sen yıne ıyısın cnm benımkı mantıyla bıle ekmek yıyo onun yedıklerını ben yesem kapıdan gıremem bıde benımkı sebze yedımı karnı doymuyo ona ayrı bana ayrı yapıom valla..bı oturusta bı kucuk tepsı baklavayı bıtırdıgını bılırım
gül mantı bilirsen ben yapıyom ama hamuru eriyo biraz ....nasıl yapıyosun sen
çok fazlan yokmuş gerçekten. faren varsa sag tıklayınca oluyor ama yok sanırım
maalesffffffff
nerden ulaşırım o uygulamaya ben de merak ettim simdi
kız bnde 2 saat aradım. sende bendensin benim elimde lezzetlidir kendin yaptın o zaman gözlemeyi. bende hafta sonu ıspanaklı kıymalı yapıcam kocişe
bu hikaye çok tanıdık boyun kaçti 46 kilo çoçuk kilosu nerdeyse
tüm hayellerim suya düştü şimdi niye öyle dedin ki
inşalalh arkadaşım inşalalh çok istiyorum :)zaten bi 5 kilo versem gerisi gelir gibi gelior devam ederim heves edip :)boydan yana şanlısın cnm o kadar göstermessin....öyle yada böyle bir şekilde gidecek bu kilolar...inşallah...
tamam canım bilgilendirdiğin için çokk tşklr ederim ..yarın ilk işim aktara gitmek olacak
benle eşim yanyana gelin ce nerdeyse 10 gibi duruyoruz...ama ben eski si gibi 11 olmaya kararlıyım..inşallah....
çokk densiz patavatsız bir kızmışş o ...cevabınıda vermişsin zaten...yaşında daha çok genç canım...buda senin + ın...kesinlikle ...zaten ilk başta beden ve ruh sağlığı için kilo vermeyi istiyoruzz...verilen bir 5 kg bile insanı fazlasıyla rahatlatıyor...verilecek bu fazlalıklar inşallah bu kez...
malzeme aynıda sertligini tutturamıyom demek ki . şimdi denesem bi dert denemesem aklımda kallırbılmemmı cnm kayserılıye mantı bılınmı dıe sorulurmu kız.
Anlatıyım cnm oncelıkle hamurunda ozellıgı cok sert olacak bole gozleme hamuru gıbı deıl nekadar sert olursa o kadar lezzetlı olur
hamurunada 1 yumurta tuz un su koyuyom ben
URL adresi var orda onu kes kopyala yapıyosun. ben 2 haftada anca yaptımolmaz olurmuuuuu ben 60 kilo olmak istiyorum ozaman tam ip gibi oluyorummmmm 16 kilo vermem lazım
çok saol cnm şimdide imza ayarlarını bulamadım teknoloji özürlüyüm galiba
saolasın anladım. güzelligi tartışılmaz hele nar ekşili bayılırım. bu arada albümünü gördüm çok hoşsunkalorimetre diye bir uygulama canım. öbür türlü aklımda tutamıyorum ben. hayallerin yıkılmasın haftada iki kez yenebilir bence çokk güzel çünkü
Amanneeen kizlar nedinizzzz :)
Evdeki bisiden tiramisudan kacip sizi telden takip ediyordum cigköfteler gözlemeler okuyunca amanen yagmurdan kacarken doluya tutuldum dedim :))))
Yok gözleme cok yagli hamur yagdan kizarilmis migdemize oturdugumu düsünün :)
Bugün birsey okudum kizin teki yazmis herkes bana yeme dedikce yiyesim geldi kilo veremedim sonra bende zayif kizceler gibi yapayim dedim kizartmalara yok cok yagli yerdim ama yag migdemi bulandiriyor falan gibi kendi kendini sürekli telkin etmis ve 15 kilo vermis cisli seyleri kötü düsününce yiyeside gelmemis
Dilekde bi ara bana demisdin onun diyetisyeni söylemisdin herhalde yemeklerle konus diye gülmüsdüm ama denemekde fayda var :)
Ben suan tiramisuya diyorum seni yesem nolcak cok tatlisin sirf sekersin ha seni yemisim ha kesmersekerin üstüne yag döküp yemisim aynisi
Yemeyelim kizlar birde öncesi sonrasi fotolara baktim bizde öyle olup kendimizle gurur duyalim
Kactim geri canlarim dayanamadim telden girdim ama tel beni depressiv ediyor :))))
benımkı ıKız cnm zaten acaba ucuzlermıydı
Kızlar bugün berbattı ya çok yorgunum görümcem doğum yaptı sabahtan beri hastanedeyim menüye baksanıza
SABAH:
1 simit
1 şekersiz çay
ÖĞLE
1 porsiyon iskender
eve yeni geldim birsey yemem artık 35 dk spor yaptım bol su ve yeşilçayla dengelemeye çalışıyorum ayrıca regl dönemim çok şişkinim sizce ödeme ne iyi gelir
malzeme aynıda sertligini tutturamıyom demek ki . şimdi denesem bi dert denemesem aklımda kallır
url adresi var orda onu kes kopyala yapıyosun. Ben 2 haftada anca yaptım
Saolasın anladım. Güzelligi tartışılmaz hele nar ekşili bayılırım. Bu arada albümünü gördüm çok hoşsun
amanneeen kizlar nedinizzzz :)
