70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızz kardeş olmasınlar bi araştıralım aynı valla

gül mantı bilirsen ben yapıyom ama hamuru eriyo biraz ....nasıl yapıyosun sen

bılmemmı cnm kayserılıye mantı bılınmı dıe sorulurmu kız.
Anlatıyım cnm oncelıkle hamurunda ozellıgı cok sert olacak bole gozleme hamuru gıbı deıl nekadar sert olursa o kadar lezzetlı olur
hamurunada 1 yumurta tuz un su koyuyom ben

tüm hayellerim suya düştü şimdi niye öyle dedin ki

kalorimetre diye bir uygulama canım. öbür türlü aklımda tutamıyorum ben. hayallerin yıkılmasın haftada iki kez yenebilir bence çokk güzel çünkü

Kızlar bugün berbattı ya çok yorgunum görümcem doğum yaptı sabahtan beri hastanedeyim menüye baksanıza

SABAH:
1 simit
1 şekersiz çay

ÖĞLE
1 porsiyon iskender

eve yeni geldim birsey yemem artık 35 dk spor yaptım bol su ve yeşilçayla dengelemeye çalışıyorum ayrıca regl dönemim çok şişkinim sizce ödeme ne iyi gelir

inşalalh arkadaşım inşalalh çok istiyorum :)zaten bi 5 kilo versem gerisi gelir gibi gelior devam ederim heves edip :)
o kızzz zaten kafadan eksikti biraz bende toparladım.

Amanneeen kizlar nedinizzzz :)
Evdeki bisiden tiramisudan kacip sizi telden takip ediyordum cigköfteler gözlemeler okuyunca amanen yagmurdan kacarken doluya tutuldum dedim :))))
Yok gözleme cok yagli hamur yagdan kizarilmis migdemize oturdugumu düsünün :)
Bugün birsey okudum kizin teki yazmis herkes bana yeme dedikce yiyesim geldi kilo veremedim sonra bende zayif kizceler gibi yapayim dedim kizartmalara yok cok yagli yerdim ama yag migdemi bulandiriyor falan gibi kendi kendini sürekli telkin etmis ve 15 kilo vermis cisli seyleri kötü düsününce yiyeside gelmemis
Dilekde bi ara bana demisdin onun diyetisyeni söylemisdin herhalde yemeklerle konus diye gülmüsdüm ama denemekde fayda var :)
Ben suan tiramisuya diyorum seni yesem nolcak cok tatlisin sirf sekersin ha seni yemisim ha kesmersekerin üstüne yag döküp yemisim aynisi
Yemeyelim kizlar birde öncesi sonrasi fotolara baktim bizde öyle olup kendimizle gurur duyalim
Kactim geri canlarim dayanamadim telden girdim ama tel beni depressiv ediyor :))))

malzeme aynıda sertligini tutturamıyom demek ki . şimdi denesem bi dert denemesem aklımda kallır
olmaz olurmuuuuu ben 60 kilo olmak istiyorum ozaman tam ip gibi oluyorummmmm 16 kilo vermem lazım
çok saol cnm şimdide imza ayarlarını bulamadım teknoloji özürlüyüm galiba
URL adresi var orda onu kes kopyala yapıyosun. ben 2 haftada anca yaptım
kalorimetre diye bir uygulama canım. öbür türlü aklımda tutamıyorum ben. hayallerin yıkılmasın haftada iki kez yenebilir bence çokk güzel çünkü
saolasın anladım. güzelligi tartışılmaz hele nar ekşili bayılırım. bu arada albümünü gördüm çok hoşsun

valla suzimm ben desemde içimden bi ses' hadi be zilli bayılırsın sen cıslara ye hadi' diyo ama ben yemiyorum .yeme tatlım sende tiramusuyu bi anlık zevk ugruna bi günü yakma

benımkı ıKız cnm zaten acaba ucuzlermıydı

maydanoz bol bol ye bide yeşil çay bana hep yarar menüne üzülme telafi etmişsin nerdeyse yarına daha iyi olur

esıne den sende ucundan tadına bak cnm ama untma 1 porsıyon mantı 490 calmıs

kızlar ben kaçıyorum benim ki halı sahadaydı daha gelmedi onu beklerken akşamı kaçırıcam yemegimi yiyim yemek dediysem yogurda salatalık havuç rendeliycem öptüm hepinizi

cnm bnm yaptıgımın içinde yağ yok cnm kızarmıom ben sacda yaptım sankı cok masum gıbı

