bende fek yapamıyorum aksatıyorum ama hareket etmeden olmuyor zıkkım yaglar gitmiyorben daha spor yapmaya başlayamadım
yarın bi bakıcam canım çok merak ettim nasıl birşey ....kilo verenlerde olmuş bununla şimdi dahada merak ettim....
nedir bizim bu beylerden çektiğimiz yahu...sanki keyfimizden aldık bu kiloları ...benimkide arada sırada tombalak der bana eskiden gençken diyim oturur ağlardım bide buna....haydiyin kızlar hepberaber utandıralım şu beyleri.....
ya evt cnm gündüzleri düzene koydum da şu akşam yemeği böyle oluyor...bakalım ..elimden geldiğin ce ayarlamaya çalışıyorum ...ama çok ta zorlamak istemiyormuyum ne
canımben anlamadım bunu şimdi sen 1800 cl mi aldın yoksa 1200 mü ?????
yarım ay gözleme dedigin ikiye katlanmiş içli mi canım ben de çig köfte hastasıyım ama etsiz.
slm kızlar yemek faslını bıtırdım bugun bıraz karısıktı
sabah 1 dılım ekmek
1 yumurta
2 catal peynır
2 zeytın
1 domates
ara 3 form bıskuvı
öğle 3 tane cıgkofte
bol marul
ayran
aksam
1 tane yarım ay seklınde gozleme kuçuktu
2bardak ayran
3kasık pırasa
gun ıcınde 2.5 lıtre su
bıraz sonrada lessıe yaparım:18::18::18:
çok fazlan yokmuş gerçekten. faren varsa sag tıklayınca oluyor ama yok sanırımben makaraya vurdum artık benimki dio seni ilk gördüğümde zayıfcacık çıtır bişeydin şimdi kıtır oldun dioama kendimede kızmıyo değilim hiçmi insanın zoruna gitmez hırs yapmaz başka biri olsa benm duyduklarım karşsnda iğne ipliğe dönerdi bende tık yok hiç hırs yapamıyorum hiçbi konuda.ama bu defa inşalalh başarırım
76 kiloyum canım boyum bir yetmiş çok çok aşırı heryerden fırlayan bi kilom yok boyuma göre ama hantal duruyorum kemiklerimde iribu arada çizelgeyi hazırlıyodum bende oyüzden geç kaldım yazmakta ama son aşamasına geldim kopyala yapıştır yapamadım kocamı bekliom gelsin ona sorcam bu klavyede nerde die o tuşlar
evet cnm ıkıye katlanmıs.bende etsız sevıyorum etsızdı bnmkıde hesarpladımda 1304kalorı almısım bugun 10 hazırana kadar hedefıme ulasmak ıcın almam gereken gunluk kalorı 1378mıs sınırdayım yanı
oldukça doyurucu bi menü olmuş cnm afiyet olsun...noooolur çiğ köfte demeyin ...etsiz.... bide dürüm....:125: oh missss+ayran yemede dur bakalımm....
yok ben durumunu sevmıyorum marulla daha guzel oluooldukça doyurucu bi menü olmuş cnm afiyet olsun...noooolur çiğ köfte demeyin ...etsiz.... bide dürüm....:125: oh missss+ayran yemede dur bakalımm....
çok fazlan yokmuş gerçekten. faren varsa sag tıklayınca oluyor ama yok sanırım
ben de 1200 lazım ama nerde. nerelisin sen iç anadolular bilir onu genelde biz yanıç deriz
yarın bi bakıcam canım çok merak ettim nasıl birşey ....kilo verenlerde olmuş bununla şimdi dahada merak ettim....
nedir bizim bu beylerden çektiğimiz yahu...sanki keyfimizden aldık bu kiloları ...benimkide arada sırada tombalak der bana eskiden gençken diyim oturur ağlardım bide buna....haydiyin kızlar hepberaber utandıralım şu beyleri.....???
canımben anlamadım bunu şimdi sen 1800 cl mi aldın yoksa 1200 mü ?????
bende fek yapamıyorum aksatıyorum ama hareket etmeden olmuyor zıkkım yaglar gitmiyor
utansınlar yerin dimine girsinler inşallahyemek alışkanlıgı hemen degişmiyo zor oluyor . tabi bünyeyi çok zorlamadan çok aç kalmadan halletmak lazım.
bende fek yapamıyorum aksatıyorum ama hareket etmeden olmuyor zıkkım yaglar gitmiyor
utansınlar yerin dimine girsinler inşallahyemek alışkanlıgı hemen degişmiyo zor oluyor . tabi bünyeyi çok zorlamadan çok aç kalmadan halletmak lazım.