evdeki bisiden tiramisudan kacip sizi telden takip ediyordum cigköfteler gözlemeler okuyunca amanen yagmurdan kacarken doluya tutuldum dedim :))))
yok gözleme cok yagli hamur yagdan kizarilmis migdemize oturdugumu düsünün :)
bugün birsey okudum kizin teki yazmis herkes bana yeme dedikce yiyesim geldi kilo veremedim sonra bende zayif kizceler gibi yapayim dedim kizartmalara yok cok yagli yerdim ama yag migdemi bulandiriyor falan gibi kendi kendini sürekli telkin etmis ve 15 kilo vermis cisli seyleri kötü düsününce yiyeside gelmemis
dilekde bi ara bana demisdin onun diyetisyeni söylemisdin herhalde yemeklerle konus diye gülmüsdüm ama denemekde fayda var :)
ben suan tiramisuya diyorum seni yesem nolcak cok tatlisin sirf sekersin ha seni yemisim ha kesmersekerin üstüne yag döküp yemisim aynisi
yemeyelim kizlar birde öncesi sonrasi fotolara baktim bizde öyle olup kendimizle gurur duyalim
kactim geri canlarim dayanamadim telden girdim ama tel beni depressiv ediyor :))))
esıne den sende ucundan tadına bak cnm ama untma 1 porsıyon mantı 490 calmıs
Haha ayy döndücüm hic gülesim yoktun cok yasa emi sen:))))
O zilli bendede var :) ye gitsin diyor ama bende sus zilli zayifliycam diye kizkaniyorsun dimi diyorum haha :))))
canım kek ile poğaça acık fena olmuş.ama gerisi süpeerkızlar merhaba
sabah geldim aslında alıntı yaptım ama elektrikler gitti
daha yeni geldi ve hemen göndere bastım
dünkü menümü yazayım
aslında çok iyi değil ama sabah 63.5i gördüm
sabah
sabah
1 küçük kase yoğurt+ 3 yemek kaşığı müsli
ara
1 türk kahvesi
1 mısır pirinç patlağı
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
1 türk kahvesi
ara
1 kase portakallı yoğurt
akşam
1 kase çorba
3 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak
yarım dilim ekmek
akşam
1 dilim kek
1 tane poaça
kedi dilli pasta mııı?insallah istedigin gibi olur herşey
maşallah kızlarına
hayırlı ve kalıcı olsun
tamam al fadimem bal fadimem yanakları gül fadimem
mine ben mevsimlerden romayı 2 gündür inceliyorumçok güzel bilgiler var bayıldım ama ulaşmak ve üye olmak zor sen oldun mu ? yeni tariflerinide gördüm yedin mi kedidilli pastayı
hoşgeldin. inşallah bu seferkiler kalıcı olur
acep meyvelisini içsek olur muu ben sade sodayı hiç sevmem dee? :26::26:Ne demek canım rica ederim :) :) soda, hem hazmı kolaylaştırıyor, hem günlük mineral ihtiyacını karşılıyor, yağ yakmayı hızlandırıyor hemde vücutta biriken ödemleri atmayı kolaylaştırıyor mesela yüzüne tonik olarak soda kullananlar bilirler soda sadece yağlı yüzlerde kullanılır ki yağı çözsün parlamayı azaltsın diye vücuttaki etkisi de özellikler yağlar konusunda muazzam ama mutlaka gazı alınmış bir şekilde tabi ki..
Önerilere her zaman açığım ve dediğin çok doğru işte bende öğün aralarıma biraz enerji verici besinler katmaya çalışıyorum ki metabolizma hızı yavaşlamasın diye
canım bi çorba iç yada salata ye yoksa gece saldırırsın mutfağaarkadaşlar ben bugün ilk günüm olduğu için ara öğün alamadım yanıma dükkandada forum bisküvi bitmiş çok acıktım eti yulaflı sultani yedim tuttamadım kendimi bi paket yedim akşam yemek yemeyimmi bunu yediysem eve gidince biraz çorba içmeyi planlydmda
bugün gözleme günü herhalde bende yedim malesefslm kızlar yemek faslını bıtırdım bugun bıraz karısıktı
sabah 1 dılım ekmek
1 yumurta
2 catal peynır
2 zeytın
1 domates
ara 3 form bıskuvı
öğle 3 tane cıgkofte
bol marul
ayran
aksam
1 tane yarım ay seklınde gozleme kuçuktu
2bardak ayran
3kasık pırasa
gun ıcınde 2.5 lıtre su
bıraz sonrada lessıe yaparım:18::18::18:
vaay hiç duymamıştım bizdemi yapsak ki her öğün öncesi mi kiarkadaşlar hepiize selamlar
ben çörekotu duydum zayıfalatıyomuş yemeklerde yarım saat önce 1 çay kaşığı ile 2 bardak su içilerek.çook tok tutuyomuşşş başlamayı düşüünyorum duyumlarınız varmııııı kardeşimin komşusu 10 kilo vermiş böyle
ayy ne terbiyesizmiş o kız, usturuplu konuşmayı bilmiyo herhalde. sende iyi söylemişsin valla..vallahi canım sandaloz sakızı kullanımı kolay yani mesela içilmesi zor bi çay gibi veya sirkeli su maydanoz suyu veya lahana soğan suyu gibi tiksindirici hiçmi hiç değil oyüzden kolay tavsiye ederm.
