada sen kaç kilosun çizelgen yokya meak ettim
bayanlar napmalıyım eve gidince çorba içmelimiyim ara öğün yemediğim için çok acıkınca etinin yulaflı sultani yedim çok tatlı bi büsküvi geldi sanırım
akşam yemeden olmaz yogurt salata ye bence
togun degilde öglen daha hafif geldi akşam ne kadar hafifse o kadar iyi
yok canım o ben değilim.

kız taklitlerin çıkmış o zaman

slm kızlar yemek faslını bıtırdım bugun bıraz karısıktı
sabah 1 dılım ekmek
1 yumurta
2 catal peynır
2 zeytın
1 domates
ara 3 form bıskuvı
öğle 3 tane cıgkofte
bol marul
ayran
aksam
1 tane yarım ay seklınde gozleme kuçuktu
2bardak ayran
3kasık pırasa
gun ıcınde 2.5 lıtre su
bıraz sonrada lessıe yaparım:18::18::18:

Son düzenleme:
arkadaşlar hepiize selamlar
ben çörekotu duydum zayıfalatıyomuş yemeklerde yarım saat önce 1 çay kaşığı ile 2 bardak su içilerek.çook tok tutuyomuşşş başlamayı düşüünyorum duyumlarınız varmııııı kardeşimin komşusu 10 kilo vermiş böyle

sabah sorun kalkti canim iyice sinir etti ona inat verecem insallah

oohh kocişe inat fıstık gibi olmacaa

6 çocukmu ben 3. de pesettim...

bakalım ben kaçta pesetcem

sen bitane doğur canım görürüm seniiii
doğurması ayrı olay bakması ayrı olay
ben dün facede bişey paylaşmıştım gördünmü sen

gördüm ama bak orda da diyor her şeye rağmen harika bi duygu
Allah nasip ederse çok istiyorum ya..
tabii evleneceğim adamın da istemesi lazım

tebrik ederim canım 4 kiloyu ne kadar zamanda verdin?

yarım ay gözleme dedigin ikiye katlanmiş içli mi canım ben de çig köfte hastasıyım ama etsiz.

yarın bi bakıcam canım çok merak ettim nasıl birşey ....kilo verenlerde olmuş bununla şimdi dahada merak ettim....
nedir bizim bu beylerden çektiğimiz yahu...sanki keyfimizden aldık bu kiloları ...benimkide arada sırada tombalak der bana eskiden gençken diyim oturur ağlardım bide buna....haydiyin kızlar hepberaber utandıralım şu beyleri.....

ya evt cnm gündüzleri düzene koydum da şu akşam yemeği böyle oluyor...bakalım ..elimden geldiğin ce ayarlamaya çalışıyorum ...ama çok ta zorlamak istemiyormuyum ne
Eki Görüntüle 613146 Eki Görüntüle 613146

Listem bu arkadaslar. Cikofte durum var acliktan geberiyodum carsida ilk karsima cikan yemege saldirdim. Ogle yemegi yerine saydim kih kih kih

canımben anlamadım bunu şimdi sen 1800 cl mi aldın yoksa 1200 mü ?????

ben makaraya vurdum artık benimki dio seni ilk gördüğümde zayıfcacık çıtır bişeydin şimdi kıtır oldun dioama kendimede kızmıyo değilim hiçmi insanın zoruna gitmez hırs yapmaz başka biri olsa benm duyduklarım karşsnda iğne ipliğe dönerdi bende tık yok hiç hırs yapamıyorum hiçbi konuda.ama bu defa inşalalh başarırım

76 kiloyum canım boyum bir yetmiş çok çok aşırı heryerden fırlayan bi kilom yok boyuma göre ama hantal duruyorum kemiklerimde iri bu arada çizelgeyi hazırlıyodum bende oyüzden geç kaldım yazmakta ama son aşamasına geldim kopyala yapıştır yapamadım kocamı bekliom gelsin ona sorcam bu klavyede nerde die o tuşlar

yarım ay gözleme dedigin ikiye katlanmiş içli mi canım ben de çig köfte hastasıyım ama etsiz.

evet cnm ıkıye katlanmıs.bende etsız sevıyorum etsızdı bnmkıde hesarpladımda 1304kalorı almısım bugun 10 hazırana kadar hedefıme ulasmak ıcın almam gereken gunluk kalorı 1378mıs sınırdayım yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…