1 tane etsiz çiğ köfte 60 kalori bir kaç yere baktım iyidir kızlar
1 tane etsiz çiğ köfte 60 kalori bir kaç yere baktım iyidir kızlar
maalesffffffffhaklısın canım spor olmadan gitmiyor yağlar
nerden ulaşırım o uygulamaya ben de merak ettim simdi1200 aldım canım. 1800 boyuma kiloma göre günlük kalori ihtiyacım. 1800 altında alınca kilo vermem gerek ama bakalım=)
yok ben durumunu sevmıyorum marulla daha guzel oluo
kayserılıyım cnm ben bılmedım bısı yokkı benım ovunmek gıbı olmasın ama yemek konusunda becerıklıyımdır
kız bnde 2 saat aradım. sende bendensin benim elimde lezzetlidir kendin yaptın o zaman gözlemeyi. bende hafta sonu ıspanaklı kıymalı yapıcam kocişe4 tanesı 240 cal cnm o yuzden ben ogun olarak yıyorum
evet canım utandıracağız onları....evlendiğimizde 46 kg dum ben ...1 yılda aburcubur yemek davet ler derken 10 kg aldım...hadi dedim veririm...bekarken çalışıyordumda...malesef iş imkanıda olmadı evlenince...derken ...sonuç bu ...azmin elinden ne kurtulmuşki...hele kadınlarınnn...bununda üstesinden geliriz biz canım....
ama içerisindeki yağ miktarı fazlayani kalorisinin çoğu yağdan bende bayılıyorum valla löp löp gidiyo
maalesffffffff
Nerden ulaşırım o uygulamaya ben de merak ettim simdi
kız bnde 2 saat aradım. Sende bendensin benim elimde lezzetlidir kendin yaptın o zaman gözlemeyi. Bende hafta sonu ıspanaklı kıymalı yapıcam kocişe
bu hikaye çok tanıdık boyun kaçti 46 kilo çoçuk kilosu nerdeyse
bekleseydın cnm sen sor ben yazım hemen kaç cal.
Evet cnm kendım yaptım benımkı ıspanaklı sevmıo peynırlıyle sucuklu yaptım ona 12 tane yedı daha karnım tam doymadı dıodu
kız seninkiyle benimkini yarışıralım rahat 15 tane yerbiz nasıl kilo verelim bu adamların yanında dünyaları yer doymaz. Patlıcan musakka yaptım ona yanında rahat 1 ekmek yer şimdi
bekleseydın cnm sen sor ben yazım hemen kaç cal.
Evet cnm kendım yaptım benımkı ıspanaklı sevmıo peynırlıyle sucuklu yaptım ona 12 tane yedı daha karnım tam doymadı dıodu
1200 aldım canım. 1800 boyuma kiloma göre günlük kalori ihtiyacım. 1800 altında alınca kilo vermem gerek ama bakalım=)
ben makaraya vurdum artık benimki dio seni ilk gördüğümde zayıfcacık çıtır bişeydin şimdi kıtır oldun dioama kendimede kızmıyo değilim hiçmi insanın zoruna gitmez hırs yapmaz başka biri olsa benm duyduklarım karşsnda iğne ipliğe dönerdi bende tık yok hiç hırs yapamıyorum hiçbi konuda.ama bu defa inşalalh başarırım
76 kiloyum canım boyum bir yetmiş çok çok aşırı heryerden fırlayan bi kilom yok boyuma göre ama hantal duruyorum kemiklerimde iribu arada çizelgeyi hazırlıyodum bende oyüzden geç kaldım yazmakta ama son aşamasına geldim kopyala yapıştır yapamadım kocamı bekliom gelsin ona sorcam bu klavyede nerde die o tuşlar
vallahi canım sandaloz sakızı kullanımı kolay yani mesela içilmesi zor bi çay gibi veya sirkeli su maydanoz suyu veya lahana soğan suyu gibi tiksindirici hiçmi hiç değil oyüzden kolay tavsiye ederm.
ben şimdi yulaf alcam ara öğünde yoğurdumun içine katcam inş.
benimkinin göbeği almış başını gidior bana dio ama evlendikten sonra onbeş kilodan fazla aldı kendine bakmıo hiçbenim hiç yav insanın zorunadamı gitmez neler duydummmmm öfff eşimden pek fazla değilde etraftan çok duydum.şöyle anlatayımçalışıyordum ben lisede yan sınıftan bi kız vardı akşam saaati mağazaya geldi vitrindeki bişeyi sordu ben tanıdım ama onun konuşmasını bekledim pek samimiyet yoktu sonra kapıya vitrine doğru yanaştım kızzz bidaha baktı ayy kübra senmisin çok kilo almışsın yüzün tanınmaz hale gelmiş dedi gülermisin ağlarmısın baktım şöyle senin kafan iyimi dedim yani nekadar değişirse değişsin ole tepki verilirmi.daha neler neler....ama bu defa başarmak istiyorum kimse için değil daha 22 yaşındayım yaşıtlarım gibi giyinemedikten sonra bu yaşa bidaha gelemicem oyüzden hem ruh hem beden sağlığım için zayıflamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?