ben şimdi yulaf alcam ara öğünde yoğurdumun içine katcam inş.
benimkinin göbeği almış başını gidior bana dio ama evlendikten sonra onbeş kilodan fazla aldı kendine bakmıo hiçbenim hiç yav insanın zorunadamı gitmez neler duydummmmm öfff eşimden pek fazla değilde etraftan çok duydum.şöyle anlatayımçalışıyordum ben lisede yan sınıftan bi kız vardı akşam saaati mağazaya geldi vitrindeki bişeyi sordu ben tanıdım ama onun konuşmasını bekledim pek samimiyet yoktu sonra kapıya vitrine doğru yanaştım kızzz bidaha baktı ayy kübra senmisin çok kilo almışsın yüzün tanınmaz hale gelmiş dedi gülermisin ağlarmısın baktım şöyle senin kafan iyimi dedim yani nekadar değişirse değişsin ole tepki verilirmi.daha neler neler....ama bu defa başarmak istiyorum kimse için değil daha 22 yaşındayım yaşıtlarım gibi giyinemedikten sonra bu yaşa bidaha gelemicem oyüzden hem ruh hem beden sağlığım için zayıflamam lazım
12 tane miiibekleseydın cnm sen sor ben yazım hemen kaç cal.
Evet cnm kendım yaptım benımkı ıspanaklı sevmıo peynırlıyle sucuklu yaptım ona 12 tane yedı daha karnım tam doymadı dıodu
15 miiikız seninkiyle benimkini yarışıralım rahat 15 tane yerbiz nasıl kilo verelim bu adamların yanında dünyaları yer doymaz. patlıcan musakka yaptım ona yanında rahat 1 ekmek yer şimdi
sen yıne ıyısın cnm benımkı mantıyla bıle ekmek yıyo onun yedıklerını ben yesem kapıdan gıremem bıde benımkı sebze yedımı karnı doymuyo ona ayrı bana ayrı yapıom valla..bı oturusta bı kucuk tepsı baklavayı bıtırdıgını bılırım
maalesffffffff
nerden ulaşırım o uygulamaya ben de merak ettim simdi
kız bnde 2 saat aradım. sende bendensin benim elimde lezzetlidir kendin yaptın o zaman gözlemeyi. bende hafta sonu ıspanaklı kıymalı yapıcam kocişe
bu hikaye çok tanıdık boyun kaçti 46 kilo çoçuk kilosu nerdeyse
arkadaşlar hepiize selamlar
ben çörekotu duydum zayıfalatıyomuş yemeklerde yarım saat önce 1 çay kaşığı ile 2 bardak su içilerek.çook tok tutuyomuşşş başlamayı düşüünyorum duyumlarınız varmııııı kardeşimin komşusu 10 kilo vermiş böyle
Amanneeen kizlar nedinizzzz :)
Evdeki bisiden tiramisudan kacip sizi telden takip ediyordum cigköfteler gözlemeler okuyunca amanen yagmurdan kacarken doluya tutuldum dedim :))))
Yok gözleme cok yagli hamur yagdan kizarilmis migdemize oturdugumu düsünün :)
Bugün birsey okudum kizin teki yazmis herkes bana yeme dedikce yiyesim geldi kilo veremedim sonra bende zayif kizceler gibi yapayim dedim kizartmalara yok cok yagli yerdim ama yag migdemi bulandiriyor falan gibi kendi kendini sürekli telkin etmis ve 15 kilo vermis cisli seyleri kötü düsününce yiyeside gelmemis
Dilekde bi ara bana demisdin onun diyetisyeni söylemisdin herhalde yemeklerle konus diye gülmüsdüm ama denemekde fayda var :)
Ben suan tiramisuya diyorum seni yesem nolcak cok tatlisin sirf sekersin ha seni yemisim ha kesmersekerin üstüne yag döküp yemisim aynisi
Yemeyelim kizlar birde öncesi sonrasi fotolara baktim bizde öyle olup kendimizle gurur duyalim
Kactim geri canlarim dayanamadim telden girdim ama tel beni depressiv ediyor :))))
kızlar ben kaçıyorum benim ki halı sahadaydı daha gelmedi onu beklerken akşamı kaçırıcam yemegimi yiyim yemek dediysem yogurda salatalık havuç rendeliycem öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?