Haha ayy döndücüm hic gülesim yoktun cok yasa emi sen:))))
O zilli bendede var :) ye gitsin diyor ama bende sus zilli zayifliycam diye kizkaniyorsun dimi diyorum haha :))))

Haha ayy döndücüm hic gülesim yoktun cok yasa emi sen:))))
O zilli bendede var :) ye gitsin diyor ama bende sus zilli zayifliycam diye kizkaniyorsun dimi diyorum haha :))))

valla yemek yemeyi sevmiyorum diyenlere hayranım. anam bende bi iştah var peynir ekmek yerken bile dünyanın en lezzetli şeyini yer gibi yiyorum benim aha bu son kaçıyom gari kocitte geldi öptüm zillini de senide

canım kek ile poğaça acık fena olmuş.ama gerisi süpeer
kedi dilli pasta mııı? onunlamı zayıflıyolar bu topiktekileerr
acep meyvelisini içsek olur muu ben sade sodayı hiç sevmem dee? :26::26:
canım bi çorba iç yada salata ye yoksa gece saldırırsın mutfağa
bugün gözleme günü herhalde bende yedim malesef
vaay hiç duymamıştım bizdemi yapsak ki her öğün öncesi mi ki
ayy ne terbiyesizmiş o kız, usturuplu konuşmayı bilmiyo herhalde. sende iyi söylemişsin valla..
bekleseydın cnm sen sor ben yazım hemen kaç cal.
Evet cnm kendım yaptım benımkı ıspanaklı sevmıo peynırlıyle sucuklu yaptım ona 12 tane yedı daha karnım tam doymadı dıodu
12 tane miii ammanııın
kız seninkiyle benimkini yarışıralım rahat 15 tane yerbiz nasıl kilo verelim bu adamların yanında dünyaları yer doymaz. patlıcan musakka yaptım ona yanında rahat 1 ekmek yer şimdi
15 miii amanıın fenaa

maşşallha diyeyim nazar değmesin. benim eşimde tatlıyı sever ama bi tepsi kadar değil.ama her akşam muhakkak tatlı ister yemek sonrası

boyum 1. 60 cm canım...şuan 55 i bir görsem dünyalar benim olacak...

oda çok faydalı bir baharat canım google den bi araştır ben ce ...

hoşgeldin canım neden sanki bütün lezzetli yiyecekler kilo aldırıyo...sinir oluyorum....

kızlar ben kaçıyorum benim ki halı sahadaydı daha gelmedi onu beklerken akşamı kaçırıcam yemegimi yiyim yemek dediysem yogurda salatalık havuç rendeliycem öptüm hepinizi

afiyet olsun cnm :125:

iyi kşamlar kızlar 2 saattir alıntılamadaydım geçmişe bakıyorum
alıntılarda sorun oldu silinmiş
ara verdiydim pötüş gelip bişeymi yaptıki:26:
ya kızlar ben bu haftada artıdayım sanırsam çok korkuyorum
regl haftam daha olmadım ama
çok şişim kabızlık herşey üst üste
mine ne güzel canım 63 görmüşsün maşallah ahh bide ben görebilsem
suzim herşey senin elinde be canısı zayıflama kararı beyinde biter tabi birazda hırs ve irade gerekli
sana dediğim gibi o kocişin söylediklerine karşı dahga iyi hırslanman lazım tatlım
pötüşşşş öperim seni o çikonu inşallah yememişindir cumaya az kaldı
birincilik koltuğunu kaçırma
bugün istanbulun 2. bahar havası ve son havasıydı
dünü temizlikle geçirdim bugünde gezdik oğluşun 2.5 yaş rutun kontrolu falandı filanddı
işte gezdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…